HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#501 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 09. 25. 16:25

Idézet

Én is nézelődtem tévék terén, és sztem az lcd tv-knek szebb képe van. Voltak olyan plazma tvék amik jóval drágábbak voltak mint egy lcd, és nem volt rajtuk oylan szép a kép, és még a képfelbontásuk se volt akkora.
Szóval én is lcd-t ajánlok!Kép
olyan 350-400e forintig az lcd-k jobb minőségüek, felette viszont a plazmák jobbak. szal attól függ, hogy milyen áron akartok szerezni, olcsóbb kategóriában lcd, drágább kategóriában plazma ownol.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#502 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 16:45

Idézet

Hajhó!
Örömhír járja át lelkem. Emelték a fizumat majdnem 40.000 (negyvenezer!!!) forinttal. Kurva állat!!! Jippííí jippííí KépKép:ĐKép Na így már tudok venni egy PS3-at, persze csak részletre, de akkor is.
Ámde dilemmába estem. Mit vegyek először??? A PS2-mhöz egy Plazma TV-t és majd utána egyszercsak egy PS3-at, vagy a képcsöves TV-mhez egy PS3-at és majd egy év múlva Plazma TV-t??? Szerintetek?
PS2 és egy palazma TV-t ( én ezt csinálnám, mert ha nem is játszok rajta legalább király lesz a kép a plazmán ) aztán jöhet szerintem a ps3 egy kis idővel

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#503 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 09. 25. 17:01

Én azt olvastam hogy a ps3 egy nagy csőd. nagyon drága, és kevesen veszik

#504 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 17:17

Idézet

Hát csak vedd meg a ps3-at, hogy azé élvezd az új gammákat. Jó lesz az sima tv-n is.Egyébként miért plazmát akarsz venni?Miért nem lcd-t?
Rafiknak van igaza...előbb a konzolKép

#505 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 25. 19:20

Idézet

Én azt olvastam hogy a ps3 egy nagy csőd. nagyon drága, és kevesen veszik
Ezt általában a MS-pajtások mondják.
A drágasága relatív: azért drága,mert szolgáltatásaiban többet tud,mint az X360. A PS3-ban ott figyel egy Blu-Ray lejátszó.Most hogy ez kinek mennyire szempont,ezt mindenki döntse el maga.Ha az X360-hoz is szeretnél HD lejátszót,akkor 50k hozzá a HD DVD lejátszó.Lássuk csak:X360 ELITE 112000Ft, HD DVD lejátszó :50000 Ft.112000+50000=162000 Ft.
PS3 =149000 Ft (2 játékkal). JA ,és az X360-hoz kell egy imakönyv is ,hogy ne legye 3 LED-es.+ fizetni kell az online játékért.
Kevesebben veszik: egyenlőre. Még most kezdenek hozzá szálingózni a húzósabb játékok. Be fog ez indulni.

LCD TV-vel kapcsolatban: Én egy Samsung 32"-os LCD TV-t vettem hozzá,és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem tudja az 1080p-t ,de Nekem a 720p is tökéletesn megfelel. így is tűéles a kép,és gyönyörűek rajta a színek (8000:1 kontraszt).
Szerintem hacsak nincs néhány százezer forint felesleges money-d,akkor egy LCD TV tökéletesen megfelel a célnak.

Más: tegnap végre megérkezett a DIRT. NAGYON FASZA JÁTÉK. PC-n már játszottam vele,de itt sokkal jobb. Nincs az az eltúlzott HDR,és az irányítás is jobb kontrollerrel. KIRÁLYKépKépKép

#506 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 20:42

Ilyen PSP owner, meg GAMEKAPOCS member-es aláírást hogy lehet csinálni?

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#507 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 25. 21:26

Bár a TV-s hozzászólásoknak nem itt a helye, van számukra egy saját topik, mégis had kérdezzem már meg az ide irogató "szakemberektől" miért jobb a LCD??? Merthogy nem az! Lagalábbis 26" felett nem! Alatta persze nincs is plazma. De szerintük miért LCD? :Đ

plazma beégése nevetséges....viszont LCD képe "folyik" na erre mit reflektáltok (KÉREM A HDTV TOPIKBA!)

Kép
Kép
Kép

#508 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 23:42

Idézet

Bár a TV-s hozzászólásoknak nem itt a helye, van számukra egy saját topik, mégis had kérdezzem már meg az ide irogató "szakemberektől" miért jobb a LCD??? Merthogy nem az! Lagalábbis 26" felett nem! Alatta persze nincs is plazma. De szerintük miért LCD? :Đ

plazma beégése nevetséges....viszont LCD képe "folyik" na erre mit reflektáltok (KÉREM A HDTV TOPIKBA!) 

Akkor leírom oda....

