HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 864
  • 865
  • 866
  • 867
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#17301 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 20. 23:25

Idézet

Sziasztok van egy nagyon nagy problémám van 2 yoyom vagy hogy kel leirni :-D nah és már egy ideje csak egydül játszotam igy csak 1 yoy-t használtam áttjöt egik haverom és akkor nosza neked zombizunk egyet be akkarom kapcsolni a 2odik yoy-t nem ismeri fel a box meg nyomom azta kis pöcköt a boxon amin érzékelnie kellene de semmi a yoy-on a xbox gomb csak zölden világit de müködik mivel a 1yoyomhoz vettem egy vezetéket hogy ne kejen az elemet használni nah kihuzom a kábelt és bedugom a 2.yoyba akkor mükdöik de viszont akkor az 1 yoyt nem ismeri fel ha visa dugom az 1yoyba akkor 2 odikat nem ismeri fel szall nem tudom használni kérlek valaki valami ötletet mert ezigy nem yo felálás holnap uh má elmult éjjfél akkor ma is jönj haverom de nem tudunk 2en játszani :Đ remélem átt látjátok a problémát köszi a választ
Van a joy elején, ahol a kábel megy be, egy ilyen kis gomb. Ha azt megnyomod, akkor szinkronizálja a frekvenciát. Ha mindkettőt szinkronizáltad, jónak kell lennieKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#17302 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 23:33

Idézet

Idézet

Sziasztok van egy nagyon nagy problémám van 2 yoyom vagy hogy kel leirni :-D nah és már egy ideje csak egydül játszotam igy csak 1 yoy-t használtam áttjöt egik haverom és akkor nosza neked zombizunk egyet be akkarom kapcsolni a 2odik yoy-t nem ismeri fel a box meg nyomom azta kis pöcköt a boxon amin érzékelnie kellene de semmi a yoy-on a xbox gomb csak zölden világit de müködik mivel a 1yoyomhoz vettem egy vezetéket hogy ne kejen az elemet használni nah kihuzom a kábelt és bedugom a 2.yoyba akkor mükdöik de viszont akkor az 1 yoyt nem ismeri fel ha visa dugom az 1yoyba akkor 2 odikat nem ismeri fel szall nem tudom használni kérlek valaki valami ötletet mert ezigy nem yo felálás holnap uh má elmult éjjfél akkor ma is jönj haverom de nem tudunk 2en játszani :Đ remélem átt látjátok a problémát köszi a választ
Van a joy elején, ahol a kábel megy be, egy ilyen kis gomb. Ha azt megnyomod, akkor szinkronizálja a frekvenciát. Ha mindkettőt szinkronizáltad, jónak kell lennieKép
Okés megis probálom köszi a gyors választ!

#17303 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 23:47

Idézet

Idézet

Okés megis probálom köszi a gyors választ!
Ezeötszá' lesz. Ám nem, szívesenKép De ha mégsem jönne össze, akkor a boxon is kell lennie egy ilyen kis gombnak, azt is nyomd beKép

#17304 Felhasználó inaktív   synahhh 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:32

Nemeixa
http://nemexia.hu/?recruit=1N6480

#17305 Felhasználó inaktív   xboxer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 09:48

Ja b****** meg 42.000 a Kinect-ért??!!Pics*** már 30.000-ért még megveszem,35.000....? - JóDe 42.000-ért már új Xboxot veszel....Az új 4GB-os cucc 60.000 lesz....Akkor számoljunk csak....:Đ
Xboxer

#17306 Felhasználó inaktív   zoopest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 10:54

Hi!
Ismeritek ezt az oldalt?
Pontokat lehet gyűjteni azzal h ráklikkelsz a reklámozott oldalakra és még sok egyéb módon pontokért lehet xbox360,PS3 játékokat is szerezni de akár psp-t vagy laptopot is.
Én nem nagyon hiszek az ilyen oldalakban de egy próbát megér mert ingyért van nem úgy mint a többi kamu ahol sms-eket kell küldeni kemény pénzekért meg licitálni, egy próbát megér sztem.

