HWSW Informatikai Kerekasztal: Keresem:Régi games - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keresem:Régi games

#61 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 25. 11:31

kössz de ezek már megvoltak :Đ a postal naon ott volt
ami a soldier of fortune-t illeti az is jo volt kipróbáltam de jobban élvezem ha egy lassan közelgő eszetlen zombi lábát lövöm le aki nagy kinok és vergődés közepette kimúlik vagy még csuszik előtte egy kicsit és utánna múlik ki :-D), ezzel szemben ezt a katonáknál nem annyira lehet élvezni mert egyből megbosszúlják az elvesztett végtagokat

#62 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 25. 11:41

Serious Sam 2

#63 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:37

Idézet

Serious Sam 2
azt is játszottam de az sem kifejezetten az amit keresek

#64 Felhasználó inaktív   csődör 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 10:21

Idézet

Idézet

Serious Sam 2
azt is játszottam de az sem kifejezetten az amit keresek
Üdv!Bocs, hogy eltérek a témától, de szerintetek mikor fog megjelenni a rocky pc-n?
csődör

#65 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 30. 11:06

A StreetRod 3-al mi van? Az most létező és játszható?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#66 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 30. 11:28

Idézet

Üdv! Bocs, hogy eltérek a témától, de szerintetek mikor fog megjelenni a rocky pc-n?
szerintem kb soha....elég régi játék

#67 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 14:14

Keresek egy olyan játékot miben egy csajl kell meni, és kardozni stb. És kiszabadítasz egy sákányt majd azal is mehetsz utána. Egész sztori arról szól hogy a testvérét keresi, és az a vége hogy nemsikerül megmenteni. Van olyan map hogy hegyek közt, van szigeteken a tengeren, van földalati rész, vulkános. Vannak benne orkok, hárpiák, trollok stb. Nagyon régi játék már.

#68 Felhasználó inaktív   csődör 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 12:52

Sziasztok!A Rocky Balboa játék megjelent már PC-n?? Köszi!
csődör

#69 Felhasználó inaktív   armored death 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:26

Idézet

Keresek egy olyan játékot miben egy csajl kell meni, és kardozni stb. És kiszabadítasz egy sákányt majd azal is mehetsz utána. Egész sztori arról szól hogy a testvérét keresi, és az a vége hogy nemsikerül megmenteni. Van olyan map hogy hegyek közt, van szigeteken a tengeren, van földalati rész, vulkános. Vannak benne orkok, hárpiák, trollok stb. Nagyon régi játék már.
Minden bizonnyal a DRAKAN c. játékot keresed. Csodaszép és élvezetes anyag a mai napig. Sajnos bundle-ben már nem lehet kapni, marad az e-bay, vagy a letöltés...

#70 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 15:27

Idézet

Idézet

Minden bizonnyal a DRAKAN c. játékot keresed. Csodaszép és élvezetes anyag a mai napig. Sajnos bundle-ben már nem lehet kapni, marad az e-bay, vagy a letöltés...
Az lesz az szerintem, emlékeztem vala D betűvel kezdődött, jaja nagyon nagy játék volt számomra is, 3x kitoltam. Abból eltudnék képzelni egy folytatást. De nem lesz sajna. THX

#71 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 21:19

Apróhirdetés:
Keresek egy N64-es, PAL-os, angol nyelvű Paper Mario játékkazettát. Aki megválna ettől az értékétől, az írjon e-mailt ide:
kisvesza@freemail.hu

#72 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 11:20

Volt régen egy olyan nevezetű játékgyűjtemény hogy Impact (PC re!) és volt benne legalabb 8 verekedős játék (street fighterek, star gladiator meg ilyesmik) nemtudna valaki egy linket vagy valamit......ne fogjatok vissza magatokat ha warez mert nem erdekel csak legyen meg

#73 Felhasználó inaktív   Iwashi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 16:33

Hello, nem emlékszik valaki olyan játékra, amiben egy Lara Croft-szerű csajjal kellett menni, a grafika már 3d-s volt de még eléggé olyan mint az első Alone in Dark-ban, csak egy kicsit rosszabbul textúrázott, tehát a fal csak simán barna volt, a föld simán zöld stb, és a szereplők legtöbb testrésze gömb, vagy térbeli ellipszis volt(nem tudom a normális nevét ennek az alakzatnak). A játékstílus is eléggé túlélőhorroros volt. Az egyetlen pálya amire emlékszem, hogy valamilyen romfélék között kellett menni, és volt egy rész ahol bement az ember egy folyosószerű részen és felülről elkapta valami barna szörnyszülött, és a játék tele volt ilyenfajta csapdákkal. Remélem valaki rájön mi ez a játék, mert nagyon kipróbálnám újra.

