HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#701 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:58

Idézet

Jaja, már elvileg voltak is szereplő jelöltek, de úgytűnik lecserélték őket, mert most már azok sincsenek kirakva.
Meg elvileg olyat is akartak még anno mikor kijött egy játék Sub-Zero-val, hogy csak róla csinálni egy filmet. De abból se lett semi.
Az a játék a Deception volt szerintem amire gondolsz Kép annak a középpontjában áll Sub-Zero.

#702 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 21:03

Idézet

Hmm nem is rosszak ezek a trailerek :-D Kíváncsi leszek az új HP filmre, mert ennek nem ismerem a történetét, mert nem olvastam. Külön öröm, hogy a trailer alapján megismerhetjük Voldemort múltját és tevékenységétKép A Wolverineben pedig nem spóroltak a speciális effektekkel....:Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#703 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 21:38

Idézet

Idézet

Jaja, már elvileg voltak is szereplő jelöltek, de úgytűnik lecserélték őket, mert most már azok sincsenek kirakva.
Meg elvileg olyat is akartak még anno mikor kijött egy játék Sub-Zero-val, hogy csak róla csinálni egy filmet. De abból se lett semi.
Az a játék a Deception volt szerintem amire gondolsz Kép annak a középpontjában áll Sub-Zero.
Nem. Hanem a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero, amiben csak vele lehetett meni. Deception se róla szolt tudtomal, hanem ugyan úgy mindkiről hogy megálítsák a Sárkány Királyt vagy kit.

#704 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 07. 21:55

Idézet

Idézet

Idézet

Nem. Hanem a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero, amiben csak vele lehetett meni. Deception se róla szolt tudtomal, hanem ugyan úgy mindkiről hogy megálítsák a Sárkány Királyt vagy kit.
Valahogy úgy ... mert Shang Tsung meg Quan Chi legyőzik Raident együttes erővel. Aztán egymás ellen fordulnak de jön a Sárkány Király és ismét összefognak. Még Raiden is beáll melléjük de hárman se tudják legyőzni.

#705 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 13:38

Pandorum: A Resident Evil készítőjétől egy sci-fi horror. Enyhén Deep Space utánérzés.

#706 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:01

Idézet

Idézet

Kíváncsi leszek az új HP filmre, mert ennek nem ismerem a történetét, mert nem olvastam. Külön öröm, hogy a trailer alapján megismerhetjük Voldemort múltját és tevékenységétKép
Nekem könyvben ez a kedvenc részem

#707 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:08

Idézet

Idézet

Idézet

Kíváncsi leszek az új HP filmre, mert ennek nem ismerem a történetét, mert nem olvastam. Külön öröm, hogy a trailer alapján megismerhetjük Voldemort múltját és tevékenységétKép
Nekem könyvben ez a kedvenc részem
Szerintem is ez a rész a legizgibb a könyvsorozatban! Én is várom!
Kép
Kép
Kép

#708 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[color= #a9d516; text-decoration: underline" class="Apple-style-span]
[/color]
Jaja. Ez a rész elég jó könyvben. Valószínűleg nem cseszték el a filmet se. Ellenben az, hogy feldarabolták az utolsó könyvet két filmre nagyon nagy baromság! Az utolsó könyv történései nem olyan sűrűk, pörgősek, érdekfeszítőek, hogy két filmet csináljanak belőle. Ez egyértelmű rókabőr.

#709 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[color= #a9d516; text-decoration: underline" class="Apple-style-span]
[/color]
Jaja. Ez a rész elég jó könyvben. Valószínűleg nem cseszték el a filmet se. Ellenben az, hogy feldarabolták az utolsó könyvet két filmre nagyon nagy baromság! Az utolsó könyv történései nem olyan sűrűk, pörgősek, érdekfeszítőek, hogy két filmet csináljanak belőle. Ez egyértelmű rókabőr.
Totál egyet értek. Az utolsó filmduótól én is félek.
Kép
Kép
Kép

#710 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:08

Idézet

szerintem egyszerűen nem férne bele egy olyan filmbe amit kibírna a mozinézők valaga Kép (mert nagyon mozgalmas és sok helyen játszódik sok jelenet stb, nekem egyáltalán nincs rókabőr érzetem épphogy az az érzésem, hogy nem tudtak mást kitalálni a megvalósításhoz, de lehet hogy csak túl jóhiszemű és naív vagyok)

