HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik a legjobb Need for Speed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik a legjobb Need for Speed

#181 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:34

Idézet

amugy ha valaki pl.akinek tb mint 3000 üzenet van az írja már le nekem sorba a szinteket sorba ugy hogy hány üzenet kell bizonyos szintek elérésséhez ha leírjátok azt megköszönöm így:Képok?Kép
tessék, ez sem ide való. KépKép
PC-n tolom :)

#182 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:55

Idézet

Idézet

siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatotKépKépKépKép
mondott egy véleményt. te meg pofázol, mert 2 napja itt vagy, beírtál mindenhová egy halom hülyeséget, sokszor anniyt h. na jó, meg 6x egy dolgot, mert növelni akarod a hozzászólásaid számát... akkor mit oktatsz itt csíragyerek???
az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???KépKépKép
Elmosolyodtam....Madd Dogg - Madd Dogg! A hős aki kiáll a népe jogaiért! amugy most igazad van de a hangnem most is hasonló arra mikor a 360 vs ps3 vs wii találkoztunk! Kiváncsi lennék rá Kölök h valyon mindíg ilyen kemény vagy e vagy csak itt akarod kiélni magad?!?! (tudom ez sem tartozik ide)

#183 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 29. 10:27

A carbon topicban volt Madd Dogg hozzászólása de úgymond én itt "válaszolnék rá"'.A MW azért volt jobb a nappali versenyek miatt mert belelehetett teni azokat a kis extrákat mintpl. amikor egy alagútban mentél akkor a kijáratnál nem láttál semmit mert elvakított a fény vagy amikor teljesen szembesütött a nap akkor is magvakultál míg el nem kanyarodtál.Szerintem a MWben ezzel oldották meg azt hogy ne mindí lehessen látni azt hogy merre megyünk.

#184 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:07

Idézet

Idézet

Idézet

siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatotKépKépKépKép
mondott egy véleményt. te meg pofázol, mert 2 napja itt vagy, beírtál mindenhová egy halom hülyeséget, sokszor anniyt h. na jó, meg 6x egy dolgot, mert növelni akarod a hozzászólásaid számát... akkor mit oktatsz itt csíragyerek???
az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???KépKépKép
Elmosolyodtam....Madd Dogg - Madd Dogg! A hős aki kiáll a népe jogaiért! amugy most igazad van de a hangnem most is hasonló arra mikor a 360 vs ps3 vs wii találkoztunk! Kiváncsi lennék rá Kölök h valyon mindíg ilyen kemény vagy e vagy csak itt akarod kiélni magad?!?! (tudom ez sem tartozik ide)
írtam neked privát, remélem megkapod, szarakodik a gamekapocs, össze vissza írások jönnek be. a mindig mnásodik i betűje rövid. és igen, MINDDogg! Kép
nem vagyok virtuálfitnessz netkukac. bocs, h így eltértem a témától. Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb. Kép

#185 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 10:17

szerintetek melyik a legjobb? szerintem a carbon-ban az a baj hogy rövid. a most wanted ezért a jó mert ott el lehetett szórakozni vele kell hozzá tudásKép

#186 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 31. 11:52

Idézet

Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb. Kép
Jah, bocs néha le vagyok maradva a témákban, nem lehet egyszerre mindet követni,Vagy igen?Kép

#187 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 11:57

Idézet

Idézet

Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb. Kép
Jah, bocs néha le vagyok maradva a témákban, nem lehet egyszerre mindet követni,Vagy igen?Kép
lehet mindent fenntartani de nehéz amúgy én biztos nem tudtam volnaKép

#188 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 17:10

lényeg, h. a Hot Pursuit és a MW a legjobbak. A Hp 2 okból: van benne OPel, és a rövidítése HP!!!!!

