HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#1301 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:23

Idézet

Idézet

Idézet

azért nálad sincs gond az elfogultságnál, ezt a kommentet sem leht igazán komolyan venni, de ne sértődj már meg mindig amikor valaki más állásponton van, mint te-.-
jajj:)ez a nem fogadom el más álláspontjáttal mindig megtalálsz:)engem csak az zavar
ha vki nem reálisan látja a dolgokat, mert lehet h mondjuk nemvolt teljesen tiszta a gól, de az egész meccsen
a spanyol játék dominált, robbennek is volt 1 v 2 100%-os ziccere nem használta ki ennyi készKép
A hollnadoknak amúgyis a játék tördelése volt a cél, ami a bírónak részben hála sikerült is

zoli12i: Az EB-t még csak megéri az a jószág :Đ
milyen spanyol játék dominált??? ember, ugyanolyan szarok voltak mint a hollandok, nem kell itt semmit magyarázkodni. 2 jó csapat volt, nem bírtak egymással
igen a spanyol játék dominált, csak ezt szabálytalanságokkal próbálták tördelni, ezt a kommentár is
megmondta (nemmintha olyan sokat számítana a szava)
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1302 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

azért nálad sincs gond az elfogultságnál, ezt a kommentet sem leht igazán komolyan venni, de ne sértődj már meg mindig amikor valaki más állásponton van, mint te-.-
jajj:)ez a nem fogadom el más álláspontjáttal mindig megtalálsz:)engem csak az zavar
ha vki nem reálisan látja a dolgokat, mert lehet h mondjuk nemvolt teljesen tiszta a gól, de az egész meccsen
a spanyol játék dominált, robbennek is volt 1 v 2 100%-os ziccere nem használta ki ennyi készKép
A hollnadoknak amúgyis a játék tördelése volt a cél, ami a bírónak részben hála sikerült is

zoli12i: Az EB-t még csak megéri az a jószág :Đ
milyen spanyol játék dominált??? ember, ugyanolyan szarok voltak mint a hollandok, nem kell itt semmit magyarázkodni. 2 jó csapat volt, nem bírtak egymással
igen a spanyol játék dominált, csak ezt szabálytalanságokkal próbálták tördelni, ezt a kommentár is
megmondta (nemmintha olyan sokat számítana a szava)
hát igen, de azért a spanyol játék sem volt teljesen tiszta. ha azt a tuskó védőt nem állítják ki talán van esély hogy nem megy be:) mind1, majd 2 év múlva Kép

#1303 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:34

Idézet

Idézet

Idézet

Ennyi volt!!!! NYERTÜÜÜNK!!!
Am a bíró nem adott meg egy 11-est és elfelejtett pirosat adni DeJong-nak...azért Jackie Chantől is sok már az ilyen...Kép
a bíróra egy szavatok sem lehet ! Megnyerték a meccset a katalánoknak ! Szabálytalan gólal !
És szerintem így sem lesz videó bíró 100% !
Úgy lőtték a gólt h a másik oldalon szabálytalanság történt és nem fujta le.megnyerte nekik a meccset!
Köhömm, ilyen gólt a Hollandok is lőttek Urugay ellen, hogy elötte szabálytalankodtak, azt is baszták lefújni. Inkább a spanyoloknak szurkoltam, mert végig szabálytalankodták az egész meccset a narancsok. Puyol visszahúzása meg úgy volt, hogy Robben lökte először meg, s Puyol úgy próbálta megpörgetni a karjával, amitől Robbennek semmi bántódása nem lett, egyszerűen a helyzetet rontotta el, utána meg meg is kapta a megérdemelt sárgáját. Webb szerintem tökéletesen vezette a meccset, nem akarta eldönteni ő maga, mert az elején is már 2 hollandot ki lehetett volna állítani, de nem tette:P Azt még hozzá kell tennem, hogy Urugay és Németország jobban megérdemelte volna a döntőbe jutást, mint ez a 2 csapat. Forlán aranylabdájának nagyon örülök, legjobb játékos volt a VB-n.

#1304 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Am a bíró nem adott meg egy 11-est és elfelejtett pirosat adni DeJong-nak...azért Jackie Chantől is sok már az ilyen...Kép
a bíróra egy szavatok sem lehet ! Megnyerték a meccset a katalánoknak ! Szabálytalan gólal !
Úgy lőtték a gólt h a másik oldalon szabálytalanság történt és nem fujta le.megnyerte nekik a meccset!
Köhömm, ilyen gólt a Hollandok is lőttek Urugay ellen, hogy elötte szabálytalankodtak, azt is baszták lefújni. Inkább a spanyoloknak szurkoltam, mert végig szabálytalankodták az egész meccset a narancsok. Puyol visszahúzása meg úgy volt, hogy Robben lökte először meg, s Puyol úgy próbálta megpörgetni a karjával, amitől Robbennek semmi bántódása nem lett, egyszerűen a helyzetet rontotta el, utána meg meg is kapta a megérdemelt sárgáját. Webb szerintem tökéletesen vezette a meccset, nem akarta eldönteni ő maga, mert az elején is már 2 hollandot ki lehetett volna állítani, de nem tette:P
Igazi szurkolo vagy Kép kiesett a kedvenced és rögtön kezdesz másnak drukkolni. A hozzaszolasod meg megint bizonyitotta , mennyire nem a te sportod a foci , ajánlani tudom neked a snookert vagy a curlinget .

