Kormos Kínai Kalandjai
Elküldve: 2005. 04. 14. 15:50
Köszi a beszámolót! Szerintem a szoba egyenesen király, tök jól néz ki. A kaja miatt meg tényleg ne szégyenkezz, én is így tettem volna, akárcsak a többiek
Elküldve: 2005. 04. 14. 17:55
lol! ezt a kínaiak hotelszobának nevezik... itthon a hiltonban ilyen az elnöki lakosztály...
(biztos forrásból tudom!)
viccen kívül kösz ezt a beszámólót. állítólag egész shanghai "sci-fi" Bp.-hez képest...
további szép időtöltést! aztán tényleg csinálj képeket.

viccen kívül kösz ezt a beszámólót. állítólag egész shanghai "sci-fi" Bp.-hez képest...
további szép időtöltést! aztán tényleg csinálj képeket.
Elküldve: 2005. 04. 15. 03:11
Valamiért úgy tűnik, hogy csak itteni idő szerint reggel tudok ide normálisan írni (most d.e. 10 óra van), napközben rámegy az oldalra a vírusellenőrző programunk ami központi és nem lehet lelőni, úgyhogy mivel úgy tűnik, hogy minden egyes gamekapocs oldalt "gyanúsnak" talál, egyenként átszkenneli és a végén kidob az oldalról
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 15. 18:32
Henry Wu ma megint megjelent. Ezúttal amcsi stílusban nyomta (napszemcsi, rágó). Azt mondta: well tsalálltamm neked ety lakásht. Yeah. Natyon yó. Ésh wan még ety ami szintén natyon yó. Megnézed? (kb így hangzott volna a szájából ha magyarul mondja
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 15. 19:52
Nagyon hangulatos volt a beszámoló, igazán élveztem olvasni, köszönjük.
Elküldve: 2005. 04. 15. 19:59
Kis kínaiak mindent érdekből?Nem lehet, hogy csak a kint élő magyaroknak voltak rossz tapasztalataik???Végülis a kínai kiscsajnak, mi haszna lett abból hogy Neked segített??
Említetted ezt a csippes megoldást...Gondolom elsőre csak lestél ki a fejedből, hogy ez most mi is:)))Ennyire el vagyunk maradva és látod InGen Kína igenis fejlett ország!!!
Várjuk a képeket és a további eseménydús beszámolókat!
U.i:remélem sikerül alukálnod:),ha nem menne majd a GK Team egy estimese keretében összeül és mesél Neked:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 04. 15. 20:01
Itthon is elmeséltem ezt a kártyás közlekedős izét... szerintük nagyon jó ötlet... mint ahogy sztem is. Mostanában az ellenőrök... meg a gorilláik...
Elküldve: 2005. 04. 15. 20:15
Nem akarok OFFolni, de az utolsó mondatodra reagálva csak annyit mondanék, hogy a dolgukat végzik és sztem réges régen is így kellett volna ezt csinálni. Gondolom Te se örülsz annak, ha a bliccelők miatt mondjuk egy havi diák bérlet már nem 2250 FT lenne, hanem mondjuk 3000FT.Szóval inkább legyél türelmes és elnézőbb kicsit.Mellesleg hozzád se érhet az ellenőr, éppen ezért vannak ott a zsaruk vagy biztonságiak!!
OFF vége
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 04. 15. 20:17
Tudom, hogy fejlettebb ország, de én szeretek osztani minden idegen országot, kultúrát, népet stb..
Mert Cartman is ezt csinálja, és Cartman a példaképem, mert egy zseni

Elküldve: 2005. 04. 15. 22:59
Kormos rulez 
Nekem meg mar reeeg aludnom kene mivel 5kor kelek es autokazok tobb mint 200km-t zenelek kb 4 orat es utana vissza pest. Ja h ez off? Bocsi
De mikor en kelek akkor Kormos mar javaban dolgozik 

Nekem meg mar reeeg aludnom kene mivel 5kor kelek es autokazok tobb mint 200km-t zenelek kb 4 orat es utana vissza pest. Ja h ez off? Bocsi

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#94 Guest__*
Elküldve: 2005. 04. 16. 06:31
Cic, így utólag is sok siker! De tudom hogy úgyis sikered lesz
Elküldve: 2005. 04. 16. 10:02
Lehet, hogy csak én vagyok vele így, de egy író veszett el benned
én legalábbis mindig marhára szoktam unni más külföldi beszámolóit, de ezt egyszerűen úgy élveztem olvasni, hogy nem is tudom.... lehet hogy azért mert egy kicsit emlékeztet arra, ahogy Douglas Adams ír a Jobbára Ártalmatlan -ban Tricia riporternő néhány napjáról, de tényleg...

Elküldve: 2005. 04. 16. 14:20
És mond Kormi, mit érzékelsz kint a Japán vs. Kína konfliktusból???
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 04. 16. 18:33
Bocs, de innen tök lassan jön be az oldal, és mire feljön, már error van a page-en... úgyhogy néha nem tudok szöveget formázni hogy olvashatóbb legyen...
Shifty: semmit nem érzékelek, valószínűleg mert sokat dolgozom és tévét alig nézek, de egyébként a helyi lapok/tévé nem foglalkoznak ilyen dolgokkal mint konfliktus legalábbis a China Daily amit naponta kapok a szobámba, csak Kína belügyeivel foglalkozik. A magyarok szerint ez általános.
InGen: Köszönöm!!!
[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 04. 16. 18:48
Csak azért kérdeztem, mert itthon már a csapból is ez a téma folyik. Látom ma tartalmas és egyben izgalmas napot zártál:) Mondjuk furcsállom, hogy egy, akarom mondani a kinti taxisok képesek eltévedni, továbbá az is fura, hogy Casey azt mondta alkudni kell. Itthon ez mikor működne?
Bemegyek egy boltba és elkezdek alkudni...LOL:)

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 04. 16. 18:57
Piacon még működne, de néha már ott sem .
Amúgy rohadt idegesítő lehetett ez az eltévedős cucc... én itthon is utálom még azt is ha tovább megyek véletlenül egy megállót...
Elküldve: 2005. 04. 16. 19:00
egyszóval Bp ahhoz képest falu?
Pepito? nem egy őshonos magyar név...
Pepito? nem egy őshonos magyar név...