HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#321 Felhasználó inaktív   ftc700 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 21:36

Jah még vmi van ez a folding@home okosság nah az jo is vmire vagy csak van és lehet rajta sárga pontokat nézegetni?

#322 Felhasználó inaktív   jkhuihsaid256 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 21:47

Idézet

Sziasztok!

Vki tudna nekem segíteni nemrég vásároltam egy ps3at és a ps store azt irja hogy ebben az országban nem mükszik eza a szar (De jó magyarnak lenni ebbe a konzol világban bezzeg a szlovák az van mind1Kép) na hol tudnám meg változtatni az országot vmi nívosabra hogy müködjön ha már van? előre is köcce nektek! Üdv.: M. Lajos

Hali! add meg a PSN-es nevedet és felveszlek friends listre! ott leírom.Kép

#323 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 21:47

Idézet

Ilyen tesztet gondolom az xboxról is készítettek. De tény és való, ha ez igaz akkor katány a vas!!!Kép

#324 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 22:23

Idézet

Idézet

Ilyen tesztet gondolom az xboxról is készítettek. De tény és való, ha ez igaz akkor katány a vas!!!Kép
Odafosok a párkányra!Ez minőség!!!!KépKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#325 Felhasználó inaktív   ftc700 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 11:27

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Vki tudna nekem segíteni nemrég vásároltam egy ps3at és a ps store azt irja hogy ebben az országban nem mükszik eza a szar (De jó magyarnak lenni ebbe a konzol világban bezzeg a szlovák az van mind1Kép) na hol tudnám meg változtatni az országot vmi nívosabra hogy müködjön ha már van? előre is köcce nektek! Üdv.: M. Lajos

Hali! add meg a PSN-es nevedet és felveszlek friends listre! ott leírom.Kép
Okés ftc700 a nevem az id meg ftc700@hotmail.com előre is thx!

#326 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 13:00

Tegnap megérkezett a 82 cm-es Samsung LCD TV-mKép Hát mit mondjak,ég és föld a különbség.Kicsit másképp fest ezen a R6:VegasKép Ezen mintha picivel könnyebb lenne kiszúrni a távolabbi ellenfeleket,hála a tűéles képnekKép
Teszt 2: Star Wars Ep. 3 be,áll leesik.Minden tűéles,a színek gyönyörűek,minden olyan,amilyennek lennie kell. PAZARKép El sem merem képzelni,hogy egy Blue-Ray film hogy nézhet kiKép
Semmi pénzért nem cserélném vissza normál TV-reKép(bár a TV-adások nem valami szépek,köszönhetően az alacsony felbontásnak,de azt hiszem,ez elfogadható áldozat)

Viszont egy PS@Store help Nekem is kellene.
Név: mcwolf
E-mail:mcwolf79@hotmail.com

Előre is THXKép

#327 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 19:11

thx a segits?g?rt,sikerült.jön lefele a darkness demoja.Az egyik accounttal leszedett cuc a másik accounttal is müködni fog??

#328 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 19:45

Idézet

thx a segits?g?rt,sikerült.jön lefele a darkness demoja.Az egyik accounttal leszedett cuc a másik accounttal is müködni fog??

A mentésekben biztos vagyok, h külön kezeli, ezért valószínű, h a demo-kat is..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#329 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 20:01

Idézet

Tegnap megérkezett a 82 cm-es Samsung LCD TV-mKép Hát mit mondjak,ég és föld a különbség.Kicsit másképp fest ezen a R6:VegasKép Ezen mintha picivel könnyebb lenne kiszúrni a távolabbi ellenfeleket,hála a tűéles képnekKép
Teszt 2: Star Wars Ep. 3 be,áll leesik.Minden tűéles,a színek gyönyörűek,minden olyan,amilyennek lennie kell. PAZARKép El sem merem képzelni,hogy egy Blue-Ray film hogy nézhet kiKép
Semmi pénzért nem cserélném vissza normál TV-reKép(bár a TV-adások nem valami szépek,köszönhetően az alacsony felbontásnak,de azt hiszem,ez elfogadható áldozat)

