HWSW Informatikai Kerekasztal: Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome

#181 Felhasználó inaktív   balukamc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 04. 18:59

Idézet

Igaz. És Firefoxnak max az az 1 hibája van (szerintem) hogy vannak olyan oldalak (pl. Vodafone oldalon a Feltöltőkártyás menü) ott nekem mindig összeomlik, de nagyrészben javították a hibát, hogy kevesebb oldalon omlik össze. Tapasztalataim szerint Safari sem rossz de a Firefox még mindig jobb.
Ja , de szerintem még az a baja h kicsit lassú. Vagy ez csak nekem tünt fel ?
69. hsz 2009. március.

#182 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:04

Nekem pl. semmi bajom a firefoxal most is azt használok és teljesen gyors és még egyszer sem omlott össze.De szeretem az operát is,az is van telepítve.Safarit meg google-t még nem próbáltam.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#183 Felhasználó inaktív   balukamc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:14

Idézet

Nekem pl. semmi bajom a firefoxal most is azt használok és teljesen gyors és még egyszer sem omlott össze.De szeretem az operát is,az is van telepítve.Safarit meg google-t még nem próbáltam.
én is firefoxot használok a legtöbszőr . De van h nekem nagyon lassú . Neked nem ?
69. hsz 2009. március.

#184 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:24

Idézet

Idézet

én is firefoxot használok a legtöbszőr . De van h nekem nagyon lassú . Neked nem ?
Most volt h az volt mert irtam a sürgős segítségre sz. s.-be h nagyon belassúlt a gépem mert kiderűlt h sok vírus volt rajta.Ezért persze a firefox is belassúlt de már nincs egy vírus se ugyh minden ok.És még nem volt olyan h belassúlt volna.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#185 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:38

Idézet

Idézet

Én about:config-ban gyorsítottam föl, de ne piszkálj bele, ha nem tudod mit kell megváltoztatni, külömben végzetes hibát ejtesz és a tűzróka meghal.

"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"

#186 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:41

Idézet

Idézet

Idézet

Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
Te most minek regisztráltál?azért h itt istenítsd a firefox-ot? nagyon rosszul tetted,tudod ez 1 gamer oldal... -.- Kép ja és 1általán nem lesz gyorsabb mint a google chrome semmilyen trükkel,szal nagyon mellényúltál...
Még azelőtt regeltem mielőtt megtaláltam volna ezt a fórum topicot, és lehet gyorsítani, csak tudni kell hogy. Jah, és a szmájlidat azt dugd föl magadnak.
[color= #ffffff; font-family: Arial; font-size: 13px; line-height: 19px" class="Apple-style-span]Jaj most azt hiszed kemény vagy? bújj vissza anyádba,9 éves kis pöcs Kép[/color]

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#187 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
Te most minek regisztráltál?azért h itt istenítsd a firefox-ot? nagyon rosszul tetted,tudod ez 1 gamer oldal... -.- Kép ja és 1általán nem lesz gyorsabb mint a google chrome semmilyen trükkel,szal nagyon mellényúltál...
Még azelőtt regeltem mielőtt megtaláltam volna ezt a fórum topicot, és lehet gyorsítani, csak tudni kell hogy. Jah, és a szmájlidat azt dugd föl magadnak.
Jaj most azt hiszed kemény vagy? bújj vissza anyádba,9 éves kis pöcs Kép
még aszittem én vagyok szar matekból:D am meg 9+7, és a másikat is dugd föl magadnak

#188 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:01

Giga: Béke van!

#189 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:05

Idézet

jó lenne :Đ

#190 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:06

Idézet

Idézet

Igaz. És Firefoxnak max az az 1 hibája van (szerintem) hogy vannak olyan oldalak (pl. Vodafone oldalon a Feltöltőkártyás menü) ott nekem mindig összeomlik, de nagyrészben javították a hibát, hogy kevesebb oldalon omlik össze. Tapasztalataim szerint Safari sem rossz de a Firefox még mindig jobb.
sztem meg az opera a legjobb KépKépKép

#191 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:07

Idézet

Idézet

Idézet

sztem meg az opera a legjobb KépKépKép
szerinted :Đ

#192 Felhasználó inaktív   prince94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:14

Szeritnem is a firefox a legmegbízhatóbb.. de googlet használok mert az vhogy jobban tetszik, de ha valami problémázikezen akkro fen van a firefoxis és azt használom.

