HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#81 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 15:55

Idézet

Idézet

Akkor Bécsben is meg tudom venni ugyan olyan olcsón? És kb hány forint ott Bécsben?
Általában minden MM-ben ugyanolyanok az árak. www.mediamarkt.at
Ez a Media Markt drága!Nem tudsz valami más boltot mondani??pl.:Photo Hall...
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#82 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 13. 16:25

Neked 100k pénz drága egy premium packra? Akkor hülye vagy...

#83 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 19:42

okéÉs kb egy játék mennyi??

#84 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 13. 20:03

Idézet

mediamarkt.at

#85 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 20:31

Idézet

Idézet

mediamarkt.at
ott nem találtam játékokat!

#86 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 14. 12:07

Idézet

ott nem találtam játékokat!
A lényeg, hogy nálunk 16k körül vannak. Bécsben tuti, hogy olcsóbbak.

#87 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 16:11

Úgy kb 14-13?

#88 Felhasználó inaktív   gabacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 21:15

Sziasztok! Nézzétek el nekem, ha nem jó helyre irok, de még új vagyok..... elakadtam egy cheattel.Kép a ghost recon advancedhez van olyan kód, amiben szerepel egy lb, ill rb gomb, de nem tudom, hogy a joypadon ezek melyik gombot jelölik. tud vki segiteni????Kép

#89 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:14

Idézet

Sziasztok! Nézzétek el nekem, ha nem jó helyre irok, de még új vagyok..... elakadtam egy cheattel.Kép a ghost recon advancedhez van olyan kód, amiben szerepel egy lb, ill rb gomb, de nem tudom, hogy a joypadon ezek melyik gombot jelölik. tud vki segiteni????Kép
Szerintem kizárásos alapon az a kettő gomb, ami a kontroller oldalán van, tehát a kis analóg kartól felfele, ami a mutatóujjaddal fogsz.

#90 Felhasználó inaktív   gabacs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:00

Idézet

Idézet

Szerintem kizárásos alapon az a kettő gomb, ami a kontroller oldalán van, tehát a kis analóg kartól felfele, ami a mutatóujjaddal fogsz.
nemnem:) azt a kettöt közben folyamatosan kell fognom, tehát máris kiestek a játékból. :Đ kezdem megunni ezt a "gomb-vadászatot", de ugyanakkor cheat is kéne.....:-DKép

#91 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 15:20

Lehet hogy ez nem a legmegfelelobb hely de nincs itt olyan akinek vannak infoi a chip rol itt magyarorszagon?Mondjuk mi az ara es telleg szet kell e bontani a gepet a beszereleshez es tobbe nem lehet ugy osszerakni?
"Akoche moia. Engedd, hogy az emlékezés napján szólhassak apámhoz, kit a szél úgy nevezett, Kolopak. Bár csontjai messze vannak, talán van egy lélek itt a névtelen űrben, aki megtalálja és közvetíti az imámat. Akoche moia."

#92 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 24. 15:23

Idézet

Lehet hogy ez nem a legmegfelelobb hely de nincs itt olyan akinek vannak infoi a chip rol itt magyarorszagon?Mondjuk mi az ara es telleg szet kell e bontani a gepet a beszereleshez es tobbe nem lehet ugy osszerakni?
Nincs hozzá chip egyáltalán, nem tudták még feltörni a gépet, nem is valószínűsítem hogy egyhamar, vagy hogy akár csak véglegesen sikerülne, mert azonnal frissítik a gépet, mint a PSP esetében a Sony.

#93 Felhasználó inaktív   hunYeti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 16:18

sziasztok lenne egy kérdésem xbox360 al kapcsolatban a játékok szempontjábol mi a különbség a prémium és a alap gép között ? És az internet hogy müködik olvastam valami xboxlive valamiröl ami 1 honap 7000 Ft vagy elég az a net amit mostis fizetek a gépre ? és lehet rajta rendesen bönészni pl: mint az ieplorerrel ? és ha én egy honlaprol le töltök egy xbox360 as játékot kiirom akkor azt meg lehet oldani hogy müködjön ?? Elöre is köszönöm !

YetiKépKépKépKép

#94 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 24. 16:28

Idézet

sziasztok lenne egy kérdésem xbox360 al kapcsolatban a játékok szempontjábol mi a különbség a prémium és a alap gép között ?
http://en.wikipedia.org/wiki/XBox_360

Idézet

És az internet hogy müködik olvastam valami xboxlive valamiröl ami 1 honap 7000 Ft
Az alapcsomag ingyen van, lehet vele letöltögetni meg pár más hülyeséget. Az gold, amivel lehet játszani is, egy évre 49$.

Idézet

vagy elég az a net amit mostis fizetek a gépre ?
Nem, ez külön szolgáltatás. A net kell hozzá.

Idézet

és lehet rajta rendesen bönészni pl: mint az ieplorerrel ?
Nincs rajta rendes böngészés. Az majd csak a PS3-on :Đ

Idézet

és ha én egy honlaprol le töltök egy xbox360 as játékot kiirom akkor azt meg lehet oldani hogy müködjön ?? Elöre is köszönöm !
Nem.

#95 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:45

Nincs hozzá chip egyáltalán, nem tudták még feltörni a gépet, nem is valószínűsítem hogy egyhamar, vagy hogy akár csak véglegesen sikerülne, mert azonnal frissítik a gépet, mint a PSP esetében a Sony.ha nem engedem ki egyaltalan a netre a gepet es eredeti jatekokkal sem tomom meg akkor honnan frissitene magat a levegobol?
"Akoche moia. Engedd, hogy az emlékezés napján szólhassak apámhoz, kit a szél úgy nevezett, Kolopak. Bár csontjai messze vannak, talán van egy lélek itt a névtelen űrben, aki megtalálja és közvetíti az imámat. Akoche moia."

#96 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 30. 15:59

Idézet

Nincs hozzá chip egyáltalán, nem tudták még feltörni a gépet, nem is valószínűsítem hogy egyhamar, vagy hogy akár csak véglegesen sikerülne, mert azonnal frissítik a gépet, mint a PSP esetében a Sony.ha nem engedem ki egyaltalan a netre a gepet es eredeti jatekokkal sem tomom meg akkor honnan frissitene magat a levegobol?
Akkor csak annyi lesz a történet kedves nagytudású barátom (szintén, mint a PSP esetében), hogy körülbelül 4 játék menni fog, amik eddig kijöttek, az újabb játékok pedig csak az újabb firmware -el fognak menni, így azokkal majd szépen nem fogsz tudni játszani. Ezzel szívnak most a PSP-sek, ez lesz az X360-nál, és méginkább ez lesz a PS3-nál.

#97 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 16:06

Idézet

Idézet

Akkor csak annyi lesz a történet kedves nagytudású barátom (szintén, mint a PSP esetében), hogy körülbelül 4 játék menni fog, amik eddig kijöttek, az újabb játékok pedig csak az újabb firmware -el fognak menni, így azokkal majd szépen nem fogsz tudni játszani. Ezzel szívnak most a PSP-sek, ez lesz az X360-nál, és méginkább ez lesz a PS3-nál.
sajnos azt nem tudom hogy milyen surun lesznek a firmware frissitesek de valoszinunek tarom hogy nem olyan surun szal tuti hogy miutan megchipeled egy ideig tolhatod a jatekokat rendesen es mikor menni kene hivatalos helyre frissiteni nos akkor kell hekkelni hogy sajat magadnak frissitsd be(szal sztem aze annyira sok szopas nincs vele mert meg ugy is jobban megeri ha uj chip kell hozza meg neked kell frissiteni mint ha eredeti jatekokat kellene venni mondjuk en legszivesebben sohase warezolnek semmibe szal nem eze mondom de hat nem vagyok milliomos) szoval ez az en velemenyem de lehet te tobb dolgot ismersz hogy velemenyt alkoss de majd meglatjuk hogy lesz....

#98 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:07

Idézet

Idézet

Idézet

sajnos azt nem tudom hogy milyen surun lesznek a firmware frissitesek de valoszinunek tarom hogy nem olyan surun szal tuti hogy miutan megchipeled egy ideig tolhatod a jatekokat rendesen es mikor menni kene hivatalos helyre frissiteni nos akkor kell hekkelni hogy sajat magadnak frissitsd be(szal sztem aze annyira sok szopas nincs vele mert meg ugy is jobban megeri ha uj chip kell hozza meg neked kell frissiteni mint ha eredeti jatekokat kellene venni mondjuk en legszivesebben sohase warezolnek semmibe szal nem eze mondom de hat nem vagyok milliomos) szoval ez az en velemenyem de lehet te tobb dolgot ismersz hogy velemenyt alkoss de majd meglatjuk hogy lesz....
Amennyi X360-exklúzív cucc van (nem olyan sok), azt bőven megéri megvásárolni - gondolok itt, a Perfect Dark Zeróra, a Kameóra vagy a PGR3-ra. A többi mind megjelenik más gépekre, ahol mehet a warez. Szal ennyire nem fontos feltöretni azt a gépet.

#99 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 31. 19:17

Idézet

Amennyi X360-exklúzív cucc van (nem olyan sok), azt bőven megéri megvásárolni - gondolok itt, a Perfect Dark Zeróra, a Kameóra vagy a PGR3-ra. A többi mind megjelenik más gépekre, ahol mehet a warez. Szal ennyire nem fontos feltöretni azt a gépet.
PS3-on még keményebb lesz a warezvédelem, már ha csak a PSP-ből indulunk ki. Más gép meg nincs.

#100 Felhasználó inaktív   renom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 12:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hatt szemermetlenul dragak az x360 jatekok pont azert mert nehezebb a warez es megtehetik hogy dragan aruljak , sajnos. En amugy inkabb probalkoznek tovabb a warezzel pont mert az a par exkluziv jatek szinte 50k ban benne van es ugye koztudott hogy a jatekok arait(az osszeset) a nyugati nepek penztarcajahoz igazitjak(ott szo szerint kozel 10x annyi is lehet a fizetes ugyanazert a munkaert mint itthon higgyetek el en sajnos mar talalkoztam ijennel)nomeg plusszba radobjak a hazai forgalmazok is a hasznot mivel eleg keves helyen lehet megvenni annyier amennyiert kulfoldon..Szal addig amig nem lesz jobb a fizetes itthon addig azt a penzt amit keres az ember nem lehet csak ugy szorakozasra szorni ha az ember akar egy normalis kocsit meg hazat.De amugy neked is igazad van mert 1 legalis es 2 nincs vele annyi szopakodas.
to InGen : Amugy a psp hez hogy van a chip gondolom a konzolba nem nagyon fer bele mert teli van alkatreszekkel(nem ugy mint a ps2 meg xbox amikbe van hely boven)?

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.