Idézet
Ajánlj játékot másoknak
Elküldve: 2010. 01. 01. 02:09
Hali.Nekem tudna vki ajánlani vmi pörgős,akciódús játékot,amit coop-ban végig lehet vinni? Kösz
Elküldve: 2010. 01. 01. 17:29
Idézet
Idézet
Hali.Nekem tudna vki ajánlani vmi pörgős,akciódús játékot,amit coop-ban végig lehet vinni? Kösz
Üdv.Most nézem,a legfontosabb infó kimaradt a kérdésemből,ps2-re kellene,és offline játékmódban,mint pl a MOHA Rising sun.Az egyik Splinter Cell szintén,de az elég unalmas,és a Killzone,de ott csak egy-egy pályán lehet coopolni,nem az egész játékmenetben.Már rég keresek ilyen típusú játékot,de nem sok sikerrel.
Üdv
Elküldve: 2010. 01. 01. 17:52
Idézet
Idézet
Idézet
Üdv.Most nézem,a legfontosabb infó kimaradt a kérdésemből,ps2-re kellene,és offline játékmódban,mint pl a MOHA Rising sun.Az egyik Splinter Cell szintén,de az elég unalmas,és a Killzone,de ott csak egy-egy pályán lehet coopolni,nem az egész játékmenetben.Már rég keresek ilyen típusú játékot,de nem sok sikerrel.
Üdv
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 01. 01. 17:58
Idézet
Idézet
Idézet
nfs u2
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
nfs u2
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:06
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
nfs u2
"There's room at the top they're telling you still
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:15
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
nfs u2
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:18
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
nfs u2
"szerencsétlen barom: egyrészt ne offoljatok a topicban, másrészt ha írsz egy játékot írjál hozzá legalább két szót hogy mért is olyan kurva jó..." ez mi hogyha nem offolás? mi ajánlottunk játékot, te megy egyet se írtál le! úgyhogy ne oszd itt az észt kicsirigó!
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:21
Mindenki vegyen vissza! Drat jól mondta...Ha nem írsz semmit a játékról akkor akinek ajánlod honnan fogja tudni, hogy miről szól stb, stb...
No, de mindenki lenyugszik! Nem kell egymást oltogatni!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2010. 01. 01. 18:28
Idézet
Mindenki vegyen vissza! Drat jól mondta...Ha nem írsz semmit a játékról akkor akinek ajánlod honnan fogja tudni, hogy miről szól stb, stb...
-F.E.A.R: pörgős játék az összes része, nem lehet benne unatkozni, és van benne vér minden mennyiségben, aki az ilyet szereti annak az a legjobb választás!
-NFS U2: jó a tuning benne a mostani részekkel ellentétben! rengetek verseny van, a garfikája is jó, bugok nem nagyon vannak benne, én csak 1x vettem észre mikor átmentem a falon a reptéri versenyen (azt hiszem U.R.L a neve)
Elküldve: 2010. 01. 13. 16:05
Hali!
Tud valaki valamilyen jó kis online sokáig tolható játékot? Bármire nyitott vagyok, stratégia, rpg... Sokat játszottam pl a Sonny című armorgames játékkal, meg a Back2Back-el is ugyan ott.
Csak ne kelljen telepíteni semmit.
Előre is köszi
Tud valaki valamilyen jó kis online sokáig tolható játékot? Bármire nyitott vagyok, stratégia, rpg... Sokat játszottam pl a Sonny című armorgames játékkal, meg a Back2Back-el is ugyan ott.
Előre is köszi
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2010. 01. 13. 16:12
Idézet
Hali!
Előre is köszi
Előre is köszi
Elküldve: 2010. 01. 13. 16:20
Idézet
Idézet
Hali!
Előre is köszi
Előre is köszi
Elküldve: 2010. 01. 13. 16:49
Fable, Fable 2. Az én kedvenc játékaim. Egy gyermeket irányítasz aki végül felnő és a te kezedben van az egész világ sorsa:)
Elküldve: 2010. 01. 13. 19:49
Idézet
Fable, Fable 2. Az én kedvenc játékaim. Egy gyermeket irányítasz aki végül felnő és a te kezedben van az egész világ sorsa:)
Bocsi ha nagyon satu a kérdés.
Elküldve: 2010. 01. 13. 20:51
Mirrors Edge!valami fantasztikus játék lett!szerintem mindenkinek ki kellene probálnia:D

Súgó
A téma zárva.