PlayStation 3
Elküldve: 2006. 12. 13. 16:39
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
Elküldve: 2006. 12. 13. 19:39
Idézet
Idézet
a premium kiszerelés alapbol 60 gigás vincsivel, csomo kártya ovlasoval(oylanokat amikbe fényképezőgépbe meg teloba is tudsz rakni, 4-5 ilyen port lesz benne)
wifivel, psp-t tudsz hozzá csatlakoztatni és ps1-es gameket áttölteni, alapbol van mindegyiken nemtom hány usb csatlakozo, és asszem csak a premiumba van wifi, meg ps1/ps2 memocard olvaso, amikről a mentéseket áttolhatos flashdrive-ra meg egyéb kártyákra...ez csak egy kis része, majd holnap jobban összedem, hirtelen ennyi jutott eszembe

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:07
Idézet
mert ugyebár ha lehetne.. háááát....

amúgy meg most megint elgondolkodtam,mert már majdnem megvettem a boxot eléggé hajlottam rá hogy nem várok a ps3-ra amikor olvastam egy fórumon hogy x-boxék KEGYETLENÜL MELEGSZIK,SOKAN PLUSZ HŰTÖVENTIKET TESZNEK BELE, BEFAGYNAK A JÁTÉKOK 10PERCENKÉNT (és az a legrosszabb hogy nem csak a másolt dvd-k,de az eredetiek is,gondolom úgy melegszik a cucc) ezek után gondolkodom,hogy inkább várok mert az elsö generáció ha jól emléxem a ps2-be is trágya volt. Azt mondják a srácok hogy a Cal of dutty3-mal úgy játszanak hogy 10-15percenként fagyáspont van.
amúgy ebbe csak annyi a rossz hogy már 1-2hétnebelül megvettem volna a gépet és most megint vacilálok,a gépemen meg már van vagy 110giga x-box360 games...

Kérdés, hogy ha a 3 magos rendser, aminekjól bevált, és régóta ismertek az alapjai (ibm power pc felépítés) túlmelegszik, és nem érzed stabilnak, miből gondolod hogy a ps3 a saját, 7 magos CELL technikájával, amit még a kutya se ismer, és még csak első szárnycsapásait próbálgatja, sabilabb ?
Nem kötözködöm, de a CELL mint platform nemigen rendelkezik múltal...
Csak érdeklődöm, miből vontad le a következtetést? (mármint hogy érdemes ps3 ra várni?? egy blue ray lemez 4000 forint, mennyi lehet a jogtiszta? )
Elküldve: 2006. 12. 14. 09:57

Könnyen előfordulhat, hogy Európában az XBox360 és a Wii lesz az elsődleges 2 Konzol és amire jönne a PS3 már a kutyának sem fog kelleni, max a fanoknak! És mivel itt van már a Gears of War, hamarosan jönn a Halo 3 és az Assassins Creed, meg ki tudja még mi... Pont ezért nálam az XBox360 a nyerő! Ezt neked ezek után Sony!!!

PS3-at amúgy is min. 1 év múlva vennék ( 1 év kb. mire kjönnek a hibái, akkor kidobják a javított verziót, mire feltőrik stb...), annyit nem fogok várni, úgyhogy XBox360!
Elküldve: 2006. 12. 14. 10:01
Idézet

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:22
Idézet

Könnyen előfordulhat, hogy Európában az XBox360 és a Wii lesz az elsődleges 2 Konzol és amire jönne a PS3 már a kutyának sem fog kelleni, max a fanoknak! És mivel itt van már a Gears of War, hamarosan jönn a Halo 3 és az Assassins Creed, meg ki tudja még mi... Pont ezért nálam az XBox360 a nyerő! Ezt neked ezek után Sony!!!

