HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1241 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 27. 11:04

Tényleg jó. Mondjuk az még jobb, hogy már a játékot bemutató csávóka is autoaim-el nyomja :Đ

#1242 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 11:48

az mi a túrót jelent?
autoaim...
:)bocsi de tényleg nem tudom:(

#1243 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 27. 12:08

Neked csak lőni kell, a célzást elintézi a gép.

#1244 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 12:49

jah értem:)

nah nem baj ugyse árt az ilyen lehetőség, mert elég béna vagyok ezzel a karral, legalább segít ebben is az xboxKép

#1245 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:18

Nah végre itthon, már hiánytünetek léptek föl gamekapocs megvonás miatt Kép Én a golemkonzolnál flasheltettem a gépem, szerintem eléggé megbízhatóak... Fúúú nagyon király lesz ez a Mass Effect!!! Ha a játékmenet is olyan mint ahogy a videók alapján elképzelem.... huhúúú akkor nagyon ott lesz Kép Kép

#1246 Felhasználó inaktív   Hycker 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:07

Idézet

Nah végre itthon, már hiánytünetek léptek föl gamekapocs megvonás miatt Kép Én a golemkonzolnál flasheltettem a gépem, szerintem eléggé megbízhatóak... Fúúú nagyon király lesz ez a Mass Effect!!! Ha a játékmenet is olyan mint ahogy a videók alapján elképzelem.... huhúúú akkor nagyon ott lesz Kép Kép
Én meg otthon flasheltem a csajom xétKép

#1247 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 28. 19:44

Idézet

Idézet

Én meg otthon flasheltem a csajom xétKép
Hat akkor az már megérte... igaz nagy a rizikó... vagy két nagy pofon, vagy annál sokkal jobb az eredménye KépKépKép Az tök jó ha a csajodnak Xboxa van... Kép igaz én sem panaszkodhatok Kép enyémnek PS2-je van és most akar venni Nintendo DS-t Kép

#1248 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:06

Tudja valaki, hogy hogyan tudnék 360-on játszani sima xboxos játékkal?

#1249 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 02. 08:26

Még nem próbáltam de szerintem vagy:

1. Mikor először felcsatlakozol netre a X360-al, akkor automatikusan (persze rákérdez) letölti a szoftverfrissítést, és így a már updatelt géppel már tudsz lejátszani sima boxos gammákat.

vagy:

2. Neked kell az updatet letölteni PC-n a netről (Xbox.com), kiírni DVD-re és futtatni a boxon

Szerintem vagy vagy. De ez nem biztos, lehet valaki kiigazít Kép

Kép
Kép
Kép

#1250 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 02. 08:38

Köszi tjames a segitséget. Az igazság az hogy próbáltam letölteni CD-re de nem sikerült. Lehet, hogy DVD-re kéne megpróbálnom? Azt pedig,hogy az update-nek köszönhetően viszi-e a sima boxos játékot, nem tudom mert még nincs ilyen játékom. A SHENMUE 2-t akarnám most megvenni, ezért kéne segítség!

#1251 Felhasználó inaktív   Mozes13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 21:14

Hol lehet most a legolcsóbban hozzájutni Premium pack-os x360-hoz? Ja és mi a vélemény a golemkonzol-ról?

#1252 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 04. 22:26

Idézet

Hol lehet most a legolcsóbban hozzájutni Premium pack-os x360-hoz? Ja és mi a vélemény a golemkonzol-ról?
sziasztokKép , hát szerintem a golemkonzol az sz@r !!!!, de ez csak az én véleményem !!!

#1253 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 04. 22:27

Idézet

Idézet

sziasztokKép , hát szerintem a golemkonzol az sz@r !!!!, de ez csak az én véleményem !!!

Miért mondod? Eddig sokan dícsérték... Neked mi a negatív tapasztalatod?

(jó az avatarod....van ízlésed Kép)

Kép
Kép
Kép

#1254 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 04. 22:33

Ha lenne negatív tapasztalata, ide írta volna.

#1255 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 04. 22:49

Idézet

Mindenesetre elég határozott a véleménye Kép
Kép
Kép
Kép

#1256 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 04. 23:55

Idézet

Idézet

Mindenesetre elég határozott a véleménye Kép
nem megbízható!!! ÉS DRÁGA!!!

#1257 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 01:18

amúgy ha minden igaz, akkor kb 2012 körül fog kijönni az új xbox !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ĐKépKépKép

#1258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 05. 06:09

Idézet

amúgy ha minden igaz, akkor kb 2012 körül fog kijönni az új xbox !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ĐKépKépKép

Eléggé konkrét vagy :-D Honnan ezek a pontos megbízható infók? Kép A beírásaidból ítélve nem is baj hogy 2012-ig várni kell. Addig talán eléred a pubertáskort, és nem írsz ilyen ökörségeket Kép (már ne bántódj megKép)

Ja és ha golemkonzol nem okés, akkor szerinted hol jó vásárolni boxot, és kiegészítőket hozzá? Építő segítségedet előre is köszönjük Kép

Kép
Kép
Kép

#1259 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 08:19

Idézet

Idézet

Eléggé konkrét vagy :-D Honnan ezek a pontos megbízható infók? Kép A beírásaidból ítélve nem is baj hogy 2012-ig várni kell. Addig talán eléred a pubertáskort, és nem írsz ilyen ökörségeket Kép (már ne bántódj megKép)

Ja és ha golemkonzol nem okés, akkor szerinted hol jó vásárolni boxot, és kiegészítőket hozzá? Építő segítségedet előre is köszönjük Kép

hát én a media markt-ban vettem meg a box-omat ! de lehet hogy rosszúl döntöttem ,de mind1 mert nálunk csak a tescóba ,meg a media markt-ban lehet,lehetett megvenni,és ezért inkább a media markt-ot választottam ! és a box-omat azt pesten egy srác lakásában csináltattam meg 10 ezer ft-ért !,flash+hűtésmód,és a szemem elött csinálta meg , na szerintem abban a 3..... konzol boltban ! de most nem jut eszembe a neve ,most ugyis megyek suliba aztán megkérdezem ! a többi infót majd leírom ,de most mennem kell sulibaKép sziasztok

#1260 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 05. 08:24

kérdezzetek nyugodtan!!!!!Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64