Test Drive Unlimited
Elküldve: 2007. 06. 27. 20:55
egy angol oldalon találtam pár tippet a játékhoz.igyekeztem lefordítani:
-instant challenge-re: ha két hosszú útat keskeny fűves rész választ el,akkor te vágd le azon keresztül,a gépi ellenfél az útat fogja követni,te meg 10másodperc alatt célba érsz!
-az elején a leggyorsabb pénzszerzési lehetőségek az autós missziók amikor a-ból b-be időkorlát nélkül sérülésmentesen kell elvezetni a járgányokat.itt 80ezer plussz igen jó bonusz jár,elég hamar meg lehet szedni magad.
-van egy misszió "140 miles per hour on a winding road." itt a start vonal után fordulj meg és az egyenes szakaszon 10 másodperc alatt eléred a 140mérföld per órát!(ezt ismételgetve igen gyors pénz)
-a The Millionaires Challenge"-re az MV augusta upgrade 3assal ajánlja.azt írják ezzel 49perc alatt megkeresed az egymillát!
majd folytatom!
-instant challenge-re: ha két hosszú útat keskeny fűves rész választ el,akkor te vágd le azon keresztül,a gépi ellenfél az útat fogja követni,te meg 10másodperc alatt célba érsz!
-az elején a leggyorsabb pénzszerzési lehetőségek az autós missziók amikor a-ból b-be időkorlát nélkül sérülésmentesen kell elvezetni a járgányokat.itt 80ezer plussz igen jó bonusz jár,elég hamar meg lehet szedni magad.
-van egy misszió "140 miles per hour on a winding road." itt a start vonal után fordulj meg és az egyenes szakaszon 10 másodperc alatt eléred a 140mérföld per órát!(ezt ismételgetve igen gyors pénz)
-a The Millionaires Challenge"-re az MV augusta upgrade 3assal ajánlja.azt írják ezzel 49perc alatt megkeresed az egymillát!
majd folytatom!
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)
Elküldve: 2007. 06. 27. 21:35
Ezek hasznosak!Majd kipróbálom,ha felraktam!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 07. 04. 22:10
Hali! Ha valaki tud segíthetne! Megveszem a játék elején a kocsimat és elgurulok az első versenyhez. De ott megáll a játék és nem történik semmi csak áll a kemara. Jönnek a kocsik de nem indul a verseny. Ez miért van? Ha valaki tudja írja már le. Köszönöm.
Thierry
Elküldve: 2007. 07. 06. 22:39
Vagy enter, vagy boxon: A. De lehetséges, hogy még nem indulhatsz a versenyen. Nem tom...
Elküldve: 2007. 07. 06. 22:44
Idézet
egy angol oldalon találtam pár tippet a játékhoz.igyekeztem lefordítani:
majd folytatom!
majd folytatom!
Elküldve: 2007. 07. 09. 10:00
Én egy full upgrade enzo ferrari-val nyomtam,de bizony nem lehetett kihasználni a 380-as végsebességet...
70 perc lett a vége.
70 perc lett a vége.
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)
Elküldve: 2007. 07. 09. 16:24
Nekem csak mocival sikerült a "60-as túra". MV agusta volt a nyerő de a dtm mercivel is sikerült 1,5 perccel megközelítenem 3 igazoltatással egybekötve.
El Camino airbrush megfesti a PC-d. Carbon bevonat? Flip-flop festék? No problem! Bármit bármire.
Elküldve: 2007. 07. 09. 19:01
Ja, én is mocival fogok próbálkozni. Amikor a McLarennel mentem engem is 3x fogtak meg a zsaruk.Sok időbe és sok pénzbe került a száguldozásom.
Elküldve: 2007. 07. 10. 15:17
Idézet
Nekem csak mocival sikerült a "60-as túra". MV agusta volt a nyerő de a dtm mercivel is sikerült 1,5 perccel megközelítenem 3 igazoltatással egybekötve.

Elküldve: 2007. 07. 11. 05:17
A csaj szállításhoz mit szóltok?...Hát az krva nehéz...mindig elb*szom...

Elküldve: 2007. 07. 11. 07:50
Idézet
A csaj szállításhoz mit szóltok?...Hát az krva nehéz...mindig elb*szom...

Elküldve: 2007. 07. 12. 21:57
igen,azt nem érdemes perfectre,kit érdekel hány ruhautalványt,ad! csak amiatt csinálom hogy több misszió legyen kész,ha éppen a magasabb nehézségi szintre lépéshez szükséges.én azokat utálom ami csajos,és még ráadásul nem is mindegy milyen kocsival csinálod! most is van vagy 3 olyan amihez egy kölcsönzőben sem találtam kocsit,egy stoppos bige kedvéért meg nem fogok pl. maserati spyder cambriosa-t venni!

Elküldve: 2007. 07. 12. 22:24
Mindig a nőkkel van gond. A Salen az egy nagy sz*r...annyira irányíthatatlan, hogy nincs értelme a játéknak tőle.Én egynlőre csak a versenyekkel és az autószállítással foglalkozok, majd ha nem unom meg, akkor folytatom a furikáztatást...
Elküldve: 2007. 07. 12. 23:42
Szarnak azért nem nevezném, elvégre mégis csak végig tudtam vele tolni a játék nagy részét. De kétségtelenül jobb egy Enzo pölö.
Én megvettem minden kocsit amire szükség volt xD.
Én megvettem minden kocsit amire szükség volt xD.
Elküldve: 2007. 07. 12. 23:49
Jaja. Hármas szintre túrbózva. (lehet sokat NFS4-eztem annó....túl sokat). Nagy sebességeknél valóban irányíthatatlan. Bár erre akkor jöttem rá amikor vettem egy Enzot és azt is kipróbáltam. De nem volt gond Saleennel végig menni a Millionare's Challengen vagy a Tour of the Island (ha jól emlékszem a nevére, hasonló mindesetre) versenyen.
Elküldve: 2007. 07. 12. 23:55
Hát nekem sajna nem megy ennek az autónak az irányítása. Sok autóval játszom, de ez az 1 mindig kifog rajtam. Millioneren már elindultam egy McLarennel. Azzal nem jött össze, majd mocival, talán...A gépek tunningolása sokat jelent? Még nem próbáltam.
Elküldve: 2007. 07. 13. 00:04
Elég sokat dob. Helyenként még más kocsi is lesz belőle. (például a mustangból Saleent lehet csinálni, és kategóriát is lép
).