Hát igen...én a Hot pursuit-tal kezdtem anno...igy szerintem is a HotP., a 2 Undergr., és a Most Wanted lett a legjobb...a grafikákról azért nem érdemes beszélni, mert azok egyértelműen egyre jobbak lesznek...viszont a Carbon nekem már túl "csicsás" lett...Azt csunyán el...ták.

Arról nem is beszélve, hogy a MW után, (ahol végre megint nappal volt) megest iccakába cseppentünk...és nem tudom ti figyeltétek e, de nekem nagyon olyan feelingje volt az egésznek, de már az első "semmitmondó tréler" után is, hogy az Undergr.-ok átiratát látom...Driftpályák, hegyi szakaszok, stb...az Undergr.1-et, 10x toltam végig, uh emléxem minden egyes pixelére...

A Drifteket mindig imádtam, de a Carbonban úgy elba*ták, hogy azt nem lehet szavakba önteni...én azt az egyet nem értem, miért kell egy autónak, homlokegyenest másképp müködnie a Drift pályán, mint más versenyeken??????????
A Carbonban a rendőrök, hát azt meg már télleg minek...ááá...?...mintha nem is lettek volna...

No annyit szidtam már, mondok jót is róla.
A verdák...azok tetszettek...nagyon...meg hogy már a felniket, motorháztetőket, stb...lehet csesztetni...
És a hegyi versenyek!!!!!!!!!!!ahol átszakad a szallagkorlát...az csúcs...

Ezt erőltethették volna végig...ott izgalmas volt versenyezni...kár hogy csak ebben a versenyszámban, és csak itt is néhány kanyarban volt ilyen a korlát...