PS3-at amúgy is min. 1 év múlva vennék ( 1 év kb. mire kjönnek a hibái, akkor kidobják a javított verziót, mire feltőrik stb...), annyit nem fogok várni, úgyhogy XBox360!
Elküldve: 2006. 12. 20. 10:48
Ps2-re jön még v.mi érdemleges a god of war 2 kivül???
Elküldve: 2006. 12. 29. 10:50
extrát, például 2×-es Blu-ray meghajtót, HDMI csatlakozást (Boxban ez sincs), az 1080p-s felbontás natív támogatását !Mozgás érzékelő kontroler!! cell proci, és még sorolhatnánk!
És ami nagyon fontos nem olyan rohadtt hangoss! A Box olyan mint egy pórszívó ennek pedig álítólag alig van hangja.
Egyetlen dolog ami miatt nállam buki az ára nagyon szeretném de mire ideér Boxot veszek 60e ért PS3 meg 120-130e? Ez nem azon mullik mit szeretnék azon mit tudok megvenni

Egyébként március elejére igérik Mo-ra.
#110 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:10
Szóval nekem is jobban tetszene a PS3 ha nem lenne olyan rohadt drága, és a magyarok akik látták működés közben nem fikáznák le. Mert azt írják, hogy olyan éleket láttak mintha fűrész lett volna. Meg egy csomó képet mutogattak ugyanabból a játékból boxon meg psen és bizony az összes jobban nézett ki boxon.
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:18
És az elején még volt vele is egy rakás gond pl amejik katcolta a lemezeket.
De abban mindenki egyet ért hogy PS3 kurva drága max 100-ig mennék el de az is húzós.
(És az én vessző paripám még mindig az hogy hihetelenül halk a PS utálom mikor pár óra játék után csak úgy veszem észre hogy milyen zajos a masina hogy megkünyebbülés mikir leállnak a ventik)
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:26
Idézet
Már csak azért kérdezem mert ezt a "hiányoságot" egy hivatalos honlapon olvastam hogy nem tudja.
#113 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:40
#114 Guest__*
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:51
Szóval hangos. Legalább annyira, mint a PC-m. Úgyhogy majd ha kijön a Crysis, inkább veszek egy videókártyát, és ha szépet akarok, leülök a gép elé. Ha meg jót akarok szórakozni ott a wii.
Elküldve: 2006. 12. 29. 11:52
Nem azt jelenti hogy 480, 720,totál kihasználja a képernyőt még 1080 csak széthuzza a 720-as rol? Szóval nem valódi kihasználás hanem szoftveresen "feljavítja" ami képminőség romlással jár. Szerintem valami hasonlórol lehet szó.
Elküldve: 2006. 12. 29. 12:02

Ja Boxban még az a király hogy sok PC-re is megjelenő játék is megvan rá.
Erröl jut eszembe valami kicsit kényes téma , de ha már PS3-at azért nem veszek mert nincs rá zsé akkor a hiper drága játékokra még kevésbé van (egy oldalon láttam amcsiban a Q4 olcsobb mint itthon!!!!

Ettől fügetlenül ha tehetem meg veszem a játékot de sajnos ritkán tejhetem évente 1-2.
PC-s voltam eddig ott meg könyen ment fel a netre crak és play! Ez hogy működik konzolon ?
Halottam hogy valami hardveres úton de attól meg tartok hogy tönkre cseszi a gépet

Elküldve: 2006. 12. 29. 13:36
Elküldve: 2006. 12. 29. 13:56
Egyébként ha nem lennének feltört játékok Mo-n szarul menne a boltoknak mint már említettem évente 1-2 (najó ált 2 játékra) van pénzem és azt nagyon meg is választom mindig valami újdonság de ha évente csak ezzel a két játékkal játszhatnék nem is vennék gépet ergó eredeti játékot sem vennék és környezetemben sokan vannak így.
Így is azt mondták rám hogy hülye vagyok mikor idén nyár elején megvettem (idén már 3. eredeti játékomat) Ebből a pénzből már elmehettem volna nyaralni ! (Ahol nem voltam már 2. éve pénz hiány miatt!!!)
SZóval aki azt mondja hogy ez nem szép dolog az

ha nem kéne garasoskodnom én lennék a leg boldogabb de tényleg ez az egyetlen hobbim és nullára jövök ki belölle minden év végén és anyagi helyzetem a magyar átlag .Na ez a szégyen!!!