Idézet
Idézet
Ha főleg játékra lessz akkor arra figyelj, hogy jó legyen a képrisítés 100Hz val már kilehet egyezni

Másodsorban a TV méretének kiválasztásakor a pénz mellett az döntsön, hogy akkor használhatod ki legjobban a tvét ha legalább az átmérő két szeresének távolságából nézed szóval egy 100 cm es tv-t legalább 2m ről nézz.
De persze a legfontosabb kérdés mennyit költenél rá én a samsungot ajánlanám a sony is jó csak drága
Itt az egyik kedvencem 200e ért.
De ha már enyit költesz akkor megéri forumokon utánnuk olvasgatni sok hasznos infót össze lehet szeedni házi mozi mániásoktól.
jólgondolom, hogy értesz valamennyit a tv-k hez?

mert ha igen, akkor priviben kérdeznék majd valamit

(bocsi az offért)
Hát igazából nem sokat, csak egy ideje gyűjtök egy HD TV-re, és mivel ha megveszem akkor jó sokáig nem lessz másik elkezdtem olvasgatni róluk.( De most ez a 3D őrület megint várakozásra késztettett deceberig meglátom misül ki belölle), de igazáből nem nagyon értek hozzájuk. Ha van kérdésed és megtudom válaszólni természetesen szívesen válaszolokrá (Csak akkor menjünk át a HDTV topikba vagy kül privátban).
Ha hozzá értőket keresel akkor itt nézd meg:
itt van egy nagyon jó foum csak angol
itt vannak jó cikkek is
meg a googli is sokat segtett nekem
Ui.: Biolencse:
A sharp tényleg jó csak én azért nem merek azt venni mert ha jóltudom háromféle panelel árúlják mindhárom más minőségű és vásárlás előtt nehéz meggyőződni róla hogy a te TVd be mi került.