#17307 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 11:27

ezeröt? legyen kettőezer öt D:

#17308 Felhasználó inaktív   Razielhu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 11:34

Állítólag vmi frissítéssel elérhetővé vált, hogy Xbox-ba pendriveot csatlakoztatva +16 gigára tegyünk szert. Csak nekem ez még nem működik, honnan tudnám ezt a frissítést leszedni? Nem rendelkezem Gold előfizetéssel (vagymiaz, neten játszani nem tudok box-szal)
Aki eddig mindig csak a sátor tetején aludt, annak Sátoraljaújhely? X.X

Kép

#17309 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 21. 11:38

Idézet

Ja b****** meg 42.000 a Kinect-ért??!! Pics*** már 30.000-ért még megveszem,35.000....? - Jó De 42.000-ért már új Xboxot veszel.... Az új 4GB-os cucc 60.000 lesz....Akkor számoljunk csak....:Đ
Számomra már az is botrány, hogy a 4 GB-s 60.000-be kerül! A 250 Gb-os meg 65-70. Azért van különbség.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#17310 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 12:50

Idézet

ezeröt? legyen kettőezer öt D:
Na, de sikerült legalább?Kép

#17311 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:04

Idézet

Idézet

Ja b****** meg 42.000 a Kinect-ért??!! Pics*** már 30.000-ért még megveszem,35.000....? - Jó De 42.000-ért már új Xboxot veszel.... Az új 4GB-os cucc 60.000 lesz....Akkor számoljunk csak....:Đ
Számomra már az is botrány, hogy a 4 GB-s 60.000-be kerül! A 250 Gb-os meg 65-70. Azért van különbség.
Igen, ez elég nagy botrány...

#17312 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 13:07

Idézet

Idézet

Szerintem ez a 60 ezer túlzás. Ha a 250GB-os 67.500 akkor az szerintem 50-55 körül lesz. Üzlettől is függ az ára.

#17313 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 10:48

Nem tudja valaki, hogy lesz e xbox360 slim teszt?
XBOX360 250GB

#17314 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 11:04

Idézet

Nem tudja valaki, hogy lesz e xbox360 slim teszt?
biztos lesz...
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#17315 Felhasználó inaktív   Elcijas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 17:41

PLS valaki segítsn!!!

X-box live-on szeretném nyomni, régebben műkodött isKép (még a trial idején), de most nem érzékeli sem a modemet se a gépet. Mikor rámegyek arra hogy conect akkor, nem csatlakozik Kép. A test conectionnál pedig jó ideig villog a box és a network között aztán kampec (de érzékeli mert ha kihúzuk akkor egyből mutatja az X et)

(az baj lehet h nem az alap csatlakozót használom mit előtte, csak mert nem találom sehol sem)Kép

Szóval remélem tud valaki segíteni. Kép

The Devils Never Cry!

#17316 Felhasználó inaktív   BGEE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 24. 17:11

Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy, szeretnék felvenni x360-ról videót és hogy azt csak azzal az úgynevezett Capture Card-al lehetséges? vagy van más megoldás is ?

#17317 Felhasználó inaktív   latyaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 24. 18:21

Idézet

PLS valaki segítsn!!!

X-box live-on szeretném nyomni, régebben műkodött isKép (még a trial idején), de most nem érzékeli sem a modemet se a gépet. Mikor rámegyek arra hogy conect akkor, nem csatlakozik Kép. A test conectionnál pedig jó ideig villog a box és a network között aztán kampec (de érzékeli mert ha kihúzuk akkor egyből mutatja az X et)

(az baj lehet h nem az alap csatlakozót használom mit előtte, csak mert nem találom sehol sem)Kép

Modem vagy Router ? mert ha router nekem bekel ütni vmi ip-t és ott átt kelet valamit álitani és ugy yo lett van liveos gamertagod??

#17318 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 07. 24. 19:08

Idézet

PLS valaki segítsn!!!

Ma pont ez az eset volt nálam is. Azt csináltam, hogy kihúztam a modemet és a routert vártam 30 másodpercet, aztán rácsatlakoztattam és jó lett!:Đ Nem biztos, hogy ez megoldja a problémádat, de egy próbát megér!

#17319 Felhasználó inaktív   NV 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 24. 20:16

A kinect működni fog a flashelt gépeken is???Kép

#17320 Felhasználó inaktív   szabonorbert 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 24. 23:37

Valaki segítsen. Resident Evil 5-el szeretnék játszani haverommal osztott képernyős co-op-ba. De nem tudom hol lehetne ezt az opciót megvalósítani. Aki tudja az pls írja le lépésről lépésre. előre is köszi.

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 864
  • 865
  • 866
  • 867
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó