HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive Unlimited

#201 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 06. 13:52

En megvettem a jatekot es a kieget nem vettem meg hanem torrentrol szereztem be. Viszont amikor telepitem a kiegete es keri a kodot megadom neki az eredeti jatekom kodjat es minden gond nelkul telepul. Mellesleg en innen Angliabol nem tok csatlakozni vmiert a TDU szerverre. Barmi otlet, hogy mi lehetne a megoldas? Szivesen gurulnek Veletek!

#202 Felhasználó inaktív   tDr1v3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 13:57

Itt Mo-n lehet valahol venni x360-ra TDU-t? Lehetőleg újat...
Xbox Live Gamertag: tDr1v3rHUN - twitter: @ben22eyes - deviantART: ben22eyes Ne csodálkozz, ha az írásmódod miatt nem veszlek komolyan... Kép

#203 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 19:39

Idézet

Itt Mo-n lehet valahol venni x360-ra TDU-t? Lehetőleg újat...
Ajanlatom az inteneten valo vasarlas. Akar Amazon.com, Ebay... En legalabbis megneznem.

#204 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 09:36

Idézet

En megvettem a jatekot es a kieget nem vettem meg hanem torrentrol szereztem be. Viszont amikor telepitem a kiegete es keri a kodot megadom neki az eredeti jatekom kodjat es minden gond nelkul telepul. Mellesleg en innen Angliabol nem tok csatlakozni vmiert a TDU szerverre. Barmi otlet, hogy mi lehetne a megoldas? Szivesen gurulnek Veletek!
Azért nem tudsz csatlakozni mert nem eredeti kulcsal használod a megapackot és ezért nem enged fel. Tehát ha neten akarod nyomni kell a megapack is eredetiben, de jobban megéri a gold editiont venni csak ahhoz új kulcsot kell kérni mert ami hozzá jár az nem jó.
FujitsuSiemens Xi1546, T2300E 2*1660Mhz, 1*1gb ddr2 667Mhz, Ati X1800 256/256

#205 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 21:50

Idézet

Azért nem tudsz csatlakozni mert nem eredeti kulcsal használod a megapackot és ezért nem enged fel. Tehát ha neten akarod nyomni kell a megapack is eredetiben, de jobban megéri a gold editiont venni csak ahhoz új kulcsot kell kérni mert ami hozzá jár az nem jó.

szoval akkor telepitsem ujra es mar mehetek is online? Mert akkor ez lesz... igaz a mentesem lehet, hogy nem lesz jo Megapack nelkul de nem erdekel

#206 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 22:10

Nem megy. Nem tudok csatlakozni. Neztem a hivatalos forumot es mintha itt a szervereket leallitottak volna. Nemtudom mi a gond vagy mi sem de nagyon nem vok happy emiatt!

#207 Felhasználó inaktív   05 CoCo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 10:26

Hello Mindenkinek! Én már rég ota játszom a tdu-el de most vettem meg csak eredetibe.Namost tudna nekem valaki abban segíteni hogy felraktam (eredeti cd t) meg az 1.66 os patchet is meg a carmegapackot is (eredeti cd vannak rajta) és csinálok egy gamespy-s profilt és nem tud csatlakozni azt irja ki ellenörziem az internet beállitásokat.PLS VALAKI SEGITSEN SOKAT JELENTENE!jah és irta valaki hogy rossz cdkey adtak ki a carmegapackhoz és hogy kérni kell hozzá , hogy azt honnan kellelöre is köszi Kép

#208 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 22:06

Idézet

Hello Mindenkinek! Én már rég ota játszom a tdu-el de most vettem meg csak eredetibe. Namost tudna nekem valaki abban segíteni hogy felraktam (eredeti cd t) meg az 1.66 os patchet is meg a carmegapackot is (eredeti cd vannak rajta) és csinálok egy gamespy-s profilt és nem tud csatlakozni azt irja ki ellenörziem az internet beállitásokat. PLS VALAKI SEGITSEN SOKAT JELENTENE! jah és irta valaki hogy rossz cdkey adtak ki a carmegapackhoz és hogy kérni kell hozzá , hogy azt honnan kell elöre is köszi Kép
A dolognak koze van ahhoz szerintem, hogy amint a TDU Central-on is olvashatod, leallitottak a szervereket. Nemtudom, hogy masok hogyan csatlakoznak MO-rol ha tudnak csatlakozni de en Angliabol nem tudok. Ugyanazt a hibaauzenetet kapom mint Te!

