HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#621 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 03. 08:43

Naszóval....két dolog.
Az egyik, hogy vettem egy NYKO Intercoolert a vashoz. Simán rá kell pattintani a gép seggére, nem kell szétberhelni, és így is plusz 3 ventilátor hűti a gépet. És működik! Tegnap este HAT órán keresztül ment a box, és nem fort meg! :Đ Korábban e nélkül a venti nélkül 2-3 óra gamma után már igen csak forró volt a szekrény segge! Sőt nagyon is. MOst kifurogattam a szekrényt, hogy az Intercooler kilapátolhassa a meleget, és úgy tűnik SIKERÜLT! Ajánlom mindenkinek! Igaz kissé hangos, (filmnézéshez nem ideális:() de 5.1-en üvöltetve a GoW-ot, nem a gépzúgásra figyeltem :-D

A másik egy kérdés: X-LIVE. PC-n már regisztráltam. X-en is elkezdtem egyszer, de nem fejeztem be, mert az egy havi GOLD-ot most akartam decemberben. Ezért most akartam élesíteni. Megadok mindent (érzékeli is hogy a nickem foglalt, ezért kéri az emilcímet, kódot) Közben azt írja a nickem currently in use on X-Live. Megadok neki a kért adatokat, és hibát jelez: X-LIVE is currently unavailable. Try it later. A kérdésem: Létezik hogy nem elérhető az X-Live? Vagy én vagyok gyökér? Amikor korábban akartam élesíteni a lájvot, egészen odáig jutottam a regisztrációban hogy a érzékelte hogy új a gép, és akarom e a GOLD-ot, és ha igen akkor kész a beállítás. Akkor én BACK-et nyomtam. De most már kéne a net! PLÍÍÍÍZZ HELP SZÁMBÁDI
THX
Kép
Kép
Kép

#622 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 03. 09:20

Helyesbítés az előzőben írtból:
"...hibát jelez: X-LIVE signup is currently unavailable.....

ötlet?
Kép
Kép
Kép

#623 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 03. 09:40

Idézet

Naszóval....két dolog.
Az egyik, hogy vettem egy NYKO Intercoolert a vashoz. Simán rá kell pattintani a gép seggére, nem kell szétberhelni, és így is plusz 3 ventilátor hűti a gépet. És működik! Tegnap este HAT órán keresztül ment a box, és nem fort meg! :Đ Korábban e nélkül a venti nélkül 2-3 óra gamma után már igen csak forró volt a szekrény segge! Sőt nagyon is. MOst kifurogattam a szekrényt, hogy az Intercooler kilapátolhassa a meleget, és úgy tűnik SIKERÜLT! Ajánlom mindenkinek! Igaz kissé hangos, (filmnézéshez nem ideális:() de 5.1-en üvöltetve a GoW-ot, nem a gépzúgásra figyeltem :-D

És nem hangosak azok a ventillátorok? Tapasztalataim szerint a kicsik nagyon hangosak. Illetve azzá válnak. Ezért hanyagoltam ezt a megoldást. És 2000 alatti áron beszereztem egy bazi nagyot. Egy 12 centiset. Vágtam egy nagy kört a bútor hátuljára, és ott távozik a hot air. Bekapcsolok mindent, becsukom a szekrény ajtaját és olyan jól elnyeli a zajokat, hogy alig hallom őket.

#624 Felhasználó inaktív   Micu_2006 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 03. 09:58

Sziasztok!
Most tervezem, hogy veszek egy x masinát.
Minden jól hangzik - vagy 2 hónapja egyfolytában a fórumokat bújom, és gyűjtöm be róla az infot.
Biztosan meg fogom venni.
Viszont most látom először, hogy nektek igazi felhasználói élményetek van.
Szóval melegszik.
Nagyon.
Vegyek rá rögtön hűtőt?
És tényleg le fog esni az állam? - nekem hdtv-m van otthonKép
Egy apró kérdésre nem találtam még választ: a tvből tudok majd a vinyóra rögzíteni?
Előre is köszi a válaszokat.

#625 Felhasználó inaktív   Micu_2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 10:23

Idézet

ÉS miben jobb a Wii és miben a x360? Kép
mint az előbb is írtam mostanában sokat kutakodtam konzol ügyben.
Ami figyelemre méltó a Wii-nél az a gamepad(kontroller).
Ha emlékeim nem csalnak a srácok olyan gamepadot dobnak vele piacra ami a 3d kézmozgásoddal fogja irányítani a gamét - azaz ahogy hadonászol a kezeddel a levegőben azt érzékeli a gép és így lehet irányítani.
Na ez azért nem lehet semmi.
Egyébként azt írják, hogy jóval gyengébb lesz mint az x vagy a ps, de állítólag iszonyat sok fanje van ennek a konzolnak világszerte - így ők lesznek a célközönség.

