Ajánlj játékot másoknak
Elküldve: 2007. 10. 28. 22:57
Már nincs sok hátra és jön a Cod 4!!!!
....Asszem az mindannyiunk igényét ki fogja elégíteni!!
Elküldve: 2007. 10. 29. 13:30
Hát az biztos...
Csak legyen is időm tolni vakulásig. 
Ismeri valaki a Red Factiont? Most töltöttem le a 2. részét, vártam hogy majd nagyban szét lehet bontani a pályát... erre atombunker az összes.
Vagy én kerestem a rosszhelyen vagy mi?
Ismeri valaki a Red Factiont? Most töltöttem le a 2. részét, vártam hogy majd nagyban szét lehet bontani a pályát... erre atombunker az összes.
Elküldve: 2007. 11. 06. 19:51
Szerintem a Deus Ex a világ egyik legjobb játéka, hisz' nemcsak FPS-szerűen lehet benne nyomulni, de Thief módjára lopakodni is, a főszereplő egyéni igényekre testreszabható, ráadásul még játékmenetileg is elég összetett, hogy egy percig se unatkozzon az ember
Na jó, a grafikája nem az erőssége
, de a sztori sztem ezért bőven kárpótol. Sőt, ha minden jól megy, hamarosan egy tényleg FULL magyarítás is lesz hozzá...
A hero is more than a person, a hero is a belief. A belief that, against impossible odds, the world can be saved—and that the world is still worth saving.
Elküldve: 2007. 12. 17. 19:15
Idézet
A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva világhatalomra tör.
- Letöltés nélkül, az interneten játszható.
- Több ezer játékossal együtt egy állandó, középkori világban
- Építs falvakat, háborúzz vagy kereskedj a szomszédaiddal.
Elküldve: 2007. 12. 27. 17:40
Idézet
Idézet
A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva világhatalomra tör.
- Letöltés nélkül, az interneten játszható.
- Több ezer játékossal együtt egy állandó, középkori világban
- Építs falvakat, háborúzz vagy kereskedj a szomszédaiddal.
Itt egy link: Travian
Amúgy a múltkori hsz.-omban is benne volt. Ha ezzel a linkkel regisztrálsz, akkor az nekem plusszpontokat jelent a játékban, úgyhogy ha lehet innen indulj ![]()
Nem kell letölteni/telepíteni semmit, az egész játék a böngészőn keresztül játszható. Érdemes most a 6-os szerverre reggelni, mert az nemrég indult és még nincsenek túl erős játékosok. Nemsokára indul majd új szerver is...
Elküldve: 2007. 12. 28. 11:53
Tudtok olyan játékot ami elmegy gagyi videokártyán és lehet LAN-ba?

Elküldve: 2008. 01. 01. 04:20
CSI 3. Ha végigtolod ügyes vagy. Ha végigtoltad, akkor segíthetnél.
Elküldve: 2008. 01. 03. 16:01
dante Ha nem tudsz továbbjutni akkor keress a google-ben végigjátszást.

Súgó
A téma zárva.