Need for Speed Most Wanted Multiplayer
Elküldve: 2006. 09. 02. 12:19
Idézet
Halfer elhiszem h. féltek mert megnézi a fórumokat v.mi ellenőr v. bármi és birságol, vagy ilyesmi(nemtom hogy megy ezekben a körökben), de ha ilyenről nem szabad írni akkor a warezosok problémályát hogyan vitassuk meg?
Rob The Great: warez ügyben nem.

Elküldve: 2006. 09. 02. 18:37
Megjött a topic készítüje.
Mivan itt emberek . Jöhetnek a kérdések egyenként
Mivan itt emberek . Jöhetnek a kérdések egyenként

Elküldve: 2006. 09. 02. 18:39
Idézet
Idézet
Ha már itt tartunk, azoknak a fejlesztőcégeknek a problémáját ki oldja meg, akik sok pénztől esnek el a warezosok miatt? De ebbe nem fogok belemenni, hisz nekem sincs mindenre pénzem, mégsem warezolok a fórumon. Egyszerűen a GK Fórumon nincsen warez (akár az említett oknál fogva) és tessék megvitatni máshol vagy privátban. Ott van az Sg, ami kb. egy super-warez fórum lett az évek során. Szerintem tökéletesen meg lehet érteni miért nem akarjuk, hogy a GK is arra sorsra jusson!

Elküldve: 2006. 09. 02. 18:49
Idézet
Khm,az SG nem warezos,néhány blfsz ott elkezd warezkodni,de akkor a modik jo rácsapnak a seggükre,a szigorub modik meg máris bannolják . 

és ezzel abbahagytam az offot...

Elküldve: 2006. 09. 02. 21:13
Na ha már kérdésekről van szó akkor : Hogyan kell használni az Mw hamachi-t
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.
Elküldve: 2006. 09. 02. 21:43
Idézet
Na ha már kérdésekről van szó akkor : Hogyan kell használni az Mw hamachi-t
Felrakod ugye a Hamachi programot.
Elinditod.
Legyünk elöször is tisztában a programmal,ha az ikonja 3 db zöld pontot mutat,akkor no problem!
Csináljunk elöször felhasználonevet;
Jobb oldalt alul van egy tengely féleségü ikon, ilyen gép alkatrész (autogyártás jele) arra katt.
AZtán elöjön kis ablak ott,katt a Preferences szövegre.
Bal oldalt a Status menüben legyél , "i" betüvel mutatja.
Jobb oldalt van egy olyan szöveg hogy change nickname,arra katt, és csinálsz egy saját nevet.
Okozd le.
Van egy IP középütt,alul az a név amit megadtál,ha ez ottvan akkor eddig oké minden.
Most jön a szerverkészités;
Megint a Hamachi program ablakában vagyonk,avagy a fö helyén,ott alul jobb oldalt jobbrol a 2. gombra katt,ami 3 db összekötött pontot ábrázol,azon belül a Create New Networkra menjél.
Network name,megadod a servered nevét,mondjuk NFS MW LAN PARTY
Network password is lényeg,legyen mondjuk game a pass kat a createre és készis a server,látod magadat a serverben ip és névvel együtt akkor oké.
Hogy csatlakozzon az ellenfél,avagy egy másik játékos a serveredhez ?
Figyelj;
Rakja fel a Hamachi progit,inditsa el értelemszerüen.
Alul jobb oldalt jobbra a 2. avagy a 3 pont összekötve lévő gombra katt,és azon belül a join the networkra menjen rá.
Kéri a envet,jelszot,megadod neki amit a serverdben beütötél,nevet,jelszavat,és már bent is van !
DE! :
Ha látod az illetöt a servereden akkor már félig megvan,de addig nem tökéletesen van a servereden az iletö,még a neve elött nem világot zölden a pont !
Ha sárgán,vagy piroson világot akkor baj van,vagy nem tud kapcsolatot teremteni,vagy valami blokkolja a kapcsolateremtést,ilyenkor néha célszerü kinyomni a spyware és a virus irtokat és a tüzfalat.Ha zölden világit a pont akkor létrejött a kapcsolat !
Ennyi lenne.

Hamachit lefogom magyarositani,mert csak angolul van .

MÉG valami egyéb kérdés ? (nm)
Elküldve: 2006. 09. 03. 07:03
ezt eddig én is tudtam(amugy az én hamachi-m 0.9.9.9 és ráadásul magyar nyelvű)
Nekem az MW-Hamachi útmutatása kéne (mert ugye olyan is van) mert nem igazán igazodok ki rajta . De azért köszi
Nekem az MW-Hamachi útmutatása kéne (mert ugye olyan is van) mert nem igazán igazodok ki rajta . De azért köszi
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.
Elküldve: 2006. 09. 03. 07:33
Idézet
ezt eddig én is tudtam(amugy az én hamachi-m 0.9.9.9 és ráadásul magyar nyelvű)

Igen,sajnos megelöznek hamachiban a magyarositásban,mivel gyors leleeht magyarositani és azt már megtették de a google talk akor sincs magyarban,csak nálam fog kijönni

Elküldve: 2006. 09. 03. 18:16
Sziasztok! Hallotam lehet multizni ezel a játékkal valaki belinkelné hogy honan lehet letölteni a progit hozá!ezt a hamacit letöltöttem de gondolom kell még hozá egy és más!valamit nem kell bemásolni a könyvtáráb a játéknak ha igen és tudja valaki akor az vegyen fel!!!MSN:thelostfriend@hotmail.com
Elküldve: 2006. 09. 03. 18:29
Idézet
Sziasztok! Hallotam lehet multizni ezel a játékkal valaki belinkelné hogy honan lehet letölteni a progit hozá!ezt a hamacit letöltöttem de gondolom kell még hozá egy és más!valamit nem kell bemásolni a könyvtáráb a játéknak ha igen és tudja valaki akor az vegyen fel!!!MSN:thelostfriend@hotmail.com

Elküldve: 2006. 09. 03. 19:48
De elolvastam már mindent de amikor rámegyek letöltés a hamachit letölti de azt is irták hogy valamit be kell másolni az mw-be!!
Elküldve: 2006. 09. 03. 20:06
Idézet
adjatok megg akkor valami servernevet meg jelszot!!

Elküldve: 2006. 09. 04. 15:08
Csináltam hamachin egy szervert nem tom jo lesz-e!de sztem igen!
Felh.:tolvajtempo
Jelszó:elenor
gyertek!
Felh.:tolvajtempo
Jelszó:elenor
gyertek!
Elküldve: 2006. 09. 04. 15:19
a hamachi az nem illegális?
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 09. 04. 15:31
Idézet
a hamachi az nem illegális?
Bárki bármikor használhatja,csak virtuális lant egészit ki,ennyi az ereje .

Elküldve: 2006. 09. 05. 17:06
na nekem nem megy sehogayan ez a hamaci!felnyomtam és haveromat láttam a hájozaton vagy mi!onan mit kell csinálni magyar van!?valaki válaszoljon plizz!meg aki akar akár most is jöhet és nyomhatjuk ha sikerül!!!
Elküldve: 2006. 09. 05. 17:10
Idézet
na nekem nem megy sehogayan ez a hamaci!felnyomtam és haveromat láttam a hájozaton vagy mi!onan mit kell csinálni magyar van!?valaki válaszoljon plizz!meg aki akar akár most is jöhet és nyomhatjuk ha sikerül!!!
Elküldve: 2006. 09. 05. 17:13
jo de jo lenne egy kis help haveromnak is fenvan meg nekemis de a játékot nem udjuk elinditani sehogy hogy kell!