HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#421 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 13. 03:14

Idézet

Üdv!

Most szereztem be az eredeti játékot, de nem akar elindulni a gépemen. A vas most lett felújítva, teljesen szűz ez lett volna az első dolog ami rákerül az XP után.

Berakom a meghajtóba a lemezt és nem történik semmi. Ha rákattintok semmi, csak minden belassul vagy ki is akad egészen addig amíg ki nem veszem a lemezt a meghajtóból.

Mi lehet a gond?

Előre is köszi

Próbáld frissíteni a drivereket.

#422 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 16:47

Már megoldódott köszönöm.

Rosszul volt csatlakoztatva a DVD.

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#423 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:08

Idézet

Idézet

Idézet

van az a kis város , MEGATON. Ott az atom bombát hogy kell felrobantani? mi kell hozzá?
robbantás szakértelem.... ha szintet lépsz legközelebb azt húzd felfelé... sajna arra nem emlékszem (régen volt), hogy mennyi a limit, de kiírja, ha elkezded piszkálni a bombát, hogy mekkora %/pontos képesség kell hozzá...
na sikerült ! a robantáshoz nem kell szakértelem. egy bolond pasasal kell beszélnem aki alkat részt add hozzá.... fel is rabantotamKépKép
jah valóban... bocs... én kiiktattam, ahhoz kellett... KépKép

"egy biztos az életben, a változás"

#424 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:55

Hali!

Végre elérkezett az idő, hogy neki tudtam állni a játéknak. Az lenne a kérdésem hogy a régi játékokban a térképen való mászkálás csak egy kattintás volt. Most tényleg gyalog kell az egészet bejárni? Nincs gyorsított mód? Valamint a páncél és fegyver erősséget hogyan lehet megnézni, könyveket elolvasni? Régen jobb gombal lehetett, de most annak hatására kidobja őket a leltárból. Illetve van egy-két dolog amit nem látok a cuccaim között, pedig ott vannak, mert a kereskedőnél előkerülnek. Ez miért van?

Előre is köszi.

#425 Felhasználó inaktív   udvand 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 14:13

Idézet

Hali!

Végre elérkezett az idő, hogy neki tudtam állni a játéknak. Az lenne a kérdésem hogy a régi játékokban a térképen való mászkálás csak egy kattintás volt. Most tényleg gyalog kell az egészet bejárni? Nincs gyorsított mód? Valamint a páncél és fegyver erősséget hogyan lehet megnézni, könyveket elolvasni? Régen jobb gombal lehetett, de most annak hatására kidobja őket a leltárból. Illetve van egy-két dolog amit nem látok a cuccaim között, pedig ott vannak, mert a kereskedőnél előkerülnek. Ez miért van?

Előre is köszi.

Lehet utazni(Fast Travelnek hívják de csak oda ahol már voltál).A fegyvernek az állapotát és azt tudod megnézni hogy mennyit sebez meg azt hogy milyen töltény kell hozzá.Ha csökken az állapot akkor a fegyver nem lesz olyan hatékony.Könyvet úgy olvashatsz hogy használod:).A tárgyas kérdést nem értem.

#426 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 16:56

úgy döntöttem beszerzem a játékot :Đ egy kérdésem lenne, van a GOTY (game of the year) edition, ami tartalmazza a DLC-ket, azon alapból rajta vannak a dlc-k vagy adnak hozzá pontokat amikkel le lehet tölteni? thx

#427 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 20. 17:43

Idézet

úgy döntöttem beszerzem a játékot :Đ egy kérdésem lenne, van a GOTY (game of the year) edition, ami tartalmazza a DLC-ket, azon alapból rajta vannak a dlc-k vagy adnak hozzá pontokat amikkel le lehet tölteni? thx
úgy tudom alapból rajta vannak a disc-en.

#428 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 16:49

Idézet

Első dvd maga a játék, kettes dvd a DLC-k.
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#429 Felhasználó inaktív   udvand 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 18:10

Hello X360-on nyomom és kiváncsi lennék arra hogy ki milyen szerepjátékot ajánl.A fallout 3 alap már 5x végigvittem majdnem 100 órat játszottam,szóval valami hasonló érdekelne.Ugye van az Elder Scrolls ami kézenfekvő lenne de az ugye elég régi játék.Szóval kinek van ötlete?

#430 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 18:16

Idézet

Hello X360-on nyomom és kiváncsi lennék arra hogy ki milyen szerepjátékot ajánl.A fallout 3 alap már 5x végigvittem majdnem 100 órat játszottam,szóval valami hasonló érdekelne.Ugye van az Elder Scrolls ami kézenfekvő lenne de az ugye elég régi játék.Szóval kinek van ötlete?
vedd a Fable 2-t, anno megunhatatlan volt számomra :Đ

#431 Felhasználó inaktív   udvand 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 19:03

Tudom már nézelődök.Ha van valami más játék akkor szóljatok.Amúgy a Fable szavatossága jó??

#432 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 11:48

Hali!

Itt nem lehet úgy aludni mint a régi játékokban? Csak ágyban? Valamint lehet házat, ágyat szerezni Megatonban?

#433 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 27. 12:13

Idézet

Hali!

Itt nem lehet úgy aludni mint a régi játékokban? Csak ágyban? Valamint lehet házat, ágyat szerezni Megatonban?

Lehet házat és ágyat is szerezni, ha jól tudom, akkor az atombomba hatástalanításáért a seriff megdob a kéróval, a fegyverárus csajnál tudod beszerezni a bútorokat. Aludni nem lehet akárhol, de várni igen (ettől nem gyógyulnak be pl az eltörött végtagok). De van számtalan kocsma a városokban.

#434 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 22:57

Idézet

Idézet

Hali!

Itt nem lehet úgy aludni mint a régi játékokban? Csak ágyban? Valamint lehet házat, ágyat szerezni Megatonban?

Lehet házat és ágyat is szerezni, ha jól tudom, akkor az atombomba hatástalanításáért a seriff megdob a kéróval, a fegyverárus csajnál tudod beszerezni a bútorokat. Aludni nem lehet akárhol, de várni igen (ettől nem gyógyulnak be pl az eltörött végtagok). De van számtalan kocsma a városokban.
ha felrobbantod a bombát, akkor pedig egy kissé igényesebb lakot kapsz jóval szebb kilátással.... :Đ (bár én megrögzött jófiú vagyok, így nem éltem a lehetőséggel)

"egy biztos az életben, a változás"

#435 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 11:59

Hali!

A Vault 112-ben hogyan lehet megtalálni az elhagyott házban a kapcsolót?

#436 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:10

hy, tegnap lett meg a játék, de mááár az elején belebotlottam egy nagydarab páncélos emberkébe aki ezerrel lőtt (biztos mert nem a luck-ra gyúrok Kép) nagynehezen, de kicsináltam, örültem a klassz páncélnak... de nem tudom viselni, nem engedi pedig ott van az inventoryban, mit csináljak hogy fel tudjam venni?

#437 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:15

Idézet

hy, tegnap lett meg a játék, de mááár az elején belebotlottam egy nagydarab páncélos emberkébe aki ezerrel lőtt (biztos mert nem a luck-ra gyúrok Kép) nagynehezen, de kicsináltam, örültem a klassz páncélnak... de nem tudom viselni, nem engedi pedig ott van az inventoryban, mit csináljak hogy fel tudjam venni?
Egy speciálsi training-en kell részt venned hogy viselhesd, amit csak a pentagon épületében végezhetsz el (nem emlékszek már mi a neve a pentagonnak a játékban de azt hiszem, hogy "Citadel"). De ez egyhamar nem fog megtörténni u.h. azt ajánlom, rakd le a páncélt valami jo kis biztonságos helyen, hogy ne foglalja a helyet, és ha majd meglessz a training visszatérsz hozzá.Kép
Dr.   WP 

#438 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:20

Idézet

Idézet

Egy speciálsi training-en kell részt venned hogy viselhesd, amit csak a pentagon épületében végezhetsz el (nem emlékszek már mi a neve a pentagonnak a játékban de azt hiszem, hogy "Citadel"). De ez egyhamar nem fog megtörténni u.h. azt ajánlom, rakd le a páncélt valami jo kis biztonságos helyen, hogy ne foglalja a helyet, és ha majd meglessz a training visszatérsz hozzá.Kép
úgy legyen :Đ kösz Kép

#439 Felhasználó inaktív   sunya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 14:52

"biztos mert nem a luck-ra gyúrok" << ez a szöveg nagyon ott van KépKép

#440 Felhasználó inaktív   kutyu007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 14:56

Sziasztok!Megvettem a GOTY kiadást. Minden felirat magyar benne :Đ.Van viszont egy gondom. Próbáltam egy-két mod-ot feltenni, de hiányolta a fose utilitit. Na feltettem a fose-t, elindítom, na arra meg kiírja, hogy nem megfelelő a veriójú a játékom. Pedig próbáltam már mindenféleképpen.

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.