HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#121 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:55

Idézet

Én csak sejtem miaz:
Nem azt jelenti hogy 480, 720,totál kihasználja a képernyőt még 1080 csak széthuzza a 720-as rol? Szóval nem valódi kihasználás hanem szoftveresen "feljavítja" ami képminőség romlással jár. Szerintem valami hasonlórol lehet szó.

480 : standard tv felbontás. 640X480 képpont.
720: HD felbontás, 1280X720 képpont. (16x9 es képarány)
1080 : HD felbontás, 1920*1080 képpont. (16X9 es képarány)

Nem széthúzásról van szó.

Ezeken belül van 720i , 1080 i, 1080 p, 720 p.
i, mint interlaced... első kép, minden páratlan sor jelenik meg (1,3,5,7,9 stb...)
második képnél minden páros sor jelenik meg (2,4,6,8,10 stb....)

p, mint progresszív... azt jelenti, hogy nem "csíkozva" (interlaced) módban van,
de a megjelenített képek száma másodpercenként csak a fele az "i" szabványnak.

#122 Felhasználó inaktív   Cshi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:56

Köszi ennyi infóval gazdagodva nagy örömmel utánanéztem a TV-k nek next gen géphez vagy ez vagy semmi de 1080 felbontású tévék megfizethetetlenek!!!! Hallotam hogy megy le az áruk de ugyan mikor?
a 720-sokkal szarabb minőséget biztosít? Egy olyan még beleférne (de őszintén)Kép

#123 Felhasználó inaktív   ssj2goku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 12:26

Idézet

Hát nem tudom ps3 azért tartogat rejtett erőforrásokat nem?
extrát, például 2×-es Blu-ray meghajtót, HDMI csatlakozást (Boxban ez sincs), az 1080p-s felbontás natív támogatását !Mozgás érzékelő kontroler!! cell proci, és még sorolhatnánk!
És ami nagyon fontos nem olyan rohadtt hangoss! A Box olyan mint egy pórszívó ennek pedig álítólag alig van hangja.

Egyetlen dolog ami miatt nállam buki az ára nagyon szeretném de mire ideér Boxot veszek 60e ért PS3 meg 120-130e? Ez nem azon mullik mit szeretnék azon mit tudok megvenniKép

Egyébként március elejére igérik Mo-ra.
Én már több külföldi honlapon olvastam ( hogy hol azt már nem tudom Kép ) és láttam képet arról, hogy az XBox360 natív felbontásban is tudja az 1080p-t és már HDMI kábelt is lehet kötni rá!

#124 Felhasználó inaktív   belakarady 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 17:47

Sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem amit előre is megköszönnék ha lenne valaki aki választ tudna adni nekem hogy xbox360-hoz van e olyan progi amivel számítógépen is lehet játszani ezeket a játékokat valami emulátor vagy ilyesmi ha van akkor a nevét kérném de csak privát üzenetben mert lehet hogy nemtalálom a fórumon meg a válasz nem vagyok egy nagy fórumos. KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

#125 Felhasználó inaktív   cormen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 14:56

Idézet

Idézet

extrát, például 2×-es Blu-ray meghajtót, HDMI csatlakozást (Boxban ez sincs), az 1080p-s felbontás natív támogatását !Mozgás érzékelő kontroler!! cell proci, és még sorolhatnánk!
És ami nagyon fontos nem olyan rohadtt hangoss! A Box olyan mint egy pórszívó ennek pedig álítólag alig van hangja.

Egyetlen dolog ami miatt nállam buki az ára nagyon szeretném de mire ideér Boxot veszek 60e ért PS3 meg 120-130e? Ez nem azon mullik mit szeretnék azon mit tudok megvenniKép

Én már több külföldi honlapon olvastam ( hogy hol azt már nem tudom Kép ) és láttam képet arról, hogy az XBox360 natív felbontásban is tudja az 1080p-t és már HDMI kábelt is lehet kötni rá!
A ps3-nak bumeráng alakú kontrollerje van láttam a neten.Kép

#126 Felhasználó inaktív   cormen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 15:11

Idézet

Mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ps3-nak a kezdő ára kb:300.000ft bár én láttam a neten 295.000ft-ért három játékkal.Kép

