Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome
Elküldve: 2009. 04. 20. 10:46
Régebben észrevettem már, de most megint beleütköztem: A Chrome a UPClive-ra kapott emailom mellékletét CSAK html formátumban tudja menteni. Szóval most kaptam egy *.dwg filet, erre lement egy értelmezhetetlen *.htm file-t.
Úgyhogy ilyenkor gyosran IE nyitás, és letöltés újra. (mindenképp csak a böngészős levélnézegetés megy innen a végtől...mivel az az otthoni fiókom
)

Elküldve: 2009. 04. 20. 11:00
Nálam Crome esetén a linkeket itt a GK-ban nem lehet beilleszteni. Html formátumban kell külön beraknom, hogy működjön. Moondjuk a FFox meg állandóan hibaüzenetet dob a GK-ra, de mondjuk az szerintem a gépem hibája nem a foxé.
Elküldve: 2009. 04. 20. 12:35
Az Operát nem nagyon ismerem, a Chrome elmegy, az Explorert nem használom. Szerintem a Firefox elég jó.
#165 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 20. 13:49
Nekem az IE ha netezni akarok mindig valami hülye hibaüzenetet ír ki és leáll. Általában FF-ot használok, de mióta frissítettem a legújjabbra azóta néha összeomlik
, meg ide (ahova mos írok) nem lehet semmiféle szöveget bemásolni, de ez szerintem nem az FF hibája hanem a Gk-é. Amúyg kép beilesztése és link berakása sima ügy!

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:51
Idézet
Nekem az IE ha netezni akarok mindig valami hülye hibaüzenetet ír ki és leáll. Általában FF-ot használok, de mióta frissítettem a legújjabbra azóta néha összeomlik
, meg ide (ahova mos írok) nem lehet semmiféle szöveget bemásolni, de ez szerintem nem az FF hibája hanem a Gk-é. Amúyg kép beilesztése és link berakása sima ügy!

(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
Elküldve: 2009. 06. 03. 20:36
Szerintem Firefox jobb mindegyiknél. Én perpill a 3.0.10-es verziót használom. Kijavították a folytonos lefagyás hibát is. Csak egy a gond, hogy vannak olyan add-onok amik régi verziókhoz használhatók. De van hozzá kiskapu Explorer 8-at letöltöttem, jobb mint eddigi Explorer, nagyon ritkán használom. Töltöttem már le Chrome-t is, de 1 hét múlva töröltem, Opera-t is az korrekt volt, csak unalmas style. Jó sok kiegészítőt töltöttem hozzá és nem lassú. Netscapehoz is volt szerencsém de 2 nap múlva ment. Firefox párti voltam-vagyok-leszek. Akik Firefoxot használnak azoknak érdemes berakni: katt a cím alatti helyre jobb gombal, testreszabás, és én ott az új lapot, előzményeket tettem be. Használok még Firefoxhoz Skype telefonszám figyelőt, Download Statusbart, ami eléggé hasznos és magyar, Google Ikont, Location bar csak a kinézet kedvéért, és a kalkulátort, jól elfér az állapotsorban. Explorer még azért szar mert a kiegészítőket külön le kell tölteni mint a szoftvereket, és Böngésző telepítésekor újra kell indítani a gépet. És igaz hogy a Mozilla Firefox jó, de tapasztalataim szerint a Mozilla Thunderbird picit bonyolult, és rosszabb, de bátran használom azért.
szóval:
FireFox
ÖRÖKKÉ!
+ Mikor nem volt fent DirectX 9 vagy régebbi verzió nekem nem ment Explorer 8, Chrome sem, de Firefox végig 100%-osan működött. Az alábbiakból következően van Firefox háttérképem is
"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"
Elküldve: 2009. 06. 03. 20:53
Idézet
nagyon ritkán használom. Töltöttem már le Chrome-t is, de 1 hét múlva töröltem, Opera-t is az korrekt volt, csak unalmas style. Jó sok kie
Elküldve: 2009. 06. 03. 22:40
Idézet
Firefox örökké ! ...
Elküldve: 2009. 06. 04. 13:14
Idézet
Idézet
nagyon ritkán használom. Töltöttem már le Chrome-t is, de 1 hét múlva töröltem, Opera-t is az korrekt volt, csak unalmas style. Jó sok kie
Azért nem kell letámadni egyből, rég használtam Operát.
Most kipróbáltam Operát: tényleg sok skin meg minden. De bonyolult. Szerintem még mindig a Firefox a legjobb, azt is vegyétek figyelembe, ha találtok benne hibát, írtok a Mozillának, a következő böngészőfrissítéskor (kb 1 hónap) ki lessz ja vítva. Lehet jobb az Opera de vannak a Firefoxnak sajátosságai amivel jobbak bármelyik böngészőnél.
Elküldve: 2009. 06. 04. 14:45
Idézet
Idézet
Idézet
Opera de vannak a Firefoxnak sajátosságai amivel jobbak bármelyik böngészőnél.

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 06. 04. 16:34

Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 04. 16:39
Idézet

Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 04. 17:39
Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
Elküldve: 2009. 06. 04. 17:42
Idézet
Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 06. 04. 18:26
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 04. 18:32
Idézet
Idézet
Idézet

69. hsz 2009. március.

Elküldve: 2009. 06. 04. 18:54
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet