HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12121 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 16:30

Idézet

Idézet

Nagyjából tudom de valaki elmondaná hogy ha storeról veszel valamit pl egy játékhoz DLC-t) akkor ugye nem mindegy milyen kiegészítőt veszel a játékodhoz azt tudom hogy valahol rajta van a tokon hogy milyen körzetbe vagy mibe tartozik. De az hol van rajta? És milyen körzetek vannak? valaki részletezné ezt
Nem, nem mindegy. A doboz hátulján van egy kis földgömb ikon ami mellet van egy szám vagy 1 vagy 2.
1 - USA 2 - Európa. Tehát, valószínüleg a játékaid 2-es régiószámúak, amikhez csak Európai ország store-jából letöltött dlc-k fognak működni. Értelemszerűen 1-es számú játékhoz amerikai account szükséges, ezért jó ha mind2 vanKép
Köszi szépenKép

#12122 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 05. 16:48

Mitől lehet az hogy, 3 játék "csak úgy" kikerült a trophycard-omra amikor nem is játszottam velük!?Kép Ráadásul az első kettő meg sincsKép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#12123 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 17:00

Idézet

Mitől lehet az hogy, 3 játék "csak úgy" kikerült a trophycard-omra amikor nem is játszottam velük!?Kép Ráadásul az első kettő meg sincsKép
Lehet te voltál a 10.000. tag.:Đ:D

#12124 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 17:02

Idézet

Sziasztok!

Akarok vennis egy ps3-mat, és a net dologgal nem vagyok képbe. Szóval milyen modem kell hozzá? (ha egyáltalán így hívják).
Ha megakarod osztani akkor még egy rouhter, de amúgy télleg semmi nem kell hozzá csak a net kábel amiről jön a net.

Végre sikerült az MW2-őt Veteran szinten végig vinni Kép Télleg nem volt annyira nehéz csak 1-2 pályán voltak "mesterlövészek" az ellenfelek.Kép Már csak a Spec Ops kell és megvan a platina. KépKép

#12125 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 17:51

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Akarok vennis egy ps3-mat, és a net dologgal nem vagyok képbe. Szóval milyen modem kell hozzá? (ha egyáltalán így hívják).
Ha megakarod osztani akkor még egy rouhter, de amúgy télleg semmi nem kell hozzá csak a net kábel amiről jön a net.

Végre sikerült az MW2-őt Veteran szinten végig vinni Kép Télleg nem volt annyira nehéz csak 1-2 pályán voltak "mesterlövészek" az ellenfelek.Kép Már csak a Spec Ops kell és megvan a platina. KépKép
Velem ha akarod még próbálgathatjuk a spec opst végig csinálni, csak néhány nagyon nehéz, sokat kell taktikázni

#12126 Felhasználó inaktív   enalevi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 17:59

helo!
szeretnem kerdezni hogy mennek-e mar a ps2 es jatekok a ps3-on?

#12127 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 19:07

Idézet

helo!
én úgy tudom, hogy nem.az első szériás 60gigás gépek felismerték a ps2-es játékok egy részét.de itt egy kis olvasni való.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#12128 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 19:49

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Velem ha akarod még próbálgathatjuk a spec opst végig csinálni, csak néhány nagyon nehéz, sokat kell taktikázni
Jólvan oksa, én is eleget bénázok, de majd megpróbálok jobb lenni.KépKép Ja és köszi a felajánlkozást!

#12129 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:10

Idézet

Idézet

helo!
én úgy tudom, hogy nem.az első szériás 60gigás gépek felismerték a ps2-es játékok egy részét.de itt egy kis olvasni való.
Azok fel is ismerték a PS2-es gémeket...kár,hogy ez nincs igy a többi PS3-al isKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#12130 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:42

Idézet

Idézet

Üdv én mint új ps3 Slim tulajdonos. Lenne egy kérdésem . Szóval elég új a gép. 2hónap talán. Eddig egy nyitott hátulja tévéállványon volt. Most szerváltam egy újat zárt a hátulja meg a hely is szűkösebb. Szóval kevesebb a szelőzés. Illetve egy kis lyuk van a kábeleknek talán annyi . Nos ma azt vettem észre kr.va hangos meg olyan gyorsan pörög szerintem a ventilátor. Eddig semmi ilyen probléma nem volt. Ez lehet a zárt tvállvány miatt? Egyenlőre játékba semmi minőség romlást nem észleltem. Nos Lehet ez a hiba az állvány miatt? Vagy kezdjek parázni?
Szedd ki az álványból. Azért hangos, mert a gép a belső hőmérsékletének megfelelően állítja a ventillátor fordulatszámát. Mivel nem tud rendesen szellőzni, a belső hőmérskélet megnövekszik és ezt a szellőzés intenzitásának fokozásával akarja ellensúlyozni. Ez teljesen természetes, nincs benne semmi hiba. A hiba ott van, hogy ez zárt állványba raktad. Hosszútávon gondolom nem tesz neki nagyon jót ha így van, de attól nem kell félni, hogy 2 hónap alatt visszafordíthatatlan károkat okoztál. Viszont komolyan tedd valami redndes, jól szellőző helyre, mindekinek jobb lesz.
Kösz!
Jobb megoldást találtamm :Đ leoperáltam az álvány hátulját. Nos lenyomtam vagy 4 pályát a resident evil-be és nem hallotam, hogy hangosabb lenne, ha igen akkor sem annyira mint tegnap. Remélem igy is marad. Később majd visza rakom egy plusz ventivel szerelve. Mindig széria hű voltam PS1 kiadástól a PS2ig, PS2vel ugyanez. Nem volt semmi bibi szerviz közelbe se volt. PS3ra csak az ár miatt vártam eddig. de ne kelljen már a háromban csalodnom.

