Melyik a legjobb Need for Speed
Elküldve: 2008. 10. 13. 16:06
Nekem a Carbon is tetszett. Inkább a játékmenet miatt, jó volt hogy muszály volt új kocsikat venned nem tudtad pl. egy Punto-val lenyomni egy Porsche-t. Továbbánekem a csapat játék rész is tetszett.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2008. 10. 13. 18:00
nekem a carbon tetszik
a most wanted nem jön be nekem mert még máig sem tudtam végigvinni mert meg kell csinálni azt a szar rendöröst is hogy pl meg kell semmisiteni 20 rendőrautot meg ilyesmik és én elakadtam a 2# nél

a most wanted nem jön be nekem mert még máig sem tudtam végigvinni mert meg kell csinálni azt a szar rendöröst is hogy pl meg kell semmisiteni 20 rendőrautot meg ilyesmik és én elakadtam a 2# nél
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:26
Egyértelmű, hogy a Most Wanted! Lehet, hogy ciki, de még ma is lenyomok egy-két menetet, pedig már nem tegnap vettem.

#346 Guest__*
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:32
Idézet
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ

Ú bazz remélem senki se vette észre, h az ilyent j-vel írtam!
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:43
Carbon

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:50
egyértelmű hogy Most Wanted! az volt a legélvezetesebb, utána már csak romlott a sorozat, undercoverrel bezárólag....
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
#350 Guest__*
Elküldve: 2008. 11. 29. 19:52
Ranglista
1:Carbon
2:Most wanted
3:Underground 1
4:Underground 2
A többi nem mélltó ide
A többi nem mélltó ide

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:54
Idézet
Ranglista
A többi nem mélltó ide
A többi nem mélltó ide

Elküldve: 2008. 11. 29. 20:13
Számomra:
1. Undergound 2.(fantasztikus tuning, élvezetes játékmenet)
2. Most Wanted(itt volt a csúcson a tuningolós-freeroamos játékmenetet, itt kellett vna abbahagyni)
3. Underground(annak idején hatalmasat robbant)
4. Carbon(nem volt rossz, de már nem kellett vna ez túlerőltetett illegális feeling)
5. ProStreet(értékelem az újítást, csak megint nem volt elég az idő;nagyon könnyű volt)
legeslegeslegutolsó. Undercover(teljes ötlettelenség, visszalépés minden tekintetben az elődökhöz képest)
Remélem, a következő résszel(amely immáron 1 éve készül már) hoznak vmi újat, vmi jót a készítők
ebbe a haldokló franchise-ba.
1. Undergound 2.(fantasztikus tuning, élvezetes játékmenet)
2. Most Wanted(itt volt a csúcson a tuningolós-freeroamos játékmenetet, itt kellett vna abbahagyni)
3. Underground(annak idején hatalmasat robbant)
4. Carbon(nem volt rossz, de már nem kellett vna ez túlerőltetett illegális feeling)
5. ProStreet(értékelem az újítást, csak megint nem volt elég az idő;nagyon könnyű volt)
legeslegeslegutolsó. Undercover(teljes ötlettelenség, visszalépés minden tekintetben az elődökhöz képest)
Remélem, a következő résszel(amely immáron 1 éve készül már) hoznak vmi újat, vmi jót a készítők
ebbe a haldokló franchise-ba.
Elküldve: 2008. 11. 29. 21:36
Nálam mai a MW a favorit és ahogy jöttek az "utodok" és ha így folytatodik, akkor egy jo ideig MW marad a favorit. Szoval a carbon elmegy, igaz a többivel nem játszottam amilyen kritikákat kaptak.. és nem is fogk neki állni:
Ranglista:
- Most Wanted
- Underground
- Carbon
Többi szóba se jöhet..
Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.
#355 Guest__*
Elküldve: 2008. 11. 29. 21:43
Nekem a régi NFSek sokkal jobban tetszenek, azok közül pedig a III., a Hot Pursuit a kedvencem... Az új részek közül egyet sem tudok igazán értékelni, az Undercover pedig (2-3 óra játék után) szerintem a sorozat mélypontja...
Elküldve: 2008. 11. 29. 21:49
a legjobb egyértelműen a Need For Speed 3: hot pursuit, utána NFS: Hot Pursuit 2 (robbanó hordók rulz
). Az underground még nagyon jó volt, PONT. Továbbiakban ez csak valami need for speednek nevezett szutyok (az MW meg az U2 tény, hogy jó volt de nem éreztem úgy, hogy köze lenne a need for speed sorozathoz)

Elküldve: 2008. 11. 30. 00:19
Underground 1, és nekem valahogy bejött az Undercover is talán azért, mert nincs mivel játszani... Mindenesetre első tesztelésre haveromnál nagyon rossz benyomásom volt és neki is így kölcsönkértem mert tesóm látni akarta ott nyomtam vele huzamosabb ideig és rájöttem, hogy ez nem is olyan rossz... Először a MW-t akartam írni de aztán átgondoltam és rájöttem, hogy az nagyon monoton volt (nem is nyomtam végig).

Elküldve: 2008. 11. 30. 07:50
NFS 3: Hot Pursuit, messze az eddigi legjobb, csak az 5, és talán két underground képes a nyomába érni.
Because war...war never changes.