HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#361 Felhasználó inaktív   Atteeee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 24. 12:59

Bívelődtem a live kérdéssel egy kicsit odáig eljutottam hogy átírtam a konzolba a pc-m ip címét azt elfogadta de most meg a DNS-el szórakozik és nem akarja elfogadni a pc-m dns számát. Igazándiból nem tudom mi az a DNS szám mire való az egyáltalán? Ebben tudna nekem segíteni valaki? előre is köszi

#362 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 06:57

Figyelj ide Ati.
Live a legegyszerűbben.
1. vegyél egy routert.
2. a routeren minden tűzfalat kapcsolj ki, a netedet lődd be rajta (router fasználati utasítás)

3. itt elágazás van figyelj jól
3.a ha a hivatalo live ot használod, semmi mást nem kell tenned.

3.b Ha Xlink et akarsz használni,
akkor szrezd be a legújabb xbox media centert.
abban lődd be a jelszavad és a felhasználói neved (az Xlinkeset ) és indítsad el a játékot,
utánna system link játékok közt látni fogod az online játékokat.

ha gond van még így is, akkor az xbox menüben kapcsold azt be, hogy DHCP neted van.
Akkor a router oszt neki ip címet, DNS átjárót és minden egyebet. Ha kikapcsoltad az öszes tűzfalat, akkor a portokkal semlehet semmi baj.
A kábelezéshez sima UTP kábel kell. Nem fordított erezésű (crossover cable), hanem rendes mezei.

Aztán ennyi.

legújabb xbox media centert az X-bins ről tudod beszerezni.

Xbox360 nál a 3.a variánst kövesd.

#363 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 12:04

Hello . Tudna valaki küldeni egy képet vagy egy videót , arról hogy hogy néznek ki az X-box 360 játékok 50 vagy 55 cm tv ???? A címem : krizsi94@freemail.hu . PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#364 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 17:10

hi:)sztem nem nagyon fogsz kapni:)de még igy h nem láttam sima tv-n biztos forrásokbol tom h sima tv-n is nagyon szépek a game.......bár ha vki télneg tudna mutatni egy ilyen videot azt én is szivesen megnézném....:Đ
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#365 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 06:16

Nem mondom hogy rosszul néz ki "sima" tv-n,
de... a PAL / NTSC felbontások és ah HD 1080 között van egy kis különbség.
Ez látszódik is.
Kevesebb képpont = nem annyira jó kép.

#366 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 07:51

hello.én is arra vagyok kíváncsi hogy hogy néz ki egy xbox360-as játék sima nemHD tv-n.mert hallottam már minden baromságot,hogy a carbon sima tv-n úgy néz ki mint az underground 2 ps-2-nKép.Igaz ez,remélem nem mert nekem is sima tv-mKép van.Sztem egyébként csak rosszabbak a színek és kissebb felbontás.Maga a rafika nem változik.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#367 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 11:36

Nekem is sima TV-m van,a grafika még így is verhetetlen!!!!A HDTV-be bele se merek gondolni!
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#368 Felhasználó inaktív   Atteeee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 21:35

Idézet

hello.én is arra vagyok kíváncsi hogy hogy néz ki egy xbox360-as játék sima nemHD tv-n.mert hallottam már minden baromságot,hogy a carbon sima tv-n úgy néz ki mint az underground 2 ps-2-nKép.Igaz ez,remélem nem mert nekem is sima tv-mKép van.Sztem egyébként csak rosszabbak a színek és kissebb felbontás.Maga a rafika nem változik.

ezt már csak azért is cáfolni tudom, mert sima tvn (55cm) a Most Wantedben: ps2 ill. X360 közt akkora a különbség, mint a régi sárgakazis és a ps1 között. Tulzás nélkül.

#369 Felhasználó inaktív   Guevara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 08:44

Idézet

Nem igaz! nekem síma X-em van de volt szerencsém a 360-hoz és a Carbon demohoz egy mezei TV-n, nem lehet a NFSU2-höz hasonlítani, mérföldekkel jobb!
a rock and roll az nem egy tánc...

#370 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 08:58

Nekem van xboxom,csak ezen a 2 hónapon havernál van,majd eztán visszahozza :Đ
Meg már nagyon nincs rajta kedvem nyomulni,inkább várom az xbox36,0-t and ps3-t :-D

#371 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 09:23

Idézet

Idézet

ezt már csak azért is cáfolni tudom, mert sima tvn (55cm) a Most Wantedben: ps2 ill. X360 közt akkora a különbség, mint a régi sárgakazis és a ps1 között. Tulzás nélkül.
kössz szépen.Te is és Fnorberto is megnyugtattatok.köszi.most már még jobban várom az xbox360 novemberi hivatalos magyarországi megjelenését!eyget veszek azonnal
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#372 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 21:51

"ost már még jobban várom az xbox360 novemberi hivatalos magyarországi megjelenését!eyget veszek azonnal"

Nimat16, felesleges várnod... vehetsz most is.
Már lehet kapni az országban elég régóta.
Nem érdemes várni, mert felfele megy az ára.

Flasheltetni nálam tudod
2457@citromail.hu
xmod@citromail.hu

Nem fórumhoz kötődő kérdeseket ide várok.

#373 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 12:06

Idézet

"ost már még jobban várom az xbox360 novemberi hivatalos magyarországi megjelenését!eyget veszek azonnal"

Nimat16, felesleges várnod... vehetsz most is.
Már lehet kapni az országban elég régóta.
Nem érdemes várni, mert felfele megy az ára.

