Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome
Elküldve: 2009. 06. 05. 13:40
Hi ! NEM ide tartozik, bocs, max. VS. szempontjabol 1ezik a tema, sz'al most olvastam 1hirt,cikket az ALIEN VS PREDATOR 2-rol, de nem lehetett melle irni kommentet. 2eszrevetel csak: 1. 3db Predator-film volt, nem 2-o, igaz a 3.-ik resz naon elfuseralt volt. 2. a cikkben emlitett amcsi kepregeny-kiado neve NEM dark house.....hanem Dark Horse Comics (a logojuk is 1ebkent ugy emlekszem 1fekete lofej). Csocs !
#203 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 05. 14:38
Idézet
Idézet
Idézet
Am meg ha gyorsítod és félrekattintasz akkor szívtad nagyon. Te hibád lessz, nem a böngészőé. Fogadd el, Firefox a legjobb
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:01
Chrome!
nekem nagyon bejön csak mert. FF-ot travianra használom semmi másra kész. operával rég találkoztam de most hogy itt mondták hogy jó lehet benézem, de sztem ha kijön a chrome újabb verzsön akkor még operát is alázza
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:24
FF egyszerűbb... és nem véletlenül tiltsák le a régebbi pluginokat, fiam. és a win 98ról szóló hülyeség (hogy is fogalmazzak) lehetetlen. aztán meg rejtőzködve bejönnek operából kicsi vírusok amit nem vesz észre semmi és ilyenkor jön az h FF a legjobb.
"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"
#206 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:26
Idézet
Chrome!
nekem nagyon bejön csak mert. FF-ot travianra használom semmi másra kész. operával rég találkoztam de most hogy itt mondták hogy jó lehet benézem, de sztem ha kijön a chrome újabb verzsön akkor még operát is alázza
#207 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:33
Idézet
FF egyszerűbb... és nem véletlenül tiltsák le a régebbi pluginokat, fiam. és a win 98ról szóló hülyeség (hogy is fogalmazzak) lehetetlen. aztán meg rejtőzködve bejönnek operából kicsi vírusok amit nem vesz észre semmi és ilyenkor jön az h FF a legjobb.
Hát én garantálom neked, bácsi, hogy én még netről vírust nem szedtem össze. Opera, Avast, AdAware... Csak másolt cédékről vagy USB kulcsról kapok ezt-azt néha, de ha már mindenképp megvannak, akkor is kiirtásuk 4-5 perc (már amelyik szívósabb
)... Ja és nézz utána a kedves tűzrókás pluginjaidnak, bácsi, s aztán kölközzél
Arról nem is szólva, hogy ha 9+7=16 akkor kibaszott max 1 évvel vagy idősebb. Egyébként már egy napja véded itt a drága FF-ed, jó elismerem, méltán lett népszerű, de vannak hibái, ahogy neked is. Például hogy itt folytatod ezt az elkeseredett szélmalomharcot, hogy minél több ember meggyőzz az FF mellett... O_o Na csá papi! ![]()
Amúgy meg 'tiltják'
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:52
Opera bonyolult. szal ha én rangoznék akkor:
1. Firefox vs. Chrome
2.Opera vs. Safari
3. Internet Explorer
Elküldve: 2009. 06. 18. 10:46
Klassz kis plugin firefoxhoz: FoxyTune
Elküldve: 2009. 06. 18. 11:53
Chrome-ot használok. Egyszerübb,átnézhetöbb mégis rengeteg dolog van benne és hamar meglehet szokni használatát. Annyi a bajom hogy jópár plugin-t nem támogat, flash stb. Ezt kivéve gyors netezésre ajánlom.
Elküldve: 2009. 06. 18. 12:28
Én még anno több éve az ie-t firefoxra cseréltem, tetszett is végülis, jó is volt, de aztán pár hónapja találkoztam a Chrome-al. Nagyon tetszett, csak zavart, hogy míg a ffben ha beírtam már régebben valamit a keresőbe és elkezdtem írni másodszor, akkor nem hozta be a régebbi beírásokat, így végig kellett írni. Most Operát használok, messze a legjobb. CTRL+Enter és beléptet a weblapokra. A lapfülek nem új dolog, de van itt is. Ami még nagyon tetszik, az a gyorshívó, 9 weblapot be tudsz állítani, hogy ha üres lapot nyitsz mind a 9ről mutat egy kis képet és ha arra rákattintasz elnavigál az adott lapra. Könyvjelzők is vannak természetesen, amik ABC szerint vannak rendezve!! Ez nagyon előny, ffben ugye az érkezési sorrend dominál alapban ami egy idő után keresgéléshez vezet.JAh és beépített torrent kliens se rossz ám.
#213 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 21. 18:48
Mint azt már 100* leírtam, régóta Operás vagyok, sokkal kényelmesebb, és most már (10beta) minden szempontból gyorsabb is! És nem szégyellem 101.* se dicsérni! ![]()
![]()
Elküldve: 2009. 06. 22. 10:17
Idézet
Mint azt már 100* leírtam, régóta Operás vagyok, sokkal kényelmesebb, és most már (10beta) minden szempontból gyorsabb is! És nem szégyellem 101.* se dicsérni! ![]()
![]()
Elküldve: 2009. 06. 26. 11:39
JIPPÍJÁJÉ!! XD Firefox 3.5 előzetes. NON NAGY
Elküldve: 2009. 06. 26. 11:41
Idézet
Meg most még skinek se nagyon vannak hozzá.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 06. 26. 13:27
Idézet
Idézet
Meg most még skinek se nagyon vannak hozzá.
Elküldve: 2009. 07. 02. 18:13
Idézet
Énis operát használok 3okból.
........
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.
........
3.Az Opera ugy menti a Felh. neveket meg a Jelszavakat, hogy csak egy ctrl+entert kell nyomni és már beis vagy jelentkezve.
Elküldve: 2009. 07. 02. 18:20
Idézet
Idézet
Könyvjelzők is vannak természetesen, amik ABC szerint vannak rendezve!! Ez nagyon előny, ffben ugye az érkezési sorrend dominál alapban ami egy idő után keresgéléshez vezet.
Elküldve: 2009. 07. 02. 18:24
Miért nincs benne a címben a Safari 4 ? Nagyon jó és gyors böngésző én arra szavazok.

PSN ID : Ludens665

Súgó
A téma zárva.