HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#601 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 11. 28. 19:56

Szerintem viszont ha még tudsz várni néhány hónapot inkább ps3-mat ajánlom. a 360-al ellentétben tudja majd a DX10-et, és azt hallottam, hogy halkabb is lesz. Meg alapból tud majd bluray lemezeket lejátszani.

#602 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 20:36

Idézet

Szerintem viszont ha még tudsz várni néhány hónapot inkább ps3-mat ajánlom. a 360-al ellentétben tudja majd a DX10-et, és azt hallottam, hogy halkabb is lesz. Meg alapból tud majd bluray lemezeket lejátszani.
nem a ps3 sem tudja a dx10-et
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#603 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:13

Idézet

200ezer forint ért?... kösz de én nem vagyok milliomos Kép

#604 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 22:01

Az x360 az elkövetkező 4 évben nem váltja fel a következő akkor lehet hogy megvenném. Ha a ps3 tényleg 200.000ft lesz.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#605 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 29. 10:14

Idézet

Idézet

200ezer forint ért?... kösz de én nem vagyok milliomos Kép
Te kérdezted, hogy melyik érné meg. Én meg válaszoltam. Ha már eleve megvan benned az elhatározás, akkor minek kérdezel?

#606 Felhasználó inaktív   Pukhi-zik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 15:05

A dx 10 es garafikát azt dx 9 el is meglehet csinálni.A dx egy utaításkészlet itt meg sokan ugy beszélnek rola mintha egy csodavideokari vagy hasonlo varázspor lenne.Vazz van itt eladó forum?
Mert eladó egy x 360 core 1 memoval 3 hetes nincs karc ,nincs flesh ,tutin megy nem magyar
lokalos.Ja és épp hogy ment 5 órát .Szinte zsir ujj.Az is ,80 rongy + posta.Ajánatokat várok.
A függőség a szenvedély torzulása. "Tisztítsd ki a tudatod,légy alaktalan.Ha belerakod a vizet egy üvegbe a víz üveggé válik, ha belerakod egy teáskancsóba ,teáskancsó lesz.A víz tud folyni de tud törni is. Légy víz barátom." (the lost Bruce Lee interview)

#607 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 15:36

Ez teljesen igaz.
Valóban lehet dx 9 en olyan szintű grafikát írni mint 10 en.
Türelem kérdése az egész.
(meg talán affinitás.... Meg nem mindegy hogy mennyit "rabol" le a rendszer teljesítményből)

Aztán... látva a lenti vitát csatlakozom...
Aki akar venni konzolt, vegyen xbox360 at.

Ps3 mat nem ajánlom annyira.
Néhány oldallal visszáb leírtam hogy 1 miliméterrel se tud többet az x360 nál.
(vagy egy másik topicban, fene se emlékszik mindenre pontossan)
Leírtam azt is, hogy mire alapozom hogy nem erősebb a ps3.
Aztán nem sokkal utánna éppen ennek a magazinnak egy cikjében a gyanúmat beigazolta egy független fejlesztő (vagyis akit nem a microfos pénzel) ,
meg utánna pár NEM szintetikus teszt is napvilágot látott.

Egyedül a Blue-Ray lehet előny.
De nem feltétlen.
Ps3 mat még nem törtek meg.
és ha megis történik... 4000 ft egy üres BL lemez...

Persze, hd filmek, meg nagy játékok.
De.. csak a méret miatt nem lessz egy játék sem jó.
Még nem tudni hogy BL vagy HD-DVD media lesz e a nyerő. Melyiken jön ki film?

És ha BL ? majd lessz akkor külső meghajtó x360 hoz.
Gond egy száll sem.

ÉS HA HD-DVDn?

Most amúgyis esni fognak az x360 árak.
Ha jól sejtem 60-70 körülre le kell majd mennie az x360 core pack nak, bár egy ideje nem nézem az árakat. Versenyezni fog a nintendo a sony és a microfos az árban.
(Főleg a wii miatt... túl versenyképpes és innovatív, mégha gyenge is...)

