HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#81 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 23:59

Idézet

Azt már most világosan látni, hogy Japánban hatalmas PS3-WII párbaj van készülőben. Az X360 ott meg a kutyának se kell...talán majd az Xbox 9.
Nem értem miért nem veszik a japók az x360-at sok jóból maradnak ki de hát ez az őő bajuk meg más játékstilusokat szeretnek ez van ez már az ő bajuk nem a miénk:D

#82 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 12. 00:17

Azoknak egy jo a k..va japanoknak.Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#83 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 19:14

Nem olyan biztos, hogy nekik jobb. Most még 5 játék van rá. A összes jó játék majd tavasszal jön, meg mire ideér már kevesebb lesz a hibás model.
Xbox 360 tulaj lettem.

#84 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 20:51

hát Azért jo lehetett nekik80ezer ft-ért hazavinni.:Đ
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#85 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 08:32

Idézet

Idézet

Azt már most világosan látni, hogy Japánban hatalmas PS3-WII párbaj van készülőben. Az X360 ott meg a kutyának se kell...talán majd az Xbox 9.
Nem értem miért nem veszik a japók az x360-at sok jóból maradnak ki de hát ez az őő bajuk meg más játékstilusokat szeretnek ez van ez már az ő bajuk nem a miénk:D

Ez inkább elvi kérdés.... A sony "sárga" márka . (nem vagyok rasszista. nem azért használtam ezt a jelzőt.)

Náluk gyártják. Ez bevett szokás, hogy amiből létezik olyan, amit ők gyártanak, azt veszik.
Ezzel támogatják a saját gazdaságukat.
Amúgy teljesen igaz. Más játékokat szeretnek.
Ezis befolyásoló ok.
Ez természetes.

#86 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 12:26

wii????na ne röhögtess.szorakoztato meg minden de jáccon vele inkább az öregek meg a törpék mert nekik valo.egyértelmüen x és ps "csata" van közelgöben.az wi-nek esélye sincs befészkelnimagát a két rivális közé.ugyanugy mint gamecube esetében a 30 ezres vásrltömegen kivül kutyát se érdekelt h ujrajátsza a már régi snes klasszikusokat.ha játszani a karoka régi "nagyokkal"elökapom aaaaaaaaaaz n64-em vagy gb-t nem, felujitott 3d-be nyomottt verziokkal.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#87 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:21

Én Japánról beszélek, és ott a fene se vesz X-boxot, de viszont a Nintendot (főleg a ds-t) nagyon veszik.
Xbox 360 tulaj lettem.

#88 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 09:39

Megérkeztek az első RAW dump ok, ps3 ra.
A ps3 lehetővé teszi a linux futtatását, sőt, teljes hardwer támogatást sikerült elérni vele.
Magyarul minden eszköz rendelkezésre áll linux alatt is.

Fedora 5 linux core alatt sikerült a ps3 lemezek tartalmát elmenteni merevlemezre.
Onnan egyszerű ftp alkalmazással pc-re exportálni.

28. án kaptam zet a hírt, eddíg senkisem tudta cáfolni.
Azontúl kaptam egy bazi nagy .iso filet, állítólag egy játék RAW dump ja.

Úgy fest hdd boot loader stílusú lessz a ps3 első törése.

#89 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 11:31

Új információ...
Valóna lessz HDD loader ps3 ra.
A raw dump ok ból kiderül, hogy nagyon hasonlítanak a psp dump okra.
Ez azt jelenti, hogy a file rendszer, és az EBOOT ok roppant hasonlóak.
Hexa editorban ordít hogy rokonok.

Team-Executer nemsokára kiad egy berendezést, mellyel akár 750 Gbyte os (vagy nagyobb) 3.5" os sata meghajtókat is köthetünk ps3 ra.
Megjegyzem, az átalakító nélkül 2.5" os HDD ket már most lehet beépíteni a ps3 ba.

Megnem erősített forrás a Ridge Racer 7 et LEMEZ NÉLKÜL, közvetlen HDD ről el tudta indítani.
(Bár ebben kételkedem)

A legkorábbi időpont amikorra HDD loadert várhatok, az december 25.

Nemhiszem hogy még előtte kijönne.

(Blue ray lemezekre visszatérve... egyenlőre 17 giga a legnagyobb dump,
ám a legtöbb 7-8 giga között mozog. Ez semmit nem jelent, hiszen ps2 re is az első pár játék cd -n volt kiadva, annak ellenére hogy dvd-t is tud olvasni.)

#90 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:03

nállam most ugyanaz a helyzet mint az egyik kollégánál nem tudom mit tegyek,várjak a ps3 -ra kb áprilisig és vegyem meg jó vastag suskáért,vagy vegyem meg most az x-box360-at.
ti helyemben hogy döntenétek? a keret megvan rá,mivel dolgozom,csak nehéz a döntés.
bár ha jól hallottam a ps3 150ezer ft körül lesz szóval egy jó 50ezer lesz a két gép között (bár ahogy hallottam a ps3 simán üti az x-boxot360-at) . szerintetek megéri várni és több pénzt ráfordítani? vagy vegyem meg a x-boxot360-at?