#127 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 15:28

Idézet

Sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem amit előre is megköszönnék ha lenne valaki aki választ tudna adni nekem hogy xbox360-hoz van e olyan progi amivel számítógépen is lehet játszani ezeket a játékokat valami emulátor vagy ilyesmi ha van akkor a nevét kérném de csak privát üzenetben mert lehet hogy nemtalálom a fórumon meg a válasz nem vagyok egy nagy fórumos. KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Ezt nem tudom mért nem az Xbox 360 topicba írtad? :Đ De szerintem nincs, Ps2-höz sem volt normális ha jól tom... meg ha lenne is akkor valszeg igen izmos gép kéne hozzá Kép

#128 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 07. 15:38

Idézet

Mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ps3-nak a kezdő ára kb:300.000ft bár én láttam a neten 295.000ft-ért három játékkal.Kép
Ezt meg hol láttad barátom? A PS3-mat 600 eurónyi forintért bárki magáénak tudhatja. És ez az összeg közel nincs 300ezer. De még csak 295 sem. Egész pontosan 150-160 között mozog árfolyamtól függően.Kép

#129 Felhasználó inaktív   t.roli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:45

A ps3-nak bumeráng alakú kontrollerje van láttam a neten.Kép Azt jó régen láthattad. Már régóta kb olyan lesz a kinézete mint a PS2-es kontrollerje. Egy két extrával kibővitve

#130 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 12. 01:53

sziasztok! NÁLUNK MÁR KB MÁRCIUS 25.-ÉTŐL LEHET VENNI PS3-MAT A MEDIA MARKT-BAN MEG JÁTÉKOKAT IS HOZZÁ! SZOMBATHELYEN! SZÓVAL AKINEK KELL PS3 GÓ>>>>>SZOMBATHELY! 160 EZER FT !

#131 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 21:28

Lentebb láttam hogy xbox360 emulátort keresnek.
Nincs, nem is volt, és nem is lessz.
Ilyen bőszme teljesítményt képtelenség emulálni.
Az architechtúra annyira nem vészes, de ha engem kérdezel, sosem lessz ilyen..
Aztán..
Ps3 és az erőtartalékok....
Szerintem nemigen van neki.
Azontúl.. Van benne blue ray, nem rossz dolog.
De ugyanígy boxra is adhatnak ki blueray lejátszót, szeparálten mint a hd dvd egység.
HDMI csatlakozó nincsen a mostani x360 on, és valóban szenved sok gyermek betegségtől.
(akárcsak a ps3 ... annak is rengeteg hibája van, egy kettő sokkal sújosabb mint az x360)

Tudok róla hogy fognak az xbox360 hardweren frissíteni.
65nm es tchnikára fognak átállni, olcsóbb lessz, nem fog ennyire melegedni, csendes lessz...
Első lépés volt ebben a BenQ dvd meghajtó. Az szinte hangtalan, és megsúgom hogy a dvd meghajtó a legnagyobb zajforrása a box nak.
HDMI kimenete is lessz az xbox360 újabb változatának, és nagyobb HDD vel fogják szerelni.
A mostani x360 el lett kapkodva, hogy a sony előtt legyen kész.
Emiatt nem lett annyira stabil mint vártam volna.

Ugyanakor a ps3 mat is meg kell védenem.
A cell a jövő technikája.
Más előnyét nem tudom, meg azt sem hogyan fogják kiaknázni, mivel... szoftver oldalról ez közel lehetetlen...
legalábbis folyamatosan ennyi magra dolgozni..
Hogy mennyire igaz ez, azt a dedikált mag is mutatja, ami CSAK a redundancia miatt került a gépbe...
Vagyis 1/8 ad része a gépnek csak erre a feladatra kell...
De volt már szó róla hogy melyik erősebb "nyersen", a többi a programozók dolgaa...

Nem akarom hogy bárki vitázon ezen a poston. Csupán csak a tudomásomra jutott infókat írtam le, meg a saját szemszögem, és a saját tapasztalataimat. Ez szubjektív megítélés csupán.
Kivéve ami a "nyers" erőt illeti, az teljesen objektív, és csakis számadatokra lett alapozva.
Azok meg nem hazudnak, és nicsennek elkötelezve semerre.

