HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#201 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 18:40

Idézet

Idézet

Idézet

na végre használhatom a power armort. az lenne a kérdésem hogy innen milyen messze van a játék vége? mert még csak 12.-es vagyok . ja és melyik volt az a gonosz perk amit valaki ajánlott? lehetőleg magyarul kéne a neve

Contact Killer, magyarul talán bérgyilkos, egy faszi, füstölgő pisztolyal, kabátban.

kösz tudom meik az de én még nem használhatom.
azt megtudnád mondani hogy a fellegvárba jutás után kábé milyen messze van a vége?
Milyen sokat akarsz még járkálni, aztmondtad 12-es vagy, úgyhogy ajánlom meny ki és fedezz fel egy-két új lokalizáiós pontot. ha viszont szeretnél végigrohanni, nos, akkor a G.E.C.K megszerzése, kijutás, víztisztító ostroma, úgy 2,5-3 óra van még hátra, attól függ, milyen pró vagy, és hogy milyen felszerelésed van.

Because war...war never changes.

#202 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 23. 08:12

Valahol olvastam, hogy lehet rabszolgákat tartani. Hogyan és hol? Illetve kutyát honnan lehet szerezni?

#203 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 10:15

Idézet

Valahol olvastam, hogy lehet rabszolgákat tartani. Hogyan és hol? Illetve kutyát honnan lehet szerezni?
Rabszolgát Paradise Falls-ban lehet szerezni,de ugyanúgy venni kell és ő lesz a társad utadon mint a többiek.DogMeat-ért(kutya)olvass egy kicsitt vissza,nemrég mondtam el valakinek kb. merre lehet megtalálni.Kép

#204 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 12:07

Idézet

Idézet

Rabszolgát Paradise Falls-ban lehet szerezni,de ugyanúgy venni kell és ő lesz a társad utadon mint a többiek.DogMeat-ért(kutya)olvass egy kicsitt vissza,nemrég mondtam el valakinek kb. merre lehet megtalálni.Kép

Ok, köszi. A kutyás leírást megtaláltam. Viszont egy rabszolga hány kupakba fáj? Lehet többet is tartani vagy csak egyet? Jelenleg 7-es szinten vagyok, mondhatni újonc még, de az biztos hogy nagyon magával ragadó a játék. Tegnap éppen elindultam megszerezni a Függetlenségi Nyilatkozatot, de nem tudok lemenni az alagsorba, mert 50-es hack tudás kell, no ammeg nincs még. Pedig az öreg fószer adna valami szögkilövő csúzlinak a tervrajzát, de egyenlőre be kell érnem azzal ami van. Nincs is szebb, mint a szemétvetővel szétlőni pár mutánst. Igencsak vicces, amikor plüssmacikkal lövöldözök. Kép Tegnap önkényesen csak úgy mászkáltam a pusztában, s felfedeztem Tenpenny tornyát, s még sok minden mást is. Eszméletlen ez a játék. Kép

#205 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 12:57

Idézet

Ok, köszi. A kutyás leírást megtaláltam. Viszont egy rabszolga hány kupakba fáj? Lehet többet is tartani vagy csak egyet? Jelenleg 7-es szinten vagyok, mondhatni újonc még, de az biztos hogy nagyon magával ragadó a játék. Tegnap éppen elindultam megszerezni a Függetlenségi Nyilatkozatot, de nem tudok lemenni az alagsorba, mert 50-es hack tudás kell, no ammeg nincs még. Pedig az öreg fószer adna valami szögkilövő csúzlinak a tervrajzát, de egyenlőre be kell érnem azzal ami van. Nincs is szebb, mint a szemétvetővel szétlőni pár mutánst. Igencsak vicces, amikor plüssmacikkal lövöldözök. Kép Tegnap önkényesen csak úgy mászkáltam a pusztában, s felfedeztem Tenpenny tornyát, s még sok minden mást is. Eszméletlen ez a játék. Kép
Bezony.Nálam GOTY-t érdemelt volna.
Úgy tudom hogyha a kutyával vagy akkor még egy követőt felvehetsz magad mellé,de így csak egy ember lehet melletted egy időben.De még ez sem biztos mert még nem próbáltam csak hallottam.De az óriás skorpiókat útálom.Úgy komolyan,szívből útálom.Kép
Alig várom már a harmadik,Broken Steel kiegészítőt.

