HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#881 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:17

Az lehetséges hogy a Blu-ray nem is olyan nagy hülyeség a PS3 ban ? hallottam hogy pl a GoW egyszerűen azért nem lett hosszabb mert nem fért volna rá a lemezre.
Ez csak pletyka?

#882 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:45

Idézet

Az lehetséges hogy a Blu-ray nem is olyan nagy hülyeség a PS3 ban ? hallottam hogy pl a GoW egyszerűen azért nem lett hosszabb mert nem fért volna rá a lemezre.
Ez csak pletyka?

De 360hoz is lehet majd venni bluray lejátszót.

#883 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:52

Idézet

Ez csak pletyka?

Pletyka.
Ha hosszabbat akartak volna csinálni, hddvd-re adták volna ki. 4-5x hosszabb lehetett volna. Sztem egyenlőre! feleslegesen nagy a BluRay kapacitása. Mondom egyenlőre... lehet hogy évek múlva kell majd az ekkora kapacitás, de egyenlőre (és a közeljövőben sem lesz) nincs sem játék sem film ami megkövetelné az ekkora tárolókapacíitást
Kép
Kép
Kép

#884 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 11:05

Ja de ha már 360 hoz veszel + blurayt meg vinyót akkor már árban ott is vagy a nagy PS3 nál:)
És a box még HANGOS IS:)
(Egyébként állítólag a PS3 idegenek-->Kép fejlesztették hogy átvegyék a foldön az irányítást!!!)Kép

#885 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 11:21

Idézet

Ja de ha már 360 hoz veszel + blurayt meg vinyót akkor már árban ott is vagy a nagy PS3 nál:)
És a box még HANGOS IS:)
(Egyébként állítólag a PS3 idegenek-->Kép fejlesztették hogy átvegyék a foldön az irányítást!!!)Kép
Blurayt nehezen x360-hoz annak hd-dvd olvasó kell:D Meg vinyó minek hozzá ha már van a premiumhoz!

#886 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:35

lehet árban ott lenne egy hd-DVD playerrel a box a ps3 mellett, de (na most nem tom hogy csatlakozik e a HD player, vagy beszerelik) ha csatlakozik a hdplayer, akkor 2 meghajtód van, egyik biztonsági, ami a Sony-nakl gyengéje, a ps2 meghajtójával rengeteg gond volt, az volt az egyetlen Sony fejlesztés a ps2-ben. a Blue Ray meg szintén Sony....
a hang....... nem tom, engem nem zavarna, olyan gépem van, hogy a zárt ajtó mögött is hallatzsik simán a hűtő... Kép szóval a TV irányítón nyomkodnám a volume+ gombot, csak lenne gegy X360-om... de most nem???KépKépKép
PC-n tolom :)

#887 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 13:45

Én egyet tudok, hogy 2-3 éves távlatban, Európában az Xbox360 lesz a jobb!!!!! Hogy miért? Mert ha minden igaz még egy év mire nálunk is startol a PS3. Amire kiforrja magát legalább még 1 év. Az már egyből 2 év, de lehet, hogy 3 év lesz belőle, attól függ, hogy az árával hogyan barátkoznak meg az emberek!

#888 Felhasználó inaktív   ssj2goku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 14:51

Hali Mindenkinek!

Most tervezem, hogy max. 2 hónapon belül veszek egy x360-at. És az lenne a kérdésem, hogy erről a hűtés modósításról és flash-elésről mit kell tudni???
Az már biztos, hogy a Premium Pack-ot veszem! Kép

#889 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:03

Á ez a hűtés módosítás és flash elés engem is érdekelne
És megfejelném még két kérdéssel Box hoz spec bilüzi+egér kel (ha igen az mennyi pénz?)
És olvastam valami TV kábelröl amitől jobb a kép ... Na ezt most hova tegyem? Miazhogy jobb miértnem ezt adják alapból? Megveszem az alapgépet és megegyszer ugyan anyit ráköltök a minimum szükséges kütyükre? Nem rosszKép

