Idézet
Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome
Elküldve: 2009. 06. 04. 18:59
Igaz. És Firefoxnak max az az 1 hibája van (szerintem) hogy vannak olyan oldalak (pl. Vodafone oldalon a Feltöltőkártyás menü) ott nekem mindig összeomlik, de nagyrészben javították a hibát, hogy kevesebb oldalon omlik össze. Tapasztalataim szerint Safari sem rossz de a Firefox még mindig jobb.
69. hsz 2009. március.

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:04
Nekem pl. semmi bajom a firefoxal most is azt használok és teljesen gyors és még egyszer sem omlott össze.De szeretem az operát is,az is van telepítve.Safarit meg google-t még nem próbáltam.
Online ID:Ferrari012345
Logitech
Elküldve: 2009. 06. 04. 19:14
Idézet
Nekem pl. semmi bajom a firefoxal most is azt használok és teljesen gyors és még egyszer sem omlott össze.De szeretem az operát is,az is van telepítve.Safarit meg google-t még nem próbáltam.
69. hsz 2009. március.

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:24
Idézet
Idézet
Online ID:Ferrari012345
Logitech
Elküldve: 2009. 06. 04. 19:38
Idézet
Idézet
"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"
Elküldve: 2009. 06. 04. 19:41
Idézet
Idézet
Idézet
Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 06. 04. 19:51
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
#190 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:06
Idézet
Idézet
Igaz. És Firefoxnak max az az 1 hibája van (szerintem) hogy vannak olyan oldalak (pl. Vodafone oldalon a Feltöltőkártyás menü) ott nekem mindig összeomlik, de nagyrészben javították a hibát, hogy kevesebb oldalon omlik össze. Tapasztalataim szerint Safari sem rossz de a Firefox még mindig jobb.
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:07
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:14
Szeritnem is a firefox a legmegbízhatóbb.. de googlet használok mert az vhogy jobban tetszik, de ha valami problémázikezen akkro fen van a firefoxis és azt használom.
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:16
sztem ha a chrome fejledtebb lessz szerintem a Firefoxnak csak egy vetéjtársa marad, a chrome. jól néz ki meg minden, de kezdetleges.

itt csak én vagyok onlájn asszem:D nem jönnek üzenetek, hát micsinájjak... kocka vok:D
itt csak én vagyok onlájn asszem:D nem jönnek üzenetek, hát micsinájjak... kocka vok:D
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:36
Tisztázzunk vmit: nem én kezdtem.Írtam 1 értelmes hsz-t,nem volt benne semmilyen "kapd be" smiley,se anyázás se semmi...úgyhogy részemről béke,csak nem értem mire ez a nagy felháborodás...és daniman: én is megcsináltam FF-et és még így is sokkal gyorsabb a chrome.Csak régebben még a beta verzió mindig lefagyott ezért váltottam operára mert még azis gyorsabb volt mint a FF.Aztán most kijött az új chrome és ezernyi hibát kijavítottak,és szvsz most ez a legjobb és leggyorsabb böngésző...
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
#195 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:53
Idézet
Tisztázzunk vmit: nem én kezdtem.Írtam 1 értelmes hsz-t,nem volt benne semmilyen "kapd be" smiley,se anyázás se semmi...úgyhogy részemről béke,csak nem értem mire ez a nagy felháborodás...és daniman: én is megcsináltam FF-et és még így is sokkal gyorsabb a chrome.Csak régebben még a beta verzió mindig lefagyott ezért váltottam operára mert még azis gyorsabb volt mint a FF.Aztán most kijött az új chrome és ezernyi hibát kijavítottak,és szvsz most ez a legjobb és leggyorsabb böngésző...
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:55
Énis operát használok 3okból.
1. Amikor még a régi Exploler volt akkor nemvolt olyan lehetőség, hogy nyis új lapot hanem csak uj oldalt tudtál és igy az asztal televolt Exploleres oldalakkal.
2.Az Firefox néha nemadja be aszt az oldalt ahol a másik 2 böngésző megnyit és egy csomó dolgot elment.
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.
A google böngészőjét még nempróbáltam...
1. Amikor még a régi Exploler volt akkor nemvolt olyan lehetőség, hogy nyis új lapot hanem csak uj oldalt tudtál és igy az asztal televolt Exploleres oldalakkal.
2.Az Firefox néha nemadja be aszt az oldalt ahol a másik 2 böngésző megnyit és egy csomó dolgot elment.
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.
A google böngészőjét még nempróbáltam...
Elküldve: 2009. 06. 04. 20:56
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 06. 05. 12:06
De Firefoxban sokkal gyorsabb a hibajavítás. És nekem még nem volt nagyon problémás a böngésző. Szoftverbázisról letöltöttem Opera 10 bétát, igaz nem tuttam total commanderben magyrosítani de bonyolult. ennyi. az FF-et meg még a hülye is érti
Elküldve: 2009. 06. 05. 12:21
Idézet
Idézet
#200 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 05. 12:24
Amúgy tényleg nagyon sokat gyorsít.
Én még ff-el nem is találtam olyan oldalt, amit ne lehetett volna megnyitni. És nagyon sok jó dolgot lehet hozzá letölteni, itt nem csak a skinekre gondolok. Van pl olyan, h ha a google-vel keresel akkor ha rákattintasz valami azt automatikusan új lapnak nyitja meg.
Én még ff-el nem is találtam olyan oldalt, amit ne lehetett volna megnyitni. És nagyon sok jó dolgot lehet hozzá letölteni, itt nem csak a skinekre gondolok. Van pl olyan, h ha a google-vel keresel akkor ha rákattintasz valami azt automatikusan új lapnak nyitja meg.

Súgó
A téma zárva.