Idézet
Lenne egy picit talan buta kerdesem ami egy minimalisan warezzal kapcsolatos. Ha van egy xboxom A live accounton es van egy szamitogepem es a szamitogepes jatekaimhoz egy masik (legyen B account) accountot hasznalok, de a B accounton a live bugot kihasznaltam es aktivaltam tört modon jatekot egy eredeti jatek kulcsaval es netan bannoljak es a A meg B account 2 kulönbözö emailre van regelve de lakcim meg nev ugyan az elöfordulhat hogy ezert bannoljak a xboxot vagy a MS csak az erdekli hogy boxon ne kalozkodjak es csak az A accountom bannoljak ez esetben ? Remelem erthetöen fogalmaztam

Sry a helyesirasi hibakert.
btw, ismerösöm odavagta szemembe ma mikor 2 havernak meseltem h gondolkodok x vasarlasan hogy minek mert 2012be jön az uj box. erröl hallotatok valamit vagy csak 1 szar pletyka ? (mondjuk igyis ugyis megveszem ha ugy alakul mert az iesmi nem izgat)
a cimet nemnézik, csak az accountot... ha a boxon nem warezolsz, akkor azt nem bannolják
ha az előző generációt vesszük, akkor igen, 2012 környékén jön a generációváltás... de mind2 nagy cég tagadja, hogy a közeljövőben ki akarják dobni az új gépeket szóval semmi sem biztos... jah de 1 valami... a Ps3-at még jódarabig fogják venni, a nextgen-ek mellett is...