HWSW Informatikai Kerekasztal: Fahrenheit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fahrenheit

#161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:59

Idézet

Idézet

Idézet

letoltottem en is ezt a fahrenheit jatekot:) magyaritast pedig most veszem fel .... (15-25 perc kell neki mig felmasolja!!)
Nem felmásolja, hanem kitömöríti a játék nyelvi filejait, beleírja a fordítást, aztán visszacsomagolja :-D
Szia csak azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni a fahrenheit magyaritást??Köszi:)
:Đ
http://magyaritasok....=dlinfo&mit=913

#162 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:31

Sziasztok!Nekem is megvan a játék,tök jónak néz ki,csak az a bajom vele h nem tudom elkezdeni:S az elején nem tudok kimenni a mosdóból,nem csinál semmit,se guggolás,se ugrás,se ajtó nyitás,se késfelvétel........se semmit nem tudok csinálni........és mindig az a vége h bejön a rendőr....végig próbáltam már minden billentyűt,de semmi.Megköszönném ha vki segítene!köszi!

#163 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:00

Idézet

Sziasztok! Nekem is megvan a játék,tök jónak néz ki,csak az a bajom vele h nem tudom elkezdeni:S az elején nem tudok kimenni a mosdóból,nem csinál semmit,se guggolás,se ugrás,se ajtó nyitás,se késfelvétel........se semmit nem tudok csinálni........és mindig az a vége h bejön a rendőr....végig próbáltam már minden billentyűt,de semmi.Megköszönném ha vki segítene! köszi!
csináld végig a totorialt, ha jól veszem ki a szavaidból akkor PC n van meg nemigaz? Ha igen akkor az egérrel kell kinyitni az ajtót, fontosak a mozdulatok, de ettől még csináld végig sztem a totorialt mert az jobban segít Kép

#164 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:07

Idézet

Sziasztok! Nekem is megvan a játék,tök jónak néz ki,csak az a bajom vele h nem tudom elkezdeni:S az elején nem tudok kimenni a mosdóból,nem csinál semmit,se guggolás,se ugrás,se ajtó nyitás,se késfelvétel........se semmit nem tudok csinálni........és mindig az a vége h bejön a rendőr....végig próbáltam már minden billentyűt,de semmi.Megköszönném ha vki segítene! köszi!
hibas a jatekod,vagy valamit nagyon elcseszel.Miutan visszakapod a tested felett az iranyitast,lepj elore kicsit,es mar emelheted is a halottat,mert el kell rejtened,azutan a keshez menj oda,ismet egyertelmu akcio,azutan felmosas,a mosofa az egyik budiajto mellett van.Kezmosas a csapnal,es mar mehetsz is az etterembe.Nagyon depis leszel,ezert menj a zenegephez,ahol beteszel majd egy szamot.Azutan menj az utolso(elotti?)asztalhoz,es egyel.Kicsit megnyugszol,es visszanyersz egy jo adag moralt.Innen probald magadKép

#165 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 06. 15:58

Idézet

Idézet

hibas a jatekod,vagy valamit nagyon elcseszel.Miutan visszakapod a tested felett az iranyitast,lepj elore kicsit,es mar emelheted is a halottat,mert el kell rejtened,azutan a keshez menj oda,ismet egyertelmu akcio,azutan felmosas,a mosofa az egyik budiajto mellett van.Kezmosas a csapnal,es mar mehetsz is az etterembe.Nagyon depis leszel,ezert menj a zenegephez,ahol beteszel majd egy szamot.Azutan menj az utolso(elotti?)asztalhoz,es egyel.Kicsit megnyugszol,es visszanyersz egy jo adag moralt.Innen probald magadKép
azért ehhez hozzátenném hogy miután kijöttél a mosdóból már minden döntés a tied

#166 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 21:32

sziasztok!elősször is köszi a segítséget,valóban a tutorialt kellett végig csinálnomKép
most viszont megint elakadtam...
az lenne a problémám,hogy ott járok a játékban:hogy kikell nyomoznom, a könyvjelzőből,hogy melyik bank adta ki....és hát nem igazán tudok rájönni,hogy hogy kellene csinálni...
ha tudnátok ebben segíteni...megköszönném....Kép
addíg is mindenkinek további jó játékot....
jah,és ha még tudnátok ehhez hasonló játékot ajánlani....hát az szuper lenne..
köszi azt isKépKépKép

#167 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:42

Idézet

sziasztok!elősször is köszi a segítséget,valóban a tutorialt kellett végig csinálnomKép
most viszont megint elakadtam...
az lenne a problémám,hogy ott járok a játékban:hogy kikell nyomoznom, a könyvjelzőből,hogy melyik bank adta ki....és hát nem igazán tudok rájönni,hogy hogy kellene csinálni...
ha tudnátok ebben segíteni...megköszönném....Kép
addíg is mindenkinek további jó játékot....
jah,és ha még tudnátok ehhez hasonló játékot ajánlani....hát az szuper lenne..
köszi azt isKépKépKép
Hát most így hirtelen nem ugrik be de keresek egy végigjátszást.
"Get the bookmark out of the fax machine, put it on your desk, then sit down and turn your desk light on. Pick up the bookmark, and move the light around with the arrow keys to find the watermark."
Tehát a könyvjelzőt ki kell szedni a faxból, kitenni az asztalra, leülni és felkapcsolni az asztali lámpát. Ezután felveszed a könyvjelzőt és és a fény alatt addig mozgatod a nyílakkal (gombok) amig meg nem találod a vízjelet.Ebből asszem kiderül a bank is.
A második kérésednek pedig, hogy ajánljunk hasonló játékot én nem tudok eleget tenni mert szerintem ez annyira egyedi, de ha minden igaz lesz második rész. Esetleg megpróbálhatod a Longest Journey 2: Dreamfall-t hátha neked bejön.

