HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#521 Felhasználó inaktív   Kasza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 06. 11:49

A Windows Vista Theme-jét fel lehet rakni XP-re ? ? ? Mert nekem nagyon bejön a style . . . Megis találtam a neten, csak éppen a kaspersky vinnyogott miatta, ezér karanténba kellett raknom :-D vmi virusmentest vki nem tudna nekem ajánlani? :Đ
I'm not like this and I won't be like that. If I were like this or that I wouldn't be what I am.

#522 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 15:33

Idézet

A Windows Vista Theme-jét fel lehet rakni XP-re ? ? ? Mert nekem nagyon bejön a style . . . Megis találtam a neten, csak éppen a kaspersky vinnyogott miatta, ezér karanténba kellett raknom :-D vmi virusmentest vki nem tudna nekem ajánlani? :Đ
Persze hogy fellehet,csak nem ilyen tökéletesen jot lehet,hanem alap kalozkodos hamis féle stylet,jobb esetben itt ott szr valami,stb...winmodify.net,itt nézegess a windowblinds menüben végig,televan jo skinnekel [vistákkal]

#523 Felhasználó inaktív   Kasza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 19:30

Kösz KaBuTo , le is szedtem egy nekem tetszőt... csak...
AeroVista.wba ez a neve, a kiterjesztését semmilyen program nem ismeri, és fogalmam sincs hogy mit kell vele csinálni... légyszi irdd le!
I'm not like this and I won't be like that. If I were like this or that I wouldn't be what I am.

#524 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 09:21

Idézet

AeroVista.wba ez a neve, a kiterjesztését semmilyen program nem ismeri, és fogalmam sincs hogy mit kell vele csinálni... légyszi irdd le!
Hát valamihez windows shell-kell,vagyis beirja magát a shellbe,vagyis a job gomb az asztalra,tulajdonságok,megjeelnés,éss otvan,de van ami stylehez van,szal ha nem ismeri fel,akkor hagyd a picsbe,a windowblindsesek a legjobbak.

#525 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 07. 09:50

Idézet

a WBA kiterjesztés = windowblinds tömörített theme formátum, azaz felteszed a windowblinds egy új változatát és azzal megnyitod ezt a fájlt.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#526 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 13:52

Kuchiki Byakuya feszít rajta, mellette a felirat: Senbon Zakura Kageyoshi (latin betűkkel, még át kell írnom hiraganára)

#527 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 13. 20:24

http://www.videoplay...ge/27667_208807

hát most csak így tudom mutatni, mert valamiért nem tudtam beilleszteni.

Kép
Kép
Kép

#528 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 06. 05. 20:36

csináltam egy új videt, ezen nem nagyon mutatom meg az effekteket (1-2 új azért látszik :D), amit nézzetek meg, az a háttér"kép" :Đ ez túlképp bármi lehet :-Dkepcsörelőző vid:előző vid
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#529 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 05. 21:35

http://kepfeltoltesb...11181071395.gif

Ez az én sulis terminálom desktop-ja.
Sun Solaris 10. Egész jó kis oprendszer.
Csak a gammák nem futnak rajta. De nagyon szeretem.

#530 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 06. 05. 21:51

Idézet

ejnye, mé' nem a jó öreg cde-t használod? :)wine-al szerintem azért megy pár :Đ ha van cedega solarisra, akkor nyert ügyed van :-D (sajnos azért nem minden esetben)

#531 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 22:15

Idézet

csináltam egy új videt, ezen nem nagyon mutatom meg az effekteket (1-2 új azért látszik :D), amit nézzetek meg, az a háttér"kép" :Đ ez túlképp bármi lehet :-D kepcsör előző vid: előző vid
egyszer megtanihatnál hogy csinjak ilyen effekteket,opengl-t,stbt erre a linuxra,nekem is megvan a linux,szrntm is a suse a legjobb,szal csak felkell raknom,deha lesz idöd és akarod is,akkor majd jolenne,mert ugye nemvok nagy linuxos,én xp és vista féle gyerek vagyok,de eszméletlen sok videot láttam hogy milyen faja effekteket lehet berakni,jolenne nekem is egy ilyen féle linuxoom lenne :D