#91 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:59

Idézet

nállam most ugyanaz a helyzet mint az egyik kollégánál nem tudom mit tegyek,várjak a ps3 -ra kb áprilisig és vegyem meg jó vastag suskáért,vagy vegyem meg most az x-box360-at.
ti helyemben hogy döntenétek? a keret megvan rá,mivel dolgozom,csak nehéz a döntés.
bár ha jól hallottam a ps3 150ezer ft körül lesz szóval egy jó 50ezer lesz a két gép között (bár ahogy hallottam a ps3 simán üti az x-boxot360-at) . szerintetek megéri várni és több pénzt ráfordítani? vagy vegyem meg a x-boxot360-at?

Nem üti.
Kb egy szinten vannak.
Csak a ps3 drágább...
Lapozgassál a fórumon visszafele..
Hátrébb va egy bő oldalas cikk, amiben sikeresen összehasonlítottam a két gépet.

#92 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 14:24

A ps3 nem 200ezer ft ? A wii se szarabb az x-nél , meg van 30-ezer köztük az se kis pénz.
(vkinek)

#93 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 15:46

Idézet

A ps3 nem 200ezer ft ? A wii se szarabb az x-nél , meg van 30-ezer köztük az se kis pénz.
(vkinek)

nema ps3 gyengébb kiszerelésben(20gigás csomag)150 ezer.a drágább(60)pedig 180 lesz kb.és az x meg csak 5 ezer ft-al drágább a wii-nél.

#94 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 00:52

nekem most hogy elkezdtem olvasgatni a hsz-eket eléggé a ps3 felé húz a szívem. x-box nem tudja a vinyóról való játékindítást,nem lehet Pc-re kötni stb pedig ez nagy elöny lehet.
azt hiszem még várok az x-box360 kontra ps3 vásárlással...

#95 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:00

Idézet

nekem most hogy elkezdtem olvasgatni a hsz-eket eléggé a ps3 felé húz a szívem. x-box nem tudja a vinyóról való játékindítást,nem lehet Pc-re kötni stb pedig ez nagy elöny lehet.
azt hiszem még várok az x-box360 kontra ps3 vásárlással...

mér ne lehetne x-et pc-re kötni?????simán ha van hozzá kábeled.

#96 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 09. 11:04

bezony. Mac:gabesz 1:0
Nálam is egymást boldogítja a két vas routeren keresztül
Kép
Kép
Kép

#97 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 20:52

A PS3 milyen kiszerelésben fog jönni és mennyiért? ( A kiszerelést, ha lehet, akkor lécci részletesen leírni! Köszi ) Kb. milyen hamar várható rá chip vagy flash??

#98 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:29

eleve az hogy minek rákötni PC-re? zenéket letöltöm netről majd hifire dugva a gépet úg hallgatom,ha nem lehet játékokat vinyóról futattani nincs is oylan nagy értelme dugdosgatni.
mert ugyebár ha lehetne.. háááát....:Đ ott a net ott a sok cucc neten és lehet figurázni.

amúgy meg most megint elgondolkodtam,mert már majdnem megvettem a boxot eléggé hajlottam rá hogy nem várok a ps3-ra amikor olvastam egy fórumon hogy x-boxék KEGYETLENÜL MELEGSZIK,SOKAN PLUSZ HŰTÖVENTIKET TESZNEK BELE, BEFAGYNAK A JÁTÉKOK 10PERCENKÉNT (és az a legrosszabb hogy nem csak a másolt dvd-k,de az eredetiek is,gondolom úgy melegszik a cucc) ezek után gondolkodom,hogy inkább várok mert az elsö generáció ha jól emléxem a ps2-be is trágya volt. Azt mondják a srácok hogy a Cal of dutty3-mal úgy játszanak hogy 10-15percenként fagyáspont van.

amúgy ebbe csak annyi a rossz hogy már 1-2hétnebelül megvettem volna a gépet és most megint vacilálok,a gépemen meg már van vagy 110giga x-box360 games...

Kép
Kép

#99 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:42

Idézet

A PS3 milyen kiszerelésben fog jönni és mennyiért? ( A kiszerelést, ha lehet, akkor lécci részletesen leírni! Köszi ) Kb. milyen hamar várható rá chip vagy flash??
az alap ps3 is 20 gigás winchesterrel jön meg hdmi-csatlakozoval, de utána rakhatsz bele te akár 120 gigás wincsit, szabadon cserélheted...alapba is van blu-ray olvaso(bár ez egyértelmű)," leggagyibb" kiszerelésbe is vezeték nélküli akkus joy van, mellesleg mindegyik mozgásérzékelős is(x360- alapba meg ugye vezetékes, premiumba meg vezetéknélküli,de elemes)
a premium kiszerelés alapbol 60 gigás vincsivel, csomo kártya ovlasoval(oylanokat amikbe fényképezőgépbe meg teloba is tudsz rakni, 4-5 ilyen port lesz benne)
wifivel, psp-t tudsz hozzá csatlakoztatni és ps1-es gameket áttölteni, alapbol van mindegyiken nemtom hány usb csatlakozo, és asszem csak a premiumba van wifi, meg ps1/ps2 memocard olvaso, amikről a mentéseket áttolhatos flashdrive-ra meg egyéb kártyákra...ez csak egy kis része, majd holnap jobban összedem, hirtelen ennyi jutott eszembe

#100 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:11

Úgy van hivatalosan hogy a PS3 2007 márciusában jön Európába, ugye? Namármost.... olvastam hogy a PS3 itteni premierje még tovább fog csúszni akár szeptemberre is, mivel a nyár az iparág uborkaszezonjának tekinthető, így nem lenne ésszerű döntés ekkorra időzíteni az európai debütöt.
hö.Kép
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6