HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • 627
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12481 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 11. 18:42

Idézet

Idézet

Melyik autós játék a legjobb?

A Gran Turismo 5-öt értelmetlen belevenni,kb. 5 éve még mindig megjelenés alatt áll.Kép
a prologue-ra gondoltam csak lemaradt:)

#12482 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 19:37

Idézet

GT5
Midnight Club Los Angeles
Dirt
Dirt 2
Motorstorm
Motorstorm 2
NFS Shift
Modnation Racers
Supercar Challenge
Superstar Racing v8
Ridge Racer 7
Ferrari Challenge
Grid
Burnout Paradise
Tudom hogy elég külömbözőek de melyik a legjobb?(pl multyzni, grafika,játékélmény stb.)
Ha árkád élményre vágysz akkor egyértelműen Motorstorm vagy Burnout. Ha szimulátor akkor GT5(P)
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12483 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 11. 19:55

Idézet

Idézet

Burnout Paradise
Tudom hogy elég külömbözőek de melyik a legjobb?(pl multyzni, grafika,játékélmény stb.)
Ha árkád élményre vágysz akkor egyértelműen Motorstorm vagy Burnout. Ha szimulátor akkor GT5(P)
Én a GT5P ért nemadnék 10Ft-sem jó játék, de azért mégis csak egy "öreg" demó amiért pénzt kérnek. Egyrész mert így nem is éri meg, másrészt nem érdemlik meg azok a rohadékok, hogy GT5P vegyék az emberek kínjukban. Én már tényleg annak örülnék ha E3 on bejelentenének valami jó konkurens címet ami lenyomja a GT5-t pl forza 4 PS3 Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#12484 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 21:05

Idézet

Idézet

Idézet

Burnout Paradise
Én a GT5P ért nemadnék 10Ft-sem jó játék, de azért mégis csak egy "öreg" demó amiért pénzt kérnek. Egyrész mert így nem is éri meg, másrészt nem érdemlik meg azok a rohadékok, hogy GT5P vegyék az emberek kínjukban. Én már tényleg annak örülnék ha E3 on bejelentenének valami jó konkurens címet ami lenyomja a GT5-t pl forza 4 PS3 Kép
Én a Forzáért 5 ftot nem adnék ,nem érdemlik meg azok a rohadékok hogy ilyen steril játékért fizessek...
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12485 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 21:07

Forza is jó csak a GT jobb. A 4.-et még megcsinálhatják méltó GT ellenfélnek.

#12486 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 21:09

Idézet

GT5
Midnight Club Los Angeles
Dirt
Dirt 2
Motorstorm
Motorstorm 2
NFS Shift
Modnation Racers
Supercar Challenge
Superstar Racing v8
Ridge Racer 7
Ferrari Challenge
Grid
Burnout Paradise
Ha arcade, akkor ezek közül messze a Burnout a legjobb (bár a Motorstorm 2 se rossz), ha szimulátorféle akkor pedig Dirt 2. A GT 5 Prolouge-ot én már nem venném meg, inkább megvárnám az 5-öt...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#12487 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 06:27

http://blog.us.plays...3gameplay_06110
első killzone3-as gameplay trailerKép

Free userbars

#12488 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 07:10

Nem rossz pedig a forza, étvágy csillapítónak jó. Csak nincs lelke. A kocsik csak vannak, látszik, hogy gép alkotta. Míg a GT5 (és GT5 P) autók meseszépek, megérintenek, még a gagyibb, olcsó modellek is. Ha most akarsz autós játékot, akkor vedd meg a motorstorm 2, dirt 2, shiftet és majd a gt 5-öt és ezzel mindent lefedtél.

#12489 Felhasználó inaktív   Gábor36 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:15

Én most azon gondolkozok, hogy PS3-at vagy egy új gépet vegyek. Szerintetek melyiket éri megvenni?

#12490 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:19

Idézet

Én most azon gondolkozok, hogy PS3-at vagy egy új gépet vegyek. Szerintetek melyiket éri megvenni?
Én inkább a PS-t választanám. Olcsóbb és szerintem jobb élmény rajta játszani.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#12491 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 09:27

Idézet

Játékra PS3-t vegyél, egyetlen játék miatt tartotam meg a komolyabb PC-met ez az SCII egyébként mindent PS3-on játszok. Nem kell meghalytókat meg mit tudom én miket töltögetni, csak beteszed a BD-t és megy a game. Emellett jól lehet vele zenét hallgatni és videózni, sőt netezni is. Mondom ha nem lenne SCII nekem már nem is lenne othon a PC-m melózni notebookon melózok játékra meg ott a PS3.
Nemsokára várható egy ár csökkentés azt még megvárnám
gfdgsb432flodensjgfds

#12492 Felhasználó inaktív   krizsa22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:20