#626 Felhasználó inaktív   Micu_2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 10:37

Idézet

Helyesbítés az előzőben írtból:
"...hibát jelez: X-LIVE signup is currently unavailable.....

ötlet?
Hali!
Itt már nézted? http://xboxlive.uw.hu/

#627 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 03. 11:51

Melegszik, ha olyan helyen van, ahol összegyűlik a meleg levegő. És akkor egyre hangosabb is lesz. Mert egyre gyorsabban kell pörgetnie a ventillátorokat. Hűtőt serintem igazán akkor érdemes beszerezni, ha sokat fagy a gép. Nekem még nem volt ilyen.
Szerintem le fog esni az állad, mert ilyen jól kinéző játékokat talán még nem láttál.

A wii pont ebben nagyszerű. Az irányításban. Mindenképp ki fogom próbálni az egyik konzol boltban, és ha nagyon megtetszik, le fogom cserélni az x-et. Már únom, hogy csak ülök és nyomkálom a gombokat. A nintendo újat dob a piacra. Lehet, hog gyengépp a hardware, de játékélményben ez lesz az első helyen. Úgy játszhatok pl fps-t wii-n, ahogy xbox-al soha. Vagy csak xfps-el.
Nem vennéd meg az én xemet? csak 1 hónapja van meg. Van hozzá egy Blasing angelsem, meg egy Gears of warom. csak egy 100as.:Đ

#628 Felhasználó inaktív   Micu_2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 12:15

Bocs fity, de biztosan újat veszek.
Valszeg egy premiumot.
Az X-Box live is foglalkoztat iszonytosan - de kézzel fogható infot még nem tudtam beszerezni róla.

#629 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 03. 12:35

Nem gond. Akkor marad az, hogy becserélem a konzol boltban. A nettel nem tudok segíteni. Még nem regisztráltam. Elég borsos ára van egy olyan wifis antennának. Azt tudom, hogy gold kell ahhoz, hogy neten játsz. Ez az 1 hónap meg épp hogy csak ízelítőnek lenne jó. Inkább nem kóstolok bele.

#630 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 03. 15:55

Hy! Eddig ps fan voltam de látva hogy egyre több hibája kerül nyilvánosságra és nagyon drága lesz (kb: 15.0000ft) és olyan grafja van mint a box-nak lehet hogy inkább azt veszek. Csak lenne néhány kérdésem.
1. PC monitoron is elképesztő a grafja?
2. HDDVD meghajtót vagy micsodát muszály vennem?
3. Hol a legolcsóbb szegeden?
4. 2 éven belül nem megy le róla a játéktámogatás?
5. Melyik csomagot vegyem ha eccerűen csak jáccani akarok rajta?
Egyenlőre csak ennyi kérdésem van.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#631 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 03. 17:58

Köszi a segítségeket, megoldottam a net elérést, s egész nap töltöm is a demokat (TonyHawk8, PGR3, LostPlanet, Burnout, már lejött ... )
Válaszom a ventilátorra vonatkozóan : igen, hangos. Játék közben nem zavaró annyira, mert nem oda figyelek :Đ De filmnézés közben meg olyan mintha projektor lenne. Megszokás kérdése. Mindenesetre boldogabb lennék ha csendesebb lenne. Viszont azóta 16 órája megy a gép (6 óra játék, a többi meg töltés a netről) És még nem lángol a bútor. Sőt, csak langyi! A szekrényt nem akarom becsukni, mert nincs ajtaja
Íme:
/write/forum/uploaded-pictures/200612/tn_xbox.jpg

Kép
Kép
Kép

#632 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 20:18

Mennyi volt az a tv? :Đ
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#633 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 03. 20:35

Én 429.000-ért vettem. Akkor ez nagyon jó ár volt, mert Media Marktban 480.000 volt.
Azóta múlt héten láttam Saturnban 400.000-ért is.
Kép
Kép
Kép

#634 Felhasználó inaktív   gandalf7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 07:10

Idézet

Köszi a segítségeket, megoldottam a net elérést, s egész nap töltöm is a demokat (TonyHawk8, PGR3, LostPlanet, Burnout, már lejött ... )
Válaszom a ventilátorra vonatkozóan : igen, hangos. Játék közben nem zavaró annyira, mert nem oda figyelek :Đ De filmnézés közben meg olyan mintha projektor lenne. Megszokás kérdése. Mindenesetre boldogabb lennék ha csendesebb lenne. Viszont azóta 16 órája megy a gép (6 óra játék, a többi meg töltés a netről) És még nem lángol a bútor. Sőt, csak langyi! A szekrényt nem akarom becsukni, mert nincs ajtaja
Íme:
/write/forum/uploaded-pictures/200612/tn_xbox.jpg

Hali!