#168 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:46

Kösz szépen a segítséget,akkor ki is próbálom!Kép

#169 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:36

Nekem nem jön semmi ikon,nem tudom a nyilakkal mozgatni a papírfecnit....csak magától megnézi,aztán lerakjaKép

#170 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:45

Idézet

Nekem nem jön semmi ikon,nem tudom a nyilakkal mozgatni a papírfecnit....csak magától megnézi,aztán lerakjaKép
"- Tyler: You are sat at your desk, so think. Sit down again and use the computer. Switch to the 'web' icon and look at the 'World' page - Tyler figures out that the bookmark is actually from a list of stock quotes. Pick up the phone and let Carla know this; she wants it faxed over, so stand up, pick up the bookmark, walk to the fax machine near the door, and send it off.
Note that Tyler may get tired, and lose some mental health - there's nothing you can do about this, except have a drink of water and play with the basketball to gain them back.
- Carla: Go to your fax machine (it's next to your laptop, near the kitchen) and grab the fax. Go out your front door and straight across the hallway. Ring the bell, and Tommy will answer. You'll ask him about the fax, and he'll tell you more, but essentially that it can be traced via the watermark on the original. Go back home, to your phone and call Tyler.
- Tyler - Get the bookmark out of the fax machine, put it on your desk, then sit down and turn your desk light on. Pick up the bookmark, and move the light around with the arrow keys to find the watermark. When Tyler discusses who should head to the bank choose Carla."
a végigjátszásban ezeket a részeket találtam a könyvjelzővel kapcsolatban, lehet hogy még a vizsgálódás előtt nem csináltál meg valamit azért nem megy, 1ébként ez egy összefüggő szöveg szóval egymás után ezeket kell csinálni, ha nem menne az angol akkor próbáld meg a webfordítóba berakni a szöveget hátha kiad vmi értelmeset, ha végképp nem megy akkor holnap ha látom hogy kint van a topic akkor jobban belemélyedek a szövegbe vagy lefordítom de ha tuti vagy angolból akkor sztem a szövegből menni fog. nah mára ennyi, sok szerencsét Kép

#171 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:41

Hát ez a vízjel kifogott rajtam....elméletben tudom hogy kéne csinálni,de akkor sem lehet.....az lehet h az előző pályákon nem csináltam meg vmit és azért nem sikerül?mert amikor a könyvtárban voltam,az öregembernek kellett volna egy könyvet keresni,de én nem találtam,az kellett volna???
más:a Midnight nowhere-hez tudtok magyarítást?Kép

#172 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:02

Idézet

Hát ez a vízjel kifogott rajtam....elméletben tudom hogy kéne csinálni,de akkor sem lehet.....az lehet h az előző pályákon nem csináltam meg vmit és azért nem sikerül?mert amikor a könyvtárban voltam,az öregembernek kellett volna egy könyvet keresni,de én nem találtam,az kellett volna???
Melyik pályán tartasz?

#173 Felhasználó inaktív   csuszosjonny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 16:52

Sikerült megoldani!!!megvan a vízjelKép azért köszi!:Đ

#174 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 17:29

Idézet

a Midnight nowhere-hez tudtommal nincs magyarítás :, ja és grat a továbbjutáshoz Kép

#175 Felhasználó inaktív   Game Fan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 16:36

Ha valaki elakad valahol szívesen segítek :Đ 2x-3x végigtoltam és tudom már hogy hol mit kell csinálniKép

#176 Felhasználó inaktív   Kittyke12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:19

Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segítséget!Szeretném a Fahrenheit játékot letölteni,de nem találom,ha valaki megtenné,hogy küld egy linket nekem,megköszönöm!valyikrisztina@freemail.hu

#177 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:54

Idézet

Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segítséget!Szeretném a Fahrenheit játékot letölteni,de nem találom,ha valaki megtenné,hogy küld egy linket nekem,megköszönöm!valyikrisztina@freemail.hu

Figy a GK fórumaiban szigorúan TILOS a warezzel foglalkozni! Kép Ha máskor kell valami cucc akkor inkább pm-be írd meg valakinek aki warezol. Ráadásul azt se írtad milyen platformra kéne...

#178 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:37

Idézet

Ez a játék bőven megéri az árát...Ráadásul már csak 1990ft, nem hiszem, hogy ez olyan nagy összege lenne egy ilyen kiváló játékért.

#179 Felhasználó inaktív   Kittyke12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:48

Bocsánat!Nem vagyok valami nagy letöltögető,csak a játékról való sok beszámoló fölkeltette az érdeklődésemet iránta!Mégegyszer elnézést!

#180 Felhasználó inaktív   Scal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 15:25

a Fahrenheit egy istenkirály játék, talán az egyetlen amiben nem cslaódtam, amikor már a huszadik emberke mondogatta, hogy ez valami csúcs,

egyébként már 990-ért is láttam, de persze megér 1990-et is :Đ

ui: bővebb ódázás az oldalunkon: www.fatumteam.com

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.