#532 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 06. 05. 22:40

Idézet

Idézet

csináltam egy új videt, ezen nem nagyon mutatom meg az effekteket (1-2 új azért látszik :D), amit nézzetek meg, az a háttér"kép" :Đ ez túlképp bármi lehet :-D kepcsör előző vid: előző vid
egyszer megtanihatnál hogy csinjak ilyen effekteket,opengl-t,stbt erre a linuxra,nekem is megvan a linux,szrntm is a suse a legjobb,szal csak felkell raknom,deha lesz idöd és akarod is,akkor majd jolenne,mert ugye nemvok nagy linuxos,én xp és vista féle gyerek vagyok,de eszméletlen sok videot láttam hogy milyen faja effekteket lehet berakni,jolenne nekem is egy ilyen féle linuxoom lenne :D 
akkor kezdem is :D ha suse-d van, akkor ezt ajánlom figyelmedbe, itt nagyon jól leírták, hogy hogyan kell a 3d drivert feltenni (nvidia nagyon 1xü, kb 15 másodperc, ati szivatósabb, de 1xü)lépésről lépésre leírja, majd rátér a beryl és xgl/aiglx vagy pure driver használatára (nvidia esetében már nyugodtan mehet driverből, nem kell xgl vagy aixgl).kezdőként ez szerintem kb fél vagy egy órás folyamat, viszont ha ezzel megvagy, már kezdheted is a pluginek átnézését, esetleg saját scriptek vagy pluginek írását :)anno amúgy úgy kezdtem a linuxot, hogy feltettem, nézegettem, próbálgattam, oszt egy idő után azon kaptam magam, hogy win-t már nagyon ritkán bootolok, azt is leginkább játékokhoz, bár már azokhoz is egyre kevesebbszer (boot managerben wintendo néven van a win :D) innentől viszont szerintem a linux topicban folytassuk, bármilyen kérdésed van, ott válaszold meg pls.

#533 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 06. 10:15

Idézet

Idézet

ejnye, mé' nem a jó öreg cde-t használod? :Đ wine-al szerintem azért megy pár :-D ha van cedega solarisra, akkor nyert ügyed van :D (sajnos azért nem minden esetben)
hm..nem tom hogy van e.
Majd inkább otthonra lesz fontos mert itt a sulis terminálokon amúgy se lenne élvezhető.
Nem nagyon bírják a témát a kijelzők.
De remélem van cedega solarisra is.

#534 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 11:03

http://www.kepfeltol...ex.php?img=1v7k most így

#535 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 06. 11. 23:15

újabb ápdét, vízeséses videót raktam a háttérbe, loop miatt az jóval jobb, valamint varázsoltam a desktopra egy kis onlány tv újságot, rss alapon müxik.
természetesen azon csatornákat rakhatom ki, aminek a műsora elérhető rss formátumban (tv.animare.hu oldalt használom)
a képen látható kis újság ikonra kattintva az adott csatornán éppen futó műsor leírása nyílik meg a kiválasztott böngészőben. elég faint, főleg, ha a tv full screenben fut, akkor csak egy alt-görgő le majd fel, az átlátszóság állításához (most a távirányítóra próbálom eme funkciót beprogramozni :Đ)

Kép

#536 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 23:32

Idézet

újabb ápdét, vízeséses videót raktam a háttérbe, loop miatt az jóval jobb, valamint varázsoltam a desktopra egy kis onlány tv újságot, rss alapon müxik.
természetesen azon csatornákat rakhatom ki, aminek a műsora elérhető rss formátumban (tv.animare.hu oldalt használom)
a képen látható kis újság ikonra kattintva az adott csatornán éppen futó műsor leírása nyílik meg a kiválasztott böngészőben. elég faint, főleg, ha a tv full screenben fut, akkor csak egy alt-görgő le majd fel, az átlátszóság állításához (most a távirányítóra próbálom eme funkciót beprogramozni :Đ)

Kép
Megmondanád honnan lehet ezt a műsorújságot és más egyéb hasonló jóságot leszedni?

#537 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 06. 11. 23:50

Idézet

Idézet

Kép
Megmondanád honnan lehet ezt a műsorújságot és más egyéb hasonló jóságot leszedni?
első körben kell hozzá 1 linux :-D grafikus felület gnome+kde, látványért a beryl a felelős.
a tv újsághoz kell a gdesklets illetve maga a tv újság script innen szedhető, természetesen utólag lehet módosítani a kívánt csatornákat, ill hogy hány csatorna műsora jelenjen meg (amit előbb adtam oldal rengeteg (nem csak magyar) tv csatornát tartalmaz).

#538 Felhasználó inaktív   Leadran 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 06:55

Az enyém csak ilyen trévacakul:!IGY!Kép

#539 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 12. 08:22