HWSW Informatikai Kerekasztal: Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome

#201 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 05. 13:40

Hi ! NEM ide tartozik, bocs, max. VS. szempontjabol 1ezik a tema, sz'al most olvastam 1hirt,cikket az ALIEN VS PREDATOR 2-rol, de nem lehetett melle irni kommentet. 2eszrevetel csak: 1. 3db Predator-film volt, nem 2-o, igaz a 3.-ik resz naon elfuseralt volt. 2. a cikkben emlitett amcsi kepregeny-kiado neve NEM dark house.....hanem Dark Horse Comics (a logojuk is 1ebkent ugy emlekszem 1fekete lofej). Csocs ! :Đ

#202 Felhasználó inaktív   krizsa22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 05. 13:55

Sztem az opera a legjobb nekem az FF mindig baszkodik

#203 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 05. 14:38

Idézet

Idézet

Idézet

Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
Te most minek regisztráltál?azért h itt istenítsd a firefox-ot? nagyon rosszul tetted,tudod ez 1 gamer oldal... -.- Kép ja és 1általán nem lesz gyorsabb mint a google chrome semmilyen trükkel,szal nagyon mellényúltál...
jah, és te kezdtedKép + szakember mondta nekem 2 évvel ezelőtt h haszánlj FF-et
Szakember KépKép Most nem azért, de ide a GK-ra nem egy olyan ember jár, akit te joggal nevezhetnél szakembernek szerintem IT témában Kép Egyébként ha neked egy szakember azt mondja, hogy maradj a Win 98-nál, mert az neki bevált, te maradsz? :Đ Mert ha igen csak sajnállak. Amúgy meg FF-nek a pluginokban rejlenek az előnyei, viszont minden hátrányai is, mivel a legnéprszerűbb 30 plugin mindegyike bizonyítottan nagyban növeli a te szeretett FF-ed vírusok általi elhalálozásának esélyét (huh be szar mondat lett Kép)... És akkor ezek még nem is házi fejlesztések, szerinted Jánoska egyszerkészült hobbi-pluginja mennyire biztonságos? Pluginok nélkül meg FF egy csupasz kupac sz... Operában viszont minden benne van, szép, gyors (10 beta!), és a biztonsági teszteken is rendre jól szerepel. Mindezt úgy, hogy minden hasznos dolog benne van, ami a FireFoxban, és kis matatással a config fájlban még sok dolgot lehet beállítani Kép Ráadásul olyan gyorsindítója van, ami a Chrome-tól és az FF-től messze kényelmesebbé teszi. Szóval minden szempontot összesítve, a legjobb böngésző a piacon Kép

#204 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:01

Chrome!Kép nekem nagyon bejön csak mert. FF-ot travianra használom semmi másra kész. operával rég találkoztam de most hogy itt mondták hogy jó lehet benézem, de sztem ha kijön a chrome újabb verzsön akkor még operát is alázzaKép
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#205 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:24

FF egyszerűbb... és nem véletlenül tiltsák le a régebbi pluginokat, fiam. és a win 98ról szóló hülyeség (hogy is fogalmazzak) lehetetlen. aztán meg rejtőzködve bejönnek operából kicsi vírusok amit nem vesz észre semmi és ilyenkor jön az h FF a legjobb.

"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"

#206 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:26

Idézet

Chrome!Kép nekem nagyon bejön csak mert. FF-ot travianra használom semmi másra kész. operával rég találkoztam de most hogy itt mondták hogy jó lehet benézem, de sztem ha kijön a chrome újabb verzsön akkor még operát is alázzaKép
Opera egyetlen hibája, hogy nincs benne Inkognitó mód. Azt hiányolom. Szal ezért elvétve használok krómot is, mikor épp 'szükség van rá' Kép Remélem, értitek Kép

#207 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:33

Idézet

FF egyszerűbb... és nem véletlenül tiltsák le a régebbi pluginokat, fiam. és a win 98ról szóló hülyeség (hogy is fogalmazzak) lehetetlen. aztán meg rejtőzködve bejönnek operából kicsi vírusok amit nem vesz észre semmi és ilyenkor jön az h FF a legjobb.