#193 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:16

sztem ha a chrome fejledtebb lessz szerintem a Firefoxnak csak egy vetéjtársa marad, a chrome. jól néz ki meg minden, de kezdetleges.KépKép

itt csak én vagyok onlájn asszem:D nem jönnek üzenetek, hát micsinájjak... kocka vok:D

#194 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:36

Tisztázzunk vmit: nem én kezdtem.Írtam 1 értelmes hsz-t,nem volt benne semmilyen "kapd be" smiley,se anyázás se semmi...úgyhogy részemről béke,csak nem értem mire ez a nagy felháborodás...és daniman: én is megcsináltam FF-et és még így is sokkal gyorsabb a chrome.Csak régebben még a beta verzió mindig lefagyott ezért váltottam operára mert még azis gyorsabb volt mint a FF.Aztán most kijött az új chrome és ezernyi hibát kijavítottak,és szvsz most ez a legjobb és leggyorsabb böngésző...Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#195 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:53

Idézet

Tisztázzunk vmit: nem én kezdtem.Írtam 1 értelmes hsz-t,nem volt benne semmilyen "kapd be" smiley,se anyázás se semmi...úgyhogy részemről béke,csak nem értem mire ez a nagy felháborodás...és daniman: én is megcsináltam FF-et és még így is sokkal gyorsabb a chrome.Csak régebben még a beta verzió mindig lefagyott ezért váltottam operára mert még azis gyorsabb volt mint a FF.Aztán most kijött az új chrome és ezernyi hibát kijavítottak,és szvsz most ez a legjobb és leggyorsabb böngésző...Kép
Opera 10 betát már próbáltad? Garantáltan mindent aláz, ami tűz és ami króm Kép Amúgy Safari 4 beta a leggyorsabb, ez tény, de olyan bugos, mint egy rovarház és csak angolul van Kép

#196 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:55

Énis operát használok 3okból.
1. Amikor még a régi Exploler volt akkor nemvolt olyan lehetőség, hogy nyis új lapot hanem csak uj oldalt tudtál és igy az asztal televolt Exploleres oldalakkal.
2.Az Firefox néha nemadja be aszt az oldalt ahol a másik 2 böngésző megnyit és egy csomó dolgot elment.
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.

A google böngészőjét még nempróbáltam...

#197 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:56

Idézet

Idézet

Opera 10 betát már próbáltad? Garantáltan mindent aláz, ami tűz és ami króm Kép Amúgy Safari 4 beta a leggyorsabb, ez tény, de olyan bugos, mint egy rovarház és csak angolul van Kép
Na azt még nem.De nem is akarom,elég gyors nekem a chrome :Đ safari meg pláne nem érdekel,soha se jött be igazán...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#198 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 12:06

De Firefoxban sokkal gyorsabb a hibajavítás. És nekem még nem volt nagyon problémás a böngésző. Szoftverbázisról letöltöttem Opera 10 bétát, igaz nem tuttam total commanderben magyrosítani de bonyolult. ennyi. az FF-et meg még a hülye is érti

#199 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 12:21

Idézet

Idézet

jah, és te kezdtedKép + szakember mondta nekem 2 évvel ezelőtt h haszánlj FF-et

#200 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 05. 12:24

Amúgy tényleg nagyon sokat gyorsít.
Én még ff-el nem is találtam olyan oldalt, amit ne lehetett volna megnyitni. És nagyon sok jó dolgot lehet hozzá letölteni, itt nem csak a skinekre gondolok. Van pl olyan, h ha a google-vel keresel akkor ha rákattintasz valami azt automatikusan új lapnak nyitja meg.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.