Sztem egy ps3 mert akk kapsz egy 3D-s blue-ray lejátszott is mert a ps 3 tudja a 3D-t

#12493 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:32

Idézet

Sztem egy ps3 mert akk kapsz egy 3D-s blue-ray lejátszott is mert a ps 3 tudja a 3D-t

Azt +25e -ért a PC is tudja és igazából mindent tud amit a PS3, de egyszerűen kevés játékot adnak ki PC-re. Konzolra sokkal több a jó game, és ez az amiért szerintem jobban megéri a PS. Persze azért is amit az előbb írtam, hogy PC nél, nállam legalábbis minden 3. játék kitalált valami izgalmas hiba üzenetet mire hajlandó volt elindúlni, konzolnál ilyen probléma nincs.
gfdgsb432flodensjgfds

#12494 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 08:14

Sziasztok!

Most tervezem egy LCD tv vásárlását, csak nem tudom hol kezdjek hozzá, nektek milyen tapasztalataitok vannak mely márkákból érdemes válogatni, és mire figyeljek oda?

Szerk.: PS3-hoz lesz 60-70%-ban játékra :Đ

#12495 Felhasználó inaktív   pettung 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 09:29

Idézet

Idézet

Játékra PS3-t vegyél, egyetlen játék miatt tartotam meg a komolyabb PC-met ez az SCII egyébként mindent PS3-on játszok. Nem kell meghalytókat meg mit tudom én miket töltögetni, csak beteszed a BD-t és megy a game. Emellett jól lehet vele zenét hallgatni és videózni, sőt netezni is. Mondom ha nem lenne SCII nekem már nem is lenne othon a PC-m melózni notebookon melózok játékra meg ott a PS3.
helllo,én is tervezem a ps vásárlást ezért azonnal feltünt az árcsökkenéses rész amit irtál ... ez az árcsökkenés biztos,vagy honnan veszed ? nagyon jól hangzik csak legyen minnél elöbb :Đ

#12496 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 11:49

Idézet

Sziasztok!

Most tervezem egy LCD tv vásárlását, csak nem tudom hol kezdjek hozzá, nektek milyen tapasztalataitok vannak mely márkákból érdemes válogatni, és mire figyeljek oda?

nekünk a nappaliban egy 106cm-s SONY Baravia van ! De a LG és a SAMSUNG is egyre jobb ! De én ebböl a 2ből választanék : sanyi vagy lg !

#12497 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 12:51

Idézet

Idézet

Az árcsökkenésről mondjál már valamit

#12498 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 13:03

Na látom sokaknak megtetszett a lehetséges ár csökkenés :Đ valószínűleg E3 on jelentik be és egyre több helyen lehet olvasni több elemző is feltételez még idén egy árcsökkenést.

pl. magyar linkek:
http://www.gamer365....box,%20Nintendo

http://www.gamestar....es-varhato.html

Persze még nem hivatalos a hír csak pletyka de az e3-at mindenképpen megéri megvárni a vásárlással Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#12499 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 13:18

Idézet

Sziasztok!

Ha főleg játékra lessz akkor arra figyelj, hogy jó legyen a képrisítés 100Hz val már kilehet egyezni :-D
Másodsorban a TV méretének kiválasztásakor a pénz mellett az döntsön, hogy akkor használhatod ki legjobban a tvét ha legalább az átmérő két szeresének távolságából nézed szóval egy 100 cm es tv-t legalább 2m ről nézz.

De persze a legfontosabb kérdés mennyit költenél rá én a samsungot ajánlanám a sony is jó csak drága
Itt az egyik kedvencem 200e ért.
De ha már enyit költesz akkor megéri forumokon utánnuk olvasgatni sok hasznos infót össze lehet szeedni házi mozi mániásoktól.
gfdgsb432flodensjgfds

#12500 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 13:27

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Ha főleg játékra lessz akkor arra figyelj, hogy jó legyen a képrisítés 100Hz val már kilehet egyezni :-D
Másodsorban a TV méretének kiválasztásakor a pénz mellett az döntsön, hogy akkor használhatod ki legjobban a tvét ha legalább az átmérő két szeresének távolságából nézed szóval egy 100 cm es tv-t legalább 2m ről nézz.

De persze a legfontosabb kérdés mennyit költenél rá én a samsungot ajánlanám a sony is jó csak drága
Itt az egyik kedvencem 200e ért.
De ha már enyit költesz akkor megéri forumokon utánnuk olvasgatni sok hasznos infót össze lehet szeedni házi mozi mániásoktól.
jólgondolom, hogy értesz valamennyit a tv-k hez?Kép mert ha igen, akkor priviben kérdeznék majd valamitKépKép(bocsi az offért)
Free userbars

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • 627
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.