HWSW Informatikai Kerekasztal: Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Firefox vs. Explorer vs. Opera vs. Chrome

#241 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 20. 12:57

Idézet

Idézet

hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :Đ
Én ezért használom a személyes sávot,oda rakom például a YouTube-ot meg a fontos dolgokat.A könyvjelzőbe meg olyan oldalakat,amik még később jól jöhetnek.
későn szerkesztettem, bocs, itt az egész: "hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :-D de pl.: ha 100 oldalad le van mentve, és megtelt a szeméyes sáv akkor egy fontos oldat mégis fönt akarsz tartani, nem kutatni a pincéven egy hétig... "

"Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!"

#242 Felhasználó inaktív   17XxX17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 13:01

Idézet

Idézet

Idézet

hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :Đ
Én ezért használom a személyes sávot,oda rakom például a YouTube-ot meg a fontos dolgokat.A könyvjelzőbe meg olyan oldalakat,amik még később jól jöhetnek.
későn szerkesztettem, bocs, itt az egész: "hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :-D de pl.: ha 100 oldalad le van mentve, és megtelt a saját... (milyen saját... könyvjelző v mi?) akkor egy fontos oldat mégis fönt akarsz tartani, nem kutatni a pincéven egy hétig... "
Az igaz,csak hát 100 oldal az kinek kéne?Neked?Akkor neked tényleg Firefox-ot kéne ez esetben használni,én azért nem használom mert viszonylag lassú,és sokat tölt.

#243 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 20. 13:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :-D
későn szerkesztettem, bocs, itt az egész: "hát szerintem nem, a könyvjelző egy nagyon fontos dolog, nemde? napmintnap legalább 5× megnyitod, ez nagyon nagy hiba :) de pl.: ha 100 oldalad le van mentve, és megtelt a saját... (milyen saját... könyvjelző v mi?) akkor egy fontos oldat mégis fönt akarsz tartani, nem kutatni a pincéven egy hétig... "
Az igaz,csak hát 100 oldal az kinek kéne?Neked?Akkor neked tényleg Firefox-ot kéne ez esetben használni,én azért nem használom mert viszonylag lassú,és sokat tölt.
nekem alapból lassú a netem, de még ff is gyorsan betölt, kivéve mikor bekapcsolom a gépet, akkor minden lassú. szóval szerintem használd még +ba te is ff-ot hogyha netán valami baj van operával :Đ (és ha gép újratelepítése nélkül összeszámolnám hány oldal lett könyvjelzőzve, akkor bőven meglenne 1000 is talán) és még valaki egyszer egy régi kommentbe mondta h operának inteligens könyvjelzője van -.- jah egyébként nekem billentyűzeten van külön youtube gomb :)

#244 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 16:50

megint meghalt ez a topic? -.-

#245 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 17. 16:52

Idézet

Minek legyen 10x leírva ugyanaz? Kép úgy is mindenki azt használja ami tetszik neki...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#246 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 14:14

Idézet

Idézet

Minek legyen 10x leírva ugyanaz? Kép úgy is mindenki azt használja ami tetszik neki...
mert jó nézni h a másik vérpistike hogyan káromkodik h az szar, ez meg a legjobb, mikor a másik fél ugyanezt gondolja rólad, olyan mint a CoD4, nem lehet megunni :Đ

#247 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 19. 14:15

Idézet

Idézet

Idézet

Minek legyen 10x leírva ugyanaz? Kép úgy is mindenki azt használja ami tetszik neki...
mert jó nézni h a másik vérpistike hogyan káromkodik h az szar, ez meg a legjobb, mikor a másik fél ugyanezt gondolja rólad, olyan mint a CoD4, nem lehet megunni :Đ
Őőőő, én izé, szal unom már a CoD 4-et Kép Bár ha valaki ajánl értelmes klánt tört szeróval, talán elkezdek multizgatni. De perpill unom Kép

#248 Felhasználó inaktív   DaniMan811 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 11:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Minek legyen 10x leírva ugyanaz? Kép úgy is mindenki azt használja ami tetszik neki...
  Őőőő, én izé, szal unom már a CoD 4-et Kép Bár ha valaki ajánl értelmes klánt tört szeróval, talán elkezdek multizgatni. De perpill unom Kép  
HALÁLT A HITETLENRE! :-D

#249 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 11:45

én google chromeot használok mióta újratettem a gépet. meg vagyok vele elégedve. bár még kicsit bugos, de marha gyors bír lenni

#250 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 12:31

Én is chrome-ot használok, néhol kicsit hiányos de lényegesen gyorsabb mint bármelyik böngésző, és a témái is nagyon pofásak Kép

#251 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 12:43

Na annyi jót hallottam a chrome-ról hogy muszály kipróbálnom. Eddig a Maxton2-t használtam de mivel itt használhatatlan most Explorer8-al nyomom de megyek is leszedem a Chrom-ot

#252 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 12:45

Idézet

Na annyi jót hallottam a chrome-ról hogy muszály kipróbálnom. Eddig a Maxton2-t használtam de mivel itt használhatatlan most Explorer8-al nyomom de megyek is leszedem a Chrom-ot
Én is chrome-ot használok és nagyon jó.Gyors,szép,átlátható.Bár mostanában előjött vmi bug hogy mindig lefagy ha pl. linkelni akarok,de lehet ez csak nálam van.Ha nem akkor majd javítják.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#253 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 12:48

Én firefoxot használok és megvagyok vele elégedve.:)De van telepítve opera és chrome is.:Đ
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#254 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 12:51

Na ezt már a Chrome-al írom tényleg pofás és gyors is első látásra. Tetszik!Kép és még a szmájlikat is behelyezi simánKép

#255 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 10. 29. 13:24

Idézet

Na ezt már a Chrome-al írom tényleg pofás és gyors is első látásra. Tetszik!Kép és még a szmájlikat is behelyezi simánKép
Mióta megjelent ezt használom a cégnél :Đ S azóta megjött a 2. Sőt már jó ideje a 3. is. :-D
És mindig egy kicsit jobb lett.
Egy bajom van vele: Kinizsi Bank Netes felületén nem lehet OK-zni a banki műveleteket végző gombokra. Nem érzékelik ha kattintok rájuk. De itt a cégnél máskor már nem is használom az IE-t. Otthon még az az alapértelmezett....még. Aztán ha meglesz a Win7, és reinstallálom a gépet, már fel sem rakom :)

Kép
Kép
Kép

#256 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 14:01

Én azt Explorer-t és a Chrome-ot is használom. Az utóbbi szerintem jobb!

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#257 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 08:28

Tegnap úgy döntöttem, hogy végleg szakítok a többi böngészővel és csak a Chrome-t fogom használni.
Igazából jobban szerettem az FF-t, de túl sok memóriát zabál. Az új Opera is pofás, de a chrome-t már rég használom, meg egyébként is csináltam egy gmail-es fiókot, meg a google readert is beizzítottam, így jobb ha egy helyen van minden.
Ezért picit belemásztam a chrome-ba, hogy milyen kiegészítők vannak hozzá.

Hát beszarás milyen hasznos cuccok vannak!
Mail ellenőrző, password összeszedő, google fordító, közvetlen googel naptár és twitter, figyelmezetés beállítás, rss figyelő (a google readert figyeli).

Egyszóval meglepédtem. Végre tényleg úgy érzem, hogy teljesértékű böngsző a chrome (bár még így is van sokminden amit változtathanának rajta)

#258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 02. 25. 09:06

Idézet

Tegnap úgy döntöttem, hogy végleg szakítok a többi böngészővel és csak a Chrome-t fogom használni.
Igazából jobban szerettem az FF-t, de túl sok memóriát zabál. Az új Opera is pofás, de a chrome-t már rég használom, meg egyébként is csináltam egy gmail-es fiókot, meg a google readert is beizzítottam, így jobb ha egy helyen van minden.

Mail ellenőrző, password összeszedő, google fordító, közvetlen googel naptár és twitter, figyelmezetés beállítás, rss figyelő (a google readert figyeli).

Egyszóval meglepédtem. Végre tényleg úgy érzem, hogy teljesértékű böngsző a chrome (bár még így is van sokminden amit változtathanának rajta)
Két hibája van, amit észrevettem. Az egyiket te mondtad, nevezetesen hogy középső klikkre főoldalon új ablak mellett főablakon is megnyitja linket.
Másik meg hogy a cégem a Kinizsi Banknál van, s az online dolgokat nem tudom krómmal csinálni, mert a vezérlő gombokat (OK, BAKÜLDÉS A BANKBA, ALÁÍRÁS stb...) nem érzékeli. Egyszerűen nem tudok rájuk klikkelni. Úgyhogy céges utaláshoz IE-t használok. Minden másra chrome-ot :Đ
Kép
Kép
Kép

#259 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 09:25

Idézet

Idézet

Két hibája van, amit észrevettem. Az egyiket te mondtad, nevezetesen hogy középső klikkre főoldalon új ablak mellett főablakon is megnyitja linket.
Másik meg hogy a cégem a Kinizsi Banknál van, s az online dolgokat nem tudom krómmal csinálni, mert a vezérlő gombokat (OK, BAKÜLDÉS A BANKBA, ALÁÍRÁS stb...) nem érzékeli. Egyszerűen nem tudok rájuk klikkelni. Úgyhogy céges utaláshoz IE-t használok. Minden másra chrome-ot :Đ
közben rájöttem, hogy mindegyik kiegészítés külön kis memóriát zabál így a legtöbbjét lelövöm. Talán majd ha lesz win7-em, jobb memória kezeléssel, tiszta rendszerrel akkor visszakapcsolom őket. kár.

#260 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 09:50

Huh most megnyugodtam :Đ
Azthittem ez a középső klikkes hiba a chrome-al a gk-n csak nekem van.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.