HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1481 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 19:47

Én most vettem 1 box-ot (állítólag 1 éves), és 2. napja van meg, de már szinte minden 15 percben lefagy... csak úgy játék közben... ennek mi lehet a baja??? a winyó, vagy mi???
Armor King

#1482 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 20:37

Idézet

Én most vettem 1 box-ot (állítólag 1 éves), és 2. napja van meg, de már szinte minden 15 percben lefagy... csak úgy játék közben... ennek mi lehet a baja??? a winyó, vagy mi???

Szted miért adták el? Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#1483 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 20:48

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyszerű nap ez, megjött a boxom!! Csak van egy kicsi probléma. Most biztos szerencsétlennek fogtok nézni, de meg kell kérdeznem. Szépen sorjában minden kábelt a helyére teszek, bekapcsolom a TV-t, elindítom a boxot, de a főkapcsoló körül piros villogás van. Most mit csináljak. Ehhez teljesen analfabéta vagyok, úgyhogy ha valaki tud, akkor kérem segítsen.
Hát ez szivás... hardverhibás a gép. Ha új és még nem nyúltak hozzá akkor nincs probléma, aszem ha 3 napon belül vetted akkor azonnal kicserélik, ha már kicsit régebben akkor garancián belül....
Ja, ez a végső megoldás. De előbb próbáld meg hogy megmozgatod a tápkábelt. Van hogy nem érintkezik jól a gép seggébe. Jól nyomd bele hogy a rögzítő fülek kattanjanak. Ha nem érintkezik jól a táp, akkor ugyanezt a hibát adja, szal az is lehet hogy mákod van, csak nem kell hímestojásként bánni vele. Dugd be rendesen! Aztán ima, s ha aztán sem megy, akkor tipli vissza a boltba.

Made in Tajvan az egész stuff. KépNe várjatok ezektől semmit. Kép A Sony-nál rendesen összepakolják. Lehet, h drágább (bár ha kiszámoljuk: x360 premium + HD-DVD = 160e Ft), de legalább nem kell félni, h 2 napig megy, és utána elfüstöl.

#1484 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 05. 21:16

Szerintem az nem "negatív" dolog hogy külön kell megvenni a HD meghajtót. Így legalább fokozatosan lehet megvenni, ha nincs annyi pénzed kapásból. Mellesleg még tök felesleges is. De egy-két évig az is marad, mert ha neadjisten egy játék nem fér majd el egy DVD-n, hát rárakják kettőre. Bár ha HD-DVD-n adják ki, akkor is olcsóbb külön megvenni később, nemde? Én eddig majd minden technikai cuccomat úgy vettem hogy előőb egy fejegységet pl (régi Videoton hangszórókkal ment) majd később új erősítőt, majd hangfalakat. Lehet hogy anyagilag rosszabbul jártam mint egy "egységcsomaggal" de így én tudtam eldönteni mikor mit veszek. Szal nem hátrány az hogy külön LEHET (és nem kell!) megvenni a HD meghajtót.
Kép
Kép
Kép

#1485 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 22:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyszerű nap ez, megjött a boxom!! Csak van egy kicsi probléma. Most biztos szerencsétlennek fogtok nézni, de meg kell kérdeznem. Szépen sorjában minden kábelt a helyére teszek, bekapcsolom a TV-t, elindítom a boxot, de a főkapcsoló körül piros villogás van. Most mit csináljak. Ehhez teljesen analfabéta vagyok, úgyhogy ha valaki tud, akkor kérem segítsen.
Hát ez szivás... hardverhibás a gép. Ha új és még nem nyúltak hozzá akkor nincs probléma, aszem ha 3 napon belül vetted akkor azonnal kicserélik, ha már kicsit régebben akkor garancián belül....
Ja, ez a végső megoldás. De előbb próbáld meg hogy megmozgatod a tápkábelt. Van hogy nem érintkezik jól a gép seggébe. Jól nyomd bele hogy a rögzítő fülek kattanjanak. Ha nem érintkezik jól a táp, akkor ugyanezt a hibát adja, szal az is lehet hogy mákod van, csak nem kell hímestojásként bánni vele. Dugd be rendesen! Aztán ima, s ha aztán sem megy, akkor tipli vissza a boltba.

Made in Tajvan az egész stuff. KépNe várjatok ezektől semmit. Kép A Sony-nál rendesen összepakolják. Lehet, h drágább (bár ha kiszámoljuk: x360 premium + HD-DVD = 160e Ft), de legalább nem kell félni, h 2 napig megy, és utána elfüstöl.
Na erről már vitatkozhatnánk melyik a jobb... de ez nem az Xbox 360 vs PS3 topic. Az valóban igaz hogy az első boxok nagyon el lettek kúrva... de a mostaniakról nem hallom hogy behalnának... az enyém is tökéletesen fut...
De ha neked annyira tetszik az a bermudasütő akkor hajrá... rendelj egyet az angoloktól... vagy kapsz hozzá egy HD TV-t vagy negyed áron odaadják... KépKép

#1486 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 12:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na erről már vitatkozhatnánk melyik a jobb... de ez nem az Xbox 360 vs PS3 topic. Az valóban igaz hogy az első boxok nagyon el lettek kúrva... de a mostaniakról nem hallom hogy behalnának... az enyém is tökéletesen fut...
De ha neked annyira tetszik az a bermudasütő akkor hajrá... rendelj egyet az angoloktól... vagy kapsz hozzá egy HD TV-t vagy negyed áron odaadják... KépKép

Én csak a tényeket állítotam elétek, és szvsz inkább megyek grillezni. Kép

#1487 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 12:40

Idézet

Szerintem az nem "negatív" dolog hogy külön kell megvenni a HD meghajtót. Így legalább fokozatosan lehet megvenni, ha nincs annyi pénzed kapásból. Mellesleg még tök felesleges is. De egy-két évig az is marad, mert ha neadjisten egy játék nem fér majd el egy DVD-n, hát rárakják kettőre. Bár ha HD-DVD-n adják ki, akkor is olcsóbb külön megvenni később, nemde? Én eddig majd minden technikai cuccomat úgy vettem hogy előőb egy fejegységet pl (régi Videoton hangszórókkal ment) majd később új erősítőt, majd hangfalakat. Lehet hogy anyagilag rosszabbul jártam mint egy "egységcsomaggal" de így én tudtam eldönteni mikor mit veszek. Szal nem hátrány az hogy külön LEHET (és nem kell!) megvenni a HD meghajtót.

Csak tudod gondolni kell a jövőre is, mert egy konzolt jó esetben nem 1-2 évre veszel. Eddig a Sony-nál mindig beváltak a beépített nextgen olvasók, és szükség is volt rájuk. (PS1=CD, PS2=DVD, PS3=BD) Egy PS3 nem maradhat le a DVD-nél, ahogy az X se. És ugye mind tudjuk, h a BD lesz a "nyerő". Az Ms be is jelentette, h azt fogják támogatni, ami jobban elterjed; végre belátták, h nincs semmi esélyük a HD-DVD-jükkel. Én úgy vagyok a konzolokkal, h megveszem és fut, és nem kell ez+az, h tudjak játszani xy játékkal. Ennyiből lehetne PC is. Egyszóval szükség van az új olvasóra. Nem vagyok elfogult, nincs se X360-am, se PS3-mam, csak egyszerűen a Sony-t pártolom. Kép

#1488 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 06. 14:23

"Gondolni kell a jövőre..." jó duma.Csak mivel sokan csak részekben tudják megvenni, így jobb a box. Pláne ha támogatni is fogja a BD-t. Nemcsak a jövő a lényeg. A mának is élni kell. És miért várjanak akiknek spórolni kell a gépre? Megveszi most a boxot, később meg azt a meghajtót ami beválik, nemde?
Kép
Kép
Kép

#1489 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 16:39

Idézet

akkor a mostani gépek már tovább birják (nem romlanak el olyan hamar)????

#1490 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 06. 17:19

Az MS szerintem már azzal is jobb, hogy nem eröltetik rá az emberre a HD, illetve BR lejátszókat. Én is olvastam, hogy lesznek boxhoz BR meghajtók, ha leveri az a szabvány a másikat. Megaztán nemsokára az Elite fajtát is meg lehet vásárolni. Szép fekete lesz...

#1491 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 18:02

Idézet

Az MS szerintem már azzal is jobb, hogy nem eröltetik rá az emberre a HD, illetve BR lejátszókat. Én is olvastam, hogy lesznek boxhoz BR meghajtók, ha leveri az a szabvány a másikat. Megaztán nemsokára az Elite fajtát is meg lehet vásárolni. Szép fekete lesz...