Kép

#1305 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köhömm, ilyen gólt a Hollandok is lőttek Urugay ellen, hogy elötte szabálytalankodtak, azt is baszták lefújni. Inkább a spanyoloknak szurkoltam, mert végig szabálytalankodták az egész meccset a narancsok. Puyol visszahúzása meg úgy volt, hogy Robben lökte először meg, s Puyol úgy próbálta megpörgetni a karjával, amitől Robbennek semmi bántódása nem lett, egyszerűen a helyzetet rontotta el, utána meg meg is kapta a megérdemelt sárgáját. Webb szerintem tökéletesen vezette a meccset, nem akarta eldönteni ő maga, mert az elején is már 2 hollandot ki lehetett volna állítani, de nem tette:P
Igazi szurkolo vagy Kép kiesett a kedvenced és rögtön kezdesz másnak drukkolni. A hozzaszolasod meg megint bizonyitotta , mennyire nem a te sportod a foci , ajánlani tudom neked a snookert vagy a curlinget .
Nem igazán értelek:) Kiesett a kedvenc csapatom, igaz, de mivel nem a döntőbe estek ki, így nyílván az utolsó mérkőzésen is szurkolok valakinek, Hollandok egyértelműen úgy játszottak mint a vadállatok és a bíró nem kedvezett a spanyoloknak, mivel 3 Hollandot, Van Bommel-t, Robben-t, és De Jong-ot is simán kiállíthatta volna mégsem tette. Az igaz hogy Webb hibázott többet is, de ez eddig minden mérkőzésen, minden bírónál előfordult. Ha szerinted hülyeséget írok, akkor bizonyítsd, hogy így van:) És egyébként semmi bajom nincs a hollandokkal, de ezen a meccsen tényleg maguk alatt voltak, egyedül Snejder volt az eszénél.

#1306 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ennyi volt!!!! NYERTÜÜÜNK!!! Am a bíró nem adott meg egy 11-est és elfelejtett pirosat adni DeJong-nak...azért Jackie Chantől is sok már az ilyen...Kép
a bíróra egy szavatok sem lehet ! Megnyerték a meccset a katalánoknak ! Szabálytalan gólal ! És szerintem így sem lesz videó bíró 100% !
Nem igazán értelek:) Kiesett a kedvenc csapatom, igaz, de mivel nem a döntőbe estek ki, így nyílván az utolsó mérkőzésen is szurkolok valakinek, Hollandok egyértelműen úgy játszottak mint a vadállatok és a bíró nem kedvezett a spanyoloknak, mivel 3 Hollandot, Van Bommel-t, Robben-t, és De Jong-ot is simán kiállíthatta volna mégsem tette. Az igaz hogy Webb hibázott többet is, de ez eddig minden mérkőzésen, minden bírónál előfordult. Ha szerinted hülyeséget írok, akkor bizonyítsd, hogy így van:)
Nem kell bizonygatni elég elolvasni xD Mar maga az , hogy szerinted Robben volt szabálytalan , mikor ott Puyolnak ki kellett volna szépen zarándokolnia , vagy a spanyol gól előtti meg nem adott szabálytalanság , amiből indult az egész kontra , tény hogy Bommel meg De Jong (mindkettőt utalom , éljen a United !) hentes munkát végzett , de a bíró elnézőbb volt a spanyolokkal pedig ott ugyanúgy kilehetett volna pár embert küldeni.Mellesleg később kellett volna kezdje a pókert , nem a tizenakarhanyadik percben , korán akarta megfogni a meccset így szaladt ki a kezéből.

Kép

#1307 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:17

Idézet

Nem kell bizonygatni elég elolvasni xD Mar maga az , hogy szerinted Robben volt szabálytalan , mikor ott Puyolnak ki kellett volna szépen zarándokolnia , vagy a spanyol gól előtti meg nem adott szabálytalanság , amiből indult az egész kontra , tény hogy Bommel meg De Jong (mindkettőt utalom , éljen a United !) hentes munkát végzett , de a bíró elnézőbb volt a spanyolokkal pedig ott ugyanúgy kilehetett volna pár embert küldeni.Mellesleg később kellett volna kezdje a pókert , nem a tizenakarhanyadik percben , korán akarta megfogni a meccset így szaladt ki a kezéből.
Ja...az elején besárgított mindenkit, aztán gyáva volt még 1-et adni..
Kép

#1308 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:22

Nem mondtam, hogy Robben volt a szabálytalan, de Puyol nem magától esett ott el, a karjával utána visszapróbálta húzni Robbent, természetesen az is szabálytalan volt, illetve lett volna, de Robben nem amiatt rontotta el a helyzetét. Utána meg ott ordított a bíró után mint valami elmebeteg:D Késöbb meg fújás után a labdát is elrúgta amiért simán ki lehetett volna állítani, ugyanezt Van Persie is megcsinálta. Ezen kívűl Robbent zseniális focistának tartom, VB egyik legjobb csatára volt, csak ezen a meccsen elégé elborult az agya:S A gólrol meg semmi olyat nem mondtam, hogy szabályos volt, csak azt írtam, hogy a Hollandok is így jutottak be a döntőbe.

