HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#61 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:22

Idézet

Kép
ez furcsa, van 4 vár a térképen: 1 Inferno ahol kezdesz és 3 Sylvian elszórva (jobb felső sarok,bal felső sarok és egy a kapu után szinte rögtön a Seer's Hut mellet)
ha nincsenek bennt valamiért akkor kezd előlről mert mindenképpen el kell foglalni őket
Igen, ez lenne a jobb felső sarok....
Na akkor most hogyan?
Athlon 64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512MB HYNIX memória, Geforce 6600GT 128MB, 160GB SATA Seagate, és egy CHIEFTEC ház a végére, na meg persze a kellékek.

#62 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:28

ez teljesen rossz valamiért, mert hiányoznak a várak, hát ennyit erről, próbáld a restartot, jobb ötletem nincs, elvileg ennek nem lehetett volna üresnek lennie, fura egy bug nekem még nem volt ilyen (szerencséreKép)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#63 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 22:36

Idézet

Idézet

Kép
ez furcsa, van 4 vár a térképen: 1 Inferno ahol kezdesz és 3 Sylvian elszórva (jobb felső sarok,bal felső sarok és egy a kapu után szinte rögtön a Seer's Hut mellet)
ha nincsenek bennt valamiért akkor kezd előlről mert mindenképpen el kell foglalni őket
Igen, ez lenne a jobb felső sarok....
Na akkor most hogyan?
Újrakezdtrem a páylát (a 2. pálya végén lenyomtam a Lovagokat és a rám támadó másik Inferno-s hőst, majd jött megint a 3. pálya), de várak megint sehol...
Nem tud valaki egy win scenario cheat-et?
Athlon 64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512MB HYNIX memória, Geforce 6600GT 128MB, 160GB SATA Seagate, és egy CHIEFTEC ház a végére, na meg persze a kellékek.

#64 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 23:52

Hat ez erdekes :| En is ezen a palyan vagyok de nekem ottvannak a varak.. :|
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#65 Felhasználó inaktív   Skywolf2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 00:03

Valaki megtenne nekem annyit, hogy a HeroseV könyvtárában a datadata.pak fájlból (ez egy sima ZIP fájl, csak .pak a kiterjesztése) a MapsScenarioC2M3 könyvtárat sűrítve átküldi nekem a skywolf@tvn.hu-ra.
Belenézve érdekes dolgokat láttam, lehet, hogy sérült pár fájl.

Előre is köszi!

#66 Felhasználó inaktív   norby007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 10:30

Idézet

nem tud vki vmi jo kis torrentes oldalt ahonan le lehet szedni a gamét nagyon megköszönném!!!
előre is THX
http://www.wanadoo.atw.hu/ esKépKép

X360

#67 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 24. 10:32

na tegnapelőtt megcsináltam az inferno kampány 3. pályájátKép végre!!!

Time fades even legend...
War, war never changes...

#68 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:14

Na enis megcsinalam az infenro harmadik pályáját, segítségként azoknak akik hozzam hasonloan elakadtak, en amkövetkezőt csinaáltam..:

eloszor elfoglaltam a legkö9zelebbi Sylvan várat, azzal kell csak foglalkozni, mert az infernot nem lehet fejleszteni, en abbajn kifejlesztettem h minel több penzt termejne naponta es annyi eleg is volt...

aztan gyüjtöttem megey sereget , megvartam az első támadást es utána elmentem es elfoglatam a masodik sylvan varat fennt balra az uton...ha az megvan onnan tól már könnyu...jah es mindenhol felfejlesztettem a varázstornyot...a summon creature varazslat (lvl 3 as asszem) nagyon hasznos tud lenni utanpotlas gyüjtés terén...

ennyi ..remelem sgithettem azoknak akik esetleg elakadtak:)

#69 Felhasználó inaktív   norby007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 14:39

valamenyire jó a játék de jobb grafót igértekKépKépKép

X360

#70 Felhasználó inaktív   gucho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 08:00

szevasztok! egy kis help kellenne, mert az első kampányban, utolsó küldetésében elakadtam. kiszabadítottam godriccal isabelt és isabellel megöltem mindenkit, minden enyém a pályán, de nem ér véget a küldetés, már senki sincs a pályán és godricot végig a váramban hagytam, hogy védelmezzem, mit tegyek? thx by gucho

#71 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 25. 09:53

en ugy emlekszem pont az a lenyeg, h godricot el kell kuldeni, a bal also sarokba, h figyelmeztesse nikolajt vagy ilyesmi (mar nem emlekszem pontosan) ...utana beindul sztem megint a cselekmeny...

#72 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 10:23

Idézet

szevasztok! egy kis help kellenne, mert az első kampányban, utolsó küldetésében elakadtam. kiszabadítottam godriccal isabelt és isabellel megöltem mindenkit, minden enyém a pályán, de nem ér véget a küldetés, már senki sincs a pályán és godricot végig a váramban hagytam, hogy védelmezzem, mit tegyek? thx by gucho
godricot a jobb alszo sarokban levo kapun tulra kuldod. Ezutan Isabell-t kell elkuldeni oda, meg fog jelenni egy ellenseges hos hatalmas hadsereggel, nehogy megutkozz vele! Jon majd a zold vagy hasonlo szinu hos es majd az osszecsap a pirossal. Vege
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#73 Felhasználó inaktív   gucho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 11:35

nem tudom, kiakaszt ez a pálya. a jobb alsó sarokban van egy kapu, amit egy kisebb sereg véd, azokat le kell győznöm???? már kipróbáltam egy trainer-rel is, de semmi, pls help! thx by gucho

#74 Felhasználó inaktív   gucho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 12:04

hogyan lehet megszerezni azt a Tears of Asha-t?? mert vmi ilyesmit kellene csinálnom!

#75 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 13:06

Idézet

nem tudom, kiakaszt ez a pálya. a jobb alsó sarokban van egy kapu, amit egy kisebb sereg véd, azokat le kell győznöm???? már kipróbáltam egy trainer-rel is, de semmi, pls help! thx by gucho
le kell verned azt a kaput aztan a csavot atkuldeni rajta ezt irtam.

a tears of asha-t a puzzle map segitsegevel talalod meg (az objectives alatt) a megjelolt helyen kell asni :Đ

#76 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 19:10

necromancer kampány 4. pályáján vagyok, de szerintem eddig ez a legkönnyebb. a 3. pálya végén volt egy kisebb seregem :Đ (3600 Skeleton Archer, 150 Vampire Lord, 60 Wraith, 21 Spectral Dragon, 200 Spectre) nagyon jó volt. egy hero elleni csatában kaptam kb 500 archert. nem állt semmi az utamba. egyébként kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az első kiegészítőben, mert hogy lesz az biztos. kíváncsian várom

#77 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 25. 21:26

Csunyan elakadtam azon a palyan ahol az osszes elf(?) varat el kell foglalnom. Egyszeruen mindig nagyobb a serege az ellenfelemnek. Mi a taktika? Mire kell menni? :Đ

#78 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 06:11

Idézet

Csunyan elakadtam azon a palyan ahol az osszes elf(?) varat el kell foglalnom. Egyszeruen mindig nagyobb a serege az ellenfelemnek. Mi a taktika? Mire kell menni? :Đ
ez lenne a 3. pálya az Inferno kampánybanKép. már leírtam hogy nekem hogyan sikerült, de itt a gyorsaság nagyon fontos tud lenni, az expert logistic miatt tudtam csak nyerni.
de, egyszerű ennek a pályának a nehézsége:
minden eltelt héttel neki lesz nagyobb serege mivel neki több vára can, ráadásul a druidák miatt dupla akkora az előny. én pl. nem vártam meg míg nagy-erős seregem lesz (mondjuk gyenge az ellenséghez képest, de a sima neutralokat le tudtam csapni könnnyen) akkor rögtön mentem is a várának.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#79 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 07:25

na lehet, hogy mégsem olyan könnyű az a necromancer kampány :Đ
3. kampány uccsó küldetéséhez van vkinek vmi jó taktikája.
le kell győznöm godricot, de egyszerűen nem tudom.
1. várban van és nagyobb az előnye.
2. csak egy hőssel tudok odamenni, mert el van kerítve hegyekkel. tehát csak az tud odamenni, akinél a szárny van, amivel lehet repülni. átadni más hősnek meg nem lehet ezt a tárgyat :-D
lehet, hogy nem kéne várni, hanem egyből menni oda. meg is nézem most

#80 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 08:11

sikerült :Đ:D:D ezaz. annyi volt, hogy nagyon gyorsan kellett csak csinálni.

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »