HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 829
  • 830
  • 831
  • 832
  • 833
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#16601 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:52

Idézet

Idézet

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy egy dlc ugyan olyan hoszzú mint maga a játék(pl.:borderlands dlc-k)
Hát ez változó,nemtudni hogy mennyit foglal magába 1 átlagos dlc.Vegyük pl a Just Cause 2 első dlc-ét ami 1 fagyiskocsit meg még pár cuccot tartalmaz,de ez már 1 dlc.
igen de aegy új sztori mint pédául a mad moxxi meg ezek

#16602 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 11:55

Idézet

Idézet

Hát ez változó,nemtudni hogy mennyit foglal magába 1 átlagos dlc.Vegyük pl a Just Cause 2 első dlc-ét ami 1 fagyiskocsit meg még pár cuccot tartalmaz,de ez már 1 dlc.
igen de aegy új sztori mint pédául a mad moxxi meg ezek
Hát azok sajna nem,pár modot tartalmaz és lehet használni a bankokat is...

#16603 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 15:23

Mért van az a boxom nál h beteszek egy játékot és azt irja ki hogy play dvd????:Đ help thx

#16604 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 15:30

Idézet

Mért van az a boxom nál h beteszek egy játékot és azt irja ki hogy play dvd????:Đ help thx
Gondolom flashelt xboxról van szó. És akkor az a hibája, hogy régi flash van rajta.
XBOX360 250GB

#16605 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 15:32

de ha uj szoftvert szeszek rá akkor eltünik a fleselésem nem?

#16606 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 15:59

Idézet

de ha uj szoftvert szeszek rá akkor eltünik a fleselésem nem?
Kibeszélt itt új szoftverről? Fogod, elviszed egy boltba ahol flasshelnek és rárakatod a legújabbat,

Ixtreme 1.61 FW kell, vagy Xtreme flash, ami mindent visz, és akkor többet már nem kell flashelni a boxot, csak akkor tényleg nem szabad live-ozni.
XBOX360 250GB

#16607 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 16:09

értem, amugy ezt a fleselést nem lehet valahogy itthon megoldani?:Đ hol találok pontos leirást róla?

#16608 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 16:21

Idézet

értem, amugy ezt a fleselést nem lehet valahogy itthon megoldani?:Đ hol találok pontos leirást róla?
meglehet oldani, de sokkal egyszerűbb, hogy bevidd valahova és ott megcsinálják...és még garanciát is vállalnak rá, minthogy te otthon megcsinálod...(talán el**d) és akkor megint csak viheted üzletbe...ha ilyenekkel foglalkozol persze akkor menni fog, de mondom érdemesebb megcsináltatni, ha jól tudom Magyarországon már nem drága dolog..
De hagyjuk ezt a felét mert nem warez fórum ..
Kép

#16609 Felhasználó inaktív   Kodi06 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 16:37

akkor lehet h inkébb tényleg üzletbe kéne vinnem..:Đ thx az infot!

#16610 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 16:40

Idézet

akkor lehet h inkébb tényleg üzletbe kéne vinnem..:Đ thx az infot!
jahát...nem muszály újra flashelni de az a legjobb megoldás...otthon lehet patchelgetni a játékokat de ezt inkább hagyjuk...privátba küldök 1 linket ahol kérdezhetsz amit akarsz XBOX 360 flashről..
Kép

#16611 Felhasználó inaktív   pepsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 10:44

Lattam videokat hogy suritett elvegovel fujkaljak meg a xboxnak a oldalso nyilasat meg a tetejet hogy kifujjak a port belölle. meg hogy egyik oldalon kiszedi ezt a racs szeru oldalt de a dobozt nem nyitja fel. A granciat akkor is elveszited ha csak az oldalso racsot szeded le ? Es arthat ez a kiporolas az x-nek ?

#16612 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 10:46

Idézet

Lattam videokat hogy suritett elvegovel fujkaljak meg a xboxnak a oldalso nyilasat meg a tetejet hogy kifujjak a port belölle. meg hogy egyik oldalon kiszedi ezt a racs szeru oldalt de a dobozt nem nyitja fel. A granciat akkor is elveszited ha csak az oldalso racsot szeded le ? Es arthat ez a kiporolas az x-nek ?
Igen árthad neki, mert nem mind1, hogy hogyan csinálod. Ha túl erősen fújod, vagy ha túl melegen, az is árthad neki.
XBOX360 250GB

#16613 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:18

Hello!