#1309 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 13:27

Idézet

Nem mondtam, hogy Robben volt a szabálytalan, de Puyol nem magától esett ott el, a karjával utána visszapróbálta húzni Robbent, természetesen az is szabálytalan volt, illetve lett volna, de Robben nem amiatt rontotta el a helyzetét. Utána meg ott ordított a bíró után mint valami elmebeteg:D Késöbb meg fújás után a labdát is elrúgta amiért simán ki lehetett volna állítani, ugyanezt Van Persie is megcsinálta. Ezen kívűl Robbent zseniális focistának tartom, VB egyik legjobb csatára volt, csak ezen a meccsen elégé elborult az agya:S
Nagyban közrejátszott , mivel Robben mar lefutotta , de utána nyúlt , visszahúzta , evvel is lassította , így meg volt ideje beérni Piquenek , aki szinten akadályozni tudta a becsúszással így került Casillashoz a labda. Ilyen sűrűn előfordul a lassabb védőkkel , és az biza szabálytalanság.Ilyenért mar nekem is ítéltek meg szabálytalanságot , ám kétségtelen , hogy Robben pszichopata módon üldözte Webbet xD

Kép

#1310 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 15:17

Forlán a vb aranylabdása! nagyon megérdemelte egyértelműen ő volt a legjobb a vb-n

grat a spanyoloknak, jobbak voltak 1 Fabregas-szal:)
Akik szerint a spanyolok jól játszottak azok nem látták a 2008-as eb-t? ez ahoz képest elég halovány teljesítmény
Azon azért érdemes elgondolkodni h amikor a brazilok nyertek 2002-ben ami nem volt olyan rég Ronaldo egymaga annyi gólt lőtt mint a spanyolok összesen a mostanin.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1311 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 15:53

http://sportgeza.hu/...padon_soroztek/
:Đ

#1312 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 15:54

Idézet

Akik szerint a spanyolok jól játszottak azok nem látták a 2008-as eb-t? ez ahoz képest elég halovány teljesítmény
Azon azért érdemes elgondolkodni h amikor a brazilok nyertek 2002-ben ami nem volt olyan rég Ronaldo egymaga annyi gólt lőtt mint a spanyolok összesen a mostanin.
Azért a mostani focit nem illik összehasonlítani a 8 évvel ezelőttivel:)Ezen a VB-n minden kisebb
töltelékcsapat a betonvédekezéstől várta a megváltást, akkoriban sztem legalábbis sokkal nyílt sisakosabb volt a küzdelem

#1313 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 16:03

Idézet

egészségükreKép

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#1314 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 16:07

Idézet

Idézet

Azért a mostani focit nem illik összehasonlítani a 8 évvel ezelőttivel:)Ezen a VB-n minden kisebb
töltelékcsapat a betonvédekezéstől várta a megváltást, akkoriban sztem legalábbis sokkal nyílt sisakosabb volt a küzdelem
Én a a játékosok képességeire gondoltam h ma pl:Villa ilyen teljesítménnyel ekkora sztár lehet stb.
akkor 2.52 most pedig 2.27 volt a gólátlag, nem érzek akkora különbséget h ne lehessen összehasonlítani, szerintem
nem változott annyit a foci 8 év alatt
nem véletlenül nem Pelét vagy Maradonát említetem :Đ
de modnjuk ez a 2008-as teljesítményhez képest is elég gyenge volt

#1315 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 16:33

Idézet

Hát igen ahhoz képest harmatosabbra sikerült. Nah majd a Brazil VB, de várom máárKép

#1316 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 12. 16:39

Idézet

Idézet

Hát igen ahhoz képest harmatosabbra sikerült. Nah majd a Brazil VB, de várom máárKép
Addig még lesz 4 GK tali!:Đ

#1317 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:37

Idézet

Fabregas a nadrágjában nyúlkál....Kicsit érdekes :-D:):):):):)

#1318 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:41

Idézet

Idézet

kicsit nagyképű és buzis ! KépKép vagy csak ált neki ?

#1319 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:42

Idézet

Idézet

Al Bundy style
Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1320 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:45

Idézet

Kicsit nagyképű és buzis ! KépKép vagy csak ált neki ?
Ezt most megint miért kell?
Nem a hollandok nyertek, nem is a németek...ez van, fogadjátok el végre, mert 1000%, hogy nem fog ez megváltozni.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.