Le tudnád írni a véleményed a Tv-ről, hogy milyen?? Pontosan milyen tipusú ez a Samsung??

#635 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 04. 10:24

A típusa: SAMSUNG PS-42E7HX
nagyon nem írok róla adatokat, nézz utána neten. Amiért én e mellett döntöttem az a szoftveres része (Pana és Sony is jó (asszem ugyanaz), csak drágább!) és a játék üzemmód.
Ha ugyanis bekapcsolom a konzolt, a TV automatikusan átvált "játék" üzemmódra, ami nagyjából azt jelenti hogy optimalizálja a beállításokat (FPS-nél számít igazán).
Képe nagyon szép. Nem bántam meg.
Röviden ennyi. Nemtom miyen tapasztalatról írhatnék még, ha kérdésed van konkrétan, hallgatlak.
Kép
Kép
Kép

#636 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 04. 10:36

Most látom hogy neten 399.999,- ért lehet kapni. De ha azt veszem hogy a garival így problémák lehetnek, megéri kicsit többet áldozni rá. Könyvet, kisebb szir-szarokat szoktam rendelni neten (10-max20.000,-ig) de többszázezer pízért vásárolni már nem. Mert egyrész nem tudom nem-e kiállított darabot kapok, másrészt ha hibás akkor nincs cseregarancia, vagy ha tönkremegy valamije, akkor az utánajárás bonyolult (nincs üzletük, csak raktár; nincs magyar gari, csak külföldi stbstbstb....)
Így én az akkori legolcsóbb áron vettem Veszprémben (itt lakom) ElektroPontban. Szakszervíz van a városban! Ez nekem k...-ra megérte. Ha ma kéne vennem akkor +30.000-at ma is mkifizetnék ezek miatt az okok miatt.
Kép
Kép
Kép

#637 Felhasználó inaktív   Pukhi-zik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 10:51

Mi volt az Xbox 360 projekt-neve? 1. Xbox Two 2. NexXbox 3. Xenon 4. Xbox GO
A függőség a szenvedély torzulása. "Tisztítsd ki a tudatod,légy alaktalan.Ha belerakod a vizet egy üvegbe a víz üveggé válik, ha belerakod egy teáskancsóba ,teáskancsó lesz.A víz tud folyni de tud törni is. Légy víz barátom." (the lost Bruce Lee interview)

#638 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 11:23

Idézet

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

Development

Known during development as Xenon, Xbox 2, Xbox Next or NextBox, the Xbox 360 was conceived in early 2003.

#639 Felhasználó inaktív   Pukhi-zik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 11:47

Idézet

Idézet

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

Development

Known during development as Xenon, Xbox 2, Xbox Next or NextBox, the Xbox 360 was conceived in early 2003.

Már tippeltem de köce.
A függőség a szenvedély torzulása. "Tisztítsd ki a tudatod,légy alaktalan.Ha belerakod a vizet egy üvegbe a víz üveggé válik, ha belerakod egy teáskancsóba ,teáskancsó lesz.A víz tud folyni de tud törni is. Légy víz barátom." (the lost Bruce Lee interview)

#640 Felhasználó inaktív   gandalf7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 14:34

Idézet

A típusa: SAMSUNG PS-42E7HX
nagyon nem írok róla adatokat, nézz utána neten. Amiért én e mellett döntöttem az a szoftveres része (Pana és Sony is jó (asszem ugyanaz), csak drágább!) és a játék üzemmód.
Ha ugyanis bekapcsolom a konzolt, a TV automatikusan átvált "játék" üzemmódra, ami nagyjából azt jelenti hogy optimalizálja a beállításokat (FPS-nél számít igazán).
Képe nagyon szép. Nem bántam meg.
Röviden ennyi. Nemtom miyen tapasztalatról írhatnék még, ha kérdésed van konkrétan, hallgatlak.
Konkrétan engem a Plazma beégés probléma érdekelne. Neked volt már ilyen bajod a Tv-vel??

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.