PSP
Elküldve: 2010. 03. 30. 20:35
Hello mindenki!. Szeretnék venni egy psp-t, de nem értek hozzá sokat, eddig csak x-boxom volt...Nekem szinte csak a FIFA 10 játék kellene hozzá és azt szeretném tudni hogy melyik psp-n a legjobb ez a játék?

Elküldve: 2010. 03. 30. 21:14
Idézet
Hello mindenki!. Szeretnék venni egy psp-t, de nem értek hozzá sokat, eddig csak x-boxom volt...Nekem szinte csak a FIFA 10 játék kellene hozzá és azt szeretném tudni hogy melyik psp-n a legjobb ez a játék? 

idáig 1 PSP jelent meg több kiszerelésben Fat,Slim,3000 meg Go kiszerelésben.Szóval mindegy melyiken játszod...de azért adok 1 tippet,ha lehet akkor Slim-et vegyél.
A fifa 2010 meg jobb ha konzolon játszod...pl.x-boxon,PSP-én nem éri meg,de te tudod.
Elküldve: 2010. 04. 07. 17:26
Sziasztok!
Nem tudom, hogy konkrétan hol lehet hirdetni, de úgy döntöttem ide írom, itt talán megtalálja az aki a PSP iránt érdeklődik. Szóval lenne egy eladó kicsivel több mint 1 éves SONY PSP 3004 Piano Black (5.03 GEN-C CFW-vel.) A konzol tökéletesen működik, és nincs pixelhibája sem - ami probléma lehet esetleg, hogy sajnos kicsit karcos, mivel nem tokom nem volt hozzá, de szerintem egyáltalán nem vészes, nem zavaró.
Nem tudom, hogy konkrétan hol lehet hirdetni, de úgy döntöttem ide írom, itt talán megtalálja az aki a PSP iránt érdeklődik. Szóval lenne egy eladó kicsivel több mint 1 éves SONY PSP 3004 Piano Black (5.03 GEN-C CFW-vel.) A konzol tökéletesen működik, és nincs pixelhibája sem - ami probléma lehet esetleg, hogy sajnos kicsit karcos, mivel nem tokom nem volt hozzá, de szerintem egyáltalán nem vészes, nem zavaró.
Amit adok mellé:
- 512 MB memória kártya
- USB adatkábel
- Pimp My Ride UMD játék

Elküldve: 2010. 04. 07. 17:31
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy valamelyik netes boltba lehet még kapni a 2000-res szériákat?
Nekem az lenne a kérdésem,hogy valamelyik netes boltba lehet még kapni a 2000-res szériákat?
Elküldve: 2010. 04. 20. 20:02
Idézet
Sziasztok!
Elküldve: 2010. 06. 19. 11:39
Idézet
Hogyan tudok filmeket, zenéket másolni a PSP memóriakártyájára?

Elküldve: 2010. 06. 19. 12:16
Idézet
Idézet
Hogyan tudok filmeket, zenéket másolni a PSP memóriakártyájára?

Elküldve: 2010. 08. 12. 23:39
Nem tudja valaki MO-n [lehetőleg Pesten] hol lehet psp-hez "hangfalat" szerezni?Gondolok itt a boltban árult cuccra.
Valmi ilyesmi:[kicsi és hordozható]:

Valmi ilyesmi:[kicsi és hordozható]:

I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!
REMEMBER THIS FUCKING FACE!
Elküldve: 2010. 08. 22. 20:00
Elküldve: 2010. 09. 02. 19:20
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudtok valami helyet ahol olcsón lehet PSP-t kapni? Keresek én, de sajnos nem találok 40 ezer alatt
. Meg úgy egyáltalán milyet érdemes venni? Eléggé sokat utazok és hogy a buszon ne aludjak be mindig, jó lenne azt az időt elütni játékkal, filmnézéssel vagy épp zenehallgatással (nem arra használom a telefonomat
). Régebben az osztálytársam vett egyet 20 ezerért egy használtat, de az négy nap múlva be is halt.
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudtok valami helyet ahol olcsón lehet PSP-t kapni? Keresek én, de sajnos nem találok 40 ezer alatt

Elküldve: 2010. 09. 02. 19:24
Idézet: dante92 - Dátum: 2010. 09. 02. 19:20
Üdv!
. Meg úgy egyáltalán milyet érdemes venni? Eléggé sokat utazok és hogy a buszon ne aludjak be mindig, jó lenne azt az időt elütni játékkal, filmnézéssel vagy épp zenehallgatással (nem arra használom a telefonomat
). Régebben az osztálytársam vett egyet 20 ezerért egy használtat, de az négy nap múlva be is halt.

Hát nekem 2 éve van. Használt. Kb. 30 ezer volt. Semmi baja..

Elküldve: 2010. 09. 03. 21:23
Ma elmentem egy boltba és ott volt egy PSP még a régebbi. 25 000 Ft. Adnak hozzá 32Mb-os memóriakártyát ajándékba (tök rendesek...). Állítólag a gép kb 2 évet volt használva. 8GB-os memokarit ad 6 000 Ft-ért. Szerintetek megvegyem? 14 nap garancia van rá
... meg talán egy töltőt vagy olyan adatkábelt. Valamit mindenféleképpen
.

Elküldve: 2010. 09. 03. 21:57
Idézet: dante92 - Dátum: 2010. 09. 03. 21:23
Ma elmentem egy boltba és ott volt egy PSP még a régebbi. 25 000 Ft. Adnak hozzá 32Mb-os memóriakártyát ajándékba (tök rendesek...). Állítólag a gép kb 2 évet volt használva. 8GB-os memokarit ad 6 000 Ft-ért. Szerintetek megvegyem? 14 nap garancia van rá
... meg talán egy töltőt vagy olyan adatkábelt. Valamit mindenféleképpen
.

Nekem is a régebbi van...Jobban is tettszik. Volt már szerencsém a slimhez is, de ezt mindenképp jobb érzés volt fogni..

Az ára szerintem megéri..főleg, hogy 14 nap garanciával van...én járatnám rendesen 1 hétig...mindenféle megprobáltató játékot beszereznék rá..aztán ha nem hal meg, akkor mennie kell..te venné hozzád a játékokat, vagy a másik nem törvényes uton férnél hozzájuk? Szerintem igérj neki 30-at a 8 gigás memoriakártyával együt..az mindenképp kell, ha már filmet is szeretnél rajta nézni..az adatkábelen ne törd a fejed, mert azt már valamikor régen elvesztettem, de ilyen rendes mini-USBvel csatlakoztathatod a PC-hez.
Elküldve: 2010. 09. 03. 22:25
Idézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 03. 22:57
Nekem is a régebbi van...Jobban is tettszik. Volt már szerencsém a slimhez is, de ezt mindenképp jobb érzés volt fogni..
Az ára szerintem megéri..főleg, hogy 14 nap garanciával van...én járatnám rendesen 1 hétig...mindenféle megprobáltató játékot beszereznék rá..aztán ha nem hal meg, akkor mennie kell..te venné hozzád a játékokat, vagy a másik nem törvényes uton férnél hozzájuk? Szerintem igérj neki 30-at a 8 gigás memoriakártyával együt..az mindenképp kell, ha már filmet is szeretnél rajta nézni..az adatkábelen ne törd a fejed, mert azt már valamikor régen elvesztettem, de ilyen rendes mini-USBvel csatlakoztathatod a PC-hez.

Okés, köszi, lehet hogy majd jövőhéten beszaladok érte (ha anyámék ki tudnak pótolni

Elküldve: 2010. 09. 26. 03:44
Elküldve: 2010. 09. 30. 21:03
Sziasztok! Eladnám 2003-as slim psp-met. Szép, megkímélt állapotú, vigyáztam rá, minden gomb tökéletesen működik, a kijelző is hibátlan, pixelhiba nincs, semmi probléma nem volt vele. Hátul a fémszínű körön vannak kis karcok, de sajna ezek minden psp-n megjelennek.
Azért adom el, mert laptopra kell a pénz.
Elég nagy pakkot adok, minden van benne, amire szükséged lehet
:
- PSP gép 5.03 GEN-C (Full) CFW-el (chickHEN), szinte mindent játékot visz memóriakariról
- Fekete puha tok PSP 2000 felirattal
- Logitech fekete keménytok, nagyon jó, kényelmes fogást biztosít ha benne van a PSP, én sokszor úgy játszottam. Vannak rajta apró zsebkarcok, de inkább ezen, mint a gépen
- USB adatkábel
- Töltő
- 2 GB SONY PRO DUO memóriakártya
- Sony fehér füles (két részes, 3,5-ös jackes, sajátot is beletehetsz)
- TV-kábel
- Eredeti doboz
- Fehér csuklópánt
Kérésre bármilyen játékot, filmet felteszek rá.
Ára: 40.000 FT
A PSP Kaposváron van, írhatsz emailt: kkrisst@gmail.com, msn ugyanez.
Kérdezz nyugodtan.
Képek:
http://img716.images.../dscf0652h.jpg/
http://img443.images...i/dscf0648.jpg/
http://img178.images.../dscf0616p.jpg/
Képeket még tudok küldeni.
Azért adom el, mert laptopra kell a pénz.
Elég nagy pakkot adok, minden van benne, amire szükséged lehet

- PSP gép 5.03 GEN-C (Full) CFW-el (chickHEN), szinte mindent játékot visz memóriakariról
- Fekete puha tok PSP 2000 felirattal
- Logitech fekete keménytok, nagyon jó, kényelmes fogást biztosít ha benne van a PSP, én sokszor úgy játszottam. Vannak rajta apró zsebkarcok, de inkább ezen, mint a gépen
- USB adatkábel
- Töltő
- 2 GB SONY PRO DUO memóriakártya
- Sony fehér füles (két részes, 3,5-ös jackes, sajátot is beletehetsz)
- TV-kábel
- Eredeti doboz
- Fehér csuklópánt
Kérésre bármilyen játékot, filmet felteszek rá.
Ára: 40.000 FT
A PSP Kaposváron van, írhatsz emailt: kkrisst@gmail.com, msn ugyanez.
Kérdezz nyugodtan.
Képek:
http://img716.images.../dscf0652h.jpg/
http://img443.images...i/dscf0648.jpg/
http://img178.images.../dscf0616p.jpg/
Képeket még tudok küldeni.
Kurt97 1993-2012 Copyright
All rights reserved.
All rights reserved.