#608 Guest__*

Elküldve: 2006. 11. 29. 16:57

A Wii tényleg nagyon ütősnek ígérkezik. Attól, hogy nem HD még ott lesz a szeren. Az ára kedvező (70.000), így sok olyan lesz, aki vesz egy ilyet 360 vagy ps3 mellé. És szerintem a játékok sem lesznek olyan drágák, mint mondjuk x-hez. Én azt mondom, hogy a gamecube-hoz hasonló átlagos 13-15e körül fognak kijönni a játékok.

#609 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 17:00

ÉS miben jobb a Wii és miben a x360? Kép

#610 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 30. 18:03

sziasztok...nagyon ritkán írok (mint láthatjátok) inkább olvasom miket írtok! de most majd szét b*sz az ideg... Tudjátok van 1 egész jó pcm....és arra TÖLTÖGETTEM játékokat...mikor kérdeztem valakitől h nem e tud valamihet keyt akkor le voltam B*SZVA h ez nem warez oldal ugyhogy jolenne ha bekus*olnék az ilyen témával kapcsolatban!!! felfogtam...ez így korrekt! olyan 1 héttel ezelőtt vettem 1 Xbox360at...nagyon jó! happy minden! gondoltam ellátogatok má az oldalra megnézem ki mivel játszik és mit érdemes megvenni hozzá! de azt tapasztalom h mindenki a kib*szott flasheléről írkál! hát nemelhúztok a f*szomba gyerekek! ezt lehet de gamekodokat nem? akkor most mondja mát meg valaki hogy hogy van ez! ha valakinek nincs pénze havi 1 játékot megvenni akkor az ne vegyen konzolt! ugyhogy elmegy itt mindenki a ...!

ui.: má boccs de ez kicsit felhúzott!

#611 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 30. 18:24

Idézet

sziasztok...nagyon ritkán írok (mint láthatjátok) inkább olvasom miket írtok! de most majd szét b*sz az ideg... Tudjátok van 1 egész jó pcm....és arra TÖLTÖGETTEM játékokat...mikor kérdeztem valakitől h nem e tud valamihet keyt akkor le voltam B*SZVA h ez nem warez oldal ugyhogy jolenne ha bekus*olnék az ilyen témával kapcsolatban!!! felfogtam...ez így korrekt! olyan 1 héttel ezelőtt vettem 1 Xbox360at...nagyon jó! happy minden! gondoltam ellátogatok má az oldalra megnézem ki mivel játszik és mit érdemes megvenni hozzá! de azt tapasztalom h mindenki a kib*szott flasheléről írkál! hát nemelhúztok a f*szomba gyerekek! ezt lehet de gamekodokat nem? akkor most mondja mát meg valaki hogy hogy van ez! ha valakinek nincs pénze havi 1 játékot megvenni akkor az ne vegyen konzolt! ugyhogy elmegy itt mindenki a ...!

akkor most ujra radszolunk: ne beszelj csunyan :Đ. Amugy teljesen megertjuk a problemadat, de gondolhatod, hogy nem akarjuk azt, hogy a GK a magyar warez kozosseg melegagya legyen serial, crack és torrent cserelgetos uzenetekkel. Nem iteljuk el, akinek nincs penze eredeti jatekra, de ne itt kerjen hozza cd kulcsot, hasznalja a Google-t. Van forum szabalyzatunk, igyekszunk is betartatni mindenkivel, de minden uzenetet nem szurhetunk. Nem kell sok alapelvet eszben tartani, de ugy erezzuk ezek egy normalis, legalis és szeretheto forum elemei, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.
Kép
Kép

