HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1461 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 01. 20:16

Idézet

Üdv!Meg tudná mondani valaki h tom megnézni h a gépem valóban fleshelt?Mert az "olyan" játékok nem indulnak rajta Kép. Vagyis két db "olyan" játékom van és nem indulnak.Előre is THX.
Akkor valszeg nem az.
Kép
Kép
Kép

#1462 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 01. 21:57

Idézet

Üdv!Meg tudná mondani valaki h tom megnézni h a gépem valóban fleshelt?Mert az "olyan" játékok nem indulnak rajta Kép. Vagyis két db "olyan" játékom van és nem indulnak.Előre is THX.
Hát ha hátul a matrica el van tépve akkor lehetséges, vagyis csak az biztos hogy valaki nyúlkált már a gépben... a legegyszerűbb az ha kipróbálsz olyan játékot amiről tudod, hogy flashelt gépen is megy.

#1463 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 01. 22:16

Idézet

Idézet

Hát ha hátul a matrica el van tépve akkor lehetséges, vagyis csak az biztos hogy valaki nyúlkált már a gépben... a legegyszerűbb az ha kipróbálsz olyan játékot amiről tudod, hogy flashelt gépen is megy.
Milyen matrica van hátul??? Én úgy tudtam az előlap mögött lévő "mickrosoft" matricának kell sértetlennek lennie........
-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#1464 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 01. 22:29

Nekem hátul van, a videó bemenet fölött...

#1465 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 01. 22:35

Idézet

Megyek megnézem......
-Alaplap: Gigabyte EP43C-DS3 1600 Fsb 4xDDR2 2xDDR3, -Processzor: Intel Core Duo E8400 2x3,0 Ghz (1333 FSB) Cache:6 Mb, -Videókártya: Sapphire Radeon HD4850 "TOXIC" 512MB/256bit GDDR3, PCIe 2.0 x16,   gpu:675Mhz   Memória:1100Mhz, 2200 Mbps, DirektX 10.1, -Memória Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz) + Kingmax 2 Gb DDR2 (800 Mhz), -Gépház: Aerocool Hi-Tech 7 Pro, -HDD: 2x 250 Gb, -DVD író: Pioneer,       Üdv:Pohi

#1466 Felhasználó inaktív   pohicop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 01. 22:42

Idézet

Nekem hátul nincs semmi....

#1467 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 02. 05:57

Bár még az sem bizonyít semmit. Kérdés hogy milyen DVD-re van írva, milyen sebességgel, milyen íróval, és hogy próbáltad e máshol olyan gépen amin megy? Akkor kizárhatnád hogy a lemez hibája. Utána kezdhetnél izgulni hogy mi van a gépeddel.... Addig lehet hogy csak a lemez hibája...
Kép
Kép
Kép

#1468 Felhasználó inaktív   fehersam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 08:17

Köszi skacok!Ez egy FUJIFILM DVD+R DL(Double Layer) lemezre van írva.Használtan vettem Premium Pack-al.De állítólag ezt egy progival fleshelték...vagy így van vagy eggyáltalán nem is fleshelték mert meg van a garancia levele.Ja és lenne mégvalami...Milyen tv-t vegyek hozzá amin szines az X-box?Mert van egy régi 50 Mhz-s SAMSUNG-om,és azon fekete-fehér.(Egyébként én 12 éves vok de a 18+-os matrica naggyábol minden játékomom rajta van.Kép)

#1469 Felhasználó inaktív   fehersam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 10:27

Egyébként nekem semmilyen matrica nincs rajta.
Kép

#1470 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 16:37

Idézet

Köszi skacok!Ez egy FUJIFILM DVD+R DL(Double Layer) lemezre van írva.Használtan vettem Premium Pack-al.De állítólag ezt egy progival fleshelték...vagy így van vagy eggyáltalán nem is fleshelték mert meg van a garancia levele.Ja és lenne mégvalami...Milyen tv-t vegyek hozzá amin szines az X-box?Mert van egy régi 50 Mhz-s SAMSUNG-om,és azon fekete-fehér.(Egyébként én 12 éves vok de a 18+-os matrica naggyábol minden játékomom rajta van.Kép)
A boxod nem NTSC formátumú? Mert akkor olyan tv kell neki ami támogatja... vagy aszem valahogy zsinórral is meg lehet oldani... de ezekhez a dolgokhoz nem értek annyira, mert nekem ilyen problémám nincsen... Egyébként a legegyszerűbb, ha veszel egy VGA kábelt a box-hoz és monitoron játszol.... persze csak ha nincs HD TV-d

#1471 Felhasználó inaktív   neorow1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 17:48

Kérdés amin sokat gondolkodtam:

Az X360 2,5" notebook winyót használ SATA felületen keresztül. Pár nappal ezelőtt utánajártam és valahol azt olvastam, hogy a winyó tokját szét lehet szedni és ki lehet cserélni a winyót! Ezt egy másik oldalon is megerősítették, de az is ott volt, hogy csak 130 GB-ig kezeli a winyókat. A PS3 winyója ezzel szemben 60GB.

Mi a véleményetek erről?

#1472 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 02. 18:46

Arra azért kíváncsi vagyok mivel töltetetk meg 60-130GB-t? Nekem boxon 20GB van. 13GB ebből a szabad, de még sosem mentem 15GB fölé. Pedig zenétől a videókig minden volt már rajta. Persze komplett játékot, filmet már csak nem rakok rá. Fényképek, zene, videók, trailerek, demok...ez kuki. Nem tölt meg annyit...
Kép
Kép
Kép

#1473 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 23:01

Súgok. Ki lehet cserélni a winyót. 2,5 es notebook, serial ata.
Azon belül nem mind1 milyen.
A gond az, hogy ha egy akármekkora nagy winyót is teszel bele, CSAK 20 gigát fog látni,
mivel az eredeti firmware el kell felszerelni az új winyót.
Sajnos érvényes validációs kulcsot nem sikerül nekünk se generálni nagyobb winyókhoz...
Talán majd az ELITE winyók és a mostani 20 gigás winyók firmware különbségéből sikerül kitalálnunk hogy milyen algroitmussal képezhető érvényes validáció nagyobb winyóhoz.

PS3 nem törődik vele milyen, és mekkora winyót raksz bele.

Sima xbox ra szokták mondani, hogy 137 gigáig kezel.
EVOX menüvel a legtöbb gép nemis tud többet...
Vannak más menü rendszerek is, szintén magyar nyelvű meg minden, de akár 500 gigás winyót is elvisz.

A helyzet az, hogy sokan keverik a sima és a 360 as xbox ot.

Ami winyókat lehet (még nem most) bővíteni xbox360 ba:
A sima 20 gigásat kicserélni egy legalább 120 gigásra, és kis ügyességgel elérni hogy ELITE winyónak higgye.
ennyi.

#1474 Felhasználó inaktív   joc1992 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 04. 13:40

>Van egy nagyon jó regisztrációs oldal!!!!!!!>Ahol nagyon könnyen lehet nyerni mobilokat, MP3 lejátszó,>iPOD,xbox 360, ps3. nintendo PSP. Itt regisztrálhatsz: www.xpango.com/?ref=90403844.hu Ha már Regisztráltál akkor így tusz ráklámozni: xpango.com/?ref= az egyenlő után beírod azt a számot amelyet a regisztráció után nagy vastag számok lesznek és azt szerintem írd le mert könnyen elfelejtheted és akkor így reklámozhatsz pl.:xpango.com/?ref=90403844>>>A regisztráció lépései:>1.:Ha megnyitottad az oldalt várj egy kicsit és a jobb felső sarokban>megjelenik egy piros karikában:Sign up now , erre kattints rá és regisztrálhatsz.>>2.:First name, ide a keresztnevedet kell beírnod>>3.:Last name, ide a vezetéknevedet kell írnod>>4.:Email, ide az email címedet kell írnod>>5.:Password, ide a jelszavadat kell írni>>6.:Confirm Password, mégegyszer a jelszó>>7.:Address 1, utca házszám kell>Address 2, Address 3 nem kötelező>>8.:Town/City, város/falu>>9.:County/state, megye (pl.:Pest county)>>10.:Country, ország>>11.:Postcode/zip, irányítószám>>12.:Contact number, telefonszám, de nem kötelező>>13.:How did you hear, hagyd úgy ahogy van>>14.:Free gift, Válaszd ki amit reklámozás cserébe kérsz>>15.:Referral id, hagyd úgy ahogy van (Nagyon fontos hogy úgy maradjon)>ja és ha nem érdekel küld továb

#1475 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 13:59

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezzel csesztetnek msnen, iwiwen, myvipen, freemailen, meg mindenhól!!! Azzonnali moderálást kérek!!! ennek itt semmi keresnivalója! számomra az is hihetetlen h valakinek ez az első hozzászólása itt a GKn!!!

#1476 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 18:35

Szint úgy... Kép én még egy kicket is elviselnék... Kép Sok balf@sz nem fogja fel a lényegét az egésznek... MEGÉRI HA TALÁLSZ VAGY 20 EMBERT AKI HAJLANDÓ FIZETNI JÓ PÁR EZER FT-T... sok hülye azt hiszi hogy ingyé osztják manapság a konzolokat meg a telókat KépKépKép

#1477 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 04. 19:22

Idézet

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezzel csesztetnek msnen, iwiwen, myvipen, freemailen, meg mindenhól!!! Azzonnali moderálást kérek!!! ennek itt semmi keresnivalója! számomra az is hihetetlen h valakinek ez az első hozzászólása itt a GKn!!!

Teljesen egyetértek! (ugye-ugye Daveout....egyre többször Kép) Ennek itt nincs helye...
Kép
Kép
Kép

#1478 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 05. 14:02

Nagyszerű nap ez, megjött a boxom!! Csak van egy kicsi probléma. Most biztos szerencsétlennek fogtok nézni, de meg kell kérdeznem. Szépen sorjában minden kábelt a helyére teszek, bekapcsolom a TV-t, elindítom a boxot, de a főkapcsoló körül piros villogás van. Most mit csináljak. Ehhez teljesen analfabéta vagyok, úgyhogy ha valaki tud, akkor kérem segítsen.

#1479 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 17:52

Idézet

Nagyszerű nap ez, megjött a boxom!! Csak van egy kicsi probléma. Most biztos szerencsétlennek fogtok nézni, de meg kell kérdeznem. Szépen sorjában minden kábelt a helyére teszek, bekapcsolom a TV-t, elindítom a boxot, de a főkapcsoló körül piros villogás van. Most mit csináljak. Ehhez teljesen analfabéta vagyok, úgyhogy ha valaki tud, akkor kérem segítsen.
Hát ez szivás... hardverhibás a gép. Ha új és még nem nyúltak hozzá akkor nincs probléma, aszem ha 3 napon belül vetted akkor azonnal kicserélik, ha már kicsit régebben akkor garancián belül....

#1480 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 05. 18:40

Idézet

Idézet

Hát ez szivás... hardverhibás a gép. Ha új és még nem nyúltak hozzá akkor nincs probléma, aszem ha 3 napon belül vetted akkor azonnal kicserélik, ha már kicsit régebben akkor garancián belül....
Ja, ez a végső megoldás. De előbb próbáld meg hogy megmozgatod a tápkábelt. Van hogy nem érintkezik jól a gép seggébe. Jól nyomd bele hogy a rögzítő fülek kattanjanak. Ha nem érintkezik jól a táp, akkor ugyanezt a hibát adja, szal az is lehet hogy mákod van, csak nem kell hímestojásként bánni vele. Dugd be rendesen! Aztán ima, s ha aztán sem megy, akkor tipli vissza a boltba.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76