HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 828
  • 829
  • 830
  • 831
  • 832
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16581 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:14

Idézet

Sziasztok!
Egy Xbox 360 Elite vásárlását tervezem és lenne néhány kérdésem:
1. Úgy hallottam, hogy az Elitehez kapott kábellel nem lehet egyszerre a (HDready-s)TV-re és az 5.1-es hangrendszerre csatlakoztatni a konzolt.Igaz ez?És ha igen akkor milyen kábellel lehet?
2. Ha multizni szeretnék a Boxon akkor meg kell vennem aLive! előfizetés t vagy csak akkor, ha az internetes szolgáltatásokat akarom igénybe venni?

Köszönöm a segítséget!
Maga a Live ingyenes és a Silver tagság minden X360 tulajnak jár, de ha multizni is akarsz meg kell venned a Gold előfizetést. A másik kérdésben nem tudok segíteni.

#16582 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:16

Idézet

Sziasztok!
1. Úgy hallottam, hogy az Elitehez kapott kábellel nem lehet egyszerre a (HDready-s)TV-re és az 5.1-es hangrendszerre csatlakoztatni a konzolt.Igaz ez?És ha igen akkor milyen kábellel lehet?
2. Ha multizni szeretnék a Boxon akkor meg kell vennem aLive! előfizetés t vagy csak akkor, ha az internetes szolgáltatásokat akarom igénybe venni?

Köszönöm a segítséget!
LIVE!-hoz van 2 variáció, Gold és Silver, a goldért fizetni kell éves v havi díjat és tudsz neten játszani meg mindent amit a silverrel, silverrel meg csak demot, meg egyebeket letölteni és ingyen van, az a 12ezer nem sok egy évre, próbálok egy linket adni Kép http://www.google.hu...szimIk3CNntFDog

#16583 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:19

Az reális, h rám ír valami ember (elivlág lány O.o), talán az ellen csapatából, h segítsek neki? Azt akarta tudni, h hogyan lehet jóba az egyik barátnőjével, aki nem szereti őt. nem nagyon hittem a dologban, de válaszra méltattam, tanácsoltam, h adjon neki egy csókotKép
Egy köszönömmel nyugtázta is a dolgot.
Most akkor komolyan vannak olyan retard emberek, akik itt kétnek segítséget?KépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#16584 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:41

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Maga a Live ingyenes és a Silver tagság minden X360 tulajnak jár, de ha multizni is akarsz meg kell venned a Gold előfizetést. A másik kérdésben nem tudok segíteni.
Mennyibe kerül 1 évre ha multizni is akarok? (bocsi,hogy én is kérdezek)

#16585 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:57

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Mennyibe kerül 1 évre ha multizni is akarok? (bocsi,hogy én is kérdezek)
Elvileg itt a legolcsóbb és 100%-ig megbízható.

#16586 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 20:37

Hali miért megy el a boxomon a beállított idő restart után?

#16587 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 20:53

Idézet

Nállam is ez volt, míg bele nem dugtam a netkábelt, azóta megtartja az időt ;D

#16588 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 20:56

Idézet

Idézet

netkábel nélkül nem lehet megtartani?

#16589 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 21:00

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudomKép
Állítsd be megint az időt, maj d a régiát, talán megtartjaKép

#16590 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 21:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudomKép
Állítsd be megint az időt, maj d a régiát, talán megtartjaKép
Nálam azért ment el mindíg az idő, mert a boxon lévő power gombbal kapcsoltam ki be, nem a joy-al. Ha jól emlékszem:) Lehet nálad is ez a baj.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#16591 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 21:53

Én hiába dugom be a netkábelt mindig elállítódik. Bezzeg ps2-n állt egy évet, szét is szedtem aztán az óra még úgy is meg volt! :Đ

#16592 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 22:06

Na basszus, itt a legfrissebb elromlási arány Kép a box rosszabbul áll mint megjelenéskor. jelenleg a 360ok 42%a (!!!!) romlik el. http://news.vgchartz...hp?id=7817&mp=1

ps3 8%
wii 1%

#16593 Felhasználó inaktív   gynorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 05:56

Szevasztok! Nem baj, ha felveszek ár embert xbox live-ra? a nevem:norbee95 :Đ
"MIndenki tudja, hogy a madár az ász": by Peter Griffin
http://steamcard.com...rtocarlos95.png