#890 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:33

Na szal:hűtésmód:az okosok felhuzzák a fordulat számot kb 3X-osra.Megéri nagyon!Max 4000ft és akkor lehet órákig nyomni a játékot!Ha ez nem elég van még vízhűtés is,de az 35000ft.
Flash:felrakják rá az új firmeware-et vagy xtremeware-t(5.1 a legújabb).Ennek az ára 3000-12000ft-ig terjed,attol függ hogy hol csinálják.Viszont fontos hogy mien tipusú a meghajtód(samsung,hitachi és talán van még 1 fajta).És mivel európában PAL-os gépeket lehet venni,csak PAL-os vagy régiófüggetlen játékot szabad venni.A billentyűzet és egér kérdéshez csak annyit hogy van egy olyan cucc hogy XFPS,ezt USB-n rányomod a 360,és azon lesz még 2USB-s csatlakozó,és 2 csatlakozó a PS2-es egérhez és billentyűzethez,plussz még ps2 joy-t is rálehet nyomni asszem.Jövő év elején jön és olyan 15000ft körül lesz.Arrol a kábelről én is hallotam de nem tok róla szinte semmit csak azt hogy van.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#891 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:52

Hé ezel azt akarod mondani hogy olyan gyenge a gyári hűtés hogy így is túlmelegszik a gép? vagy mivan?!?! Totál nem értem mire jó ez a plussz hűtés ha nem arr hogy használhatatlan az eredeti azt meg nem tudom elhinni milyen szar lenne már hogy játszok egy kicsit most jön a legjobb rész és pihizni kell egy kicsit had hüljön!!! Ezt nem hiszem akkor egy nagy rakás "%/=+'"%!:LM az egész És győzni fog a PS3 mert az hatalmas hűtő ráépítése nélkül is órákig bírja azt tudom...

#892 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:21

Idézet

Hé ezel azt akarod mondani hogy olyan gyenge a gyári hűtés hogy így is túlmelegszik a gép? vagy mivan?!?! Totál nem értem mire jó ez a plussz hűtés ha nem arr hogy használhatatlan az eredeti azt meg nem tudom elhinni milyen szar lenne már hogy játszok egy kicsit most jön a legjobb rész és pihizni kell egy kicsit had hüljön!!! Ezt nem hiszem akkor egy nagy rakás "%/=+'"%!:LM az egész És győzni fog a PS3 mert az hatalmas hűtő ráépítése nélkül is órákig bírja azt tudom...
Nem,csak ha reggeltől estig akarsz GoW-ozni(ami kihasználja rendesen a gépet)akkor nem árt bele egy ilyen.Most mit kell rinyálni 4k-ért?
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#893 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:34

Egyáltalán nem a 4k-ért rinyálok hanem azért hogy milyen dolog már hogy nem nyomhatom regeltöl estig mert bekrepál a gépem?! kiegészítők nélkül?

Miva ha Tónyó vagyok Pusztaszecsűdrű és fogalmamv sincs hogy kéne pl hűtés leáll a játék vagy tönkre megy a gép?

Nekem nagyon nem szimpi ez a plussz hütéses dolog és nem az ára végett!
Egy konzol menjen úgy ahogy alapgép kivan adva a több csak extra legyenrá mint a kormány stb.
Megveszem az alapgépet hazaviszem és játszok ennyi ne is legyen bonyolultabb. És ha tényleg csak erről a kis változtatásrol van szó és ilyen megérős miért nem rakták bele alapbol?

#894 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 18:28

Bocs ha kicsit erős lett volna az előző írásom de ez kicsit háton ütött!
Haver világ életében konzolos volt én meg pc-s
Most váltok át konzolra mert 1-EGYSZERŰBB! megveszed és játszol !
PC meg dll-eket keresgetsz videókarit memoriát procit cserélgetsz hogy minden fusson és néha le is fagy vagy nem indul mert akad valamivel... Na ettől akartam megszabedulni ezért váltanék konzolra de már az elején itt van ez az izé.
Nem akarom én ész nélkül csak játszani akarokKép
Semmi gond semmi akadás csak mint haver megveszi a gémet és megy de nem nézi mivel akadhat csak megy ez ojan szép nem? És most ez látszik összetörni...Kép

#895 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 30. 18:53

Nézd... te kérdezted, hogy mi is ez a hűtés meg flashelés dolog mert érdekelne. Egyébként meg nem kell beszarni, mert az én gépem 6 órán keresztül ment és egyszer sem fagyott. A végén már én kapcsoltam ki, mert végigértem a játékon. És úgy, hogy egy zárt szekrényben volt. Igaz, hogy a hátulján volt egy nagy luk, amin egy ventillátor kiszívta a meleget, de akkor is. Itt a fórumokon hallok olyanokat, hogy fagyott a gép, meg hasonlók, de amíg az ember nem találkozik a problémával személyesen, addig nem nagyon érdekli a dolog.
Ha meg Tonyó vagy, és elromlik a gép, akkor felhívod a telefonszámot amit vásárláskor kapsz, és kirendeled a lakásodhoz a kedves szerelőket. Persze ez csak addig megy így, amíg él a garancia.