#12131 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:48

És még egy kérdés:). Valaki nem unta meg a régi és jó állapotban lévő F1 Chamionship edition játékát? Szivesen átvenném

#12132 Felhasználó inaktív   Sohi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 22:05

Idézet

És még egy kérdés:). Valaki nem unta meg a régi és jó állapotban lévő F1 Chamionship edition játékát? Szivesen átvenném

Nekem van egy karcmentes, ha érdekel megbeszélhetjük.

#12133 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 22:13

Idézet

Idézet

Idézet

Üdv én mint új ps3 Slim tulajdonos. Lenne egy kérdésem . Szóval elég új a gép. 2hónap talán. Eddig egy nyitott hátulja tévéállványon volt. Most szerváltam egy újat zárt a hátulja meg a hely is szűkösebb. Szóval kevesebb a szelőzés. Illetve egy kis lyuk van a kábeleknek talán annyi . Nos ma azt vettem észre kr.va hangos meg olyan gyorsan pörög szerintem a ventilátor. Eddig semmi ilyen probléma nem volt. Ez lehet a zárt tvállvány miatt? Egyenlőre játékba semmi minőség romlást nem észleltem. Nos Lehet ez a hiba az állvány miatt? Vagy kezdjek parázni?
Szedd ki az álványból. Azért hangos, mert a gép a belső hőmérsékletének megfelelően állítja a ventillátor fordulatszámát. Mivel nem tud rendesen szellőzni, a belső hőmérskélet megnövekszik és ezt a szellőzés intenzitásának fokozásával akarja ellensúlyozni. Ez teljesen természetes, nincs benne semmi hiba. A hiba ott van, hogy ez zárt állványba raktad. Hosszútávon gondolom nem tesz neki nagyon jót ha így van, de attól nem kell félni, hogy 2 hónap alatt visszafordíthatatlan károkat okoztál. Viszont komolyan tedd valami redndes, jól szellőző helyre, mindekinek jobb lesz.
Kösz!
Jobb megoldást találtamm :Đ leoperáltam az álvány hátulját. Nos lenyomtam vagy 4 pályát a resident evil-be és nem hallotam, hogy hangosabb lenne, ha igen akkor sem annyira mint tegnap. Remélem igy is marad. Később majd visza rakom egy plusz ventivel szerelve. Mindig széria hű voltam PS1 kiadástól a PS2ig, PS2vel ugyanez. Nem volt semmi bibi szerviz közelbe se volt. PS3ra csak az ár miatt vártam eddig. de ne kelljen már a háromban csalodnom.
Én nem csalódtam benne.Kép Nekem nagyon bejön a PS3 sztem minden idők eggyik legjobb konzolja. (Am. én is eddig márka hű voltam, ami eddig konzolom volt a Nintendo-n kívül az mind PlayStation volt.Kép

#12134 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 05. 23:11

Split/second, illetve UFC Undisputed 2010 demo a store-on. Szedjétek :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#12135 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 07:12

Idézet

Köszi! Hétvégén lesz mit tesztelni Kép

#12136 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 06. 08:13

Idézet

Split/Second kipróbálva. Látványos, de nem nagy kaland. Mondjuk az nagyon nagy flash, amikor a demo pályán valami baszott nagy daru, vagy nem tudom mi, ráborul a pályára és hirtelen azt sem tudja az ember, merre kell menni. Teljesen megváltozott az útvonal. Szóval a véleményem az -egy pályát látva- hogy ezt a játékot mindenképpen beszerzem majd egyszer, ha olcsóbb lesz. Egy végigjátszást megérdemel, de több nem igen hiszem, hogy van benne.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#12137 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 06. 12:18

Idézet

Idézet

Nekem van egy karcmentes, ha érdekel megbeszélhetjük.
küldj el ide, hogy mennyiért válnál meg tőle. bajor79@freemail.hu Ja meg egy olyan képet amin tényleg látszik, hogy a tiéd. Bocs hogy paranoiás vagyok, de már egyszer átvertek rendesen. Bár a gyerek hüle volt mert a saját címét írta a csomagra. így az ment is vissza:)

#12138 Felhasználó inaktív   bajor 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 06. 12:58

Vagy ha valami game érdekel azt is írd meg mailbe. Szerencsére elég sok mostanség már ritkaságot sikerült beszereznem.

#12139 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 13:08

Idézet

a-a-a-a ! Nekem csak ps3 sisaxis dualshock vezeték nélküli kontroler kell csak! Kép
Dualshock 3 az te IQ ninja... Ennyit érsz. És még te oktatsz ki engem?Kép

#12140 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 15:06

Idézet

Idézet

a-a-a-a ! Nekem csak ps3 sisaxis dualshock vezeték nélküli kontroler kell csak! Kép
Dualshock 3 az te IQ ninja... Ennyit érsz. És még te oktatsz ki engem?Kép
úristen ! Neked mi a frássz bajod van ? KépKép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Utolsó »