Nah belekezdek,arrol van szó hogy megvan bütykölve a boxom, és szeretnék multizni.Tudom nem lehetséges.Szerintetek megéri még 1 boxot venni???Egyébként nem ugy kell elképzelni h csak backupokkal nyomom.Kiprobálom,ha tetszik megveszem a nem, nem. De a kérdésre válaszoljatok :Đ

És kérlek ne töröljétek. Ty

Hello!

Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#16614 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:19

Ha jól tudom ha reggelve vagy live-ra akkor PC útján is le lehet szedni a Character kiegészítéseket a játékokhoz?!
És valahogy telepíteni is lehet!!
Ha valaki erről tudna imfokat adni megkösszönném!!!!!

#16615 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:35

Idézet

Hello!

Nah belekezdek,arrol van szó hogy megvan bütykölve a boxom, és szeretnék multizni.Tudom nem lehetséges.Szerintetek megéri még 1 boxot venni???Egyébként nem ugy kell elképzelni h csak backupokkal nyomom.Kiprobálom,ha tetszik megveszem a nem, nem. De a kérdésre válaszoljatok :-D

Hello!

szerintem megéri a te esetedben:) én is így akarom nyomni majd veszek egy live-os meg egy bütykölt boxot azt haló:Đ
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#16616 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:40

Idézet

Idézet

Hello!

Nah belekezdek,arrol van szó hogy megvan bütykölve a boxom, és szeretnék multizni.Tudom nem lehetséges.Szerintetek megéri még 1 boxot venni???Egyébként nem ugy kell elképzelni h csak backupokkal nyomom.Kiprobálom,ha tetszik megveszem a nem, nem. De a kérdésre válaszoljatok :-D

Hello!

szerintem megéri a te esetedben:) én is így akarom nyomni majd veszek egy live-os meg egy bütykölt boxot azt haló:Đ
Jóvan akkor nem csak én vagyok ilyen helyzetbe...Amugy megvan CoD4,CoD5,CoD6 eredetibe... meg FiFA Streetbe alázok majd mindenkitKép
Kép

#16617 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:42

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Hello!

Jóvan akkor nem csak én vagyok ilyen helyzetbe...Amugy megvan CoD4,CoD5,CoD6 eredetibe... meg FiFA Streetbe alázok majd mindenkitKép
Ez még idejött volna : sztem jobban megéri a box minthogy minden hónapba fejlesszem a gépemet. Mert gépen mindenkinek eltérő az fps-e de xboxon mindenkinek 60 körül van Kép
Kép

#16618 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 15:02

Hy

Ha jól tudom ha reggelve vagy live-ra akkor PC útján is le lehet szedni a Character kiegészítéseket a játékokhoz?!

És valahogy telepíteni is lehet!! Ha valaki erről tudna imfokat adni megkösszönném!!!!!

#16619 Felhasználó inaktív   AggroZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 15:36

Valaki tud valami infót a FABLE III-ról mikor jeleneik meg?
Lessz-e magyar verzió és ha lessz mikor?

#16620 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 18. 16:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

Nah belekezdek,arrol van szó hogy megvan bütykölve a boxom, és szeretnék multizni.Tudom nem lehetséges.Szerintetek megéri még 1 boxot venni???Egyébként nem ugy kell elképzelni h csak backupokkal nyomom.Kiprobálom,ha tetszik megveszem a nem, nem. De a kérdésre válaszoljatok :)

Hello!

Ez még idejött volna : sztem jobban megéri a box minthogy minden hónapba fejlesszem a gépemet. Mert gépen mindenkinek eltérő az fps-e de xboxon mindenkinek 60 körül van Kép
Gépen mindekinek eltér az fps-e, boxon mindenkine 30 körül van, legjobb esetben. :-D Egyébként, minden hónapban gépet fejleszteni? bullshit. Mi 4-5 évente szoktunk, és tökre bevállt eddig...

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 829
  • 830
  • 831
  • 832
  • 833
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.