Idézet
Melyik a legjobb Need for Speed
Elküldve: 2006. 12. 29. 09:34
amugy ha valaki pl.akinek tb mint 3000 üzenet van az írja már le nekem sorba a szinteket sorba ugy hogy hány üzenet kell bizonyos szintek elérésséhez ha leírjátok azt megköszönöm így:
ok?
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 12. 29. 09:55
Idézet
Idézet
siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatot

az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???
#183 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 29. 10:27
A carbon topicban volt Madd Dogg hozzászólása de úgymond én itt "válaszolnék rá"'.A MW azért volt jobb a nappali versenyek miatt mert belelehetett teni azokat a kis extrákat mintpl. amikor egy alagútban mentél akkor a kijáratnál nem láttál semmit mert elvakított a fény vagy amikor teljesen szembesütött a nap akkor is magvakultál míg el nem kanyarodtál.Szerintem a MWben ezzel oldották meg azt hogy ne mindí lehessen látni azt hogy merre megyünk.
Elküldve: 2006. 12. 29. 14:07
Idézet
Idézet
Idézet
siralex szerintem rossz helyre jöttél télleg nemrosszak azok amit mondtad de amint a fórum nevében: melyik a legjobb need for speed.ennek ellenére neked ide kéne menned:mi a jobb a need for speed-eknél? ok? érted? ne rontsd ittt a hangulatot

az ilyen barmoknak tényleg kéne egy topic, akik csak azért fórumoznak, h. reklámozzák magukat.... el tudod olvasni? vagy csak 1 sorig terjedő memóriával rendelkezel???
nem vagyok virtuálfitnessz netkukac. bocs, h így eltértem a témától. Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb.
Elküldve: 2006. 12. 31. 10:17
szerintetek melyik a legjobb? szerintem a carbon-ban az a baj hogy rövid. a most wanted ezért a jó mert ott el lehetett szórakozni vele kell hozzá tudás
#186 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 31. 11:52
Idézet
Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb. 
Elküldve: 2006. 12. 31. 11:57
Idézet
Idézet
Dari, ugyanarra utaltam amire te, ezeket az effekteket le is írtam kicsit lejjebb. 
Elküldve: 2006. 12. 31. 17:10
lényeg, h. a Hot Pursuit és a MW a legjobbak. A Hp 2 okból: van benne OPel, és a rövidítése HP!!!!!
Elküldve: 2007. 01. 14. 15:15
megszereztem a Carbon Collectors Editiont. sokkal jobb. így már sokat változott a kialakult képem róla. karrierben is szép új autók várnak, jóval több, és érdekesebbek.
Bence meg eltűnt

Bence meg eltűnt
Elküldve: 2007. 01. 14. 16:28
Nekem ugy igazán nincs kedvencem mindegyik jo csak mikor hogy fog a másik
Elküldve: 2007. 01. 14. 21:48
állítólag már rebesgetik a 11-edik Nfs-t. beküldtem hírként, igaz kivágtam egy oldalról, lehet azért nem foglalkoztak vele, nem baj. lehet tényleg korai még róla beszélni. mindenesetre az nfsplanet.com-on van, hogy ismét underground stílusú éjszakai lesz, viszont 2 játékstrílus között választhatunk: Arcade vagy Szimulátor. nem is rossz. kijavítják az állítólag elbaltázott driftet (nekem tetszik), és még egyéb nemtommi is lesz. http://www.nfscarbon.atw.hu/ -n olvastam, nem reklám, de ott van.
Elküldve: 2007. 01. 14. 23:19
Idézet
állítólag már rebesgetik a 11-edik Nfs-t. beküldtem hírként, igaz kivágtam egy oldalról, lehet azért nem foglalkoztak vele, nem baj. lehet tényleg korai még róla beszélni. mindenesetre az nfsplanet.com-on van, hogy ismét underground stílusú éjszakai lesz, viszont 2 játékstrílus között választhatunk: Arcade vagy Szimulátor. nem is rossz. kijavítják az állítólag elbaltázott driftet (nekem tetszik), és még egyéb nemtommi is lesz. http://www.nfscarbon.atw.hu/ -n olvastam, nem reklám, de ott van.
Elküldve: 2007. 01. 16. 21:58
egyszerű: dinamikus napszakok, mint a GTA-ban. ennyi. és attól függ a sötétség vagy a világosság, h mikor mész a versenyhez...
Elküldve: 2007. 04. 10. 16:04
Idézet
most wanted a legjobb
mert csak abban lehet szadulni a zsekákkal
Elküldve: 2007. 04. 11. 12:25
Hát igen...én a Hot pursuit-tal kezdtem anno...igy szerintem is a HotP., a 2 Undergr., és a Most Wanted lett a legjobb...a grafikákról azért nem érdemes beszélni, mert azok egyértelműen egyre jobbak lesznek...viszont a Carbon nekem már túl "csicsás" lett...Azt csunyán el...ták. 
Arról nem is beszélve, hogy a MW után, (ahol végre megint nappal volt) megest iccakába cseppentünk...és nem tudom ti figyeltétek e, de nekem nagyon olyan feelingje volt az egésznek, de már az első "semmitmondó tréler" után is, hogy az Undergr.-ok átiratát látom...Driftpályák, hegyi szakaszok, stb...az Undergr.1-et, 10x toltam végig, uh emléxem minden egyes pixelére...
A Drifteket mindig imádtam, de a Carbonban úgy elba*ták, hogy azt nem lehet szavakba önteni...én azt az egyet nem értem, miért kell egy autónak, homlokegyenest másképp müködnie a Drift pályán, mint más versenyeken??????????
A Carbonban a rendőrök, hát azt meg már télleg minek...ááá...?...mintha nem is lettek volna...
No annyit szidtam már, mondok jót is róla.
A verdák...azok tetszettek...nagyon...meg hogy már a felniket, motorháztetőket, stb...lehet csesztetni...
És a hegyi versenyek!!!!!!!!!!!ahol átszakad a szallagkorlát...az csúcs...
Ezt erőltethették volna végig...ott izgalmas volt versenyezni...kár hogy csak ebben a versenyszámban, és csak itt is néhány kanyarban volt ilyen a korlát...
Arról nem is beszélve, hogy a MW után, (ahol végre megint nappal volt) megest iccakába cseppentünk...és nem tudom ti figyeltétek e, de nekem nagyon olyan feelingje volt az egésznek, de már az első "semmitmondó tréler" után is, hogy az Undergr.-ok átiratát látom...Driftpályák, hegyi szakaszok, stb...az Undergr.1-et, 10x toltam végig, uh emléxem minden egyes pixelére...
A Drifteket mindig imádtam, de a Carbonban úgy elba*ták, hogy azt nem lehet szavakba önteni...én azt az egyet nem értem, miért kell egy autónak, homlokegyenest másképp müködnie a Drift pályán, mint más versenyeken??????????
A Carbonban a rendőrök, hát azt meg már télleg minek...ááá...?...mintha nem is lettek volna...
No annyit szidtam már, mondok jót is róla.
A verdák...azok tetszettek...nagyon...meg hogy már a felniket, motorháztetőket, stb...lehet csesztetni...
És a hegyi versenyek!!!!!!!!!!!ahol átszakad a szallagkorlát...az csúcs...
Ezt erőltethették volna végig...ott izgalmas volt versenyezni...kár hogy csak ebben a versenyszámban, és csak itt is néhány kanyarban volt ilyen a korlát...
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:27
régi kedvencem az NFS II SE votl,de számomra a Porsche a best.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again