HWSW Informatikai Kerekasztal: A megújult Gamekapocs-ról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A megújult Gamekapocs-ról

#61 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 29. 17:50

Idézet

Az milyen lenne már?! Kép Na, téma Off, mert itt szépen minden másról beszélünk, csak a témáról nem! Kép

Uram száljon ki a gépjárműből! Kép

#62 Felhasználó inaktív   rpmonline 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 18:06

Császtok!
Nekem tetszik az új design, meg minden ok, de szerintem a régebbinek jobb volt a felépítése. Szerintem... mint az RTl kLub mikor kidobták a csirkét szerintük. Remélem azért még fejlesztetek ezen a designen egy kicsit, és a fórumot is felujítjátok

#63 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 13:18

Khmm, a főoldal egy kicsit buggyanúsan működik. Ahol 5 cikk közül (vagy 4?) lehet választani kiválasztottam a zombis játékot. Beleolvastam, és mikor visszamentem a főoldalra, hogy a ps2-ős játékről is olvassak, HOPP megette a filoxer, vagy nemtom de végérvényesen eltűnt. Nekem.
.

#64 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 30. 13:34

Idézet

Khmm, a főoldal egy kicsit buggyanúsan működik. Ahol 5 cikk közül (vagy 4?) lehet választani kiválasztottam a zombis játékot. Beleolvastam, és mikor visszamentem a főoldalra, hogy a ps2-ős játékről is olvassak, HOPP megette a filoxer, vagy nemtom de végérvényesen eltűnt. Nekem.
Hmm ez furi. Milyen böngészővel nyomod? Egyébként szóltam helloszabinak hogy buherálja meg a dolgot úgy, hogy a legfrisebb cikkek legyenek kint és ne legyen cirkulálás automatán, csak maradjon meg a választó menü. De érdekes, hogy neked ezexerint onnan a választókából tűnt el.

#65 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 13:47

Idézet

Idézet

Hmm ez furi. Milyen böngészővel nyomod? Egyébként szóltam helloszabinak hogy buherálja meg a dolgot úgy, hogy a legfrisebb cikkek legyenek kint és ne legyen cirkulálás automatán, csak maradjon meg a választó menü. De érdekes, hogy neked ezexerint onnan a választókából tűnt el.
Legújabb IE (persze tré vagyok és pocok, hogy ilyennel nyomom, de ez a legszokványosabb). Kukit nem memorizálok, azonnal törlök.

Most, hogy újra nézem most meg a lenti és a fenti kockában is ugyan az a cikk szerepel (bazi nagy évértékelés).
.

#66 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:11

Nálam is cirkulálnak a cikkek össze-vissza. Ezek szt ez direkt van?

Amúgy nagyon jó, hogy a friss hírek nem pörögnek el olyan gyorsan, így bőven van idő kommentelni.

Az automatikus bejelentkezés továbbra sem működik, és a "privát üzenetek" sem jelzi, ha új üzcsi érkezett.

(Kis off: Megmondom, a profilodban a születési időd 1933.01.31. Ez frankó? Mert akkor csak engedéllyel tegeznélek ... Kép)

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#67 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 30. 14:14

Idézet

Amúgy nagyon jó, hogy a friss hírek nem pörögnek el olyan gyorsan, így bőven van idő kommentelni.

Az automatikus bejelentkezés továbbra sem működik, és a "privát üzenetek" sem jelzi, ha új üzcsi érkezett.

(Kiss off: Megmondom, a profilodban a születési időd 1933.01.31. Ez frankó? Mert akkor csak engedéllyel tegeznélek ... Kép)
Mondhatni, a rotáció nem véletlen. De helloszabi megígérte hogy megrendszabályozza Kép

#68 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 15:36

Idézet

(Kis off: Megmondom, a profilodban a születési időd 1933.01.31. Ez frankó? Mert akkor csak engedéllyel tegeznélek ... Kép)
Dehogy! Kép Csak eredetit nem írok, és így nem lesz annyi előítélet. De ez itt off Kép

A cikkek továbbra is elég kócosan állnak visszatérve a témához.
.

#69 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 17:31

Idézet

Dehogy! Kép Csak eredetit nem írok, és így nem lesz annyi előítélet. De ez itt off Kép

Off: gondoltam ... Kép Fura is lenne elképzelnem egy 70 éves bácsiról, hogy addikt gémer, és netezik 1000L! Kép Azért remélem, legalább nálam idősebb vagy, mert a hozzám korban pásszoló 30-as pasikból itt sajna igen kevés van ... Kép Kép (Az a rossz, aki a rosszra gondol! Kép)
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#70 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 23:50

Idézet

Idézet

Off: gondoltam ... Kép Fura is lenne elképzelnem egy 70 éves bácsiról, hogy addikt gémer, és netezik 1000L! Kép Azért remélem, legalább nálam idősebb vagy, mert a hozzám korban pásszoló 30-as pasikból itt sajna igen kevés van ... Kép Kép (Az a rossz, aki a rosszra gondol! Kép)
Miért ki gondol roszzra? Itt ahol mindenki tisztalelkű és semmi rossz eszükbe se jut.Kép

ui: azt az automata bejelenkezést jó lenne megcsinálni minél előbb....
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#71 Felhasználó inaktív   Megmondom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 03:35

Idézet

Idézet

Az tény hogy most egy "korcsult" társadalomban élünk (nem én adtam a nevet akármilyen gonoszul is hangzik); azaz sokkal több a nyugdíjas mint a fiatal munkaerő lsd. 30' éveikben járó egyén. De sok víz lemegy a dunán mire eltörik a korsó kiássa a vermet. Remélem nem érted félre amit most nem értesz Kép

Na ez elég matrixos lett (pfff).