#74 Felhasználó inaktív   Sacramomento 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 18:37

hello egy olyan régi játékot keresek ami hasonlított a bionic commando rearmedre .egy játék gyüjtemény cdn volt, annyire emlékszem h egy robot szerű alakkal lehet játszani és ilyen cowboy szerű cucca volt tehát cowboy kalap és piros ilyen kendő volt a nyakába kötve voltak ilyen teleportáló kabinok is .hátha valaki találkozott vele (a CDn amugy demok voltak pl: -------H.E.D.Z. , az első Cats and Dogz ennyire emlékszem )köszi a segítséget

#75 Felhasználó inaktív   Exortus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 12. 16:07

Hello!Én egy olyan játékot keresek, amiben egy emberrel kellett hyleket kirabolni. Múzeumot, bankot, mozit...stb. Meg volt adva h mit kell ellopni. Később egy csapatot is lehetett összeszedni és velük rabolni. A játék úgy emlékszem h magyar nyelvű, de nem biztos h magyar. Asszem olyan 2000-es év körüli, talán.Akinek van tippje h meik lehet ez a játék az lécci írja meg az e-mail címemre:winklertamas@freemail.huElőre is köszi!

#76 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 12. 16:31

Idézet

Hello! Én egy olyan játékot keresek, amiben egy emberrel kellett hyleket kirabolni. Múzeumot, bankot, mozit...stb. Meg volt adva h mit kell ellopni. Később egy csapatot is lehetett összeszedni és velük rabolni. A játék úgy emlékszem h magyar nyelvű, de nem biztos h magyar. Asszem olyan 2000-es év körüli, talán. Akinek van tippje h meik lehet ez a játék az lécci írja meg az e-mail címemre: winklertamas@freemail.hu Előre is köszi!
Te szerintem a Nagy Balhé című szerzeményre gondolsz.

#77 Felhasználó inaktív   Exortus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 14. 12:06

Idézet

Idézet

Hello! Én egy olyan játékot keresek, amiben egy emberrel kellett hyleket kirabolni. Múzeumot, bankot, mozit...stb. Meg volt adva h mit kell ellopni. Később egy csapatot is lehetett összeszedni és velük rabolni. A játék úgy emlékszem h magyar nyelvű, de nem biztos h magyar. Asszem olyan 2000-es év körüli, talán. Akinek van tippje h meik lehet ez a játék az lécci írja meg az e-mail címemre: winklertamas@freemail.hu Előre is köszi!
Te szerintem a Nagy Balhé című szerzeményre gondolsz.
Tényleg az az, köszönöm szépenKépKép

#78 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:59

Réges rég volt a gépemen egy demó. A játék lényege olyan kocsikkal való száguldás, ami ha felborul úgyanúgy tovább megy, mert a teteje olyan volt, mint az alja. Lehetett benne lövöldözni is, vagy pl ha alagútba mentél a plafonon vagy a falon is száguldozhattál. Elfelejtettem a cimét, pedig beszerezném a teljes játékot. Ismerős valakinek?

#79 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:08

Egyik barátom ezt keresi, Ő fogalmazta így Kép:

az az utolsó pálya
hogy a megbízód
a köcsög zombi
vagy alienek
vezetője
átváltozik
és a társaid
jönnek
helikopterrel
és onnan kell kilőnöd
mini gunnal
és nagyon nehéz
megcsinálni
mert mindig
lecsapja
a helikoptert
erre emlékszek
meg hogy voltak ilyen kis
alien g3cik amik ha belemásztak az ember fejébe akkor átváltoztak azok is
ilyen zombi g3civé
és voltak ilyen emberek akiknek ha adtál fegyvert meg magaddal hivtad jöttek veled segíteni.

Valaki? Kép

#80 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:58

Idézet

Réges rég volt a gépemen egy demó. A játék lényege olyan kocsikkal való száguldás, ami ha felborul úgyanúgy tovább megy, mert a teteje olyan volt, mint az alja. Lehetett benne lövöldözni is, vagy pl ha alagútba mentél a plafonon vagy a falon is száguldozhattál. Elfelejtettem a cimét, pedig beszerezném a teljes játékot. Ismerős valakinek?
re-volt??????
Kép

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.