HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive Unlimited

#101 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:13

vki pls help! a gondom h tiszta nemtom h mien de ijenek h csak a kerekek laccanak, az embernek v feje nincs, v teste.... es teljesen rossz az egecKép sztem driver hiba lehet mer regen a gtavc-nel volt ijesmi, de a legfrisseb nvidia driverem van, kb 2 napja szettem le. elore is thx. ja meg 2660celeron, 1gb ram, 7600gs 256mb. ezen kb mien grafon menne??? full gonodlom felejtosKép

#102 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:15

Idézet

vki pls help! a gondom h tiszta nemtom h mien de ijenek h csak a kerekek laccanak, az embernek v feje nincs, v teste.... es teljesen rossz az egecKép sztem driver hiba lehet mer regen a gtavc-nel volt ijesmi, de a legfrisseb nvidia driverem van, kb 2 napja szettem le. elore is thx. ja meg 2660celeron, 1gb ram, 7600gs 256mb. ezen kb mien grafon menne??? full gonodlom felejtosKép
Reméljünk a szoftverbolt polcáról szedted le. Kép. Egyébként nálam is előfordul a hiba, tipikus optimalizálatlanság, ALT+TAB-bal ki, majd belépkedsz a játékba, pár próbálkozás után tökéletes lesz.

#103 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:29

fuu kossz kiraly vagyKép amugy nem polcrol van polcrol csak ojan gamem van ami megfogott v tom h tobb idot is eltoltok majd vele, ami a kedvenc jatekaim kozt talasz azok polcosak, de lehet h ez is oda kerul, majd meglassuk:DKépKép

#104 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 13:32

meg az a bajom h bemegyek a versenybe, es nem indul, szval mondja a csak h merre menjek, oda meek, a terkep is oda mutat, de bemegyek, elfogadom, es egyszeruen nem indul, hanem csak forog a kep. itt varni kell???

#105 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 13:56

Hi! Nekem is ez a gondom, a legelején a gémnek odavezet a térképen egy versenyhez, állítólag lehet nincs pénzem, de amikor single player és startra meek /aszem/ nem indul a verseny... ugyanúgy mint soginál, forog a kép! VKI lécciKépKép

#106 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 16:30

Idézet

Hi! Nekem is ez a gondom, a legelején a gémnek odavezet a térképen egy versenyhez, állítólag lehet nincs pénzem, de amikor single player és startra meek /aszem/ nem indul a verseny... ugyanúgy mint soginál, forog a kép! VKI lécciKépKép
senki?

#107 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 18:26

pls telleg vki

#108 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 22:17

Az valami érdekes hiba lehet. Elvileg nem szabad ilyet adnia. Még a tört játéknak sem. Mondták mások, hogy bugos. Személy szerint nem találkoztam bugokkal, de úgylátszik nektek nincs szerencsétek. Várjatok patchra, jobbat nem tudok mondani.

Egyébként meg, ha nem válaszól senki, azért lehet, mert nem tudja senki.

#109 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 10:43

Nekem sem volt semmi bug eddig.tökéletesen megy.Tudom hogy ezzel nem segítettem..de gyanús hogy driver gond,
sőt ahogy látom nvidiátok van.Legalábbis egyikötöknek biztos.MIntha rémlene hogy valamelyik fórumon olvastam hogy
nvidia kártyával jóval több problémája van a game-nek...Kép
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#110 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 16:19

kar mer nekem is az van... 7600gs 256mb... mind1 ezzel legalabb megy az scdaKép

#111 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 14:01

Tegnap egy ferrari maranelloval végignyomtam a 200km-es versenyt röpke egy óra alatt,és a felsőbb osztálybeli járgányok ellen is még 3 km-el a vége előtt is vezettem,csak 350ről kicsit elszámítottam a kanyarívet és mindenki elszáguldott melettem,
csak 5.lettem...
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#112 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 05. 11. 18:03

mocis száguldás

:Đ @gk: nem akarnátok már ezt a trágya fórummocit, illetve a szervert kicsit feljebb tornászni? egy halál az oldal ebből a tekintetből :/
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#113 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 19:21

bazeg ez nagyon komoj de muszaj fajditanod a szivem???Képezt te toltad igy???

#114 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 05. 11. 19:55

Idézet

bazeg ez nagyon komoj de muszaj fajditanod a szivem???Képezt te toltad igy???
ja, de ez elég kula volt, alig voltak autók az úton.

edit: wow, új sebességrekord! :-D ezzel a mocival, 370kmh, igaz, a leejtő miatt, lévén 360 a max :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#115 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:10

Jó hogy megnéztem ezt a kis tubusos videjót! mert amugy eszembe sem jutott volna mocival belső nézetet keresni! Holott nagyon ott van a filing!!! Tenkjuverimacs!Kép

#116 Felhasználó inaktív   *Bennya* 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 19:36

Valakinek megvan a TDU PS2-re?

Töle kérdezném ,hogy arra is érdemes-e beszerezni ezt a játékot.

- Rock And Roll Ain't Noise Pollution -

#117 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 21:57

Önálósodott a karakterem! Csak néztem ki a fejemből amikor megláttam: kopaszra borotválta a haját,és átöltözött! Egyébként a kocsik,a ház és a bejárt terület,pénz megmaradt de a kari átalakult! Valamint a meglátogatott autószalonokat is elfelejtette!
Érdekes! ez valami bug,vagy bizonyos "szintlépés" után természetes?

#118 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 13. 12:17

#119 Felhasználó inaktív   szutsroland 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 13:50

Idézet

Önálósodott a karakterem! Csak néztem ki a fejemből amikor megláttam: kopaszra borotválta a haját,és átöltözött! Egyébként a kocsik,a ház és a bejárt terület,pénz megmaradt de a kari átalakult! Valamint a meglátogatott autószalonokat is elfelejtette!
Érdekes! ez valami bug,vagy bizonyos "szintlépés" után természetes?
Ilyennel én is találkoztam. Nem reseteltél véletlenül játék közben?
A hibáiból tanul az ember. Vannak azonban olyanok, akik sohasem hibáznak...

#120 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 20:52

Nem,nem volt reset.egyébként sok mindent "elfelejtett" a játék.pl.a nagy nehezen felderített tunninghelyeket,autó és motorszalonokat,valamint a teljesített küldetéseket is újra szabaddá tette..(autó és csomagfuvarozást újra csinálhatom..)

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.