Fekete konzol fehér HD-DVD olvasóval. Remek. Kép

#1492 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 18:06

Idézet

"Gondolni kell a jövőre..." jó duma.Csak mivel sokan csak részekben tudják megvenni, így jobb a box. Pláne ha támogatni is fogja a BD-t. Nemcsak a jövő a lényeg. A mának is élni kell. És miért várjanak akiknek spórolni kell a gépre? Megveszi most a boxot, később meg azt a meghajtót ami beválik, nemde?

Akkor csak rakosgasd a konzolod. Én már elmondtam a véleményem, te is a sajátodat. Ennyi. Ízlések és pofonok.

#1493 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 18:09

Idézet

Idézet

akkor a mostani gépek már tovább birják (nem romlanak el olyan hamar)????
nah akkor vki lécci írjon már erre is írjonKép.. kösz

#1494 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 06. 18:36

Idézet

Válasz_1:
Akkor csak rakosgasd a konzolod. Én már elmondtam a véleményem, te is a sajátodat. Ennyi. Ízlések és pofonok.

Válasz_2:

Naszóval az egyes válaszra a válaszomaz, hogy köszi, rakosgatom is. És igen láthatóan különbözik a véleményünk.

A kettes válaszodra (amit ugyan nem nekem címeztél) az kell mondjam hogy fekete konzolhoz tényleg "béndzsán" nézhet ki egy fehér HD meghajtó, báááár sztem lesz abból is fekete. Designerek dolgoznak MS-nél is, szal ennyi eszük csak van. Viszont a bemutatásodra nagyon felkaptam a vizet. Ez ugyanis alaból egy X360-as topic. Te meg itt elmondod mindenféle szarnak, és isteníted a PS3-t. Először is ez nem az a topic, van arra egy külön X vs.PS. Másodszor hamár itt fejted ki ebbéli véleményed, akkor legalább kultúráltan tedd, nem kell a másikat hülyének nézni, mert nem azon az általad helyesnek vélt véleményen van mint te. Úgyhogy higgadj le, ok?

Kép
Kép
Kép

#1495 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 19:33

Idézet

Idézet

Válasz_1:

Válasz_2:

Naszóval az egyes válaszra a válaszomaz, hogy köszi, rakosgatom is. És igen láthatóan különbözik a véleményünk.

A kettes válaszodra (amit ugyan nem nekem címeztél) az kell mondjam hogy fekete konzolhoz tényleg "béndzsán" nézhet ki egy fehér HD meghajtó, báááár sztem lesz abból is fekete. Designerek dolgoznak MS-nél is, szal ennyi eszük csak van. Viszont a bemutatásodra nagyon felkaptam a vizet. Ez ugyanis alaból egy X360-as topic. Te meg itt elmondod mindenféle szarnak, és isteníted a PS3-t. Először is ez nem az a topic, van arra egy külön X vs.PS. Másodszor hamár itt fejted ki ebbéli véleményed, akkor legalább kultúráltan tedd, nem kell a másikat hülyének nézni, mert nem azon az általad helyesnek vélt véleményen van mint te. Úgyhogy higgadj le, ok?

Ezzel a smiley-val azt akartam mutatni, h a "remek" irónia. Nem volt benne semmi düh. Bocs a félreértésért. Másodszor meg nem istenítek semmit, én csak azt mondtam, h másképp csinálnám, mint te. Ennyi. További jó napot! Kép

#1496 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 06. 21:05

Szerintetek meddig húzza még az x360 még le nem váltja a következő generáció? 1-2 év?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1497 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 06. 21:14

Hát egy év az nagy marhaság :Đ 2 év is rövid, hisz most jön még az elite. Szóval szerintem mostantól 4 évig biztos nem!
Kép
Kép
Kép

#1498 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 21:57

Mintha már megmondta volna az MS hogy mikorra várható az új xbox... de nemtom hol láttam... vmi 2010-en vhány volt.

#1499 Felhasználó inaktív   SARABI 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 23:36

vEN 1 UJ HDDVD-M 50K-ÉRT HA ÉRDEKEL VALAKIT.

JÓ CSAK NEM TUDOK RÁ FILMET SZEREZNI.Kép

www.consolecorner.hu

#1500 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 10:34

Csá! Lenne egy kérdésem:lehet venni ezeket az 5.1 es hangcuccokat(logitech,stb),azokat rá lehet kötni a 360-ra v hogy?

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.