#209 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 02:44

He? Leállították? Tökéletesen működik, elöbb próbáltam. Ha van router, akkor valószínüleg az okoz galibát. Meg időnkét szeret csak azért sem beengedni...

#210 Felhasználó inaktív   05 CoCo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 09:17

Köszönöm szépen!Kép!!!!!!!

#211 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:26

Idézet

He? Leállították? Tökéletesen működik, elöbb próbáltam. Ha van router, akkor valószínüleg az okoz galibát. Meg időnkét szeret csak azért sem beengedni...
Hat a forumon ez van kiirva! Tobb ember is ugyanezzel a hibaval talalkozott es azota mar kiderult, hogy a szerot lenyomtak. Az hogy MO-n megy: Orulok, hogy legalabb Ti elvezhetitek! Viszont ha barmi otlet van arra, hogy hogyan tudnek en is csatlakozni akkor figyelek!

#212 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 14:45

Jól értelmezem, hogy a Car Pack-ot nem vetted meg?

#213 Felhasználó inaktív   05 CoCo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 16:27

Idézet

Jól értelmezem, hogy a Car Pack-ot nem vetted meg?
én?

#214 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 21:08

KisEndi.

#215 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 22:03

Idézet

KisEndi.
Igen jol azonban mar probaltam tobbszor is anelkul... Ugyanaz az eredmeny.

#216 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 17:25

Idézet

Idézet

KisEndi.
Igen jol azonban mar probaltam tobbszor is anelkul... Ugyanaz az eredmeny.
Nah leirom hogy mindenki tudja csak megapack felrakasa utan lehet szerora menni tehat a megapack is egy frisites es ha nincs meg nem enged be. Ha valaki gold editiont vesz akkor irjon a magyar forgalmazonak hogy a cd kulcs hibas a megapacknak es kuldejenek ujat , a levelben szerepeljen a regi kulcsod. Ha valaki felrakja kulcs nelkul a megapackot akkor menni tudna neten de ahogy betolt egy megapackos kocsit azonnal asztalra kidob vagy kek halaloz.
Remélem sokatoknak segítettem és bocsánat hogy nem voltam de nyaraltam es most ertem haza mostantal figyelemmel kovetem a forumot es valaszolok mindennemu kerdesre.

Ha tud valaki magyar klubról a tdu szerveren az megadhatna ha nincs akkor meg jatszom egy kicsit es letrehozok egyet.

#217 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 26. 19:03

Idézet

Nah leirom hogy mindenki tudja csak megapack felrakasa utan lehet szerora menni tehat a megapack is egy frisites es ha nincs meg nem enged be.
Ez nem igaz. A megapack az 1.66A jelű patchot tartalmazza, ami már jóval a pack elött kijött. Az online jatékhoz elég az is.

#218 Felhasználó inaktív   Kisendi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 11:31

Ez igaz. A jatekot kulon is fel lehet patch-elni 1.66A-ra es lehet jatszani vele. Az hogy nekem nem megy az lehet, hogy azert van mert Win 7et hasznalok es valahol a tuzfal nem enged ki...

#219 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 22:20

Lehet probléma, igen. Próbáld meg kikapcsolni és úgy megpróbálni.

#220 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 07:25

Naah leirom utoljara megapack nelkul nem lehet nyomni, mert ha vennel egy olyan kocsit azonnal kidobna vagy ha mar meglatod akkor kidob mivel az a kocsi nincs meg neked a szükséges fájl, legalabbis ezt olvastam problemanak es nrm a 7-tel van a gond mert en nekem is 7-t van es mindig felenged. Jah és a verzió lényegtelen mit ír a megapack 1.66A Megapack. Sztem vedd meg a gold-t azzal nem lesz bajod és nem is drága csak 2200 Ft.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.