#16594 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 10:11

Helltok. Letöltöttem ezt a Backward Compatibilyt- , ezzel elvileg mennek a sima xbox-os játékok. Nos Az a baj h nem tudom melyik fálj kell rárakni a pendrivra. De én már próbálkoztam. Leírom mik vannak benne. Nos letöltöttem és volt egy becsomagolt fálj: XBR_dev-ver_5829.rar ezt megkell nyitni, megnyitottam és ez volt ott, egy mappa: dev ver.5829 . Nos elvileg ezt a mappát is már felrakhatnám pendrive-ra tudtom szerint. Rá is raktam, de nem akart UPDATELNI az xbox, de nem tom, mert ha ezt megnyitottam ezek voltak ott, egy mappa: Compatibility és alatta egy txt fálj. A Compatibility mappát ha megnyitom van egy mappa: dash, és alatta jó sok xex fálj. Ennél tovább nem hiszem h nyitogatni kéne.
Szóval vagy a dev ver.8529 mappát kell rárakni, amit megpróbáltam, de nem működött. Vagy a Compatiblity mappát, amit szintén megpróbáltam de nem működött. Kérem segítsetek.
XBOX360 250GB

#16595 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 10:21

Idézet

Helltok. Letöltöttem ezt a Backward Compatibilyt- , ezzel elvileg mennek a sima xbox-os játékok. Nos Az a baj h nem tudom melyik fálj kell rárakni a pendrivra. De én már próbálkoztam. Leírom mik vannak benne. Nos letöltöttem és volt egy becsomagolt fálj: XBR_dev-ver_5829.rar ezt megkell nyitni, megnyitottam és ez volt ott, egy mappa: dev ver.5829 . Nos elvileg ezt a mappát is már felrakhatnám pendrive-ra tudtom szerint. Rá is raktam, de nem akart UPDATELNI az xbox, de nem tom, mert ha ezt megnyitottam ezek voltak ott, egy mappa: Compatibility és alatta egy txt fálj. A Compatibility mappát ha megnyitom van egy mappa: dash, és alatta jó sok xex fálj. Ennél tovább nem hiszem h nyitogatni kéne.
Szóval vagy a dev ver.8529 mappát kell rárakni, amit megpróbáltam, de nem működött. Vagy a Compatiblity mappát, amit szintén megpróbáltam de nem működött. Kérem segítsetek.
Szia

Már én is próbáltam nekem sem működött, amúgy a legelső kicsomagolt mappát kell rárakni. amikor én ezt csináltam nekem e74 azaz 1ledes lett a boxom, de utána újraindítottam pendrive nélkül és akkor ment simán.

#16596 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 10:27

Idézet

Idézet

Szia

Már én is próbáltam nekem sem működött, amúgy a legelső kicsomagolt mappát kell rárakni. amikor én ezt csináltam nekem e74 azaz 1ledes lett a boxom, de utána újraindítottam pendrive nélkül és akkor ment simán.
De most akkor mitcsináljak?:Đ mert nem tudok a gta san andreassal játszani. most leszedtem egy 2007 frissítést, amivel szintén az xbox-os játékok futtathatóak, de az sme updatel
XBOX360 250GB

#16597 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 10:37

Idézet

Na basszus, itt a legfrissebb elromlási arány Kép a box rosszabbul áll mint megjelenéskor. jelenleg a 360ok 42%a (!!!!) romlik el. http://news.vgchartz...hp?id=7817&mp=1

ps3 8%
wii 1%
Nézd a jó oldalát! 3 év garit kapsz.:Đ

#16598 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:26

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy dlc ugyan olyan hoszzú mint maga a játék(pl.:borderlands dlc-k)

#16599 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:50

Idézet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy dlc ugyan olyan hoszzú mint maga a játék(pl.:borderlands dlc-k)
A-a.

#16600 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:50

Idézet

Hát ez változó,nemtudni hogy mennyit foglal magába 1 átlagos dlc.Vegyük pl a Just Cause 2 első dlc-ét ami 1 fagyiskocsit meg még pár cuccot tartalmaz,de ez már 1 dlc.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 828
  • 829
  • 830
  • 831
  • 832
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.