Foci VB 2010
Elküldve: 2010. 07. 08. 08:51

Elküldve: 2010. 07. 08. 09:25
Igen, a németek eddig nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak, én is rájuk fogadtam volna, hogy döntőznek és elverik a hollandokat, ahogy kell. De most jött az elő, hogy hiába játszottak szépen, hiába rúgtak nyolcszázhatvankét gólt eddig a meccsig...most valamilyen oknál fogva beálltak, 0 támadójátékuk volt, és a tegnapi meccs alapján nem érdemeltek továbbjutást.
A VB mindig is arról szólt, hogy a szerencsésebb, és a kulcsfonotosságú meccseken nyerő csapat lesz a világbajnok. Néha persze már az elejétől kezdve kirazjolódni látszik, hogy ki lesz a győztes, aki ugye most mégsem lesz az. Mert mint mondtam már, hiába az eddigi szép teljesítmény, a végén már minden meccset hozni kell, tökmindegy hogy, de nyerni kell.
Írták, hogy ha a Spanyolok nyerik a VB-t, akkor ugyanúgy nem érdemlik meg, ahogy 4 éve az olaszok. Milyen alapon? Az olaszok nem játszottak szépen? Igen, előfordult. Viszont jól játszották a játékukat, nem volt legyőzőjük, és nem utolsó sorban ugye kell az a kis plusz is...a szerencse. Szóval szerintem az egy teljesen megérdemelt győzelem volt, annak ellenére, hogy én is jobban örültem volna egy francia aranynak, és hogy Zidane emelje fel a trófeát, de hát ez van.
Ugyanígy a spanyolok. Bukdácsolnak, nem mindig játszanak szépen, de hozzák a kötelező meccseket. A németek pedig nem tudták, kész, pont. Törődjetek bele. Én se értem, hogy miért nem játszották azt, amit eddig, és miért álltak vissza védekezni...talán majd Löw elmeséli, hogy hogyan találta ki ezt a csodás taktikát.
Elküldve: 2010. 07. 08. 09:41
Idézet
Idézet
Kassai és a segítői hibáztak pár ítéletnél, de belefért "úgy nagyjából". Nem akarta ő eldönteni a meccset, és szerintem jól tette.
A döntőt amúgy se akaphatná meg...most vezette az elődöntőt. Szerintem Webb fogja vezetni, mert ha jól tudom a legjobb 8 között és most se vezetett meccset, és a még bentmaradtak közül ő a legnagyobb név.

Am dettó neki adok igazat ...
Nekem már az is csoda volt h a Németek idáig eljutottak,sőőt rendszeresen le is esett az állam,bár azz az Angol csapatot nem volt nagy kunszt legyőzni a gól különbség mégis csak meglepett akárcsak az Argentínoknál ahol én megvoltam győződve hogy Maradona csapata megy tovább... Féltem is,hogy a Spanyolokat is elrendezik de az 1. félidőbe rájöttem h nem az lesz

A döntőhöz meg nem tom mit szóljak mert szimpatikus mind a 2 csapat bár én a torna elejétől fogva a Spanyoloknak szurkolok,szóval valószínű a döntőbe is mellettük voksolok

Elküldve: 2010. 07. 08. 09:45
grat neki, az egész VB-n jól, kiegyensúlyozottan vezette a meccseit, remélem a BL-ben is hasonló felkéréseket kap majd.
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2010. 07. 08. 09:46
Idézet
grat neki, az egész VB-n jól, kiegyensúlyozottan vezette a meccseit, remélem a BL-ben is hasonló felkéréseket kap majd.

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:03
Elküldve: 2010. 07. 08. 10:04
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:06
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:08
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:09
Idézet
Igen, a németek eddig nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak, én is rájuk fogadtam volna, hogy döntőznek és elverik a hollandokat, ahogy kell. De most jött az elő, hogy hiába játszottak szépen, hiába rúgtak nyolcszázhatvankét gólt eddig a meccsig...most valamilyen oknál fogva beálltak, 0 támadójátékuk volt, és a tegnapi meccs alapján nem érdemeltek továbbjutást.
A VB mindig is arról szólt, hogy a szerencsésebb, és a kulcsfonotosságú meccseken nyerő csapat lesz a világbajnok. Néha persze már az elejétől kezdve kirazjolódni látszik, hogy ki lesz a győztes, aki ugye most mégsem lesz az. Mert mint mondtam már, hiába az eddigi szép teljesítmény, a végén már minden meccset hozni kell, tökmindegy hogy, de nyerni kell.
Írták, hogy ha a Spanyolok nyerik a VB-t, akkor ugyanúgy nem érdemlik meg, ahogy 4 éve az olaszok. Milyen alapon? Az olaszok nem játszottak szépen? Igen, előfordult. Viszont jól játszották a játékukat, nem volt legyőzőjük, és nem utolsó sorban ugye kell az a kis plusz is...a szerencse. Szóval szerintem az egy teljesen megérdemelt győzelem volt, annak ellenére, hogy én is jobban örültem volna egy francia aranynak, és hogy Zidane emelje fel a trófeát, de hát ez van.
Ugyanígy a spanyolok. Bukdácsolnak, nem mindig játszanak szépen, de hozzák a kötelező meccseket. A németek pedig nem tudták, kész, pont. Törődjetek bele. Én se értem, hogy miért nem játszották azt, amit eddig, és miért álltak vissza védekezni...talán majd Löw elmeséli, hogy hogyan találta ki ezt a csodás taktikát.

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:11
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:16

Minden meccset meg kell nyerni. A spanyolok meg szépen játszanak. Összejátszanak, remek játékosok vannak a csapatban. Mit vártatok a negyeddöntőkben? Spanyolország-Paraguay: 5-0 ? Miért? Paraguay miért lenne gyengébb csapat, ha már oda bejutott, valamit csak fel mutattak ők is...

VIVA ESPANA !!!
Elküldve: 2010. 07. 08. 10:22
Xabi Alonso nyilatkozta:"Aztán a végén jött Puyol,mint egy vaddisznó és gólt fejelt"

Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:37
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 07. 08. 10:39
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 08. 10:42
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 10. 12:13

Elküldve: 2010. 07. 10. 12:19