Hát én garantálom neked, bácsi, hogy én még netről vírust nem szedtem össze. Opera, Avast, AdAware... Csak másolt cédékről vagy USB kulcsról kapok ezt-azt néha, de ha már mindenképp megvannak, akkor is kiirtásuk 4-5 perc (már amelyik szívósabb Kép)... Ja és nézz utána a kedves tűzrókás pluginjaidnak, bácsi, s aztán kölközzél Kép Arról nem is szólva, hogy ha 9+7=16 akkor kibaszott max 1 évvel vagy idősebb. Egyébként már egy napja véded itt a drága FF-ed, jó elismerem, méltán lett népszerű, de vannak hibái, ahogy neked is. Például hogy itt folytatod ezt az elkeseredett szélmalomharcot, hogy minél több ember meggyőzz az FF mellett... O_o Na csá papi! Kép

Amúgy meg 'tiltják' Kép

#208 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:52

Opera bonyolult. szal ha én rangoznék akkor:

1. Firefox vs. Chrome

2.Opera vs. Safari

3. Internet Explorer

#209 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:46

Klassz kis plugin firefoxhoz: FoxyTune :Đ

#210 Felhasználó inaktív   mcnabb 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 11:03

Próbáljátok ki a Maxthont,az a legjobb

#211 Felhasználó inaktív   tommy93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 11:53

Chrome-ot használok. Egyszerübb,átnézhetöbb mégis rengeteg dolog van benne és hamar meglehet szokni használatát. Annyi a bajom hogy jópár plugin-t nem támogat, flash stb. Ezt kivéve gyors netezésre ajánlom.Kép

#212 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 12:28

Én még anno több éve az ie-t firefoxra cseréltem, tetszett is végülis, jó is volt, de aztán pár hónapja találkoztam a Chrome-al. Nagyon tetszett, csak zavart, hogy míg a ffben ha beírtam már régebben valamit a keresőbe és elkezdtem írni másodszor, akkor nem hozta be a régebbi beírásokat, így végig kellett írni. Most Operát használok, messze a legjobb. CTRL+Enter és beléptet a weblapokra. A lapfülek nem új dolog, de van itt is. Ami még nagyon tetszik, az a gyorshívó, 9 weblapot be tudsz állítani, hogy ha üres lapot nyitsz mind a 9ről mutat egy kis képet és ha arra rákattintasz elnavigál az adott lapra. Könyvjelzők is vannak természetesen, amik ABC szerint vannak rendezve!! Ez nagyon előny, ffben ugye az érkezési sorrend dominál alapban ami egy idő után keresgéléshez vezet.JAh és beépített torrent kliens se rossz ám.

#213 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:48

Mint azt már 100* leírtam, régóta Operás vagyok, sokkal kényelmesebb, és most már (10beta) minden szempontból gyorsabb is! És nem szégyellem 101.* se dicsérni! KépKép

#214 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 10:17

Idézet

Mint azt már 100* leírtam, régóta Operás vagyok, sokkal kényelmesebb, és most már (10beta) minden szempontból gyorsabb is! És nem szégyellem 101.* se dicsérni! KépKép

hogy miért firefox a "legjobb": többen ismerik, sok hasznos plugin, eccerű, 100% testreszabhatóság, gyorsaság, havonta frissítik, 3. verzió tökéletes, FoxyTunes ( :Đ ), legmegbízhatóbb (már) és asszem naggyából ennyi. 2 dolog amit hiányolok belőle: bittorrent kliens, msn beléptető v mi a frász.

#215 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 11:39

JIPPÍJÁJÉ!! XD Firefox 3.5 előzetes. NON NAGY

#216 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 11:41

Idézet

Én is most használom, de eddig ha megnyitottam ablakot, azt megfogtam és behúztam ide, akkor az linként jelenítette meg, most meg csak beírja, h: http........
Meg most még skinek se nagyon vannak hozzá.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#217 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 13:27

Idézet

Idézet

Én is most használom, de eddig ha megnyitottam ablakot, azt megfogtam és behúztam ide, akkor az linként jelenítette meg, most meg csak beírja, h: http........
Meg most még skinek se nagyon vannak hozzá.
várd ki a végét, ez még csak béta

#218 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 18:13

Idézet

Énis operát használok 3okból.
........
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.

hát, szerintem adatvédelmi okokból nem rakták bele FF-be ezt a faszságot, haverodat áthívod, jáccotok össze vissza, belépsz fórumba v máshova, kimész WC-re, haverod ctrl+enterezik és írhat minden szennyet össze vissza. FF meg megkérdezi mentse-e de én általában nem szoktam a jelszót, csak a F.N-t mert jobbklik, oldal forrásának megjelenítése és a profik innentől már tudják. biztonság rulez Kép

#219 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 18:20

Idézet

Idézet

Könyvjelzők is vannak természetesen, amik ABC szerint vannak rendezve!! Ez nagyon előny, ffben ugye az érkezési sorrend dominál alapban ami egy idő után keresgéléshez vezet.
és az inteligens könyvjelző?

#220 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 18:24

Miért nincs benne a címben a Safari 4 ? Nagyon jó és gyors böngésző én arra szavazok.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »