HWSW Informatikai Kerekasztal: Vírusírtó - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vírusírtó

#61 Felhasználó inaktív   oliver777 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 08:59

Helló!

Mi a véleményetek az AVG ingyenes vírusírtóról, vagy ti mást ajánlanátok, ill. mibe tud többet mondjuk a NOD32 amiért kesselni kell?

Köszi előre is a választ!

#62 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 09:02

Idézet

Helló!

Mi a véleményetek az AVG ingyenes vírusírtóról, vagy ti mást ajánlanátok, ill. mibe tud többet mondjuk a NOD32 amiért kesselni kell?

Üdv köreinkben!

Én személy szerint az avast! home Editiont használom. Tökéletes vírusírtó és regisztrációs kulcsot tök ingyen tudsz lekérni hozzá. Egy kulcs 12 hónapig tart ki aztán utá igényelhetsz újat megint. Az avast! jó kis progi mert van benne malware elleni program.

#63 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 13:01

Idézet

Idézet

Helló!

Üdv köreinkben!

Én személy szerint az avast! home Editiont használom. Tökéletes vírusírtó és regisztrációs kulcsot tök ingyen tudsz lekérni hozzá. Egy kulcs 12 hónapig tart ki aztán utá igényelhetsz újat megint. Az avast! jó kis progi mert van benne malware elleni program.

jo az Avast en is azt hasznalom,harmadannyit hasznalja a gepet mint az AVG

#64 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 03. 13:04

Idézet

Idézet

Idézet

Helló!

Üdv köreinkben!

jo az Avast en is azt hasznalom,harmadannyit hasznalja a gepet mint az AVG
Na igen ... az sem elhanyagolható hogy az avast! nem igazán terheli le a gépet a többi vírusirtóval szemben.

#65 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 13:24

Idézet

Helló!

Előttem szólókhoz csatlakozom, mert én is Avastot haszntálok (már kb 2,5 éve) és még semmi problémám nem volt vele. Igen, az erőforrásigénye valóban alacsony... Csakis ajánlani tudom Kép

#66 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 03. 13:28

A VIPRE vírusírtóról mit gondoltok valakinek valami tapasztalat? mert én felraktam, de nem bíron letörölniKép, elindítottam az uninstalt, de az ikonja ugyanúgy ott van az asztalon és működikKép, nagyon lasítja a gépet!Kép

#67 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 17:28

Idézet

A VIPRE vírusírtóról mit gondoltok valakinek valami tapasztalat? mert én felraktam, de nem bíron letörölniKép, elindítottam az uninstalt, de az ikonja ugyanúgy ott van az asztalon és működikKép, nagyon lasítja a gépet!Kép
revo uninstallerrel töröld... az kitöröl belőle mindent, ami csak hozzá tartozik, és nem kérdez, meg nem lesz olyan h marad egy két dolog:)

#68 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 03. 17:49

Idézet

Idézet

revo uninstallerrel töröld... az kitöröl belőle mindent, ami csak hozzá tartozik, és nem kérdez, meg nem lesz olyan h marad egy két dolog:)
Köszi szépenKép

#69 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 16:02

asszem tegnap jelent meg a NOD32 meg a másik magyar nyelvben. 100%ig meg vagyok vele elégedve, igaz csak letöltöm, benyomom kódot oszt ha lejár licensz akk nagybátyámtól kapom kövi kódot:D. eccer norton nagyon megszivatott, töltöttem le vmi buszos játékot, véletlenül nem IKSZeltem ki a nortont és lejött vele. töröltem, holnap bekapcsoltam gépet, megnyitottam netet és látatlanba lejött megint netről. 1 hétig volt ez h csatlakozom netre lejön. sztem avast is jó de NOD viszi a pálmát. eccerű és nagyszerű

"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"

#70 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 09:41

Szeva Mindenki!

Szeretném lecserélni a jelenlegi vírusírtót (Nod) Sok helyen olvastam, hogy az Avast jó progi. Vélemény ezzel kapcsolatban?
Mert találtam egy Avast Home Edition-t (szoftverbázison) ez hatékonyan működik?
Előre kössz a válaszokat!

#71 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 10:06

nekem avira antivirus personal -van és nagyon bejön Kép
Kép

#72 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 11:13

Idézet

Szeva Mindenki!

Szeretném lecserélni a jelenlegi vírusírtót (Nod) Sok helyen olvastam, hogy az Avast jó progi. Vélemény ezzel kapcsolatban?
Mert találtam egy Avast Home Edition-t (szoftverbázison) ez hatékonyan működik?
Előre kössz a válaszokat!
Nekem már harmadik vagy negyedik éve avastom van és ezalatt megfelelően teljesített.

#73 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 14:54

helló
nekem az lenne mostan a bajom h felraktam a nod32-t és nem updatel, még mindig a 20050708as van fenn de nem vágom h minek. amikor felraktam először simán frissített minden nap, de most már fenn van a gépen 3 napja de még mindig semmi. csak kiírja h frissítés erősen ajánlott, de be van állítva az automatikus frissítés. manuálisan is frissítettem, de akkor meg a szerverrel volt a baj.
megodlás?

#74 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 17:31

Idézet

helló
nekem az lenne mostan a bajom h felraktam a nod32-t és nem updatel, még mindig a 20050708as van fenn de nem vágom h minek. amikor felraktam először simán frissített minden nap, de most már fenn van a gépen 3 napja de még mindig semmi. csak kiírja h frissítés erősen ajánlott, de be van állítva az automatikus frissítés. manuálisan is frissítettem, de akkor meg a szerverrel volt a baj.
megodlás?
hát szerintem egy eredeti nod32 lenne a megoldás, és akkor lenne olyan szervered, ahonnan biztosan tudna frissíteni ;>

#75 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 17:37

Idézet

helló
megodlás?
Szedd le az AVG-t.Az ingyenes,és azok közül a legjobb.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#76 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 18:29

Idézet

hát szerintem egy eredeti nod32 lenne a megoldás, és akkor lenne olyan szervered, ahonnan biztosan tudna frissíteni ;>
az az értekes, h először nem crackeltem és ugye csak 30 napos verziót kapok, de akkor is ezt csinálta pár napig. na mindegy várok egy kicsit... azért köszi

#77 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 18:35

Én a Kaspersky-t ajánlanám mindenkinek,nem ingyenes,de elég csak crakkelni.Nagyon jókat olvasok,folyton az év vírusírtója.Én egy kevés ideig használtam a 2009-est,de addig nagyon hatátos volt.Már megjelent a 2010-es is,de azthiszem,hogy csak a Beta verzió.98% százalékot kapott egy helyen,és ugyanazon a helyen a NOD 4%-ot kapott.

#78 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:53

Üdv!

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy 1szerre használhatok több vírusírtót is? Vagy bezavarnak 1másnak? Jelenleg Avast van fent, emellé tehetek fel mást is?

#79 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:58

Idézet

Üdv!

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy 1szerre használhatok több vírusírtót is? Vagy bezavarnak 1másnak? Jelenleg Avast van fent, emellé tehetek fel mást is?
Jobba ha egyszerre egy van fenn, bezavarnak egymásnak.

#80 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 15:01

Idézet

Idézet

Üdv!

Jobba ha egyszerre egy van fenn, bezavarnak egymásnak.
Sejtettem. Kösz! Kép

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.