#189 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 09:23

hah az jó m.d.Kép

#190 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 15:15

megszereztem a Carbon Collectors Editiont. sokkal jobb. így már sokat változott a kialakult képem róla. karrierben is szép új autók várnak, jóval több, és érdekesebbek.
Bence meg eltűntKépKépKépKépKépKépKépKép

#191 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 16:28

Nekem ugy igazán nincs kedvencem mindegyik jo csak mikor hogy fog a másikKépKép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

#192 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 21:48

állítólag már rebesgetik a 11-edik Nfs-t. beküldtem hírként, igaz kivágtam egy oldalról, lehet azért nem foglalkoztak vele, nem baj. lehet tényleg korai még róla beszélni. mindenesetre az nfsplanet.com-on van, hogy ismét underground stílusú éjszakai lesz, viszont 2 játékstrílus között választhatunk: Arcade vagy Szimulátor. nem is rossz. kijavítják az állítólag elbaltázott driftet (nekem tetszik), és még egyéb nemtommi is lesz. http://www.nfscarbon.atw.hu/ -n olvastam, nem reklám, de ott van.

#193 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 23:19

Idézet

állítólag már rebesgetik a 11-edik Nfs-t. beküldtem hírként, igaz kivágtam egy oldalról, lehet azért nem foglalkoztak vele, nem baj. lehet tényleg korai még róla beszélni. mindenesetre az nfsplanet.com-on van, hogy ismét underground stílusú éjszakai lesz, viszont 2 játékstrílus között választhatunk: Arcade vagy Szimulátor. nem is rossz. kijavítják az állítólag elbaltázott driftet (nekem tetszik), és még egyéb nemtommi is lesz. http://www.nfscarbon.atw.hu/ -n olvastam, nem reklám, de ott van.
Elszomorít. Engem legalábbis. Képtelen felkelni erről a témáról? Mostmár adjanak ki egy tiszteséges "oldskúl" NFS-st, had örüljek már én is Kép, aztán nyugodtan ráülhetnek megint az iccakatolomnekijje dologra.

#194 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 21:58

egyszerű: dinamikus napszakok, mint a GTA-ban. ennyi. és attól függ a sötétség vagy a világosság, h mikor mész a versenyhez...

#195 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 15:18

most wanted a legjobb Kép mert csak abban lehet szadulni a zsekákkalKép

#196 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 16:04

Idézet

most wanted a legjobb Kép mert csak abban lehet szadulni a zsekákkalKép
Nfs1, Nfs Hot Pursuit (3), Nfs High Stakes/Road Challange (4), Nfs Porsche Unleashed/Porsche 2000 (5), Nfs Hot Pursuit 2 (6), végülis ez csak a Most Wanted...

#197 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 12:25

Hát igen...én a Hot pursuit-tal kezdtem anno...igy szerintem is a HotP., a 2 Undergr., és a Most Wanted lett a legjobb...a grafikákról azért nem érdemes beszélni, mert azok egyértelműen egyre jobbak lesznek...viszont a Carbon nekem már túl "csicsás" lett...Azt csunyán el...ták. Kép
Arról nem is beszélve, hogy a MW után, (ahol végre megint nappal volt) megest iccakába cseppentünk...és nem tudom ti figyeltétek e, de nekem nagyon olyan feelingje volt az egésznek, de már az első "semmitmondó tréler" után is, hogy az Undergr.-ok átiratát látom...Driftpályák, hegyi szakaszok, stb...az Undergr.1-et, 10x toltam végig, uh emléxem minden egyes pixelére...Kép
A Drifteket mindig imádtam, de a Carbonban úgy elba*ták, hogy azt nem lehet szavakba önteni...én azt az egyet nem értem, miért kell egy autónak, homlokegyenest másképp müködnie a Drift pályán, mint más versenyeken??????????
A Carbonban a rendőrök, hát azt meg már télleg minek...ááá...?...mintha nem is lettek volna...Kép
No annyit szidtam már, mondok jót is róla.
A verdák...azok tetszettek...nagyon...meg hogy már a felniket, motorháztetőket, stb...lehet csesztetni...
És a hegyi versenyek!!!!!!!!!!!ahol átszakad a szallagkorlát...az csúcs...Kép
Ezt erőltethették volna végig...ott izgalmas volt versenyezni...kár hogy csak ebben a versenyszámban, és csak itt is néhány kanyarban volt ilyen a korlát...

#198 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 12. 00:05

#199 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 29. 09:21

#200 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 29. 09:27

régi kedvencem az NFS II SE votl,de számomra a Porsche a best.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8