HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#161 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 00:50

Na hát én nem nagyon hiszek ilyenben.

#162 Felhasználó inaktív   naval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 09:16

Idézet

Kukkold meg, hogy szerezhetsz ingyen egyet:

Klikk Ide
kukkold meg a ........Kép
csúnyákat nem lehet irni.....
Krisztus koporsóját sem vitték ingyen!!!
na mindegy,vannak akik még hisznek az ilyen hülyeségekben....Kép

#163 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 12. 11:13

Az életben semmi sincs ingyen.

#164 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 13:42

Idézet

Az életben semmi sincs ingyen.

És soha nemis lessz!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#165 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

Szevasztok. Én az elmúlt hétvégén jutottam hozzá a PS3 konzolomhoz. Nekem így elsőre nagyon bejött. 2 játékot vettem hozzá, a Def Jam: Icon-t, és a NFS Carbont. Szép a graf mindkét játéknál, de sztem messze nem ez a maximum, amit ki lehet hozni a konzolból. Def Jam sajna egy éjszaka alatt végigtolható. És nincsenek is benne olyan egetrengető játékmódok, hogy odaszegezzen a képernyő elé. De azér vannak benne olyan megoldások, amiket még nem láttam nagyon más játékoknál. Pl.: a zenére villogó fények a pályákon.
Hátrányként talán annyit a konzolról, hogy az USB kapjon áramot standby üzemmódban, hogy ne kelljen bekapcsolva lenni a gépnek, ha tölteni akarod a kontrollert.

Perzse, h nem.. az még odébb lesz mikor a maxot kihozzák belőle.. az USB meg tuti, h tölti a gamepadot "alvó állapotban"; persze kilehet kapcsolni teljesen a táp gombal is, akkor természetes, h nem tölti..

Az alvó állapotot akkor hogy érem el?

Úgy mint a PS2-t.. egyszerűen kinyomod, és akkor alszik.. :Đ attól még van benne fesz., szóval kell hogy töltse..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#166 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 17:50

Ja, hogy ezt te nem mondtad tutira? Mer ha csak simán kikapcsolom a távirányítóval vagy a kontrollerrel, nem tölti. (a táp kapcsolóját nem kapcsolom ki)

#167 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 18:07

Idézet

Ja, hogy ezt te nem mondtad tutira? Mer ha csak simán kikapcsolom a távirányítóval vagy a kontrollerrel, nem tölti. (a táp kapcsolóját nem kapcsolom ki)

Még PS3 cikkekben olvastam, h tölti a kontrollert kikapcsolt állapotban; hogy ez mennyira igaz azt nem tudom megmondani, csak ha lenne egy PS3-mam.. :Đ Próbálj meg firmware-t frissíteni, ha eddig nem tetted volna meg.. hátha..

#168 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 18:54

Idézet

Idézet

Még PS3 cikkekben olvastam, h tölti a kontrollert kikapcsolt állapotban; hogy ez mennyira igaz azt nem tudom megmondani, csak ha lenne egy PS3-mam.. :Đ Próbálj meg firmware-t frissíteni, ha eddig nem tetted volna meg.. hátha..
Erről énishallottam,és szerintemis tölti!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#169 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 12. 19:09

Idézet

Szevasztok. Én az elmúlt hétvégén jutottam hozzá a PS3 konzolomhoz. Nekem így elsőre nagyon bejött. 2 játékot vettem hozzá, a Def Jam: Icon-t, és a NFS Carbont. Szép a graf mindkét játéknál, de sztem messze nem ez a maximum, amit ki lehet hozni a konzolból. Def Jam sajna egy éjszaka alatt végigtolható. És nincsenek is benne olyan egetrengető játékmódok, hogy odaszegezzen a képernyő elé. De azér vannak benne olyan megoldások, amiket még nem láttam nagyon más játékoknál. Pl.: a zenére villogó fények a pályákon.
Hátrányként talán annyit a konzolról, hogy az USB kapjon áramot standby üzemmódban, hogy ne kelljen bekapcsolva lenni a gépnek, ha tölteni akarod a kontrollert.
HDTV-n vagy sima tv-n nyomod?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#170 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 13. 08:41

Idézet

Idézet

És PC-n nem tudod tölteni? Vagy létezik konnektorba dugható MP3 lejátszó töltő. Az enyémhez legalábbis csomagoltak egyet. És nem kell PC-be dugni a lejátszót, hanem akármelyik konnektorba bedughatom és töltöm a kicsikét. Szerintem biztos, hogy a kontrollert is lehetne tölteni vele. Talátam is neked egy linket ahol árulnak ilyet: http://brimi.addel.h...6a54506503b7b88

#171 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 15:10

Nem tudjátok honnan tudnék szerezni PSone-hez Multi Tapot?

#172 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 15:41

Idézet

Idézet

HDTV-n vagy sima tv-n nyomod?
HDTV-n.

#173 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 15:45

Idézet

Idézet

Idézet

És PC-n nem tudod tölteni? Vagy létezik konnektorba dugható MP3 lejátszó töltő. Az enyémhez legalábbis csomagoltak egyet. És nem kell PC-be dugni a lejátszót, hanem akármelyik konnektorba bedughatom és töltöm a kicsikét. Szerintem biztos, hogy a kontrollert is lehetne tölteni vele. Talátam is neked egy linket ahol árulnak ilyet: http://brimi.addel.h...6a54506503b7b88
A PS3-asom a másik kéróban van, ott nincs PC-m. Egyébként nem gond, hogy nem tölti, csak egy hátrányként hoztam fel. Megnézek egy filmet, addig ráteszem töltőre a cuccot. Amúgy köszi a linket.

#174 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 19:50

"A PS3-at mostanában az ág is húzza, ráadásul sorra bukkannak fel a konzol körülötti hibák. Most éppen hangos kerregésről, illetve sivításról van szó, amely a gép elindításánál jelentkezik bizonyos konzoloknál." - Egy GS cikk -

Azzal egyetértek, h lehet hangos az olvasása (minek nem?), de az hogy "sivít" az elején nem értem, h miért baj. A PS2 is ugyanezt csinálja, és sztem jobb ha egyszer csinálja a bekapcsoláskor, minthogy végig ilyen hangon mennyen. Szvsz.

#175 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 16:46

Hát erről a sivításról annyit, hogy amikor bekapcsol a konzol, 1-2 másodpercre maxra pörög fel a ventilátora. De utána elcsendesedik. A hangos olvasás meg érdekes. Szerintem abszolút nem hangos. Halk fejmozgást lehet hallani, de ez minimális. A lemez pörgetést meg nem is hallom.

#176 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 22:03

A Sony beszüntette a Playstation 3 gyártását. Ezt a BBC Clickből tudtam meg.

#177 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 22:23

Idézet

A Sony beszüntette a Playstation 3 gyártását. Ezt a BBC Clickből tudtam meg.
Tuti baromság!

#178 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 04. 18. 06:04

Nem hülyeség a cikk csak pontatlan. Az alap csomagot szüntették meg gyártani. Mert nem vitték. Úgyhogy csak a "turbo" verzsön lesz majd
Kép
Kép
Kép

#179 Felhasználó inaktív   Mazsul 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 07:40

Idézet

Nem hülyeség a cikk csak pontatlan. Az alap csomagot szüntették meg gyártani. Mert nem vitték. Úgyhogy csak a "turbo" verzsön lesz majd
Na így már igaz!

#180 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 16:16

Idézet

Idézet

Na így már igaz!
A turbo csomag mennyivel lesz olcsóbb?Kép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.