#509 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 27. 13:23

Láttam valahol az interneten, de már meg nem tudnám mondani, hogy hol. Valami angol honlapon, hogy PS3 + 2db sixaxis controller + 3db game(több közül választható) forintba átszámolva kb 140ezer. Megéri szerintetek rendelni??? Én még soha nem rendeltem netről semmit, úgyhogy nem igazán tudom. Vagy inkább bízzak magamban és menjek el egy boltba? Egyébként hol vegyek? Hol olcsóbb, mint a nagy áruházakban?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#510 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 09. 27. 14:48

Idézet

Láttam valahol az interneten, de már meg nem tudnám mondani, hogy hol. Valami angol honlapon, hogy PS3 + 2db sixaxis controller + 3db game(több közül választható) forintba átszámolva kb 140ezer. Megéri szerintetek rendelni??? Én még soha nem rendeltem netről semmit, úgyhogy nem igazán tudom. Vagy inkább bízzak magamban és menjek el egy boltba? Egyébként hol vegyek? Hol olcsóbb, mint a nagy áruházakban?
Én is pont mostanában (végül lehet karácsony lesz belőle) tervezek PS3-at venni, ezért körbenézelődtem. Rábukkantam egy Multiformat nevű bolt honlapjára (http://www.multiformat.hu/?ol=5) ahol 140-ért adják szintén a starter packot. Nem ismerem az üzletet, de ha ez tényleg így van, akkor nem érdemes rendelni.

#511 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 09. 27. 14:55

Idézet

elég sokat rendelek a netről, ha ez az eladó beazonosítható, ill garis, akkor ok. amire figyelj oda, hogy lehetőleg NE a magyar posta szállítsa, hanem dhl, fedex, stb. a magyar posta által küldött csomagok nagy része eltűnik
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#512 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 27. 15:10

Kép fojesz és dareal! Köszi a tippeket! Majd ha megveszem(valószínűleg karácsonyra), akkor majd jövök nektek egyel :Đ Kép
Egyébként úgy hallottam, hogy lehet a PS3-hoz billentyűzetet is kapni. Ez igaz? Mert ha igen és még programokat is lehet telepíteni a gépre, akkor én valószínűleg vennék egy klaviatúrát. Szöveget szerkesztenék, meg ilyesmi.
biolencse
Get your Portable ID!

#513 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:13

Idézet

Kép fojesz és dareal! Köszi a tippeket! Majd ha megveszem(valószínűleg karácsonyra), akkor majd jövök nektek egyel :Đ Kép
Egyébként úgy hallottam, hogy lehet a PS3-hoz billentyűzetet is kapni. Ez igaz? Mert ha igen és még programokat is lehet telepíteni a gépre, akkor én valószínűleg vennék egy klaviatúrát. Szöveget szerkesztenék, meg ilyesmi.
Sztem van billentyűzet

#514 Felhasználó inaktív   _=XYZ=_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:29

Idézet

Idézet

Sztem van billentyűzet
Lehet hozzá venni billentyűzetet! Pl.:a konzolstúdiónál!Kép

#515 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 19:07

Vagy a gameparkon

#516 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 13:10

Akinek van FIFA08-a PS3ra az legyen olyan kedves, hogy ír PSNen, hogy tudjunk online játszani. Egyébként nekem ez az első olyan FIFA, ami tényleg, igazán tetszik. NAGYON JÓKépKépKép

#517 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 13:13

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem van billentyűzet
Lehet hozzá venni billentyűzetet! Pl.:a konzolstúdiónál!Kép
Van speciális PS3as billentyűzet és ha jól láttam még touch pad is van rajta. Két dolog biztos:1. Vezeték nélküli 2. 16990Ft...

#518 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 12:56

Idézet

Akinek van FIFA08-a PS3ra az legyen olyan kedves, hogy ír PSNen, hogy tudjunk online játszani. Egyébként nekem ez az első olyan FIFA, ami tényleg, igazán tetszik. NAGYON JÓKépKépKép
Hello!Várhatóan jövő hét vasárnap nekem is lesz majd.de addig kérdeznék.Netre hogyan tudom rákötni a Ps3-mat majd?elég csak a netes kábelt kivennem a számítógépből és bedugni a PS-be?Vagy hogy működik a a dolog?

#519 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 14:33

sziasztok,valaki esetleg meg tudna mondani,hogy most jelenleg a PSP-ket mennyibe vesztegetik?

mert halottam olyat,hogy kb 20000 ezerert mar lahet kapni a Mediamarkt v. a Saturn-ba,ez iagaz?

Koszonom elore is.Kép

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#520 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:01

Idézet

sziasztok,valaki esetleg meg tudna mondani,hogy most jelenleg a PSP-ket mennyibe vesztegetik?

mert halottam olyat,hogy kb 20000 ezerert mar lahet kapni a Mediamarkt v. a Saturn-ba,ez iagaz?

Koszonom elore is.Kép

Mindenképpen megér egy utat, ha olyat hallottál, hogy 20ezerért adnak PSP-t, de mikor legutóbb, kb. 2 hete, néztem akkor még mindig negyven fölött volt. Egyébként megéri ennyit kiadni érte? Én nem vennék, csak ez most megfordult a fejemben.
biolencse
Get your Portable ID!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28