Előre is THXKép

Ilyet vettél? Én a 66centis változatát néztem ki. Tetszetős darab. Nem csak az alacsony felbontás miatt gyenge a képminőség, hanem az analóg jel miatt. Apropó. Tudja valaki mikor szándékoznak átálni a digitális műsorszórásra? Volt itt már 2012, 2010, most meg azt hallottam, h jövőre.. igazság?
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#330 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:24

külföldön már csomó müsor azszal sztem jövőre mi is átállunk

#331 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:49

1ik gk-s taggal DerMedvével csinálni fogunk 1 Resistance fall of man klántakit érdekelne ez a dolog és beszeretne lépnivegyen fel psn-repsn:lac13

#332 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:56

Idézet

Idézet

Előre is THXKép

Ilyet vettél? Én a 66centis változatát néztem ki. Tetszetős darab. Nem csak az alacsony felbontás miatt gyenge a képminőség, hanem az analóg jel miatt. Apropó. Tudja valaki mikor szándékoznak átálni a digitális műsorszórásra? Volt itt már 2012, 2010, most meg azt hallottam, h jövőre.. igazság?
Nagyon szép ez a TV, remélem jó is!!!...Én LG-n nyomom a 360-at!De ilyen tv mellett mindegy hogy ps3 vagy x360!!! A kép minőség a lényeg. Használd egészséggelKép!!!

#333 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 22:36

Itt egy tök jó videó erről a sixaxisról. Eddig nem tudtam pontosan mi is az, de ez qrva király!!!Kár, hogy a 360-on nincs ilyen. Ha jól emlékszem ilyen mutatványt a GRAW2-ben nem lehetett csinálni a 360-on...

http://www.gametrail...ayer/23673.html

#334 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 08:00

Idézet

Idézet

Előre is THXKép

Ilyet vettem:http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030217,49290395,00.htm

Láttam egyet az Elekrtoworld-ben a 3000:1 mellett,és ennek sokkal szebb a képe (ugye a 8000:1-es kontraszt). Gondolom a HDMI kábel is sokat segít rajta.Azt is ugye csak egyszer kellett megvenni.

Remélem Én is,hogy Nálunk is mihamarabb elérhező lesz a digitális TV.

#335 Felhasználó inaktív   ftc700 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 09:46

Vki segítsen már megcsinálni ps storet pls mi ez az accountos okosság?Kép

#336 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 11:05

segitek megcsinálni?ez az msn cimed amit leirtál? ftc700@hotmail.commert akkor felveszlek és msnen elmondom hogyan kell

#337 Felhasználó inaktív   ftc700 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 12:25

Az Msn címem az ftc700@freemail.hu! Előre is köszi!

#338 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 16:33

oksfelvettelekakinek még gondja lenne a storevalaz vegyen fel msnre:laceee13@msn.comvagy psnre:lac13és szivesen segitek

#339 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 20:50

Hali!

Most szeretnék venni egy PS3 Starter Pack-ot. Azért döntöttem a PS3 mellett és nem az Xbox360nál, mert az a 30%os meghibásodási arány engem felettébb idegesítene, ha már egyszer annyi pénzt adok vmiért az működjön tökéletesen. Másrészről néhány játék nem fér el a dual layer DVD-ken, és ahogy fejlődnek a játékok, ezeknek a játékoknak a száma csak nőni fog. Harmadszor ez nem egy olcsó mulatság (mind az Xbox360 mind a PS3), és ezek után még fizessek azért is, hogy online játszhassak, ami az 1ik legfontosabb számomra, ráadásul a letölthető tartalmak se mind díjmentes.
Szóval a PS3 számomra felhasználóbarátabb, és megéri azt a plusz pénzt amennyivel több az xboxnál (persze ez saját vélemény).
Sok játékot nem veszek, csak ami tényleg érdekel, és igazi "remekmű", azok meg mind kijönnek PS-re is. Überkonzolnál aug 31.-ig van a Starter Pack akció, szerintetek rendeljem meg mihamarabb, vagy várjam meg az akció végét, hátha még olcsóbb, vagy jobb játékokkal párosol (esetleg én választhatok 2őt, ami a legjobb lenne)? Nagyjából ennyi. Kép

#340 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 00:40

te tudodha most veszed mega resistance-t mindenképpen válaszd az 1ik játéknakennél nagyon akció már nem hiszem h leszhameg várni akarsz újabb játék miktt még minimum 1-2 hónapot kéne

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.