#612 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 21:20

Idézet

Idézet

akkor most ujra radszolunk: ne beszelj csunyan :Đ. Amugy teljesen megertjuk a problemadat, de gondolhatod, hogy nem akarjuk azt, hogy a GK a magyar warez kozosseg melegagya legyen serial, crack és torrent cserelgetos uzenetekkel. Nem iteljuk el, akinek nincs penze eredeti jatekra, de ne itt kerjen hozza cd kulcsot, hasznalja a Google-t. Van forum szabalyzatunk, igyekszunk is betartatni mindenkivel, de minden uzenetet nem szurhetunk. Nem kell sok alapelvet eszben tartani, de ugy erezzuk ezek egy normalis, legalis és szeretheto forum elemei, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.
van benne igazság de azért tegye az ember kezérea szivét és mondja azt hogy pl van egy game amire nincs opénze és valszeg nem is lesz a közeljövvöben mert 16 már egy nextgen game.és akkor látod hogy egy oldalon meg ingyen szedhetsz lea cuccost .na ezért ilyenkor mondja bárki warez ellnes bárki hogy nem az utobbit választaná.magambol kiindulva ha voolt kessem mindig mevettem az erdetit de ha jööt egy olyan cim ami kihagyhatatlan de épp anyagi gondokal küzködtem hát letöltöttem.viszont elitélem(jo pár haverom)akik teli vannak kessel aztse tudjákmire költsék de azért mindent torrentel szednek le.na az geciség.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#613 Felhasználó inaktív   villko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 17:04

halló skacok volna egy kérdésem nem nagyon vagyok otthol a konzolos témákban eddig úgy voltam vele hogy PC FOREVER Kép de most én is beakarok egyre rujázni és a kérdésem az volna hogy az xbox 360-on futnak e a régi xbox-os játékok is ?

#614 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:05

Idézet

halló skacok volna egy kérdésem nem nagyon vagyok otthol a konzolos témákban eddig úgy voltam vele hogy PC FOREVER Kép de most én is beakarok egyre rujázni és a kérdésem az volna hogy az xbox 360-on futnak e a régi xbox-os játékok is ?
igen
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#615 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:11

Valaki részletezné nekem az X-boX 360nál a neten való játékot és azt hogy mien a live előfizetés, mire jó(gold). Köszzönöm
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#616 Felhasználó inaktív   Petko24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:41

Egy kérdésem lenne hogy lehet játékot zenét letölteni?

#617 Felhasználó inaktív   nanotek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 05:29

Idézet

Valaki részletezné nekem az X-boX 360nál a neten való játékot és azt hogy mien a live előfizetés, mire jó(gold). Köszzönöm
Páppi , ahoz hogy X360-al neten tudjá játszni (Gold) előfizetés kell , premium pack-hez alapból kapsz ugye 1 hónap-ot azután lejár , újból venned kell előfizetést van tán havi , meg éves pontosan nem tudom , azután átvált Silver-re azzal csak demókat meg rákom tudja miket lehet még töteni , Petko24!! Tudtommal ahoz min. Silver fizu kell :Đ

#618 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 02. 09:13

Na én úgy tudtam, hogy silverrel is lehet neten játszani. A gold meg arra jó, hogy soundtrackeket, exkluzív cuccokat, meg jó dolgokat lehessen letölteni néhány játékhoz.

#619 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 02. 12:43

De kiderült hogy rosszul tudtam. Megnéztem azt a narancssárga kézikönyvet és okosabb lettem. Ez azért szemétség. Fizess még többet ha multyban akarsz játszani...
Nem elég. hogy kifizettem a gépet, havonta jön a számla a netért, de még azért is küldjem a pénzt, mert nyomnám egy kicsit xbox live-on. PC-n legalább nincs

#620 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 02. 13:52

Ma nem sokat leszek. Megvettem a GoW-t. :Đ:):-D:):D:):D:):D
holnap beszámolok élményeimről :D
X360 4everKép

Mod: Használd a szerkesztést Kép
Kép
Kép
Kép