#711 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 09:05

Idézet

Idézet

szerintem egyszerűen nem férne bele egy olyan filmbe amit kibírna a mozinézők valaga Kép (mert nagyon mozgalmas és sok helyen játszódik sok jelenet stb, nekem egyáltalán nincs rókabőr érzetem épphogy az az érzésem, hogy nem tudtak mást kitalálni a megvalósításhoz, de lehet hogy csak túl jóhiszemű és naív vagyok)
Szerintem az 1/3-át nyugodtan ki lehetet volna hagyni a filmből. Elvégre az elején csak bújkálnak sokáig, meg picit kutakodnak és veszekednek. Mondjuk annyira már nem emlékszem, mire a mozikba kerül pedig már végképp a ködbe fog burkolózni az a rész.

#712 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 10:50

Idézet

Idézet

Szerintem az 1/3-át nyugodtan ki lehetet volna hagyni a filmből. Elvégre az elején csak bújkálnak sokáig, meg picit kutakodnak és veszekednek. Mondjuk annyira már nem emlékszem, mire a mozikba kerül pedig már végképp a ködbe fog burkolózni az a rész.
Minden évben, minden film kapcsán sokan lázadnak, hogy mennyi mindent hagynak ki. A hetedik rész-t már nem tudták úgy megvágni, hogy hű maradjon a könyvhöz.

#713 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 16:36

Új főszereplők a The Expendables-hez
Halálos Iramban 4 spotok
Sűrű lesz 2010 májusa
Drag Me to Hell trailer

#714 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 12. 17:17

Idézet

Köszönjük Szépen ! Kép

#715 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 17:17

A Halálos Iramban 4 verdái

#716 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 17:50

Felpörgetve 2 spot
Transformers 3 és Halálos Iramban 5
Harry Potter 6 karakter promók

#717 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 21. 09:34

Transformers 2: Revenge of the Fallen

Terminator: Salvation

Crank 2: High Voltage

#718 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:12

"Már zajlanak az előkészületek a Jeepers Creepers 3. epizódja körül

Victor Salva bejelentette, hogy elkészíti a Jeepers Creepers harmadik epizódját, mely a trilógia záró darabja lesz. Számítani lehetett a folytatásra, mert a 2001-ben és 2003-ban bemutatott első két rész több mint 100 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, pedig a költségvetés mindössze 10 és 17 millió dollár volt. Az író-rendező Victor Salva felelős a Jeepers Creepers (aki bújt, aki nem) franchise megteremtéséért és nem mellesleg a remekül sikerült Arc (1995) című drámáért is. A forgatás valamikor a jövő év elején kezdődik majd meg, a premier pedig 2011 közepén várható, mondta egy interjúban Salva úr. Az MGM még nem döntötte el, hogy a mozikba vagy egyből DVD-re forgatja le a záró epizódot. A mozifilm után egy sorozat is készül majd a történetből, melyet szintén Victor Salva készít. Jelen pillanatban gőz erővel a Jeepers Creepers 3-on tevékenykedik, hogy a gyengécske második rész után kapjunk egy méltó zárást. "

Egyik szemem sírKépKép, a másik örül:)! Na mindegy, pont mire befejezem a középsulitKép...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#719 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 11:12

KépCat Shit One: ilyet még biztos nem látatok. Anno láttunk már II. vh-s zsidó egereket szenvedne egy európai szerző képregényében, de olyat, hogy nyulak lőjenek le terrorista szamarakat még nem. Egy Japánban népszerű manga alapján készül ez a cgi sorozat, melyet már csak a különlegessége miatt is érdemes lesz majd megnézni. USA-ban egyébként Apocalypse Meow néven fut majd a sorozat, mely eredetileg a vietnámi háborúban játszódott. A cgi sorozatban mindezt átrakták modern környezetbe. Trailer ITT

#720 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 11:21

Idézet

Cat Shit One:Trailer ITT
Vazze...miezmár?:)Amúgy elég jó kis trailer lett ez.
Csak azt nem értem,h a címekben mi ez a macskás utalás(Cat,Meow)??Mert én a nyulakon meg a szamarakon kívűl egy macskát se láttam..
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.