#132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 13. 01:20

A vége olyan tudományosra sikerült Edge, hogy két diplomával a zsebemben, így félrészegen, semmit sem értettem belőle. Persze utóbbi állapotpm volt a döntő a döntés meghozatalakor. Attól még holnap postázom a csomagom :Đ . . . azaz már ma :-D
Kép
Kép
Kép

#133 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 12:26

Idézet

Nem akarom hogy bárki vitázon ezen a poston. Csupán csak a tudomásomra jutott infókat írtam le, meg a saját szemszögem, és a saját tapasztalataimat. Ez szubjektív megítélés csupán.
Kivéve ami a "nyers" erőt illeti, az teljesen objektív, és csakis számadatokra lett alapozva.
Azok meg nem hazudnak, és nicsennek elkötelezve semerre.

Mindentől eltekintve, szubjektívan: melyik gépet érdemes megvenni?

#134 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 15:47

Roppant egyszerű.
Amelyik jobban tetszik.

#135 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 14. 16:30

Nézd meg melyikre milyn játékok jönnek, és hogy neked melyikek jönnek be. Aztán a játékokhoz vedd azt a gépet amelyikre jönnek. ennyi....
Kép
Kép
Kép

#136 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 18:52

A PS3-as játékok ugye már Blu-Ray Lemezre jönnek ki. De, ki is használják a 25GB-ot vagy elég lenne egy DVD?? Nem warez-ra gondolok, félre értés ne essék!!

Csak arra lennék kíváncsi, hogy a játékok kijöhetnének-e ugyan úgy, mint eddig DVD-n PS3-ra és a Blu-Ray a filmekhez lenne jó, vagy elengedhetetlenül szükséges a játékokat már Blu-Ray Lemezre kiadni, mert valóban meghaladják a DVD-nek a 9,4GB adat tartalmát?? És itt főleg általánosításra gondolok, vagyis a PS3-as játékok kb. 70-80%-ára.

A témával kapcsolatos bármilyen vélemény, cikk és link érdekelne, köszönöm!

#137 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 19:50

Konzol 7 kérdését megválaszoltam más fórumon, ahol ugyanezt kérdezte.
PS3 vs Wii vc X360 a fórum.

#138 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 20:34

Közben érdemes nézni a PS3 friss tesztjét mindenkinek akit érdekel, és ajánlott frissíteni is mert folyamatosan jön a gamekról infok!:Đ

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#139 Felhasználó inaktív   milanos18 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 21:28

Képskacok! csak mellékesen szólok,h van ps3hoz átalakító!!! itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti...még tesztelik,de jövőhét szerdán mikor már az én tulajdonom lesz a gép akkor konkrétumokat is tudok mondani...a játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni...és csak,h eloszlassam a kételyeket a most megjelent játékokról:olvassatok utána...a játékfejlesztők nem tudtak elég gyorsan kiadni olyan játékot amit a ps3 az elvárásoknak megfelelően visszaadhatna...ez nem a gép problémája...0,5-1éven belül várható a minőségi tökéletesen kidolgozott játékok megjelenése...szal fel a fejjel....x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli...ez van...
Kani

#140 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 25. 22:50

Idézet

Képskacok! csak mellékesen szólok,h van ps3hoz átalakító!!! itt nem egy chipről lesz szó,hanem egy olvasófejről amit ha beleültetünk olvassa majd a ps2es cuccot és a ps3mas dvd-t vagy bluray disc-et...merthogy:dvd-n is meglehet szerezni a ps3-mas játékokat...ez tuti...még tesztelik,de jövőhét szerdán mikor már az én tulajdonom lesz a gép akkor konkrétumokat is tudok mondani...a játékokról pedig annyit,h vinyóról is lehet majd futtatni...és csak,h eloszlassam a kételyeket a most megjelent játékokról:olvassatok utána...a játékfejlesztők nem tudtak elég gyorsan kiadni olyan játékot amit a ps3 az elvárásoknak megfelelően visszaadhatna...ez nem a gép problémája...0,5-1éven belül várható a minőségi tökéletesen kidolgozott játékok megjelenése...szal fel a fejjel....x360-am van...de sajnálatos módon most megszabadulok tőle...mert a ps3 űbereli...ez van...
Ez mekkora láma hsz. Kép Jót mosolyogtam rajta Kép
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8