Kézi konzolok (PSP, GBA, NDS stb.)
Elküldve: 2005. 07. 09. 20:07
hazankban nemigen elterjedtek a kezi konzolok, megis sok helyen, pl japanban megorulnek erte az emberek. Na persze az egy masik kultura, nalunk siman kinezik a kezunkbol a metron...
. Van valakinek ilyen konzolja? Milyenek a tapasztalatai? Ha lenne ra penzetek es okotok (pl napi 2 ora vonatut:)) melyiket valasztanatok? Az erintokepernyos Nintendo DS-t, a fuvelykujj gyilkolo GBA-,t vagy a kicsi a bors, de eros elvet koveto PSP-t?

Nekem sajnos nincsen semmilyen handheld dzsépem, de szeretem a GBA-s játékokat, melyeket jobb híján PC-én szoktam tolni. Ha lesz rá pénzem, lehet, fogok majd venni egy frissebb típusú GBA-t. Egyebekben engem sem érintenek meg túlzottan az újabban hájpolt PSP, Nintendo DS és társaik, ahogy a mobiltelefonos gémek sem. De azért nem rossz, ha valakinek ilyenje is van.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Nekem regen classic Game Boy-om volt. Azt nagyon csipaztam egy ideig aztan eladtam
A GBA-rol jokat hallottam, meg amiket lattam rajta az egesz jol is mutatott kezikonzol mivoltahoz kepest (pl NFSU).

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Ha GBA vesztek akkor már SP vegyettek!!! abba már van háttérvilágítás meg sokkal jobban is néz ki!! nekem is ilyen van!
omg!
Syb... Pc-n emulátrorral nyomod nem? Tudsz nekem erről bővebben rebegni? Esetleg MSN-n...

az a gondom ezzekkel az emulátorokkal hogy ha nagy képen jáccod széthúzza a képet ha kicsin akkor élvezhetetlen,,,,, vki vmi jobb emut tud vagy az enyémmel mi a gond??
omg!
így hogy van GBA-m nem nagyon fogom használni.... eléggé ronda így ott meg jó élmény ha szép egy gamm...
omg!
Nekem PSP re faj a fogam. Remelem mar nem sokaig bar gondolom nehez lesz szerezni. Napi 2-3 orat metrozom szoval van boven szabadidom..... Amit varok az majd az lesz amikor valamelyik otletes emberke megoldja, hogy 1gb-s memory stick-re divx-et lehessen feldobni es nezni ut kozben
akkor ujra elokerulnek majd a divx cd-k.....

Have a good byte!!!
Digitalis fenykepezok nagyresze mpeg-re rogzit, szal 2 nagyobb memoriakartyara masold be az svcd-n levo mpeg-et (mivel egy film atlag 2 cd), es maris videozhatsz
. csucsmobilon hasonlokeppen

Daks baratom azert szerintem lesz nemi kep kulonbseg egy telefon meg egy psp kozott vagy ha nem hat nem tudom hogyan akarjak majd eladni

Have a good byte!!!
Idézet
Syb... Pc-n emulátrorral nyomod nem? Tudsz nekem erről bővebben rebegni? Esetleg MSN-n...
+ BeX:
Jja, már régóta van GBA-emulátorom, bizonyos VisualBoy Advance nevű progi - ami nálam most van, 1.5-ös, de azóta talán újabb is megjelent. Ezt le lehet tölteni a netről, de hogy konkrétan honnan, sajnos nem tudom, én is úgy kaptam egy barátomtól.
Emulátor képe a PC-én: engem nem zavar a nagy képernyő. Lehet kicsiben is nyomatni - ami kábé az oridzsi kézikonzol mérete -, de az nekem túl pici. Viszont GBA-n tuti tetszene, de előtte (többek között) egy új mobiltelefont kéne már vennem, sz'al a handheld egyelőre várat magára ...
Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Nekem a mentés nem megy valamiért... viszont egy-két játék nagyon kemény... főleg az ugribugrisak

A mentés CTRL + S, nem?

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)