A témához visszatérve én egy nagyon-nagyon értetlen-, a környezetében történő cselekmények érzékelésére képtelen-, beteg gyereke vagyok. Most akkor ez egy ideiglenes design és ez után robban a tuti? Vagy ez a kánaán és már le lettek aratva a babérok?

+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
.

#72 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 01. 12:57

Lehet,hogy a gk megújult,de a jelszómat miért újjítottátok meg? vagy nem tom,de a régit nem fogaggya el!Most meg kaptam valami írtó gagyit megse tom normálisan jegyezni!

#73 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 13:09

Idézet

Lehet,hogy a gk megújult,de a jelszómat miért újjítottátok meg? vagy nem tom,de a régit nem fogaggya el!Most meg kaptam valami írtó gagyit megse tom normálisan jegyezni!
Változtasd meg :Đ
hwsw staff

#74 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 01. 13:13

Idézet

Idézet

hiddel megtenném,de nemtom hogy kell!

#75 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 13:59

Idézet

Az tény hogy most egy "korcsult" társadalomban élünk (nem én adtam a nevet akármilyen gonoszul is hangzik); azaz sokkal több a nyugdíjas mint a fiatal munkaerő lsd. 30' éveikben járó egyén. De sok víz lemegy a dunán mire eltörik a korsó kiássa a vermet. Remélem nem érted félre amit most nem értesz Kép

Na ez elég matrixos lett (pfff).

A témához visszatérve én egy nagyon-nagyon értetlen-, a környezetében történő cselekmények érzékelésére képtelen-, beteg gyereke vagyok. Most akkor ez egy ideiglenes design és ez után robban a tuti? Vagy ez a kánaán és már le lettek aratva a babérok?

+ Megváltoztattam születési dátumon, egy híres személy születésnapjára. Mielőtt valaki bemondja, hogy Hitler, hát nem ő annyit elárulhatok, bár ugyan arról a napról van szó (tényleg nehéz feladvány).
Off má' megen' (míg vki ki nem moderál innen Kép): hidd el, azon sincs mit "szégyelned", ha esetleg 40-50 éves vagy. Netes múltam egyik szereplője is sokáig titkolta, hogy valójában a 40-es éveit tapossa (és nem 18 éves bakfis Kép), de annyira fiatalos volt mindig is, hogy a végső igazság kiderülésekor igazán nem volt vesztenivalója, sőt, csak a tiszteletet nőtt iránta az évei száma révén. Kép

Hát ja, csökken a népesség sajna, ez kétségtelen, plusz amúgy is nehéz ma boldogulni egy fiatalnak, főleg meló terén. De hát az élet küzdelem. Ha vmit megszerzel, amire vágytál, akkor sem vagy boldog, mert új dolog merül fel, amit birtokolni szeretnél. :Đ

Na jó, a többi tényleg mátrixos lett Kép, meg nem is akarom tovább szétoffolni a topikot, így annyit, hogy amit én írtam korábban (no automatic login, articles' circulation) is még mindig létező problémák. :-D

#76 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 14:12

A heten tavol voltam, igy most, hogy visszatertem teljesen meglepett ez az ujulas. remelem mihamarabb 100%-os lesz az uj design. mindenesetre le a kalappal mar az eddigiekbol is latszik, hogy igazan jora fog ez sikerulni.

#77 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 01. 17:38

Idézet

Idézet

Idézet

Mikor bent vagy a profilodban, simán írd át a jelszavadat és utána ments! És tiens, voilá! :-D

#78 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 01. 17:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mikor bent vagy a profilodban, simán írd át a jelszavadat és utána ments! És tiens, voilá! :-D
köszi,de már eleve úgy tudok belépni a profilomba,hogy megvan az új/gagyi/jelszóm ott nem tudom átírni.nincs sehol ojan feltüntetett hej ahol átlehetne írni a jelszót!

#79 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mikor bent vagy a profilodban, simán írd át a jelszavadat és utána ments! És tiens, voilá! :-D
köszi,de már eleve úgy tudok belépni a profilomba,hogy megvan az új/gagyi/jelszóm ott nem tudom átírni.nincs sehol ojan feltüntetett hej ahol átlehetne írni a jelszót!

#80 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 18:09

ez mekkora mar, hogy a top10 keresesnel ott van Paris Hilton Kép

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3