Flasheltetni nálam tudod
2457@citromail.hu
xmod@citromail.hu

Nem fórumhoz kötődő kérdeseket ide várok.

de azért akarok csak a hivatalos megjelenés után venni mert akkor mmár lesz rá garancia és nagyob lesz a support a Microsoft részéről.ja és csak karácsonykor lesz annyi pénzem hogy megvegyem a gépet kiegészítőkkel együt meg kb 5-6 játékot.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#374 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 03. 07:47

Ma déltől kapható magyarországon hivatalosan támogatva kb déltől asszem. :Đ
Ugye ezek már magyar dashboard-al vannak! vagy azt külön lehet majd feltölteni?
Tudja valaki mikor lesz (ha lesz) magyar nyelven elérhető a X-LIVE?
És a legfontossabb HOL LEHET HIVATALOSAN VENNI?? (most ne azt írjátok hogy mindenhol, mert ez nem igaz. :-D )
Asszem mostanra ennyi...ja még annyi hogy milyen játékok kaphatók eddig rá? (újakra vok kíváncsi, mint NFSC, ....)
Kép
Kép
Kép

#375 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 08:02

A Media marktban asszem leht kapni!Haverom látta 120.000 ft-ért.Meg 2 játék:a Fight Night Round 3(ami igaz hogy nem túl friss de hihetetlen jó)és asszem a carbon.

Ja és nem tudjátok hogy Magyarországon lesz-e launch party?Mint mondjuk Londonban.
Meghívhatnák rá Győzikét meg Kiszel Tündét!Hogy emeljék a party hangulatát.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#376 Felhasználó inaktív   norBIKA981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 08:12

Mától Győrben a megnyíló Árkádban lehet venni XBOX360-at 120e HUF-ért. Akinek van ennyi fölöslegesen elverhető forintja az nyugodtan megteheti. Kép
A fajgyűlölő teknősbékák szigetének hivatalos etetője

#377 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 03. 08:54

Ma déltől kapható magyarországon hivatalosan támogatva kb déltől asszem. /forum/images/smiles/029.gif
Ugye ezek már magyar dashboard-al vannak! vagy azt külön lehet majd feltölteni?
Tudja valaki mikor lesz (ha lesz) magyar nyelven elérhető a X-LIVE?
És a legfontossabb HOL LEHET HIVATALOSAN VENNI?? (most ne azt írjátok hogy mindenhol, mert ez nem igaz. /forum/images/smiles/029.gif )
Asszem mostanra ennyi...ja még annyi hogy milyen játékok kaphatók eddig rá? (újakra vok kíváncsi, mint NFSC, ....)
[/quote]Mától Győrben a megnyíló Árkádban lehet venni XBOX360-at 120e HUF-ért. Akinek van ennyi fölöslegesen elverhető forintja az nyugodtan megteheti. /forum/images/smiles/050.gif[/quote]Hogy a *&@#&# csöcsben 120.000???? Eddig nem úgy volt hogy 99.000? (nem az alap érdekel) MITŐL LETT 120.000??????? Hihhetetlen.
Kép
Kép
Kép

#378 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 09:53

A miscrosoft bedőlt a sony blöffjének. Amikor felröppentek a hírek hogy a Ps3 7 magot tartalmaz,
úgy vélték hogy akkor nemigen fog senki Xbox360 at venni. Persze később kiderült hogy a 7 mag nemis 7, hanem 8. És a 8 ból csak egy van ami komoly teljesítménnyel bír, a töbi csak szinergista mag, meg ugye van még egy redundancia miatt fenntartott mag. Azontúl feltörhetetlennek hitték az X360 at... (kis ostobák.....)

És egyszercsak kiderült, hogy a 2 konzol egyformán jó... Sőt, az X360 már törhető...
(megjegyzem az Xbox360 átalakítását vállalom. 2457@citromail.hu.)

Így a microsoft mostmár elmeri kérni a berendezés árát.
Ahogy jönnek ki sorban a kifejezetten X360 ra fejlesztett (nem konvertált) játékok, számítson mindenki drágulásra. Szeriten még karácsonykor is 120-150 ezer között fog mozogni az X360 premium, bár ez csak találgatás... Továbbiakban az árak csak attól függnek hogy mekkora lessz az X360 LIVE! tábor, és hogy mennyire képpesek a fejlesztők kihasználni a Sony hardwert.

(Bár erre egyenlőre kevés esélyt látok... lentebb el lehet olvasni miért. Aki ezután sem hiszi, nézzen körül PC platformon, ajánlom a 4 magos intel tesztet... Játék alatt nemigen ugrik ki hogy potenciálisan dupla teljesítménnyel rendelkezik. Csak video szerkesztés, tönörítés, stb... alatt, de ilyesmit nemigen végzünk konzollal. 3 maggal még az X360 is olyan hogy nem feltétlen léehet kihasználni, a Sony 7 maggal meg egyenlőre csak elvben nyerő.)

#379 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 03. 10:44

Akkor is túlzás 20-30%-al felvinni az árát nem?
Ennek nincs értelme. Külföldön is ez van, vagy csak csóró magyarral baszarintanak ki megint?
Ha 120 a hivatalos ára, akkor azok a cégek akik most 99 ért árulják, majd holnaptól 120-ért árulják? NANEEEEE
Kép
Kép
Kép

#380 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:17

azaaa.. sajnálatos hírem van hogy külföldön is drágul. És amint a kereskedők kifogynak a készletből (vagy még előbb valamivel, ha élelmesek) emelni fogják ennek megfelelően az árakat.
ez így működik...

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.