#896 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 19:07

Mekköra király lenne ha a gari a következő generációs gépekig élne mi?Kép
Egyébként mindig mosojgok mikor te írsz mivel az aznapi üziket mindig úgy írja ki -"fity,ma" az ember meg önkéntelenül is őssze olvassa.
Na ez nem cseszegetés akar lenni csak leírom hátha másnak is okoz egy két Kép pillanatot.

Egyébkint fity megérdezhetném milyen TV-n nyomod főleg a felbontása érdekel (TV-t is kéne vennem ugyebárKép)

#897 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 30. 19:13

Dehogy... nem csinálok a nevemből gondot.
Fogalmam sincs már hogy mekkora a TV. Tudom a márkáját, meg hogy az összes hogyishívjákot tudja. 480,720,1080. Ja amúgy csak hdready. De az is elég. Élménybeli beszámolóm annyi, hogy a mellékelt PGR3tól nem esett le az állam. Amint tudtam, lecseréltem. A GOW meg nem sokkal múlta felül a Half Life 2-t. Több tapasztalatot nem tudok megosztani sajna, mert már nincs a birtokomban a kicsike.

#898 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 19:27

Hogy érted hogy a GoW nem multa fülül a half life2-t egy 1080-as TVn?

Egyébként azt mondták nekem hogy next genes konzol normál TVn nem nagy eresztés de azt nem tudom hogy 1080 és 720 között menyi a difi... Baromi drágák ezek a TV-k
Mikor megjelent a Box azt mondták egyévmúlva lezuhan az áruk azt nem:)

200k ért már láttam használhatót de az csak 720-as volt azt félek megvenni.
az 1080 asok meg fél milkák min És nincs ínyemre eladni az egyik ferrárimat hogy vegyek egyetKép

#899 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 30. 20:24

Szerintem nem volt annyival szebb a HL2-nél, hogy az érdemleges lenne. Lehet hogy azért, mert nálam maxon futott anno a játék, nem tudom. Szépnek szép, az biztos. Néha ugyan elég bénán csillogott az ember(ráadásul sötétben), meg a húllák úgy viselkednek, mintha semmi súlyuk nem lenne. Áthajtottam a büdös ellenfelek rothadó hulláin, és úgy viselkedtek, mintha az utcán ráfújt volna a szél egy szatyrot a lábamra. Ja és akkorákat repültek 1-1 gránáttól, hogy majdnem a felhőkről pattantak vissza. Az újratermelődő lőszer is elég gáz. Megaztán nem tudom, miért, de nálam nem működött a hedsát. Mindenféleképpen 3 sorozat kellett nekik.
Összegezve első FPS-nek nem rossz. Biztos lesznek majd jobbak is. De szerintem ehhez a műfajhoz egér, meg billentyűzet kötelező.

Ja a TV-t kb szeptember körül vettem ha jól emlékszem, és 250e Ft volt. Szóval nem kerül fél millába egy 1080-ast tudó TV.

#900 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 20:37

Köszi a TV infó majd éni felhjtok egy hasonló masinát!
Azzal szerintemis nagyon ellehet szúrni egy játékot ha ijen hibák vannak benne és ha rossz a fizikája az szörnyű. PS3ra is van egy üdvöske valami emberiség végnapja címmel vagy mit tom én lényeg
Grafika igen csak ott van de láttam videót a szörnyikék néhe csak mozgatják a lábukat és csúsznak előre, ha kinyírsz egyet akkor meg eldől mint egy fa és kész onnan már nem mozdul... . Ilyen apróságokon nagyon sok mullik ám!!! És sajna sok siker gyanus GAME bukott meg ijen hibák miatt.Kép
Részletekben bújik meg az ördög a külcsíny nem minden4 ( Hú de bőcs vagyok)

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.