#206 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 14:38

A multija milyen egyébként a játéknak? Mászkálhatsz ugyan úgy a térképen?

#207 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 14:42

Idézet

Még én sem próbáltam de ha megjön a magyar változat,akkor szívesen dobok rád egy kis taktikai atomot multiban.KépHa már itt járunk felvehetsz havernak LIVE-on.

#208 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 14:47

Idézet

Idézet

Még én sem próbáltam de ha megjön a magyar változat,akkor szívesen dobok rád egy kis taktikai atomot multiban.KépHa már itt járunk felvehetsz havernak LIVE-on. 
...ööö...ez jelenleg nem megoldható, egyéb khmmm... okokból.KépBár ma van a napja, hogy eldöntsem, beszerezzem-e...Azt hiszem igen.

#209 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 14:49

Idézet

Idézet

Idézet

...ööö...ez jelenleg nem megoldható, egyéb khmmm... okokból.KépBár ma van a napja, hogy eldöntsem, beszerezzem-e...Azt hiszem igen.
Csak nyugodtan.Úgyis április elején tudom csak megrendelni mert egy másik program amit várok késik, úgyhogy,relax,take it easy.

#210 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 15:09

Dogmeat meg tud halni? Mert nem szeretnék stimpackot pazarolni rá.
És a főszál befejezése után véget ér a játék? (álá Mass Effect) vagy lehet folyatatni?

#211 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 15:14

Idézet

Dogmeat meg tud halni? Mert nem szeretnék stimpackot pazarolni rá.
De meg ám. Egyébként ezt én is akartam kérdezni, hogy konkréten etetni is kell vagy csak adunk neki egy injekciót oszt' jóvan? Nehogy a végén drogfüggőt csináljak belőle.Kép

#212 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 14:28

Sajnos eljött ez is:Végigjátszottam.Kicsit szomorú vagyok,a végére már kezdtem beleélni magamat.Nagyon megtetszett a stílusa.Persze hogy végigvittem nem jelent semmit,betöltök egy korábbi mentést és felviszem lvl 20-ra a karim.KépAztán jöhet a Broken Steel.:Đ

#213 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 14:35

A Broken Steel az mikor érkezik?
Olyat halottam, hogy ha letöltöm a Pittet, és belépek a pittbe, onnan nincs visszaút. Ez igaz, vagy csak félrefordítottam?
És még mindíg kérdem: Ha megtalálom apucit és a fő szál véget ér, akkor nem tudom folytatni a mellékküldikkel a játékot?
És, honnan lehet megtudni, hogy valami régiózáras-e? (360on ugye) És a Pitt régiózáras lesz?
Hol lehet mankót találni?

#214 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:02

ha nem tudná valaki mi? hol? , akkor ezt tudom ajánlaniKépKépKéphttp://planetfallout...pital-Wasteland

"egy biztos az életben, a változás"

#215 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 17:29

császtok , mit ajánlotok ? robbantsam fel vagy mentsem meg Megatont? mejik éri meg jobban?Kép

#216 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 10:21

Idézet

császtok , mit ajánlotok ? robbantsam fel vagy mentsem meg Megatont? mejik éri meg jobban?Kép
Attól függ, hogy hol szeretnél lakni... :Đ

"egy biztos az életben, a változás"

#217 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:02

Idézet

Idézet

Attól függ, hogy hol szeretnél lakni... :Đ
meg karma is múlik rajta, de egyébként ez egy szerepjáték, úgyhogy amelyik jobban testhez áll Kép

#218 Felhasználó inaktív   KenDenedis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 14:16

Találtam egy modot amivel állítólag el lehet érni a 40. szintetKép. Egyenlőre úgy néz ki működikKép

#219 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 17:33

Játszik innen valaki magyar Fallout 3-as verzióval?

#220 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 17:34

Idézet

Játszik innen valaki magyar Fallout 3-as verzióval?
én igen

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.