Idézet
Idézet
Valahol olvastam, hogy lehet rabszolgákat tartani. Hogyan és hol? Illetve kutyát honnan lehet szerezni?
Rabszolgát Paradise Falls-ban lehet szerezni,de ugyanúgy venni kell és ő lesz a társad utadon mint a többiek.DogMeat-ért(kutya)olvass egy kicsitt vissza,nemrég mondtam el valakinek kb. merre lehet megtalálni.
Ok, köszi. A kutyás leírást megtaláltam. Viszont egy rabszolga hány kupakba fáj? Lehet többet is tartani vagy csak egyet? Jelenleg 7-es szinten vagyok, mondhatni újonc még, de az biztos hogy nagyon magával ragadó a játék. Tegnap éppen elindultam megszerezni a Függetlenségi Nyilatkozatot, de nem tudok lemenni az alagsorba, mert 50-es hack tudás kell, no ammeg nincs még. Pedig az öreg fószer adna valami szögkilövő csúzlinak a tervrajzát, de egyenlőre be kell érnem azzal ami van. Nincs is szebb, mint a szemétvetővel szétlőni pár mutánst. Igencsak vicces, amikor plüssmacikkal lövöldözök.

Tegnap önkényesen csak úgy mászkáltam a pusztában, s felfedeztem Tenpenny tornyát, s még sok minden mást is. Eszméletlen ez a játék.