A legeredetibb karakter
Elküldve: 2005. 03. 06. 16:08
én voltam:D:D
mellesleg nem mondtam hogy gáz csak azt hogy Freeman nem valami nagyon eredeti karakter... SZERINTEM legalábbis nekem sose volt az...
mellesleg nem mondtam hogy gáz csak azt hogy Freeman nem valami nagyon eredeti karakter... SZERINTEM legalábbis nekem sose volt az...
omg!
Elküldve: 2005. 03. 06. 16:47
Hmm sztem azért egy Republic Commandos csókánál jóval eredetibb!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2005. 03. 06. 16:49
az biztos azt nem is tagadom.... az kicsit hülyeség volt. De azzé birom azt a csávot

omg!
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:10
SW világban szerintem még Darht Maul is eredeti alak, lévén neki volt először dupla végű kardja, ha jól emléxem...
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:12
jól emléxel....
mellesleg ha SW-világáról van szó akkor nagyon eredeti még master Yoda!!!!
mellesleg ha SW-világáról van szó akkor nagyon eredeti még master Yoda!!!!
omg!
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:20
Pff hát marhára nem. Most ennyi erővel felsorolhatnánk az összes SW karaktert, amelyiknek egyedi fegyvere van.. Jango Fett, vagy Mace Windu, Plo Konn, csak azért mert más színű kardjuk van, vagy Dooku a hajlított markolat miatt... a karakter marhára nem eredeti.
Yoda már talán belefér.
Yoda már talán belefér.
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:25
A Republic Commandos csávók mind natúr háborús filmekből / játékokból az SW világra átemelt karakterek, a szokásos harc közbeni tökös beszólásokkal, és néhány egyedi / poénos megmozdulással. Eredetinek semmiképp nem lehet nevezni egyiket se.
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:26
Maximum az eredetük miatt, hogy különböznek egy picit a többi klóntól. De ez a beszólásos-katonás dolog tényleg így van.
Elküldve: 2005. 03. 06. 17:29
Jó mondom a Republi Commandos dolgot felejtsétek el...ENGEM megfogott NEKEM teccet a csávó ezzé írtam le de ti felejtsétek EL

omg!
Elküldve: 2005. 03. 07. 07:41
ezek a repu. kommandósok, klónok és Jango mind Boba Fettből nőtte ki magát. na, ő tényleg egy eredeti karakter és sok másiknak alapja.
Csak játékbeli karakterről lehet szó?
szerintem igen, de majd Daks nyilatkozik.

Elküldve: 2005. 03. 07. 09:56
Idézet
ezek a repu. kommandósok, klónok és Jango mind Boba Fettből nőtte ki magát. na, ő tényleg egy eredeti karakter és sok másiknak alapja.
Csak játékbeli karakterről lehet szó?
szerintem igen, de majd Daks nyilatkozik.
Ugy indult, de folytassatok nyugodtan. Amugy SW-ben Csubi a kedvencem

Elküldve: 2005. 03. 07. 10:22
Earthworm Jim?

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 03. 12. 21:36
Szerintem a Freedom Force-ban is vannak eredeti karakterek... pölö El Diablo vagy Bullet.
Elküldve: 2005. 11. 22. 20:51
Idézet
Duke Nukem Alien Ass Kicker..........Yeeeahhhh! Teljesen egyetértés!
.
+The Neverhood-ból Clayman
.
+Max Payne

+The Neverhood-ból Clayman

+Max Payne

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2005. 11. 22. 21:17
Idézet
Hajajj, az értelem az kitör, mint a vulkán. Gordon Freeman történet nélkül nem nagy karakter.. pfff...ÁÁÁÁ hát ez.
Ez kábé olyan mintha azt mondanánk hogy az epertorta eper nélkül egy nagy szar... Jééézusom.
Amiket itt a legtöbben felsoroltak azok már csak a mai mainstream játékgyártás kissé szürke karakterei (Sam Fisher).
Amiben egyetértek: Guybrush a Monkey Islandból.
Valamint nálam Kerrigan a Starcraftból, Horny a Dungeon Keeperből, Duke a Duke Nukemből, és hogy azért
újabbak közül is említsek, HK-47 a KOTORból.
Ez kábé olyan mintha azt mondanánk hogy az epertorta eper nélkül egy nagy szar... Jééézusom.
Amiket itt a legtöbben felsoroltak azok már csak a mai mainstream játékgyártás kissé szürke karakterei (Sam Fisher).
Amiben egyetértek: Guybrush a Monkey Islandból.
Valamint nálam Kerrigan a Starcraftból, Horny a Dungeon Keeperből, Duke a Duke Nukemből, és hogy azért
újabbak közül is említsek, HK-47 a KOTORból.
Szavazatom: George Stobbart a Broken Swordből.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Elküldve: 2005. 11. 22. 21:29
nálam Guybrush és Lewton (igen, igen
) versenyzik. asszem Guybrush fog nyerni egy orrhosszal.

Elküldve: 2005. 11. 22. 21:35
Idézet
nálam Guybrush és Lewton (igen, igen
) versenyzik. asszem Guybrush fog nyerni egy orrhosszal.

"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"